Kızlar, hazır ya da başkasının yaptığı tarhanaya güvenemeyenler (ben :) ) nette bir tarif buldum paylaşmak istiyorum:
Tarhana çorbası (2 porsiyon)
Yoğurt (150 cc) (1.5 çay bardağı)
Buğday unu (2 yemek kaşığı)
Değişik sebzeler
1 tatlı kaşığı z.yağ
Malzemelerin hepsi az su katılarak pişirilir . Ocaktan inmeye yakın zeytinyağı eklenir.
ben denemek istiyorum...
bebeğim sadece sebze çorbası seviyor..yogurt çorbasını sevmedi. tarhana yapmak istedim ama yok elimde güvendiğimm.. bunu deneyeceğim ama değişik sebzeler diyor ya ne koyabiliriz. tarhananın içine ne konur normalde bilmiyorum..
kızlar sabahları kusuyo benim paşa mamasını beslerken yerken yerken öğürüyo kusuyo daha yarısın a bile gelmeden sonra yine devam ediyorum beslemeye niye böyle oluyo anlamadım kaç sabahtır böyle
kızlar sabahları kusuyo benim paşa mamasını beslerken yerken yerken öğürüyo kusuyo daha yarısın a bile gelmeden sonra yine devam ediyorum beslemeye niye böyle oluyo anlamadım kaç sabahtır böyle
canım bi doktorunla konuş bence..kızlar diişleriniz hayırlı olsun.dün kontrolden geldim bizim paşa 7900gr olmuş sağlık ocağı yine yanlış ölçmüş.zasacımm bizim de sıra üst dişlerde ama daha beyazlama yok çok mu zor oluyo gerçekten yaa
cnm eger bıldıgımız kahvaltı karışımı verıyorsan yanı pekmez yumurta peynır gibi karıştırdıgın ıcın kabul etmeyebılır mıdesı bulanabılır tek tek vermeyı dene cogu cocuk kahvaltı karışıımıını severmıs bazı cocuklarda sevmezmiş
dikkat:
tarhananın en önemli besini kırmızı biber ama sakın bu mevsimde yemeyin bebeğinize a sla yedirmeyin..
evet cnm karısık veriyorum kaşık mamasının içine(peynirli pekmezli)peynir,tereyağ,pekmez,yumurta sarısı,bi kaç tanede bebe biküvisi tek tek vermeyi denedim ama öylede yemiyo
maşşallah cnm,oğluşun güzel kilo almış:)
diyorum yaa ben altları hiç farketmedim,kızımda hiçbir belrti yoktu,ama şimdi hiçbişey yemiyor,uykusuda bozulur gibi oluyor.zorlanıcaklar gibi.hele azılara gelince hepten yandık.
kaka tahlillerimiz temiz çıktı.yediklerindenmiş herhalde
esracım hediyen geldi,çok teşekkür ederiz,çok beğendik,en fazla kullandığımız şey.fot.ını çeker fac.e koyarım tatlım.
kimseciklerrrrrrrr yok sizi yaprak dökümcüler siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben izlemiyom o diziyi hiç de izlemedim ben de 7 kocalı hürmüze bakıomm
bende seni aradım sonucu merak ettim.hadi gözün aydın cnm.Allah korusun kuzularımızı her türlü hastalıktan
iyidir canım senden naber 7kocalı bitti bizim oğlan raht vermedi geciktim kusura bakmaee nbrrr cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?