2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kıslar ya oğlumda çok balgam var ve hep öksürüyo rahat nefes alamıyo delircem ya bu yüzden iştahıda gitti hep öksürüyo ne yapabilirim rahatlatmak için bu arada dayanamayıp ballı limon verdim sonra nette araştırınca deli oldum birsürü kötü şey yazıyo balla ilgili yaaaa offfffffffff ama rahatladı biraz baldan sonra ne yapabilirim kıslar bilgiisi olan varmı

canım geçmiş olsun dr gittin mi?hırıltısı var mı?ciddi bişey olabilir dr git bence ilerlemesin..

canım geçmiş olsun dr gittin mi?hırıltısı var mı?ciddi bişey olabilir dr git bence ilerlemesin..

gittim tabiki cigerler tertemiz azcık kızarıklık vardı bogazında geçmiş onun akıntısıymış oğlumu tıkayan damla ve şurup verdi şurubu 5 günden sonra kullanma dedi ama hala geçmedi ilaçta kullanamıyorum böle yani

peditus verdiyse o geçirmiyo..yastıkla yatır geniz akıntı geriye kaçmasın canım yada yüz üstü yatır.odayı nemli tut pekmezde keser aklıma bunlar geldi bizde 2 kez atlattık ok zor geçmiş olsun

cnm benimde oğlum öyleydi öksürüyodu balgam var dedi dr. antibiyotik vermişti onun adını hatırlayamadım birde şurup verdi adı bricanyl bundan herkez kullanıyo bi zararı yok istersen ver ben 2 şişe bitirdim basta oğlum yutmuyodu tükürüyodu o yüzden ziyan oldu çokta ucuz 2buçuk 3 milyon bişey duymussundur adı çevremde çok kişi bu şurubu veriyo bebeklerine öksürük için

geçmiş olsun cnm,bişey olmaz bir kez bal vermekten,nolucak kii,eskiden emzikleri bala batırıp veryolarmışb izleree,bişiyimizde yok allaha şükür.tekrar bi doktora götür bakalım,antibiotik tedavisine başlarsınız belki.tekrardan çook geçmiş olsun.

herkese günaydın.şu kış bitse de öksürükten,hastalıktan,kalın montlardan ,berelerden kurtulsak.....

herkese günaydııınnnn cnm bal allerji yapabileceği için vermeyin deniyo belliki senin bebeğinde bişi yapmamış ama bundan sonra verme bir yaşına kadar önerilmiyor.öksürük hapşuruk çokta kötü şeyler deyil bence bebek için.öksürüğü azsa müdahale etme balgamını çıkarsın.sırtına vurabilirsin kucağına yatırıp hafif hafif,ıhlamur içirebilirsin,oda nem oranını ve ısısını dengede tut,bebeğinin burnunu sf le geçmiş olsun

diş çıkaran bebişler hayırlı olsun yeni dişler güle güle kullansınlar inş.bizde 2 aydır diş mızmızlığı diş uykusuzluğu diş huzursuzluğu diç iştahsızlığı ......vs var.zaten hepsi diş yüzünden :)))))) ama hala görünürde diş yok.:86:

günaydın güzel anneleree küçük bebeklerinee
bu gece nasıl geçti bakalım
benimkisi kabus gibiydi

günaydınnn.. bizim de yaa sürekli kalktı... bizim 2. diş mi geliyor yoksa? :S off bu baya sürecek sanırsam güya 6. Aydan sonra uyku düzenleri olusuyormu. nerdeeeeee? dişler herşeyi bozuyor kii.. neyse bu günlerde geçicek kızlar sabırrr...

gunaydın guzel annişler nasılsınzzz bakalım?
dun oglumda bı baktm gogus kısmında hep kzıarıklıklr kabartılr vardı panıkledm ama bekleym dedım doktoru aramadm. allerjı olms sanrm kaynvalıdemı aradm ne verdn yabancı bişi aldımı dedım yok dedı herzmnkı gıbıdedı corba yogurt ve mama dedı.
birde yogurt hatta meyvesını sıkıp veremedım bile yetstıremedım dedıı. sizce nedn olablr sabah azlms gıbydı bugn bakcm ona gore doktora gotrcm artıs olsaydı gece gotrcektım ztn ama olmadı dıye gotrmedık. deterjanda degstrmedım.acaba mamanın tarıhı gecmıs olablrmı ben gunu gununeee takıp edyrm ama kaynvalıdem untmus olabılr dedım onaa 1 ayı gecblr 1-2 gunde olsaa kullnma dedım sabah yenısını gotrdm

ANGEL_ANK HEDIYEMIZ GELDI COK BEGENDIK COK TEŞEKKUR EDERIZZ...ÖMÜRCEKTE COK TESEKKUR EDIYORR:)

yaaaa
ben seydn suphelenıyorum kaynvalıdem soylemedn farklı falan krem kullanmşolablrmı dıye bazn aklına esnce yaglı bır arko falan kullanyrdaa dun bılerk aradm farklı bişi yaptysa bir daha yapmasn dıyeee ama bakym aksm olmzsa gotrlm
benm allerjık bır bunyem var deterjanlrdn bole oldgm zamanlr oluyor ama daha cok koku ve toz polen alerjım var.
allerjık astım tedavısı goryrm doktorm solemstı cocugundad buyuk ıhtıml olr dıye ama ona o testlerı yaptrmk ıstemyrm cok kuck daha bırsuru delık acıyorlrr ben zor dayndm bebık nasıl dynck
ama mecbr kalrsakkk yaptrcz tabee

canım ciddi bişey olabilir
bir an önce dr a götür derim ben

evet canım olabilir eğer annede allerjik bir olay varsa bebektende şüphelenmek lazım
mesela ben troid hastasıyım doğduğunda bebeğimdede vardı küvezdeyken tedavi uygulandı ve atlattı
ama şuan her zaman kanına bakılıyo şükür yok bendehat safada emzirdiğim için bebeğe geçme tehlikesi var eğer sen emziriyosan değişik bişey yediysen o da etkilemiştir

geçmiş olsun cnm umarım önemli bişi deyildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…