aynen simdi bekliyorum cadinin uykusu gelsede yatsam diye ama nerdebaşım sepet gibi yaagözlerim çift görüyor.kızım gece 2 de uyudu.ben yatayım diyene kadar 3 oldu.4 te kızım uyandı mamasını içti tekrar uyudu.onu uyuttuktan sonra 5 gibi tırnaklarını kesmeye başladım çünkü burnumu fena yırttı.6 gibi tırnak kesim işi bitti ama mama hazırlama saati başladı.mamasını yedirdim uyuttum.kendime geleyim diye duş aldım işe geldim.gece boyu bir saatlik uykuyla duruyorum yinegördüğüm heryeri rahat bir yatak gibi algılamaya başladım şuan heryerde uyuyabilirim
:111:bencede....evet kısacası senin dediğin. bile bile ladeeeeeeeeeeees dedik.
kızlar benim bi arkadaşım 2,5 aylık bebeğine gece yatmadan önce uyku damlası veriyomuş
bebek sabaha kadar uyuyomuş bi acıkınca uyanıyomuş yiyip geri yatıyomuş siz böyle bişey duydunuzmu ben korktum vermeye bebeklere sakıncalı bence verilmemesi gerekiyo
diye düşünüyorum ya sizce...
kızlar benim bi arkadaşım 2,5 aylık bebeğine gece yatmadan önce uyku damlası veriyomuş
bebek sabaha kadar uyuyomuş bi acıkınca uyanıyomuş yiyip geri yatıyomuş siz böyle bişey duydunuzmu ben korktum vermeye bebeklere sakıncalı bence verilmemesi gerekiyo
diye düşünüyorum ya sizce...
Eki Görüntüle 121543 Bebişlerle yeni maceralara merhabaa
bence en güzeli ılık bir banyo sonra biraz masaj ve son olarak azıcık anason çayı bizde baya etkili oldu dr tavsiye etmişti anason olmadığı zamanda rezene veriyorum birde banyo suyuna azcık papatya yağı yada papatya koyabilirsiniz son olarakta yastığına bi damla nane yağı damlatın hatta kendi yastığınızada damlata bilirsiniz rahat bir uyku uyumanızı sağlar
herkese mutlu yıllaaarrrrrrrrrrrrrrr
saoll sanadaaaaaa :)
Bu gece bol bol getirelim bu salatu selamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?