2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eskiler derken kimi diyorsun canim?
blacksiya ve esrayi mi diyorsun yoksa?onlarla face-de konusuyorum ben buraya pek ugramiyorlar gordugum kadariyla....

tşk ederim cnm
hıııı ivvitt çok zahmetliymiş yakınım yok yoksa isterdim bende tarhanalı çorba yapmayııı..

heyyyyyooooooo
zümram incilendiiii
dedesi gördüüüüü
tebrikleeeer hayırlı olsunnn
kaka tahlillerimiz temiz çıktı.yediklerindenmiş herhalde
gözünüzaydınnn

saol teyzesiiii

anauumm dişi cıkan cıkana bende ıstıyorum yaaaa

hayırlı olsun ıncılerınızz..
melodıcım tahlılın temız cıkmasına sevındımm

leylacım bugun bırı soledı burda markette satılıyomus tarhana
benım kaynan vermıstı ama ben pek begenmedım
markettekınden alayım begenırsem sanada pttyle yollarım canım yarın gıtcem markete
yada bı yakınımdan bulursam gonderırım sanada
mıs gıbı ıcsın nılaycık tarhana
benım oglum cmıo zorla ancak bıkac kasık

günaydın kızlar bebişlerin dişleri hayırlı olsun ne güzel bizimde çıksın.oğlum bu aralar dişi olmamasına rağmen nasıl ısırıyor beni.dişi olssa parçalıyacak vallaha.

herkese günaydıınnn.canım ben şu tarhana olayını bu hafta sonu bi denicem az bişi yapabilcekmiyim diye.dün int te şöyle bir baktımda kurutmadan yapılanıda var sanırım.yapayım bakalım belki becerebilirim.nerde hangi şartlarda kurutuldu bilmeden bende vermek istemiyorum asilaya.ben yapayım becerebilirsem sende yaparsın.benim gibi hayatında ilk kez yumurta haşlayıp ondada beceremeyip elini yakan biri tarhanayı yapmayı becerirse herkes yapabilir :)

evet evet kesin kararlıyım kızlar bu hafta sonu tarhana üretümüne başlıyorum :)) hatta hafta sonu kızımla gezebilmek için cuma akşamı yapıyorum tarhanamı acaba kalorifer üzerinde falan kururmu yoksa yaş tarhana varmış ondanmı yapsam heyt beeeee nasılda profosyonel konuştum öleeee bie

valla helal olsun sana

Kızlar, hazır ya da başkasının yaptığı tarhanaya güvenemeyenler (ben :) ) nette bir tarif buldum paylaşmak istiyorum:

Tarhana çorbası (2 porsiyon)

Yoğurt (150 cc) (1.5 çay bardağı)
Buğday unu (2 yemek kaşığı)
Değişik sebzeler
1 tatlı kaşığı z.yağ

Malzemelerin hepsi az su katılarak pişirilir . Ocaktan inmeye yakın zeytinyağı eklenir.

ben denemek istiyorum...
bebeğim sadece sebze çorbası seviyor..yogurt çorbasını sevmedi. tarhana yapmak istedim ama yok elimde güvendiğimm.. bunu deneyeceğim ama değişik sebzeler diyor ya ne koyabiliriz. tarhananın içine ne konur normalde bilmiyorum..

bence havuç ve patates koyabilirsin.

hadi bakalım kolay gelsin...

kaloriferde kurutamazsın cnm bi odaya çarsaf ser öyle kurut evlerin sıcaksa yoksa yasta olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…