2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım hemencik geçer inşallah bebeğinin hastalığı. çok geçmiş olsun. o minnacık vücut ve zatürre ay kıyamam ya.

Son düzenleme:
geçmiş olsun.bir an önce iyileşirler inşallah.annene de darılma.kimi insan evladının evinde bile çekiniyor.davet bekliyorsa et gitsin.merak ettim ikizlerin doğal yollardan mı geldi annesi...
amin canım inşallah yok zaten davet ediyorum da hep tavır yapıyor çok olaylar yaşadık kızlar 45 günlüktü eşim çok büyük kaza yaptı kızlardan biri 52 günlükken fıtık ameliyatı oldu bu durumlarda ailelerimiz Allah razı olsun iyilikleri de var ama muhtaçlığımızdan yararlanıp çok kırdılar ben de pek ses çıkaramam o yüzden ufak şeyler de kırmaya başladı ama artık eskisi gibi takmıyorum çok şükür kızlarım eşim iyileşti sağlık olsun yeter ki
doğal yolla oldular canım bir tane düşük yaptım çok minikken 6 ay sonra da bunlar oldu Allahım bir tanesini aldı ama iki tane verdi o yüzden benim mucizelerim bunlar tabi hepimizinkiler öyle

cnm geçmiş olsun işin zor valla hemde 2 tane allah sabır versin valla.benim oğlum daha hiç birşey sölemiyor valla sadece bağırıyorben tavuk ve balığa başladım cnm.2sinide severek yedi

sağol canım seninkilerin de söylemesi yakın bence bizimkilerde önce bağırmaya başladı sonra söyledi ikisinde de aynı şeyi yaşadım

kuru kayısı falan demişsin kabız mı yoksa?
bize kabılığımız için en iyi gelen şey kuru kayısı balkabağı ve arada kuru incir ve üzerine su. tabi yorla kavanozun 4 te 1 yeniyor üzerine de 20 cc su. çok şükür arada sekteye uğrasa da iyigeldi bizimkine

çok geçmiş olsun. kıyamam. onların bünyesi kuvvetlidir. kısa zamanda atlatacak inşallah.

benim kızlardan biri de biberonu uykuda almıyo bi gece 5-6 çeşit şey denedim ama almadı sadece anne sütü istiyo
sağol canım haklısın mecbur kalınca içicez başka çağre yok ben de başlamadım da o yüzden sordum kemik suyu kaoyuyorum ama tavuk ve balığı sormamıştım gerçi yesin derdi

aahhhhh ahhhhhh kabız olmazmıyız hiç. bu karışımı vermeye başladığımdan beri çok şükür rahatladı oğlum. tabi çok fazla vermiyorum. sonrada ishale çeviririz valla. 1 yemek kaşığının yarısı kadar koyuyorum muhallebisine

kızlar hepinize merabalar.dün ben de şifayı kaptım.hasta oldum tam da sıraısydıya boğazlarımı üşütmüşüm.bi baş ağrısı bi boğaz ağrısı bi titreme.sadece parol al dedi doktor günde 3 veya 4 defa kullanabilirsin dedi.şimdi düne göre daha iyiyim ama inşalahh üstelemez.valla bebekle çok zor oluyo bir de yardım edecek kimsen olmayınca daha bi zor.parol attıktan sonra bi terleme başlıyo ne uyuyabiliorum ne de dinlenebiliorum böyle de nasıl atlatıcaksam:2::2:

canım çok üzüldüm.rabbim gönlünüze göre bi iş verir inşallah.bu devirde işsizlik çok zor.canım sen de çok üzme kendini rabbim bi kapı kapatır birini açar.üzüntün bebeğine de yansımasın

tesekkur ederım canım evet asılardan kurtulduk 1 yasına kadar yok rahatlaıdm valla

geçmiş olsun canım hadi gözünüz aydın

Kızlar bugün şehriyeli tavuk çorbası yaptım oğluma afiyetle yedi valla.

ben de mi yapsamm:44

öncelikle çok geçmiş olsun canım biz de yeni atlatıyoruz.larenjit olmuştuk,çok zor oluyo biliorum.ama konuşmalarına çok sevindimm

benim ki de biberon almıyor ve sütümde azalmaya başladı. sütüm tamamen bittiğinde napcam ben yaaaaaa. artık gece kavgaları başlayacak her halde

esraaaa yesica merabalarrrrrrrrrr hoşgeldiniz uzun zamandır göremiyoduk sizleri buralarda:81::81:

