2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sanırım minik kurabiye annesini esir aldı

valla aynen:)) anca uyudu kurabiye hanım:)
bu arada hazırlandım,babası yemeğe götürecekmiş bizi,çok ısrar ettiDD
ayakkabı denemek için fırsat bu fırsat:)))

yesica hoşgeldin ne haber canım
esra sende hoşgeldin canım

iyi canım,yesicanın dediği gibi yorgunluk var bol bol:)) bütün gün nasıl geçiyor anlamıyorum,allah çalışan annelere yardım etsin:)
sen nasılsın,öykü nasıl?

hoşbulduk canım. iyilik yorgunluk siz nasılsınız. öykü hanım iyi mi

yazışınca bir garip oldum be:)))

evet ya black ve kafsinkaf da gelsin,dur akşama söyleyelim de gelsinler:)

zaten bu saatte kimse yokmuş baksana...

ben hala uyutamadım hımm demek sinderella sonunda ayakkabıyı deneyecek. zeynom bence hiç deneme yoksa foyan çıkacak meydana

slm kızlaaar nıhayet 6.ay aşımızı oldukkk 6.5 aylık olduk bızde nıhayet boyumuz 70 cm kılomuz 9600 olmuş

vaaaaayy esra hanımlar gelmiiiişş :)
hoşgelmişleeerr:103::103::103:

yumurcaklar peşimizi bıraksalar yazacaz amaa. şimdi bile sallıyorum. banamısın demiyor
hoşgeldiniz
slm kızlaaar nıhayet 6.ay aşımızı oldukkk 6.5 aylık olduk bızde nıhayet boyumuz 70 cm kılomuz 9600 olmuş

maşşallah cnm,hadi kurtuldunuz,sizde 1 yaşına kadar rahatsınız artık.

bu arada zaasanin hediyesi bugun geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cok begendik kizimlaaaa tesekkur ederiz teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nasıl oldu kıymalı çorbası ayberk'in. yedi mi evin yakışıklısı bakalım. berkin'de bugün iştahsızdı. bizim bile bir günümüz bir günümüzü tutmuyor. çok normal.yediği kadar ver.yemek zamanlarından nefret etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…