selam kızlar bılıyorsnz oglum hastaydı cıgerlerını ustmus demıstım sızee
dun tekrr kendı özel doktoruna gotrduk zaturre olmus bu cocuk dedıı surupla gecmz dedı ve ıgne verdıı 3 gun vurlsn tekrr kontrole geln dedı cumrtesı tekrr gıdecegız vee kontrol olck ger azlma varsa surubua gecıreck ama azalma olmazsa ıgneye devamkuzugumaa ıgne yapıyorlrrr cok aglyrrr ama ılkdefa dun ıgndn sonraa kesntszz19:00 22:00 uyku uyudu gecede kalktı ama guzl uyudu
amin canım inşallah yok zaten davet ediyorum da hep tavır yapıyor çok olaylar yaşadık kızlar 45 günlüktü eşim çok büyük kaza yaptı kızlardan biri 52 günlükken fıtık ameliyatı oldu bu durumlarda ailelerimiz Allah razı olsun iyilikleri de var ama muhtaçlığımızdan yararlanıp çok kırdılar ben de pek ses çıkaramam o yüzden ufak şeyler de kırmaya başladı ama artık eskisi gibi takmıyorum çok şükür kızlarım eşim iyileşti sağlık olsun yeter kigeçmiş olsun.bir an önce iyileşirler inşallah.annene de darılma.kimi insan evladının evinde bile çekiniyor.davet bekliyorsa et gitsin.merak ettim ikizlerin doğal yollardan mı geldi annesi...
cnm geçmiş olsun işin zor valla hemde 2 tane allah sabır versin valla.benim oğlum daha hiç birşey sölemiyor valla sadece bağırıyorben tavuk ve balığa başladım cnm.2sinide severek yedi
canım ben akşam öğününde kaşık maması yapıyorum. pirinç unuyla muhallebi yerine içeriği daha zengin olduğu için kaşık mamasını tercih ettim. hem hazırlamasıda kolay. berkin artık sadece geceleri anne sütü alıyor. o yüzden kaşık mamasını koyacak öğün bulmak zor olmuyor. senin sütün varsa sağıp sütünle yapabilirsin. ben kaşık mamasının içine elma,amut veya muz püresi biraz pekmez ve varsa balkabağı,kurukayısı,kuru üzüm püresi katıyorum. tam bir eneji deposu oluyo.
selam kızlar bılıyorsnz oglum hastaydı cıgerlerını ustmus demıstım sızee
dun tekrr kendı özel doktoruna gotrduk zaturre olmus bu cocuk dedıı surupla gecmz dedı ve ıgne verdıı 3 gun vurlsn tekrr kontrole geln dedı cumrtesı tekrr gıdecegız vee kontrol olck ger azlma varsa surubua gecıreck ama azalma olmazsa ıgneye devamkuzugumaa ıgne yapıyorlrrr cok aglyrrr ama ılkdefa dun ıgndn sonraa kesntszz19:00 22:00 uyku uyudu gecede kalktı ama guzl uyudu
Kızlar bugün şehriyeli tavuk çorbası yaptım oğluma afiyetle yedi valla.
benim kızlardan biri de biberonu uykuda almıyo bi gece 5-6 çeşit şey denedim ama almadı sadece anne sütü istiyocanım ben akşam öğününde kaşık maması yapıyorum. pirinç unuyla muhallebi yerine içeriği daha zengin olduğu için kaşık mamasını tercih ettim. hem hazırlamasıda kolay. berkin artık sadece geceleri anne sütü alıyor. o yüzden kaşık mamasını koyacak öğün bulmak zor olmuyor. senin sütün varsa sağıp sütünle yapabilirsin. ben kaşık mamasının içine elma,amut veya muz püresi biraz pekmez ve varsa balkabağı,kurukayısı,kuru üzüm püresi katıyorum. tam bir eneji deposu oluyo.
