- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
belim kopcak gibi ağrıyo bugün mr çektircem inş önemli bişi çıkmaz.saçlarım son hız devam ediyo dökülmeye.gözüm ve başım ağrıyo hemde çok sık ve daha bir çoğuuuuuu.bir çocuk doğurdum ne hale geldim ikinciyi değil doğurmak sadece doğurmayı düşünsem bile iiiiceee pestil olurum sanırım
hanımlar bugün kızıma patates havuç karnıbahar bulgur bide bal kabağı pişirip çorba yaptım ama annem bunlar çok gaz yapar verme çocuğa dedi gerçi yermi oda belli değil ne yapsam sizce vereyimmi gaz yaparmı
cnm doktor bize karnıbahar verme dedi.sindirimi zormuş.aynı şekilde pırasada vermiyorum daha.bu arada kızlar doktor bana tarhana verebilirsin dedi.
kızlar bugün çoooooooooooook berbat bir gündü. sabah sünnet olayı için ürolağa götürdük bebeğimi. sünnet derisinin azcık kapalı olduğunu o yüzden sünnet yaptırmak istediğimizi söyledik. doktor bebeğimin yanına gelir gelmez sünnet derisini bir defada geriye doğru çekti ve yavrum başladı ağlamaya. sonrada sünnete gerek kalmadı. ben sünnet derisini yırttım dedi. ordan çıkıp eve gelene kadar bir şey yoktu ama sonra 4-5 saate yakın çişini yapamadı. damla damla yaptı ve her defasında katılırcasına ağladı. en sonunda hem ağladı hemde yaptı ama o bir yanda ağladı ben bir yanda gün boyunca. adam bize böyle birşey yapabilirmiyim diye sormadı bile. ben zaten sünnet yaptırdığım gün yaşayacaklarımdan korkarken aynılarını boşu boşuna yaşadı yavrum. işte böyle. doktorada bol bol bed dua ettim.
eee şimdi nolcak.çiş yakıyodur onu yavrum yaaaa
maşşallah annesii.günaydın şeker bebişler ve anneleri..geç bir günaydın oldu.aşılarımızı yaptırdık geldik.sorunsuz atlatırız umarım.büyük çocuğumun bacakları ceviz gibi şişmişti.şimdiki aşılar nasıl bakalım.7 senede çok şey değişiyor.boyumuz 72 cm kilomuz 9.500 çıktı.biz artık her şey yiyoruz teyzeleri.ama favorimiz ev yoğurdu ve tarhana çorbası.
hanımlar bugün kızıma patates havuç karnıbahar bulgur bide bal kabağı pişirip çorba yaptım ama annem bunlar çok gaz yapar verme çocuğa dedi gerçi yermi oda belli değil ne yapsam sizce vereyimmi gaz yaparmı
CANIM YAAA manyakmı o doktor diyecem ,benim oğlanınkide dardı.iltihap kaptı o yüzden ozaman çocuk doktoruna götürdük ilk önce adam okadar hassas açtıki derisini kırmızı kırmızı kan olmasına rağmen oğlum ağlamadı.sonraa antibiyotikle tedavi olduk 10 gün.sonrada çocuk cerrahına ameliyatla sünnet yaptırdık.ilk 40 dk ağladı oda açlıktandı .narkoaz aldı ,sonra çok şükür .perşembe günü 7 gün olacak.yırttıysa madem deriyi sünnet edeydi hemen .ne acımasız ya .ağrı kesici ver olmassa diyecem yada başka ürolog yada çocuk cerrahına götürün .
saol canım benımm
o adam sıze derısını yırttım gerek kalmadı dıyınce sen onun ustune atlamadın mı
ay bı an kendımı gordum senın yerınde o hastaneyeı adamın basına yıklardım heralde
allhım ya ne sınrı bozucu
ıyamam yavruma nası l canı yanmıstır
sımdı nasıl annesı
valla canım orda ne olup bittiğini anlamadık. yırtma derken gerçekten çarrrrrt diye yırtmıştır diye düşünmedik. o anda kafa çalışmadı nedense. eve gelipte çişini damla halinde yapıpta titreyip ağlayınca eşimi işten çağırdım. pipisini inceledik. birkaç yerde yırtık ve tahriş olduğunu farkettik. işte o sinirle hastaneye gidip o adamı mahvetmek vardı ama. yavrum hiç susmadı ki. ben de bol bol beddua ettim o lanet doktora.
çok geçmiş olsun canım yaaaa... kim o dr yaa.. ay çok sinir oldum ya.. şimdi nasıl gectı mı acısı...
crocusdan cnm çok geçmiş olsun.o doktor nasıl bi insan.kendi evladına çocuğuna yapabilirmiydi acaba aynı şeyi.allahından bulsun valla.
adı mustafaydı canım ama soyadını hatırlayamadım. sabah kalktığında keyfi gayet yerindeydi.çişinide yapabiliyor. ama ilk yapışında yavrum 4 saate yakın hiç çiş yaomadı yanıyo diye. ben de bol bol su içirdim ki tutmasın biran önce yapsın bitsin gitsin diye. sonra 10 dakika içinde bezini dolduru verdi yavrum. bebeişelrimizin çekeceği tüm acıyı allah bize versin. hep onların yüzü gülsün
maşşallah annesii.
canım gaz yapmaz neden yapsnki??benim kızımın doğduğundan beri gaz sorunu olmadı çok şükür,ben şimdi çorbasına bazen pirinç yerine kırmızı mercimek,bazen yeşil mercimek atıyorum.gayette besin değeri yüksek oluyor,gaz falanda yapmıyor,hem yapsada o kendi gazını çıkarır..
bu arada herkese tünaydın..ada son 4gündür hiçbişey yemiyor,emmek istiyor,emziriryorum ama 2dk sonra bırakıyor,çok üzülüyorum nasıl olucak bilmem.haftaya salı kontrolümüz var bakalım ne dicek doktorumuz.üst dişlerimi geliyor acaba diyorum ama daha kabarma yok denecek kadar az.mahvoldum 4-5 gündür,onada bağırıyorum ama sonra çok ağlıyorum,napiyim sinirden başıma ağrılar giriyor,her öğürn yılmadan onunla uğraşıyorum ağzında bekletiyoo yutmuyoo.benim kızım iştahlı bir bebekti,herkes kilolu kilolu diye diye nazr değdi.çevremdekilerden neffffffret ediyorummmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!en çokda ada'dan 3 ay büyük olmasına rağmen 3 kilo daha zayıf oğlu olan görümcemdennnnnnnnn.
sağol canım. bebğimin bir günlüğüne de olsa o gülen yüzünü soldurdu ya allah onu nasıl biliyosa öyle yapsın.
cnm geçmiş olsun benimde oğlum va bende çok korkuyorum sünnet olurken canını acıtıcaklar diye bu yüzde 1 buçuk 2yasında düşünüyorum sünnet ettirmeyi biraz acıya dayansın diye dün 3 tane ası vurdular içim sızladı seni düşünemiyorum bile nasıl oldun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?