2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel anneleree küçük bebeklerinee
bu gece nasıl geçti bakalım
benimkisi kabus gibiydi

iyiydi herzamanki gibiydi.kızımı yıkadım masaj yaptım losyonladım bunları yapmadan öncede şöööleee bi gezsin açılsın diye alış veriş merkezine götürdüm.gezdik biraz.kanzda %50 indirim vardı.seneye kışa giysin diye bişiler aldıkeve döndükten sonra bakım faslı başladı.tarhana çorbası içirmeyi denedim bir arkadaşımdan alıp severse ben yaparım die hiç sevmedi zorlamadım.bugün başka bir arkadaşım farklı bir çeşit tarhana getircek birde onu deneyeceğim.oyun oynadık yaramazlık yaptık derken kızım erkenden uyudu (24:30 civarında)gecede emziği düştü ağladı,acıktı ağladı,beni salla diye ağladı derken sabah oldu.şükür herşey yolunda

pinky cnm sana bişey sorucam ata'nın patiklerini nereden aldınn??çok beğendimmmm!!!bende istiyorummm!!!!!!

Geçmiş Olsun canım İnş. Önemli birşey değildir ama büyük ihtimalle alerji filan olabilir portakal filan yada mandalinada yapıyo
İyi günlerde kullanın çok sevindim beğendiğinize canımm yerim oğluşunu ben

ne kadar rahat geceler geçiyoruz değil mi ama
hepimizin sonu bu--->

canım genelde alt dişler peşpeşe gelirmiş. kesin 2. inciniz geliyodur.
valla 6. ayda uyku düzeni olur dediler diş başladı. 9. ayda emeklerler peşlerinde dolaşırız. 12 ayda yürürler haldır haldır peşlerinden koşarız. 2 yaşında 2 yaş sendromu yaşarlar falan derken bize artık nefes almak yokkkkkk.

canım doktorun vardır bi bildiği bizde de balgam vardı çok fazla hırıltı vardı ve devamlı kusuyordu doktor bi şurup verdi 5gün kullan dedi.kullandık tam 1 haftaa sonra hiçbişeyi kalmadı.üzülme geçer.biz neler neler atlattık bi bilsenn

canım bizde de olmuştu öyle bişey biz de çok telaş yapmıştık hatta doktora götürmüştük doktor çok sıcaklamış olabilir veya deterjandan fallan olabilir geçer dedi.gerçekten de şimdi bile çok sıcakladığı zaman yada terlemeye başladığı zaman o kırmızılıklar çıkmaya başlıyo.dikkat et gece terlemiş de olabilir.

valla doğru söylüyosun.ANNELERE ZULÜMMMM

ne kadar rahat geceler geçiyoruz değil mi ama
hepimizin sonu bu--->

siz şimdi bebişleri büyütün.bir güzel rahata alışın.doya doya uyuyun.sonra yenisi gelince hoop sil baştan.ben artık çocuk yokken ne uyuduysam gençlikte.hele benim gibi 33 yaşında tekrar bebek sahibi olmak gece uykusuzluğunu daha da katlanılmaz yapıyor.yaşlandığını hissettiriyor.yine de bir kardeş daha gelse çocuklarıma hayır demem doğrusu.

Allah korusun mama tarihine cok dikkat edin arkadaslar.eskisehirde ikiz bebek öldü ve dr tarih gecerse bebeklerde zehirlenme yapar dedi.

kizlar ölüyom uykusuzluktan,benim kizim kudurdu bir simarik oldu,anca bu saat oldu yeni uyudu.tabi bu saate kadar aralikli uyudu,3-4 saatt arasi 1 saat uyudu.artik elini kolunu bacagini tutup zorla uyuttum simdide kendim uyucam artik.

kızlar benim gibi doğum kilosunu vermeye çalışan anneler var mı aranızda.ben 82 ile çıktım hastaneden.[ay sakın kınamayın dostlar 23 yaşında doğurduğumda 56 kiloyla çıkmıştım].şu an 75 e indim.ama çok zor gidiyor.siz neler uyguluyorsunuz.

yane kisacasi ayvayi yedik.........

geçmiş olsun cnm umarım önemli bişi deyildir

Allah korusun mama tarihine cok dikkat edin arkadaslar.eskisehirde ikiz bebek öldü ve dr tarih gecerse bebeklerde zehirlenme yapar dedi.

teşekkürler kızlr umarm önemli bişi diildir valla sıcakda dııldı ama olabılrrr..
mama tarıhınee cok dıkkt edyrm ama acaba dıyorm son acıln ammaya kaynvldm tarh koymyı untmss htrlmyrmdaa tarıhı.bakym aksam ne durumdaa

selamm ben aranıza yeni katıldım 6,5 aylık kızım.Gebeliğimde toplam 12 kilo aldım.8 kilosu ilk hafta gitti.sonra yok süt olsun onu ye bunu ye derken tekrar geri aldım.20 gün önce spora başladım hava şartlarından bıraktım şimdilik.sporla 10 günde 2,5 kilo verdim.inanılmaz hızlı veriliyor.ama tabiki yapabilene.artık bahara kaldı işim...

süt olsun diye yiyince kilo alıyo insan ben hiç bu kadar iştahlı bi insan diildim tatlıyı ağzıma sürmezken şimdi yemeden duramıyorum ne olucak bu halim bilmem

Son düzenleme:

ben toplam 12 kilo almıştım 4. ayda eski kiloma döndüm bebeğim saolsun uykusuzluk yorgunluk gurbet elde kimsede yok yanımda bebekle uğraşmaktan yemek yapıp yiyemedim valla öyle gitti kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…