sağol canım haklısın mecbur kalınca içicez başka çağre yok ben de başlamadım da o yüzden sordum kemik suyu kaoyuyorum ama tavuk ve balığı sormamıştım gerçi yesin derdiallahım bağışlasın her ikisini de. tabiki antibiyotik için bünyeleri da minicik. ama annesi daha kötü hastalıklara meyil vermemek için antibiyotiği rahatlıkla kullanabilirsin. maşallah birbilerini konuşturuyolarmış çok tatlı ya
bu arada ben henüz et tavuk ve balık vermiyorum. doğru dügün sebze yemeyene yok bunlar
daha çok erken yani bizim için.
kuru kayısı falan demişsin kabız mı yoksa?
bize kabılığımız için en iyi gelen şey kuru kayısı balkabağı ve arada kuru incir ve üzerine su. tabi yorla kavanozun 4 te 1 yeniyor üzerine de 20 cc su. çok şükür arada sekteye uğrasa da iyigeldi bizimkine
ya kızlar çok moralim bozuk...eşimi işten çıkarmışlar hemde aniden...1 yıldır bu firmada çalışıyordu yanına eski çalıştığı arkadaşını aldırdı ve inanabiliyormusunuz o sebeb oldu çıkmasına.müdürdü eşim mağazada ne yaptı etti yerine geçtibende çalışmıyorum çok moralim bozuldu ya önce olsa önemli değilde çocuk var artık kendimizden geçtik...eşime destek olmak zorundayım ona üzüldüğümü belli de edmiyorum daraldım iyice gece kaç oldu uyuyamadım üzüntüden..inşallah hayırlı bi işe girer..duaya ihtiyacım var...
tesekkur ederım canım evet asılardan kurtulduk 1 yasına kadar yok rahatlaıdm valla
merhaba arkadaşlar kızalrımdan biri bayağı hastalanmıştı ateşlenince doktora götürdük grip için ilaç vermek istemiyor ama boğazlarında sorun varmış ne yazık ki antibiyotik aldık dün hastalığı tekrarladı sabaha kadar uyumadı diğerine de bulaştırdı ikisi birden kötü oldu neyse ki annem burda bi de istimo musun kalıyım mı diyo ben de sen bilirsin dedim çekiniyomuş davet bekliyo ama bu durumda da yalvarıyım diye bekliyo neyse sabah kalktığımızda almina biraz daha iyiydi şükür salgın var sanırım inşallah sizin bebekler iyidir
balığa başlanılmış 7. ayda benim doktor daha bişey demedi ama geneliniz başladı mı bir de tavuk başladınız mı
bizim kızlardan da melis baba diyodu almina hastalanınca sanırım onunla ilgilendim diye küstü birden sustu çocuk normalde ben yalnız bakıyorum. napıyım anca yetişiyorum hep kucak hep ilgi olmuyo ne yazık ki almina da onu duyup demeye başladı baba anne mama diyo ama en çok dediği mama babayı da güzel diyo anne çok belirgin değil ben söylediğim zaman benzetmeye çalışıyor ben den bu kadar ...
benim kızlardan biri de biberonu uykuda almıyo bi gece 5-6 çeşit şey denedim ama almadı sadece anne sütü istiyo
sağol canım haklısın mecbur kalınca içicez başka çağre yok ben de başlamadım da o yüzden sordum kemik suyu kaoyuyorum ama tavuk ve balığı sormamıştım gerçi yesin derdi
aahhhhh ahhhhhh kabız olmazmıyız hiç. bu karışımı vermeye başladığımdan beri çok şükür rahatladı oğlum. tabi çok fazla vermiyorum. sonrada ishale çeviririz valla. 1 yemek kaşığının yarısı kadar koyuyorum muhallebisine
tabi ya hala da emiyor çok şükür.. aramızda emmeyi reddedip uykusunda emenler var de mi ama
hem iştah mı o kimmbiz de kurabiyemizi örnek alacaktık onun da örnek alınacak bi tarafı yok baksana.
bu arada kurabiyem iştahsız ama pek bi enerji dolu annesi..
annesini babasını peşinden koşturuyor baksana.
hele o minik adımlarına bayıldım. yürüdü yürüyecek.
