günaydın güzel anneleree küçük bebeklerinee
bu gece nasıl geçti bakalım
benimkisi kabus gibiydi
günaydın kabus bi gece yaşadık saat başı kalktık nerdeysedün aşure yaptık misafirimde vardı yorgundum bide uykusuzluk offfff
noluyoo bunlara yaaa,hepsi aynııı.allah kabul etsin aşureni cnm.evin bereketle dolsun!
Geçmiş Olsun canım İnş. Önemli birşey değildir ama büyük ihtimalle alerji filan olabilir portakal filan yada mandalinada yapıyogunaydın guzel annişler nasılsınzzz bakalım?
dun oglumda bı baktm gogus kısmında hep kzıarıklıklr kabartılr vardı panıkledm ama bekleym dedım doktoru aramadm. allerjı olms sanrm kaynvalıdemı aradm ne verdn yabancı bişi aldımı dedım yok dedı herzmnkı gıbıdedı corba yogurt ve mama dedı.
birde yogurt hatta meyvesını sıkıp veremedım bile yetstıremedım dedıı. sizce nedn olablr sabah azlms gıbydı bugn bakcm ona gore doktora gotrcm artıs olsaydı gece gotrcektım ztn ama olmadı dıye gotrmedık. deterjanda degstrmedım.acaba mamanın tarıhı gecmıs olablrmı ben gunu gununeee takıp edyrm ama kaynvalıdem untmus olabılr dedım onaa 1 ayı gecblr 1-2 gunde olsaa kullnma dedım sabah yenısını gotrdm
ANGEL_ANK HEDIYEMIZ GELDI COK BEGENDIK COK TEŞEKKUR EDERIZZ...ÖMÜRCEKTE COK TESEKKUR EDIYORR:)
iyiydi herzamanki gibiydi.kızımı yıkadım masaj yaptım losyonladım bunları yapmadan öncede şöööleee bi gezsin açılsın diye alış veriş merkezine götürdüm.gezdik biraz.kanzda %50 indirim vardı.seneye kışa giysin diye bişiler aldıkeve döndükten sonra bakım faslı başladı.tarhana çorbası içirmeyi denedim bir arkadaşımdan alıp severse ben yaparım die hiç sevmedi zorlamadım.bugün başka bir arkadaşım farklı bir çeşit tarhana getircek birde onu deneyeceğim.oyun oynadık yaramazlık yaptık derken kızım erkenden uyudu (24:30 civarında)gecede emziği düştü ağladı,acıktı ağladı,beni salla diye ağladı derken sabah oldu.şükür herşey yolunda
günaydınnn.. bizim de yaa sürekli kalktı... bizim 2. diş mi geliyor yoksa? :S off bu baya sürecek sanırsam güya 6. Aydan sonra uyku düzenleri olusuyormu. nerdeeeeee? dişler herşeyi bozuyor kii.. neyse bu günlerde geçicek kızlar sabırrr...
gittim tabiki cigerler tertemiz azcık kızarıklık vardı bogazında geçmiş onun akıntısıymış oğlumu tıkayan damla ve şurup verdi şurubu 5 günden sonra kullanma dedi ama hala geçmedi ilaçta kullanamıyorum böle yani
gunaydın guzel annişler nasılsınzzz bakalım?
dun oglumda bı baktm gogus kısmında hep kzıarıklıklr kabartılr vardı panıkledm ama bekleym dedım doktoru aramadm. allerjı olms sanrm kaynvalıdemı aradm ne verdn yabancı bişi aldımı dedım yok dedı herzmnkı gıbıdedı corba yogurt ve mama dedı.
birde yogurt hatta meyvesını sıkıp veremedım bile yetstıremedım dedıı. sizce nedn olablr sabah azlms gıbydı bugn bakcm ona gore doktora gotrcm artıs olsaydı gece gotrcektım ztn ama olmadı dıye gotrmedık. deterjanda degstrmedım.acaba mamanın tarıhı gecmıs olablrmı ben gunu gununeee takıp edyrm ama kaynvalıdem untmus olabılr dedım onaa 1 ayı gecblr 1-2 gunde olsaa kullnma dedım sabah yenısını gotrdm
ANGEL_ANK HEDIYEMIZ GELDI COK BEGENDIK COK TEŞEKKUR EDERIZZ...ÖMÜRCEKTE COK TESEKKUR EDIYORR:)
canım genelde alt dişler peşpeşe gelirmiş. kesin 2. inciniz geliyodur.
valla 6. ayda uyku düzeni olur dediler diş başladı. 9. ayda emeklerler peşlerinde dolaşırız. 12 ayda yürürler haldır haldır peşlerinden koşarız. 2 yaşında 2 yaş sendromu yaşarlar falan derken bize artık nefes almak yokkkkkk.
