off canım ya seninki daha fenaymış... ben hiç kaşık maması vermiyorum ... yemediği zamanlarda benimkileri onlarımı denesem ki senin gibi.. off ne bilim ya emziriyorum ama sanki süt de azalıyor ee biberon almıyor devam sütünü nasıl içirebilirim kaşık kaşık kaç cc e kadar? off ya ..
ya kızlar çok moralim bozuk...eşimi işten çıkarmışlar hemde aniden...1 yıldır bu firmada çalışıyordu yanına eski çalıştığı arkadaşını aldırdı ve inanabiliyormusunuz o sebeb oldu çıkmasına.müdürdü eşim mağazada ne yaptı etti yerine geçtibende çalışmıyorum çok moralim bozuldu ya önce olsa önemli değilde çocuk var artık kendimizden geçtik...eşime destek olmak zorundayım ona üzüldüğümü belli de edmiyorum daraldım iyice gece kaç oldu uyuyamadım üzüntüden..inşallah hayırlı bi işe girer..duaya ihtiyacım var...
kızlar oğlum kabız olmuş ne yapabilirim offf ne zorlanıyo yavrum:93:
ya kızlar çok moralim bozuk...eşimi işten çıkarmışlar hemde aniden...1 yıldır bu firmada çalışıyordu yanına eski çalıştığı arkadaşını aldırdı ve inanabiliyormusunuz o sebeb oldu çıkmasına.müdürdü eşim mağazada ne yaptı etti yerine geçtibende çalışmıyorum çok moralim bozuldu ya önce olsa önemli değilde çocuk var artık kendimizden geçtik...eşime destek olmak zorundayım ona üzüldüğümü belli de edmiyorum daraldım iyice gece kaç oldu uyuyamadım üzüntüden..inşallah hayırlı bi işe girer..duaya ihtiyacım var...
merhaba kızlar çokkkk uzun bi zamndır yazamadım ama sürekli yazılanları okuyorum kızım çok hasta oldu yeni geldik dr dan ciğerleri iyice dolmuş ve sabah akşam iğneye başladık 7 gün vurulacal öksürükden nefes alamıyor anlamadım evin ısısı iyi o kadar yemesine içmesine dikkat ediyorum nasıl bu kadar hasta oldu anlamıyorum .perşembe günü kontrole götürmüşdüm bütün çocuklar öksürüyorlardı acaba ordanmı kaptı şifayı offfffffffffffff her öksürmesinde içim parçalanıyor nefesi kesiliyor yavrumun
slm kızlaaar nıhayet 6.ay aşımızı oldukkk 6.5 aylık olduk bızde nıhayet boyumuz 70 cm kılomuz 9600 olmuş
nasıl oldu kıymalı çorbası ayberk'in. yedi mi evin yakışıklısı bakalım. berkin'de bugün iştahsızdı. bizim bile bir günümüz bir günümüzü tutmuyor. çok normal.yediği kadar ver.yemek zamanlarından nefret etmesin
canım sen arada kaşık maması vermeye başla. sonuçta onların içindede devam sütü var. hem devam sütü almış olur hem de demir yönünden zengin mamalr. artık bizim sütümüz onları doyumuyor. yani en azından benim ki doyurmuyo buna eminim. emdikden 1 saat sonra huysuzlanıyor ve 200cc yakın kaşık mamasını hüpletiyor.
maşallah Türker Bey e annesiiiii...
aşılardan da kurtuldunuz gözünüz aydııınnnn
neyseki geçti,ateşlenmedi dimi?ayyyy evet yaaa ne agladı ne agladı kuzum yaaaa bakamadım aşı olurken için için agladııııı
rica ederiz cnm,sağlıklı günlerde giyinsinsin montunu kzıım,hiç hasta olmasın,üşümesin.sana fac.den mail attım tatlım.bu arada zaasanin hediyesi bugun geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cok begendik kizimlaaaa tesekkur ederiz teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ay canım çok üzüldüm.allah yardımcınız olsun.tüm dualarımız seninle.iyilik yap kötülük gör.ne bu dünyanın hali böyle.allahım daha hayırlı bir kapı açsın tez zamanda inşallah.
canım tazminat falan vermedilermi en azından bir süre idare eder o yeni bir iş bulana kadar yani.birde işi olmayanlara devlet işsizlik maaşı veriyor sanırım ondanda yararlansın işe girene kadar.gerçekten zor dur yaaa hele hele borç ödeme v.s gibi şeyler varsa o daha fena.ama içini ferah tut hep iyi düşünki iyi şeyler olsun.allah yeni hayırlı bir kapı açar inş.bebeğine yansıtmamaya çalış.eşin ne iş yapıyorduki aklımızda olsunda belki duyarsak falan çalışan alacak yerleri haber verelim sana
canım çok üzüldüm geçmiş olsun.. inşallah en kısa zamanda daha hayırlı bir iş bulur... bu zamanda gerçekten çok zor..ama sen hem bebeğin için hem eşin için güçlü olmak zorundasın...Allah yardım eder canım.. dualarım sizinle....
canım gercekten cok uzuldum bebegınız belkı şanslı gelırde eşin hemen iş bulur dualarımız hep sızınle olacak
neyseki geçti,ateşlenmedi dimi?
rica ederiz cnm,sağlıklı günlerde giyinsinsin montunu kzıım,hiç hasta olmasın,üşümesin.sana fac.den mail attım tatlım.
canım benimm çok üzüldüm,çok zor olsa gerek,hele birinin yanında çalışmakk dahada zor olsa gerek.bence destek ol eşine,kesinlikle yanında ol,bebeğin uğurlu gelir inşallah.onun şansına herşey güzel olur,dahada iyi bir iş bulur eşin merak etme.nerde oturuyorsun cnm sen?eğer ist. tarafındaysan bilgiim olsun,ne iş yapıyor eşin,aklımızda bulunsun.belki bi faydamız olur.
kızlar dün bir arkadaşım bana bebelac mama verdi denemem için benim kız bir kerede bitirdi valla ay çok sevindim içsinde ne marka içerse içsin.nolduda bıraktı milupayı anlamadım.oysa doğdu dopalı hep onu içiyodu.değişiklik istedi belkide bilmiyorum ama çok sevindim mız mız yapmadan savaşmadan mamasını içtiğini görmek gerçekten sevindirici oldu.inşallah bir kereye mahsus deyildir.
vaaaaayy esra hanımlar gelmiiiişş :)
hoşgelmişleeerr:103::103::103:
Esracım seni de gorurmuydukkk buralardaaa ...Yüzünü gören cennetlik ))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?