2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm tarhanayı tarhana yapan kırmızı biber mutlaka koy...

kızlar sabahları kusuyo benim paşa mamasını beslerken yerken yerken öğürüyo kusuyo daha yarısın a bile gelmeden sonra yine devam ediyorum beslemeye niye böyle oluyo anlamadım kaç sabahtır böyle

boncuk 1985 hayrlı olsun ıncınzzzz
artık devamı gelr arka arkaya ehehehe
bıde ısrmaya baslaynca gor sen onu her gece mememı mahvedyr ısr ısrr cnımı cok yakıyorrr... dişleri dortleynce ben bıttm zannmcaaa

LEYLACIM ANNEM YAPIYOR TARHANAYII BENIM BU SENE TESADUF OLDU ACISIZ YAPMISS OMURE VERIYORUM İSTERSEN SANA YOLLAYABILIRIMMMM...

kızlar sabahları kusuyo benim paşa mamasını beslerken yerken yerken öğürüyo kusuyo daha yarısın a bile gelmeden sonra yine devam ediyorum beslemeye niye böyle oluyo anlamadım kaç sabahtır böyle

cnm eger bıldıgımız kahvaltı karışımı verıyorsan yanı pekmez yumurta peynır gibi karıştırdıgın ıcın kabul etmeyebılır mıdesı bulanabılır tek tek vermeyı dene cogu cocuk kahvaltı karışıımıını severmıs bazı cocuklarda sevmezmiş

günaydın herkese...

boncuğum hayırlı olsun zümra'cığımın incisi.dedesigördüyse kızımıza iç çamaşı alması gerek yada başka birihtiyacı.benimkininde üst dişi patlamak üzere,çok zor besleniyor,verdiklerimi ağzında pekletip püskürtüyor.3 günde 2 makina çamaşır çıktı.valla işimiz gittikçe zorlaşıyor,hiçbişey yapamaz hale geldim,diyetisyenin veridği diyetede uyamıyorum,malesef ya onubeslemek için uğraşıcam yada kendimi,tercihimi tabiki bebeğimden yana kullanıyorum.az önce banyosunu yaptırdım,aç aç yattı,katiyen bişey yemiyor,alt dişeerde farketmemeiştim bile,üstler zorlucak gibi görünüyor.

canım bi doktorunla konuş bence..kızlar diişleriniz hayırlı olsun.dün kontrolden geldim bizim paşa 7900gr olmuş sağlık ocağı yine yanlış ölçmüş.zasacımm bizim de sıra üst dişlerde ama daha beyazlama yok çok mu zor oluyo gerçekten yaa

maşşallah cnm,oğluşun güzel kilo almış:)
diyorum yaa ben altları hiç farketmedim,kızımda hiçbir belrti yoktu,ama şimdi hiçbişey yemiyor,uykusuda bozulur gibi oluyor.zorlanıcaklar gibi.hele azılara gelince hepten yandık.

DİKKAT:

tarhananın en önemli besini kırmızı biber ama sakın bu mevsimde yemeyin bebeğinize a sla yedirmeyin..

evet cnm karısık veriyorum kaşık mamasının içine(peynirli pekmezli)peynir,tereyağ,pekmez,yumurta sarısı,bi kaç tanede bebe biküvisi tek tek vermeyi denedim ama öylede yemiyo

evet cnm karısık veriyorum kaşık mamasının içine(peynirli pekmezli)peynir,tereyağ,pekmez,yumurta sarısı,bi kaç tanede bebe biküvisi tek tek vermeyi denedim ama öylede yemiyo

canım genelde peynir ile yumurta sarısını aynı öğünde vermeyin diolar bi araştır istersen bizim doktor verme dedi.ben de bir gün birini bi gün birini veriyorum.o dediğin karışımı da ya ıhlamurla ıslatıp veriyorum yada mamasının içine katıyorum çok güzel de yiyoo..

sağol canım ben de alt dişlerde zorlandım şimdi ikisi de dışardan görünüyo.bi sıkıntısı kalmadı şükür geceleri de uyanmıyo okadar sık.bakalım üst dişler ne yapacak

esracım hediyen geldi,çok teşekkür ederiz,çok beğendik,en fazla kullandığımız şey.fot.ını çeker fac.e koyarım tatlım.

kızlar oğluma balık yedirdim pazar akşamı çok sevdi .arkasına beni emdi birşey olmadı ama korktum yinede sizce zehirlenme falan olurmu balık taze alıyoz ama ne kadar güvenilir demi ?üstünde şu gün çıktım denizden yazmıyo ...kıymanında tadına baktı yedi,şimdide sebze çorbasını yemez oldu.benim gibi etçil olacak korkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…