ne kadar rahat geceler geçiyoruz değil mi ama
hepimizin sonu bu--->
Allah korusun mama tarihine cok dikkat edin arkadaslar.eskisehirde ikiz bebek öldü ve dr tarih gecerse bebeklerde zehirlenme yapar dedi.gunaydın guzel annişler nasılsınzzz bakalım?
benim kizinda disleri cikti yeni gelen yok suanda sanirim büyüyorlar artik.Allah razı olsun canım hepimizin inşallah..hadi dişi olanlar diştendir diycek ama bizim dişte yok ki daha
valla 6. ayda uyku düzeni olur dediler diş başladı. 9. ayda emeklerler peşlerinde dolaşırız. 12 ayda yürürler haldır haldır peşlerinden koşarız. 2 yaşında 2 yaş sendromu yaşarlar falan derken bize artık nefes almak yokkkkkk.
geçmiş olsun cnm umarım önemli bişi deyildir
Geçmiş Olsun canım İnş. Önemli birşey değildir ama büyük ihtimalle alerji filan olabilir portakal filan yada mandalinada yapıyo
İyi günlerde kullanın çok sevindim beğendiğinize canımm yerim oğluşunu ben
canım doktorun vardır bi bildiği bizde de balgam vardı çok fazla hırıltı vardı ve devamlı kusuyordu doktor bi şurup verdi 5gün kullan dedi.kullandık tam 1 haftaa sonra hiçbişeyi kalmadı.üzülme geçer.biz neler neler atlattık bi bilsenn
canım bizde de olmuştu öyle bişey biz de çok telaş yapmıştık hatta doktora götürmüştük doktor çok sıcaklamış olabilir veya deterjandan fallan olabilir geçer dedi.gerçekten de şimdi bile çok sıcakladığı zaman yada terlemeye başladığı zaman o kırmızılıklar çıkmaya başlıyo.dikkat et gece terlemiş de olabilir.
valla doğru söylüyosun.ANNELERE ZULÜMMMM
Allah korusun mama tarihine cok dikkat edin arkadaslar.eskisehirde ikiz bebek öldü ve dr tarih gecerse bebeklerde zehirlenme yapar dedi.
kızlar benim gibi doğum kilosunu vermeye çalışan anneler var mı aranızda.ben 82 ile çıktım hastaneden.[ay sakın kınamayın dostlar 23 yaşında doğurduğumda 56 kiloyla çıkmıştım].şu an 75 e indim.ama çok zor gidiyor.siz neler uyguluyorsunuz.
selamm ben aranıza yeni katıldım 6,5 aylık kızım.Gebeliğimde toplam 12 kilo aldım.8 kilosu ilk hafta gitti.sonra yok süt olsun onu ye bunu ye derken tekrar geri aldım.20 gün önce spora başladım hava şartlarından bıraktım şimdilik.sporla 10 günde 2,5 kilo verdim.inanılmaz hızlı veriliyor.ama tabiki yapabilene.artık bahara kaldı işim...kızlar benim gibi doğum kilosunu vermeye çalışan anneler var mı aranızda.ben 82 ile çıktım hastaneden.[ay sakın kınamayın dostlar 23 yaşında doğurduğumda 56 kiloyla çıkmıştım].şu an 75 e indim.ama çok zor gidiyor.siz neler uyguluyorsunuz.
selamm ben aranıza yeni katıldım 6,5 aylık kızım.Gebeliğimde toplam 12 kilo aldım.8 kilosu ilk hafta gitti.sonra yok süt olsun onu ye bunu ye derken tekrar geri aldım.20 gün önce spora başladım hava şartlarından bıraktım şimdilik.sporla 10 günde 2,5 kilo verdim.inanılmaz hızlı veriliyor.ama tabiki yapabilene.artık bahara kaldı işim...
benim kizinda disleri cikti yeni gelen yok suanda sanirim büyüyorlar artik.
sanırım ondan.geçen gece uyandı emziriyorum içim geçmiş emerken yüzüme dokundu korkudan nasıl sıçradıysam gözünü açtı...yaa reklam deli oldu iyice gözünü ayırmıyo televizyondan
Kanarya
annesinin zuzusu
Giriş tarihi
Jan 2008
crocusdan kullanıcısından alıntı
yane kisacasi ayvayi yedik.........
aynen ööle
kızlar benim gibi doğum kilosunu vermeye çalışan anneler var mı aranızda.ben 82 ile çıktım hastaneden.[ay sakın kınamayın dostlar 23 yaşında doğurduğumda 56 kiloyla çıkmıştım].şu an 75 e indim.ama çok zor gidiyor.siz neler uyguluyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?