cnm inşallah değildir,inşallah beğenir.kızlar dün bir arkadaşım bana bebelac mama verdi denemem için benim kız bir kerede bitirdi valla ay çok sevindim içsinde ne marka içerse içsin.nolduda bıraktı milupayı anlamadım.oysa doğdu dopalı hep onu içiyodu.değişiklik istedi belkide bilmiyorum ama çok sevindim mız mız yapmadan savaşmadan mamasını içtiğini görmek gerçekten sevindirici oldu.inşallah bir kereye mahsus deyildir.
anladım tatlım,ist.da olsaydınız yardımcı olabilirdik bişekilde ama şehirdışındaymışsıncnm.allah yardımcınız olsun.hepinize teşekkür ederim desteğinşz için...inşallah kızım uğurlu gelicek yansıtmamaya çalışıyorum ikisinede ama zor..eşime üzülüyorum en çok çıktığına diil haketmedi bunu..canım biz antalyadayız eşimde kuyumcu..tazminar için bugün konuşmaya gitti bakalım hayırlısı...saolun gerçekten ilginiz için
kızım dünden beri mamma diyor teyzeleri.mamaya da mamma,istediği oyuncağa da mamma,okuldan gelen ablasına sevinince de mamma.ay bir de sevimli oluyor ki söylerken.o çığlıklardan,deli deli bağırmalardan sonra müzik gibi geliyor.
kızım dünden beri mamma diyor teyzeleri.mamaya da mamma,istediği oyuncağa da mamma,okuldan gelen ablasına sevinince de mamma.ay bir de sevimli oluyor ki söylerken.o çığlıklardan,deli deli bağırmalardan sonra müzik gibi geliyor.
selam kızlar bılıyorsnz oglum hastaydı cıgerlerını ustmus demıstım sızee
dun tekrr kendı özel doktoruna gotrduk zaturre olmus bu cocuk dedıı surupla gecmz dedı ve ıgne verdıı 3 gun vurlsn tekrr kontrole geln dedı cumrtesı tekrr gıdecegız vee kontrol olck ger azlma varsa surubua gecıreck ama azalma olmazsa ıgneye devamkuzugumaa ıgne yapıyorlrrr cok aglyrrr ama ılkdefa dun ıgndn sonraa kesntszz19:00 22:00 uyku uyudu gecede kalktı ama guzl uyudu
tesekkur ederım canım evet asılardan kurtulduk 1 yasına kadar yok rahatlaıdm valla
kızlar dün bir arkadaşım bana bebelac mama verdi denemem için benim kız bir kerede bitirdi valla ay çok sevindim içsinde ne marka içerse içsin.nolduda bıraktı milupayı anlamadım.oysa doğdu dopalı hep onu içiyodu.değişiklik istedi belkide bilmiyorum ama çok sevindim mız mız yapmadan savaşmadan mamasını içtiğini görmek gerçekten sevindirici oldu.inşallah bir kereye mahsus deyildir.
cnm inşallah değildir,inşallah beğenir.
anladım tatlım,ist.da olsaydınız yardımcı olabilirdik bişekilde ama şehirdışındaymışsıncnm.allah yardımcınız olsun.
oooo aferinn kuzumaa,maşşallah cnm benimmmm.çok dilliler yaaa bu cadılar:)benimki daha öyle anlamlı kelimeler söyleyemiyor tamm,annnnn diyor bende anne demeye çalıştırıyorum:) senin kzıının doğum tarihi nedir cnm?büyükmü benim ada masal'ımdan?
saol canım benim bu düşüncen bile mutlu etti beni ohh burda konuşmak rahatlattı beni bi nebze...şimdi iş görüşmesine gidicek inşallah hakkımızda hayırlısı olur.tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
saol canım benim bu düşüncen bile mutlu etti beni ohh burda konuşmak rahatlattı beni bi nebze...şimdi iş görüşmesine gidicek inşallah hakkımızda hayırlısı olur.tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
canım,hiç sıkma canını,Allahın izniyle çok daha iyi bir iş bulacaktır..
bu arada kızlar iştah konusunda konuşulmuş,hemen dert yanayım:) benim kurabiye de pek iştahlı değil,hatta sizlerin yazdığı miktarlar bizim için hayal...
5 ay yalnızca emzirdim,sonra yavaş yavaş ek gıdaya geçtik ve sabah kahvaltısı ile akşam yemeği arasında hiç bir şey vermesem aramaz..
sebze püresi vermek aramızda savaşa yol açıyor:))
tabii önemli olan gelişimi ama azıcık da iştahlı olsa hiç fena olmaz..
cnm inşallah değildir,inşallah beğenir.
anladım tatlım,ist.da olsaydınız yardımcı olabilirdik bişekilde ama şehirdışındaymışsıncnm.allah yardımcınız olsun.
oooo aferinn kuzumaa,maşşallah cnm benimmmm.çok dilliler yaaa bu cadılar:)benimki daha öyle anlamlı kelimeler söyleyemiyor tamm,annnnn diyor bende anne demeye çalıştırıyorum:) senin kzıının doğum tarihi nedir cnm?büyükmü benim ada masal'ımdan?
