2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun.valla bu benim üçüncü bebeğim ben nerelere gideyim canım.şaka bir yana ben de ağrı yaşadım iki hafta önce.bebişi kaldırırken belim bir tık etti sonra bir hafta yarı sakat gezdim evde.azalınca da platese başladım öğretmen eşliğinde.bel kaslarını kuvvetlendirici hareketler çalışıyoruz.şimdiden faydasını gördüm.

hanımlar bugün kızıma patates havuç karnıbahar bulgur bide bal kabağı pişirip çorba yaptım ama annem bunlar çok gaz yapar verme çocuğa dedi gerçi yermi oda belli değil ne yapsam sizce vereyimmi gaz yaparmı

crocusdan cnm çok geçmiş olsun.o doktor nasıl bi insan.kendi evladına çocuğuna yapabilirmiydi acaba aynı şeyi.allahından bulsun valla.

cnm doktor bize karnıbahar verme dedi.sindirimi zormuş.aynı şekilde pırasada vermiyorum daha.bu arada kızlar doktor bana tarhana verebilirsin dedi.

buarada pinkycim benimde oğlumun kakası bazen farklı renklerde olabiliyordu ama koyu vişne olması endişelendirdi beni ya kansa.neyse bekliyorum kaka yapmasını hemen götürücem tahlile.

çok geçmiş olsun canım yaaaa... kim o dr yaa.. ay çok sinir oldum ya.. şimdi nasıl gectı mı acısı...

eee şimdi nolcak.çiş yakıyodur onu yavrum yaaaa

şimdi ne mi olacak o doktor diye geçinen adama göre sünnete gerek bir durum kalmadı. zaten beyfendi tavsiyede etmiyormuş. 9 yaşında olsunmuş. ayyy adamı şimdi görsem parçalayacağım vallahi. bize göreyse şu şoku ve durumu bir atlatalım bakalım sonra karar vericez. doktorlara güvenimde kalmadı artık

zasa hediyenizi yolladım canım... inşallah begenırsınnnizz... :)
nice mutlu yıllara inşallah sevdiklerinle , kızınla....

maşşallah annesii.

canım gaz yapmaz neden yapsnki??benim kızımın doğduğundan beri gaz sorunu olmadı çok şükür,ben şimdi çorbasına bazen pirinç yerine kırmızı mercimek,bazen yeşil mercimek atıyorum.gayette besin değeri yüksek oluyor,gaz falanda yapmıyor,hem yapsada o kendi gazını çıkarır..

bu arada herkese tünaydın..ada son 4gündür hiçbişey yemiyor,emmek istiyor,emziriryorum ama 2dk sonra bırakıyor,çok üzülüyorum nasıl olucak bilmem.haftaya salı kontrolümüz var bakalım ne dicek doktorumuz.üst dişlerimi geliyor acaba diyorum ama daha kabarma yok denecek kadar az.mahvoldum 4-5 gündür,onada bağırıyorum ama sonra çok ağlıyorum,napiyim sinirden başıma ağrılar giriyor,her öğürn yılmadan onunla uğraşıyorum ağzında bekletiyoo yutmuyoo.benim kızım iştahlı bir bebekti,herkes kilolu kilolu diye diye nazr değdi.çevremdekilerden neffffffret ediyorummmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!en çokda ada'dan 3 ay büyük olmasına rağmen 3 kilo daha zayıf oğlu olan görümcemdennnnnnnnn.

biz daha önce özel hastanede ürolağa gitmişti. o kadar hassastı ki bu konuda ki hassas olunması gereken bir konu. dün çocuk doktorumuza gösterdik. böyle bir yöntemin olduğunu ama tercih edilmediğini ilkel bir yöntem olduğunu söyledi. 2 krem verdi onları kullanıyoruz dünden beri. ee beyfendi sünnet yapacak olsa o kıymetli poposunu yerinden oynatması gerekecek ya vah vah. onlara otursunlar diye devlet para veriyo

çok geçmiş olsun canım yaaaa... kim o dr yaa.. ay çok sinir oldum ya.. şimdi nasıl gectı mı acısı...

adı mustafaydı canım ama soyadını hatırlayamadım. sabah kalktığında keyfi gayet yerindeydi.çişinide yapabiliyor. ama ilk yapışında yavrum 4 saate yakın hiç çiş yaomadı yanıyo diye. ben de bol bol su içirdim ki tutmasın biran önce yapsın bitsin gitsin diye. sonra 10 dakika içinde bezini dolduru verdi yavrum. bebeişelrimizin çekeceği tüm acıyı allah bize versin. hep onların yüzü gülsün

cnm sımdı okudmda nasıl uzldm ya kıyamam yavruma nasıl bır doktor oo yaaa dıplomasını bı gozden gecrmelerı lazmmm

slm kızlar az önce bebiş uyandı besliycem ama bakıyım dedim tarhana veriyomusunuz bende veriyim ozaman şimdi yoğurdunu besliyim aksam üzeri veriyim çünkü ıslatmam lazım ıslatmayınca erimiyo biraz dirili yapmışlar o yüzden annem bana diyo ben 6. yaına girince besledim size sebze çorbasını hiç sevmedi öğürüyo yemiyo insallah bunu sever.......

cnm seni anlıyorum benimde kayınvalidem hep bu çocuk hep emmek istiyo hiç yemiyo yok sen zekimi olucan diye diye her görüsünde çocuğum bıraktı sonunda emmeyi iyi için dense bile bence denmemesi gerekiyo çocuğun üstüne söylenmemesi gerekiyo çünkü nazar var bunu tüm hocalar söylüyo sende bida kimsenin yanında besleme çocuğnu emzirme bile ben hepemzirdim çok emen çocuğum hiç analamadan bıraktı... cnm benimde oğlum öyleydi bi ara ağzında tutuyodu yutmuyodu yine sık besleyince öyle yapıyo 3 saatte bir verince yemiyo bazen zorluyorum bazen zorlamıyorum biraz aç bırak öyle dene yedirmeyi 4,5 saat sonra

Son düzenleme:
sağol canım. bebğimin bir günlüğüne de olsa o gülen yüzünü soldurdu ya allah onu nasıl biliyosa öyle yapsın.

cnm geçmiş olsun benimde oğlum va bende çok korkuyorum sünnet olurken canını acıtıcaklar diye bu yüzde 1 buçuk 2yasında düşünüyorum sünnet ettirmeyi biraz acıya dayansın diye dün 3 tane ası vurdular içim sızladı seni düşünemiyorum bile nasıl oldun.....

selam kıslar herkese

benimde oğlumda aynı darlık var ve doktoru hep nazik nazik bakıp takip ediiyo eger açılma olmazsa sünnet dedi o adamı gerçekten allah bildiği gibi yapsın vede sünnet yaşına gelince doktorumuz ya 1 yaşından önce yada 5 yaşından sonra yapılması gerekir pisikolojilk bozukluğa neden olmasın diye demişti canım ama tabi yinede bilmem acilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…