selam kıslar ya oğlumda çok balgam var ve hep öksürüyo rahat nefes alamıyo delircem ya bu yüzden iştahıda gitti hep öksürüyo ne yapabilirim rahatlatmak için bu arada dayanamayıp ballı limon verdim sonra nette araştırınca deli oldum birsürü kötü şey yazıyo balla ilgili yaaaa offfffffffff ama rahatladı biraz baldan sonra ne yapabilirim kıslar bilgiisi olan varmı
canım geçmiş olsun dr gittin mi?hırıltısı var mı?ciddi bişey olabilir dr git bence ilerlemesin..
gittim tabiki cigerler tertemiz azcık kızarıklık vardı bogazında geçmiş onun akıntısıymış oğlumu tıkayan damla ve şurup verdi şurubu 5 günden sonra kullanma dedi ama hala geçmedi ilaçta kullanamıyorum böle yani
selam kıslar ya oğlumda çok balgam var ve hep öksürüyo rahat nefes alamıyo delircem ya bu yüzden iştahıda gitti hep öksürüyo ne yapabilirim rahatlatmak için bu arada dayanamayıp ballı limon verdim sonra nette araştırınca deli oldum birsürü kötü şey yazıyo balla ilgili yaaaa offfffffffff ama rahatladı biraz baldan sonra ne yapabilirim kıslar bilgiisi olan varmı
çok saol canım ya bide bal verdim bişi olurmu ya çok kötü şeyler yazzı yo nette
disleri yapiyordur canimkızlar sabahları kusuyo benim paşa mamasını beslerken yerken yerken öğürüyo kusuyo daha yarısın a bile gelmeden sonra yine devam ediyorum beslemeye niye böyle oluyo anlamadım kaç sabahtır böyle
günaydın güzel anneleree küçük bebeklerinee
bu gece nasıl geçti bakalım
benimkisi kabus gibiydi
canım ciddi bişey olabilir
bir an önce dr a götür derim ben
yaaaa
ben seydn suphelenıyorum kaynvalıdem soylemedn farklı falan krem kullanmşolablrmı dıye bazn aklına esnce yaglı bır arko falan kullanyrdaa dun bılerk aradm farklı bişi yaptysa bir daha yapmasn dıyeee ama bakym aksm olmzsa gotrlm
benm allerjık bır bunyem var deterjanlrdn bole oldgm zamanlr oluyor ama daha cok koku ve toz polen alerjım var.
allerjık astım tedavısı goryrm doktorm solemstı cocugundad buyuk ıhtıml olr dıye ama ona o testlerı yaptrmk ıstemyrm cok kuck daha bırsuru delık acıyorlrr ben zor dayndm bebık nasıl dynck
ama mecbr kalrsakkk yaptrcz tabee
günaydın güzel anneleree küçük bebeklerinee
bu gece nasıl geçti bakalım
benimkisi kabus gibiydi
geçmiş olsun cnm umarım önemli bişi deyildirgunaydın guzel annişler nasılsınzzz bakalım?
dun oglumda bı baktm gogus kısmında hep kzıarıklıklr kabartılr vardı panıkledm ama bekleym dedım doktoru aramadm. allerjı olms sanrm kaynvalıdemı aradm ne verdn yabancı bişi aldımı dedım yok dedı herzmnkı gıbıdedı corba yogurt ve mama dedı.
birde yogurt hatta meyvesını sıkıp veremedım bile yetstıremedım dedıı. sizce nedn olablr sabah azlms gıbydı bugn bakcm ona gore doktora gotrcm artıs olsaydı gece gotrcektım ztn ama olmadı dıye gotrmedık. deterjanda degstrmedım.acaba mamanın tarıhı gecmıs olablrmı ben gunu gununeee takıp edyrm ama kaynvalıdem untmus olabılr dedım onaa 1 ayı gecblr 1-2 gunde olsaa kullnma dedım sabah yenısını gotrdm
ANGEL_ANK HEDIYEMIZ GELDI COK BEGENDIK COK TEŞEKKUR EDERIZZ...ÖMÜRCEKTE COK TESEKKUR EDIYORR:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?