selam kıslar herkese
benimde oğlumda aynı darlık var ve doktoru hep nazik nazik bakıp takip ediiyo eger açılma olmazsa sünnet dedi o adamı gerçekten allah bildiği gibi yapsın vede sünnet yaşına gelince doktorumuz ya 1 yaşından önce yada 5 yaşından sonra yapılması gerekir pisikolojilk bozukluğa neden olmasın diye demişti canım ama tabi yinede bilmem acilse
banu sultan maasallah bebegıne..
3 cocuk ve plates sanada maasallah
bende bı cocukta curuge cıktım
maşşallah annesii.
canım gaz yapmaz neden yapsnki??benim kızımın doğduğundan beri gaz sorunu olmadı çok şükür,ben şimdi çorbasına bazen pirinç yerine kırmızı mercimek,bazen yeşil mercimek atıyorum.gayette besin değeri yüksek oluyor,gaz falanda yapmıyor,hem yapsada o kendi gazını çıkarır..
bu arada herkese tünaydın..ada son 4gündür hiçbişey yemiyor,emmek istiyor,emziriryorum ama 2dk sonra bırakıyor,çok üzülüyorum nasıl olucak bilmem.haftaya salı kontrolümüz var bakalım ne dicek doktorumuz.üst dişlerimi geliyor acaba diyorum ama daha kabarma yok denecek kadar az.mahvoldum 4-5 gündür,onada bağırıyorum ama sonra çok ağlıyorum,napiyim sinirden başıma ağrılar giriyor,her öğürn yılmadan onunla uğraşıyorum ağzında bekletiyoo yutmuyoo.benim kızım iştahlı bir bebekti,herkes kilolu kilolu diye diye nazr değdi.çevremdekilerden neffffffret ediyorummmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!en çokda ada'dan 3 ay büyük olmasına rağmen 3 kilo daha zayıf oğlu olan görümcemdennnnnnnnn.
cnm geçmiş olsun benimde oğlum va bende çok korkuyorum sünnet olurken canını acıtıcaklar diye bu yüzde 1 buçuk 2yasında düşünüyorum sünnet ettirmeyi biraz acıya dayansın diye dün 3 tane ası vurdular içim sızladı seni düşünemiyorum bile nasıl oldun.....
cnm sımdı okudmda nasıl uzldm ya kıyamam yavruma nasıl bır doktor oo yaaa dıplomasını bı gozden gecrmelerı lazmmm
öyle yapıcm cnm,sağol.bende nazara çok inanıyorum.cnm seni anlıyorum benimde kayınvalidem hep bu çocuk hep emmek istiyo hiç yemiyo yok sen zekimi olucan diye diye her görüsünde çocuğum bıraktı sonunda emmeyi iyi için dense bile bence denmemesi gerekiyo çocuğun üstüne söylenmemesi gerekiyo çünkü nazar var bunu tüm hocalar söylüyo sende bida kimsenin yanında besleme çocuğnu emzirme bile ben hepemzirdim çok emen çocuğum hiç analamadan bıraktı... cnm benimde oğlum öyleydi bi ara ağzında tutuyodu yutmuyodu yine sık besleyince öyle yapıyo 3 saatte bir verince yemiyo bazen zorluyorum bazen zorlamıyorum biraz aç bırak öyle dene yedirmeyi 4,5 saat sonra
güzelim bebekler ne dönemler atlatıyorlar.kolay değil tabii ki sinirlendiğimiz de olacak ama kim yavrusunun yüzüne bakıpta ona sinirini devam ettirebilir.şimdi az yer sonra artar.kilosu iyiyse zorlama biraz da sermayeden yesin.annelik en zor en uğraştırıcı meslek ama getirisi de sağlıklı mutlu bir insan tetiştirip onun gururunu taşımak.yazıktır bağırma bebeğine.büyümeye çalışmak kolay mı annesi.anlayamadığı bir sürü acı ve sıkıntı yaşıyor ve tek tutunacak dalı da sensin.
cok tesekkur ederızzzcanım hediyeni gönderdim
umarım beğenirsiniz
inş. olur
peynir ilginçmiş deniycem öyle yapıyım cnm sağol...........canım tarhanayı nasıl yap biliyomusun.şimdi ilk suda ıslat açılsın sonra pişir,tavuk suyu varsa onla pişir,sonra hafif ılındıkdan sonra içinde peynir at,ezilsin yedir.ben biyerde duymuştum öyle yapıyolardı.hem daha besleyici olur.benim kayınvalidem vermişti,biraz acı olmuş,o yüzden yediremiyorum annemden alıcam sömestr tatilinde gidersem,annem acısız yapıyor,içinde yok yok.çok besleyici.bende bugün balkabağı,patates,havuç,kereviz,yeşilmercimek,kuzukıyma pişirdim,sonra birazcık z.yağı koydum sevdi gibi.hergün ıspanak veya brokoli ekliyodumbugün koymadım.
tarhanadan bahsetmissiniz kizlarrr bende tarhana vermek istiyorum ama nedir bilmiyorum gercekten
kurutuldugunu okudum.nasıl yapıyorsunuz onu?
tarhanadan bahsetmissiniz kizlarrr bende tarhana vermek istiyorum ama nedir bilmiyorum gercekten
kurutuldugunu okudum.nasıl yapıyorsunuz onu?
heyyyyyooooooo
zümram incilendiiii
dedesi gördüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?