günaydın kabus bi gece yaşadık saat başı kalktık nerdeysedün aşure yaptık misafirimde vardı yorgundum bide uykusuzluk offfff
canım aşurenizi allah kabul etsin
evinize bolluk bereket getirsin
amin Allah razı olsun yakın olsakda keşke beraber yiyebilseydik
kızlar oğluma bugün bronşit başlangıcı teşhisi koydular çok üzgünüm yaaaaaaa
cnm çok geçmiş olsun.bronşit salgını varmış bu aralar.bu arada ne zamandır söylemek istiyodum sana.bebeklerimiz çok benziyor hele şu profil resmini ne zaman görsem sanki kendi oğlumu görüyorum.[/QUO
saolun kıslar ya başlangıcı korkulacak bişey yok dedi ama iyi bakılmalı dedi doktor ama acaip kötü oldum korktum ilk kez hastalanıyo
bu arada çokmu benziyolar ben resmini göremiyorum senin oğlunun yani ufak resim ya yolla bakimmmm resmini
cnm çok geçmiş olsun.bronşit salgını varmış bu aralar.bu arada ne zamandır söylemek istiyodum sana.bebeklerimiz çok benziyor hele şu profil resmini ne zaman görsem sanki kendi oğlumu görüyorum.[/QUO
saolun kıslar ya başlangıcı korkulacak bişey yok dedi ama iyi bakılmalı dedi doktor ama acaip kötü oldum korktum ilk kez hastalanıyo
bu arada çokmu benziyolar ben resmini göremiyorum senin oğlunun yani ufak resim ya yolla bakimmmm resmini
doğduğu zamanki resmiyle çok benziyor avatarıma kayayım nasıl yollayacağımı bilmiyorum
yane kisacasi ayvayi yedik.........
benim kizinda disleri cikti yeni gelen yok suanda sanirim büyüyorlar artik.
sanırım ondan.geçen gece uyandı emziriyorum içim geçmiş emerken yüzüme dokundu korkudan nasıl sıçradıysam gözünü açtı...yaa reklam deli oldu iyice gözünü ayırmıyo televizyondan
Kanarya
annesinin zuzusu
Giriş tarihi
Jan 2008
crocusdan kullanıcısından alıntı
canım genelde alt dişler peşpeşe gelirmiş. kesin 2. inciniz geliyodur.
valla 6. ayda uyku düzeni olur dediler diş başladı. 9. ayda emeklerler peşlerinde dolaşırız. 12 ayda yürürler haldır haldır peşlerinden koşarız. 2 yaşında 2 yaş sendromu yaşarlar falan derken bize artık nefes almak yokkkkkk.
yane kisacasi ayvayi yedik.........
aynen ööle
aynen ya,benim kizda reklam delisi,fillerde yada baska programlara dönüp bakmiyor,reklam baslasin,aninda hersey iptal.gözleri bir dikiyor bitesiye kadar sesleniyoruz da,bize dönüp bakmiyor.mama yedirken bu raklamlar benim isime yariyor.olmadigi zaman cebime cektim,aciyorum cepten onu izliyor ve izlerken mamasi bitmis oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?