merhaba kızlar .herkes işine dalmış kimseler yok.bebişlerle ilk yılbaşınız nasıl geçti...
Yeni yilin ilk gunu ve tum yili herkese saglik,,mutluluk,huzur ve bol paracik getirsin ))))))))))))
yeni yıla uyuyarak girdim ilk defa :) fırsat bu fırsat geceki maratona hazırlanayım diye
canim merhaba nasilsin?
iyi seneler....umarim 2011 de tum dileklerin gercek olur...
hediyemi aldin mi bu arada?
Çooookkkk yorguununuuummmmmm!!!!..
Ayberk durmuyor hep yanında istiyor beni hep ağlıyor.. mızmız sürekli..bagırmaktan çığlık atmaktan sesi kısılcak yakında benim de kafam patlıcak.. yemek yemek savaş haline döndü resmen.. çok bunaldım çok yoruldum yalnızım kimsem yok yanımda yardım edecek...yemek bile yiyemiyorum wc gidemiyorum o kadar yanii....dişlerden diyorum sabır istiyorummmm...
ayrıca az önce kafamı vurdum onun attığı oyuncagı alırken yerden ..buz bile tutamadım dogru duzgun durmadı paşam...
iyi olmaya calışıyorum tatlım sen nasılsın?
size de iyi seneler ailenle birlikte ...
hediyeni almadım canım henüz..gelmedi daha..
Ayberk durmuyor hep yanında istiyor beni hep ağlıyor.. mızmız sürekli..bagırmaktan çığlık atmaktan sesi kısılcak yakında benim de kafam patlıcak.. yemek yemek savaş haline döndü resmen.. çok bunaldım çok yoruldum yalnızım kimsem yok yanımda yardım edecek...yemek bile yiyemiyorum wc gidemiyorum o kadar yanii....dişlerden diyorum sabır istiyorummmm...
ayrıca az önce kafamı vurdum onun attığı oyuncagı alırken yerden ..buz bile tutamadım dogru duzgun durmadı paşam...
allah kolaylık versin.benim büyük kız öyleydi.9 aydan sonra oldu bir melek.hala da sorunsuz bir çocuktur.seninki de huy değil fiziksel sıkıntı kaynaklıysa yakında değişir inşallah.şimdi ki ufaklığımda bana sarayım diyor da ben ablasına babasına paslıyorum.öyle çok yapışan sırnaşan çocuk ta bunaltıyor insanı.işin gücün bir yana kişisel ihtiyaçlarını gideremiyorsun.yalnızlık ta cabası.yakınında annesi,kayınvalidesi olup yardım alanlara imreniyorum.
canım inan bana seni çoooooooooooooookkkkkk ii anlıorum ben de yalnızım ve çok bitkinim.murat kaan hasta eşim raba ile ilgili bi sorun var die kayseriye gitti inanırmısınız daha kahvaltı bile yapamadım.uyuyamıyo öksürmekten hep mızmızz sesi kısık hırıl hırıl ses gelio.çok bunaldım yakında depresyona girecem yaa
merhaba benimde kizim 6 aylikevet canım yalnız gerçekten cok zorr .. ben de cok ımrenıyorum onlar cok rahat yaaa... bır de onlar yakındıkları zaman hallerınden sınır oluyorummm...
valla benım cocuk dogdugundan berı hareketlı, eger onunla ılgılenırsen konusursan oynarsan hıc sesı cıkmaz guler oynar ama onu kendıyle basbasa eskaza yerde battanıyesınde bıraktıgın zaman ........................ :) yerde durmaz fazla hep kucak ya da ılgı... ama onun dısından pek aksılıgı yoktur.. dedım ya sadece ılgı ıstıyor cok.. su an dısler oldugu ıcın cok aksııı ınsallah dısler cıkınca gecer...
aman allahim tam benim durumumu dillendirmissiniz kendimle konusur gibi oldum.canım senın de durumun cok zor... Allah kolaylık versın hepımıze... ben de cok bunalıyorum... ya yanında konusacak bırı olması bıle yetıyor ınsan destek alıyor...Allah tan burası var burda dertlesıyoruz bır nebze... Ama ıste komsu yok arkadas fazla olmayınca etrafında cok zor ...gene havalar da bozdu tam oldu.. dısarı da cıkamıyoruzzz..ooooffffff.........
merhaba benimde kizim 6 aylik
kucakta kalmak isteyen cocuklara sasiriyorum bizimki kucaktan rahatsiz oluyor yani tabi kucaginda gezdirirsen hosuna gidiyor ama ben otururken kucagimda durmak istemez yeri tercih eder. oyuncaklari ile oynar
yani eline ilgisini cekecek bir oyuncak versenizde kendi kendine oynamiyor mu?
kızlar köftemi vermeye basladınız 8.ayda baslanmıyomuydu ben daha vermedim senaycım pirinçleri haslayıp öylemi koyuyosun tam olarak nasıl yağ falan koyuyomusun cnm soğan falan
hoşbulduk cnm,demek türker bey köfte yemeye başladı..afiyet olsun tontişe.
canım senin hediyende gecikti yaa kusura bakma,1 haftadır yolda:)bizde iyiyiz canim
tesekkur ederizzzz
hediyem yoldadir canim turkiyeye varmis
benim kzımda öyle kucakta olduğunda gezersek iyi ama oturunca oda yerde oynuyor.kucağımda durmuyor.ama ben alıştırmadım kucağı.merhaba benimde kizim 6 aylik
kucakta kalmak isteyen cocuklara sasiriyorum bizimki kucaktan rahatsiz oluyor yani tabi kucaginda gezdirirsen hosuna gidiyor ama ben otururken kucagimda durmak istemez yeri tercih eder. oyuncaklari ile oynar
yani eline ilgisini cekecek bir oyuncak versenizde kendi kendine oynamiyor mu?
evet cnm tesekkur ederız beyfendı bıde tam yese yarım yamalak yedırmeye calışıyorum Allahtan emziriyorum arada bıde muhallebı yoksa ac kalcakkk
canım senin hediyende gecikti yaa kusura bakma,1 haftadır yolda:)
teşekkürler berkinn !!!!!!!!!!! süpersin!!! sana da anne ve babanla nice mutlu yıllarrr!! :)
canım senın de durumun cok zor... Allah kolaylık versın hepımıze... ben de cok bunalıyorum... ya yanında konusacak bırı olması bıle yetıyor ınsan destek alıyor...Allah tan burası var burda dertlesıyoruz bır nebze... Ama ıste komsu yok arkadas fazla olmayınca etrafında cok zor ...gene havalar da bozdu tam oldu.. dısarı da cıkamıyoruzzz..ooooffffff.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?