2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba.ben temmuz annesiyim.malesef emzirmiyorum kızımı.sütüm kesildi.hiç emzirmeyen varmı aranızda.kavaltılara ne zaman geçtiniz.ben gittim hiç bir doktordan memmun kalmadım malesef.herşeyi ben soruyorum sunu verimmi bunu verimmi agzı ucuyla ver diyolar.artık gitmicem son kez gittim geçen gün.ek olarak yoğurt veriyorum patates püresi yapıyorum yemiyor ama ,meyve suyu veriyorum bide mama .sanki vitmain alamıyor gibi geliyr bana.bugün tam beş aylık oldu.

Allah bebişleirnizi nazarlardan korusun.şöle beş sayfa falan okudum ödişler çıkmış oh maş haziran bebeklerine darısı başımıza

kızlar oğluma bugün bronşit başlangıcı teşhisi koydular çok üzgünüm yaaaaaaa

cnm çok geçmiş olsun.bronşit salgını varmış bu aralar.bu arada ne zamandır söylemek istiyodum sana.bebeklerimiz çok benziyor hele şu profil resmini ne zaman görsem sanki kendi oğlumu görüyorum.

kızlar bende çizgi film açıyorum yumurcak tv yi izlemiyo ama reklamları gözünü kırpmadan izliyo onun sayesinde bizde reklam izliyoruz para kazandırıyoruz kanalllara vallah

başım sepet gibi yaagözlerim çift görüyor.kızım gece 2 de uyudu.ben yatayım diyene kadar 3 oldu.4 te kızım uyandı mamasını içti tekrar uyudu.onu uyuttuktan sonra 5 gibi tırnaklarını kesmeye başladım çünkü burnumu fena yırttı.6 gibi tırnak kesim işi bitti ama mama hazırlama saati başladı.mamasını yedirdim uyuttum.kendime geleyim diye duş aldım işe geldim.gece boyu bir saatlik uykuyla duruyorum yine gördüğüm heryeri rahat bir yatak gibi algılamaya başladım şuan heryerde uyuyabilirim

arkadaşlar hepinizin yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum.allah hepinizin yuvasından sağlık,huzur,mutluluk ve bereketi eksik etmesin.nice mutlu senelere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…