2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen simdi bekliyorum cadinin uykusu gelsede yatsam diye ama nerde

herkese mutlu yıllar!!!!!yeni yıl hepimize çok çok uğurlu gelsin.

2010'un başlarında anne adayıydım,ortasında anne,sonunda kocaman bir genç kız annesi..çok özlicem bu yılı,benim için çok güzel bir seneydi.vedalaşmak zor olucak.kısacası güzel bir yıl oldu.yeni yılda yeni umutlarla doluyor içimiz,2011 hepimiz için hayırlı bir sene olsun inşallah..

kızlar öncelikle hepinize mutlu seneler.bu yıl çok özel bi yıl,çok özliycem ben de.oğlumda bu sabah bi öksürük bi hırıltı sabah biraz da ateşi vardı fitil koydum şimdi iyi salgın mı var nee

kızlar benim bi arkadaşım 2,5 aylık bebeğine gece yatmadan önce uyku damlası veriyomuş
bebek sabaha kadar uyuyomuş bi acıkınca uyanıyomuş yiyip geri yatıyomuş siz böyle bişey duydunuzmu ben korktum vermeye bebeklere sakıncalı bence verilmemesi gerekiyo
diye düşünüyorum ya sizce...

Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2011 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Senelere...
EVLATLARINIZLA VE SEVDİKLERİNİZLE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜR GEÇİRECEĞİNİZ BİR ÖMÜR DİLERİM

Baybay diye bitkisel bi damla vardı eskiden şimdi de var mı bilmiyorum ama yan etkisi olan bi ilaç şahsen ben kullanmadım ama bi akadaşım uykusu saatli olsun diye kullanmıştı ama yine de ben tavsiye etmem

ayy canım yaa olurmu öyle şey,insanlara şaşıyorum valla.allah akıl versin.

bence en güzeli ılık bir banyo sonra biraz masaj ve son olarak azıcık anason çayı bizde baya etkili oldu dr tavsiye etmişti anason olmadığı zamanda rezene veriyorum birde banyo suyuna azcık papatya yağı yada papatya koyabilirsiniz son olarakta yastığına bi damla nane yağı damlatın hatta kendi yastığınızada damlata bilirsiniz rahat bir uyku uyumanızı sağlar

eczaneler vermiyomuş zaten bebek için dersek .ilacı araştırdım netten sadece çocuklara ve yetişkinler veriliyomuş.bebklere verilmez diyede yazıyo recetede. bunlardan haberi yok herhalde arayıp söyliyecem verme diye ama dinlermi dinlemezmi artık orası da ona kalmış

canım çok güzel bu tariiif....
valla ben bile okurken rahatladım o derce beğendim
bunu mutlaka uygulıycam

kızlarcanım çok sıkkın yeni yıla oğlumun hastalığyla gircez..doktora götürdük larenjit olmuş az da bronşit başlangıcı.sesi kısıldı bebeğimin.takır takır öksürüyo sabahta beri öksürmekten uyuyamadı doktor 2 şuurup bi iğne verdi.bi saat de soğuk buhar makinesinde kaldı.eve de alcam o buhar makinelerinden.çok mutsuzum oğluşum çok halsiz herse mutlu sağlıklı huzurlu ve şanslı seneler.:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…