herkese merhaba..kızlar size birşey sorcam
kızım 6.ayını doldurdu..anne sütü almıyor 3 saatte bir yediriyorum
artık küçük parçalar halinde vermek istiyorum ama boğazına takılır diye korkuyorum
nasıl ve ne şekilde verebilirim..
gecen bize yatılı misafir geldi ,sofraya kızımda oturdu..kadın kurufasulyenin suyuna kocaman ekmek batırdı verdi..kızım öğürdü ama yuttu artık alıştır dedi..bişey diyemedim ama içim gitti:))
sora yarım kaşık sütlacı ağzına verdi :)) kızım eveledi geveledi yarısını çıkardı ,zorlandı ama yuttu ..
siz nasıl yapıyosunuz paylaşırsanız sevinirim

iki gündür miktarı azalttım yavrum 2 gün kakasını yapmadı. bu sabah 3 bebek kaşığı kayısıyı aç karnına verdim. yaptı kakasını çok şükür.. ama hiç ishal olmadı çok şükür. ben yarım kavanoz ıspanak da verdim ishale çevirmedi gerçi. yani biim oğlan bayağı bi kabız. ama maşallah siz bizden iyiymişsiniz yine. ben pirinç, pirinç unu. muz ve patatesi de kesinlikle vermiyorum. sebzesinin içine ya bulgur ya da mercimek o da çok az zaten.

valla senin rüya çıkarsa az zamanımız kaldı:)) yürümeye başlayınca yollayacağım size,
çağdaşla oynamaya:)) anneeeee bize aç ordan bir yeşil fasulye-domates kavanozu diyecek çağdaş:)))
zeynomla yiyecekler:)) üstüne de kayısı-ananas püresi,oooh:)))

geçmiş olsun,kıyamam..
biz kıyma-tavuk-balık denedik ama pek başarılı sonuçlar elde edemedim:) doktorumuz yavaştan başlayın ama şart değil henüz demişti..

cnm geçmiş olsun işin zor valla hemde 2 tane allah sabır versin valla.benim oğlum daha hiç birşey sölemiyor valla sadece bağırıyorben tavuk ve balığa başladım cnm.2sinide severek yedi

n güzel maşallah,sevmiş,aferin oğluna:)

tandır yemeye götürcem bizim sıpaları yeter ki yesinler

esraaaa yesica merabalarrrrrrrrrr hoşgeldiniz uzun zamandır göremiyoduk sizleri buralarda:81::81:

merhaba canım çok geçmiş olsun.. benim faranjitte beni deli ediyorr
bu arada boy ve kilo topiğinde cevap yazdım sana . uygun bi zamanında bakarsın

hoşbulduuuk

esracım canım kurufasulye miiii
sütlaç mııı
canım,biz 8aylık olacağız ama hala ona özel şeyler yiyor kızım..bizim yemekler salçalı-tuzlu-baharatlı ve bebişlerin bünyesi buna hazır değil..
blendır yerine çatalla ezerek dene püreleri,ancak böyle geçiş yapabilirsin..

17 haziran güzelim.
13gün varmış aramızda.
geçmiş olsun cnm,zor valla,senin işin dahadazor,allah yardımcın olsun.demek konuşuyolar cadılar.maşşallah

balık verdiğin günler yoğurt verme bence.
öyle yapiyim canım artık.
Kızlar bugün şehriyeli tavuk çorbası yaptım oğluma afiyetle yedi valla.

afiyet olsun maşşallah.bizim doktorumuz bu ay sadece balıkdedi,henüz tavuğa geçmedik.haftanın 2günü balık,diğer günleri kuzu kıyma.

balkabağı çok iyi geliyor kabızlığa canım..dene istersen..ben haşlayıp kaşık mamasının içine koyuyorum yada çorbasına..kabızlığımız yok bizim ama vitamin olsun diye koyuyorum ,ishal yapıyo ondan biliyorum :))

benimde içim gitti ama birşeyde diyemedim..sen çok sakınıyosun dedi bana:))
hmm tamam canım deniycem

kızlar birde bize önlük ve kıyafet dayanmıyor..

yemek yerken her öğünde batırıyoz..hergün çam mak. çalışıyo..
püskürtüyo..hapşırıyo..ağzında bekletiyo akıtıyo..mahfolmuş durumdayız :))
sizinde öyle mi nasıl yapıyosunuz..

çok geçmiş olsun. kıyamam. onların bünyesi kuvvetlidir. kısa zamanda atlatacak inşallah.

canım hemencik geçer inşallah bebeğinin hastalığı. çok geçmiş olsun. o minnacık vücut ve zatürre ay kıyamam ya.

ayy kıyamam yaaaa... bol şifalar inşallah tez zamanda... çok gecmış olsun canım tekrardann...

teşekkürler kızlar umarım cabuk atlatır oglum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…