kızlar kızımın bügün sebze çorbasına balık koyucam,doktorum başlayalım dedi,haftada 2 defa en az.balıkdan önce emzirmicem,yoğurdunuda kaç saat sonra versem acaba?bilginiz varmı?
ya kızlar çok moralim bozuk...eşimi işten çıkarmışlar hemde aniden...1 yıldır bu firmada çalışıyordu yanına eski çalıştığı arkadaşını aldırdı ve inanabiliyormusunuz o sebeb oldu çıkmasına.müdürdü eşim mağazada ne yaptı etti yerine geçtibende çalışmıyorum çok moralim bozuldu ya önce olsa önemli değilde çocuk var artık kendimizden geçtik...eşime destek olmak zorundayım ona üzüldüğümü belli de edmiyorum daraldım iyice gece kaç oldu uyuyamadım üzüntüden..inşallah hayırlı bi işe girer..duaya ihtiyacım var...
merhaba arkadaşlar kızalrımdan biri bayağı hastalanmıştı ateşlenince doktora götürdük grip için ilaç vermek istemiyor ama boğazlarında sorun varmış ne yazık ki antibiyotik aldık dün hastalığı tekrarladı sabaha kadar uyumadı diğerine de bulaştırdı ikisi birden kötü oldu neyse ki annem burda bi de istimo musun kalıyım mı diyo ben de sen bilirsin dedim çekiniyomuş davet bekliyo ama bu durumda da yalvarıyım diye bekliyo neyse sabah kalktığımızda almina biraz daha iyiydi şükür salgın var sanırım inşallah sizin bebekler iyidir
balığa başlanılmış 7. ayda benim doktor daha bişey demedi ama geneliniz başladı mı bir de tavuk başladınız mı
bizim kızlardan da melis baba diyodu almina hastalanınca sanırım onunla ilgilendim diye küstü birden sustu çocuk normalde ben yalnız bakıyorum. napıyım anca yetişiyorum hep kucak hep ilgi olmuyo ne yazık ki almina da onu duyup demeye başladı baba anne mama diyo ama en çok dediği mama babayı da güzel diyo anne çok belirgin değil ben söylediğim zaman benzetmeye çalışıyor ben den bu kadar ...
merhaba arkadaşlar kızalrımdan biri bayağı hastalanmıştı ateşlenince doktora götürdük grip için ilaç vermek istemiyor ama boğazlarında sorun varmış ne yazık ki antibiyotik aldık dün hastalığı tekrarladı sabaha kadar uyumadı diğerine de bulaştırdı ikisi birden kötü oldu neyse ki annem burda bi de istimo musun kalıyım mı diyo ben de sen bilirsin dedim çekiniyomuş davet bekliyo ama bu durumda da yalvarıyım diye bekliyo neyse sabah kalktığımızda almina biraz daha iyiydi şükür salgın var sanırım inşallah sizin bebekler iyidir
balığa başlanılmış 7. ayda benim doktor daha bişey demedi ama geneliniz başladı mı bir de tavuk başladınız mı
bizim kızlardan da melis baba diyodu almina hastalanınca sanırım onunla ilgilendim diye küstü birden sustu çocuk normalde ben yalnız bakıyorum. napıyım anca yetişiyorum hep kucak hep ilgi olmuyo ne yazık ki almina da onu duyup demeye başladı baba anne mama diyo ama en çok dediği mama babayı da güzel diyo anne çok belirgin değil ben söylediğim zaman benzetmeye çalışıyor ben den bu kadar ...
ayyyy ay senin iki kızınmı vaaaarrr.çok güzeeeellll.bizde iki kız kardeş büyüdük.çok keyifli oluyor hala desteğiz birbirimize.benimde bir kızım var ikinciyi düşünmüyorum ama allah verirse yine kız olsun isterim
evet canım ya ben de öyle yapayım mademm... gerek yok diye düşünüyordum kaşık mamalarına ama başka çare yok sanırım... peki ne zamanlar veriyorsunn? hem emicek hem ek gıda kaşıklar ne zaman?
allahım bağışlasın her ikisini de. tabiki antibiyotik için bünyeleri da minicik. ama annesi daha kötü hastalıklara meyil vermemek için antibiyotiği rahatlıkla kullanabilirsin. maşallah birbilerini konuşturuyolarmış çok tatlı yamerhaba arkadaşlar kızalrımdan biri bayağı hastalanmıştı ateşlenince doktora götürdük grip için ilaç vermek istemiyor ama boğazlarında sorun varmış ne yazık ki antibiyotik aldık dün hastalığı tekrarladı sabaha kadar uyumadı diğerine de bulaştırdı ikisi birden kötü oldu neyse ki annem burda bi de istimo musun kalıyım mı diyo ben de sen bilirsin dedim çekiniyomuş davet bekliyo ama bu durumda da yalvarıyım diye bekliyo neyse sabah kalktığımızda almina biraz daha iyiydi şükür salgın var sanırım inşallah sizin bebekler iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?