merhaba arkadaşlar kızalrımdan biri bayağı hastalanmıştı ateşlenince doktora götürdük grip için ilaç vermek istemiyor ama boğazlarında sorun varmış ne yazık ki antibiyotik aldık dün hastalığı tekrarladı sabaha kadar uyumadı diğerine de bulaştırdı ikisi birden kötü oldu neyse ki annem burda bi de istimo musun kalıyım mı diyo ben de sen bilirsin dedim çekiniyomuş davet bekliyo ama bu durumda da yalvarıyım diye bekliyo neyse sabah kalktığımızda almina biraz daha iyiydi şükür salgın var sanırım inşallah sizin bebekler iyidir
balığa başlanılmış 7. ayda benim doktor daha bişey demedi ama geneliniz başladı mı bir de tavuk başladınız mı
bizim kızlardan da melis baba diyodu almina hastalanınca sanırım onunla ilgilendim diye küstü birden sustu çocuk normalde ben yalnız bakıyorum. napıyım anca yetişiyorum hep kucak hep ilgi olmuyo ne yazık ki almina da onu duyup demeye başladı baba anne mama diyo ama en çok dediği mama babayı da güzel diyo anne çok belirgin değil ben söylediğim zaman benzetmeye çalışıyor ben den bu kadar ...
cnm geçmiş olsun işin zor valla hemde 2 tane allah sabır versin valla.benim oğlum daha hiç birşey sölemiyor valla sadece bağırıyorben tavuk ve balığa başladım cnm.2sinide severek yedi
allahım bağışlasın her ikisini de. tabiki antibiyotik için bünyeleri da minicik. ama annesi daha kötü hastalıklara meyil vermemek için antibiyotiği rahatlıkla kullanabilirsin. maşallah birbilerini konuşturuyolarmış çok tatlı ya
bu arada ben henüz et tavuk ve balık vermiyorum. doğru dügün sebze yemeyene yok bunlar
daha çok erken yani bizim için.
esraaaa yesica merabalarrrrrrrrrr hoşgeldiniz uzun zamandır göremiyoduk sizleri buralarda:81::81:
esraaaa yesica merabalarrrrrrrrrr hoşgeldiniz uzun zamandır göremiyoduk sizleri buralarda:81::81:
herkese merhaba..kızlar size birşey sorcam
kızım 6.ayını doldurdu..anne sütü almıyor 3 saatte bir yediriyorum
artık küçük parçalar halinde vermek istiyorum ama boğazına takılır diye korkuyorum
nasıl ve ne şekilde verebilirim..
gecen bize yatılı misafir geldi ,sofraya kızımda oturdu..kadın kurufasulyenin suyuna kocaman ekmek batırdı verdi..kızım öğürdü ama yuttu artık alıştır dedi..bişey diyemedim ama içim gitti:))
sora yarım kaşık sütlacı ağzına verdi :)) kızım eveledi geveledi yarısını çıkardı ,zorlandı ama yuttu ..
siz nasıl yapıyosunuz paylaşırsanız sevinirim
13gün varmış aramızda.17 haziran güzelim.
geçmiş olsun cnm,zor valla,senin işin dahadazor,allah yardımcın olsun.demek konuşuyolar cadılar.maşşallahmerhaba arkadaşlar kızalrımdan biri bayağı hastalanmıştı ateşlenince doktora götürdük grip için ilaç vermek istemiyor ama boğazlarında sorun varmış ne yazık ki antibiyotik aldık dün hastalığı tekrarladı sabaha kadar uyumadı diğerine de bulaştırdı ikisi birden kötü oldu neyse ki annem burda bi de istimo musun kalıyım mı diyo ben de sen bilirsin dedim çekiniyomuş davet bekliyo ama bu durumda da yalvarıyım diye bekliyo neyse sabah kalktığımızda almina biraz daha iyiydi şükür salgın var sanırım inşallah sizin bebekler iyidir
öyle yapiyim canım artık.balık verdiğin günler yoğurt verme bence.
balkabağı çok iyi geliyor kabızlığa canım..dene istersen..ben haşlayıp kaşık mamasının içine koyuyorum yada çorbasına..kabızlığımız yok bizim ama vitamin olsun diye koyuyorum ,ishal yapıyo ondan biliyorum :))iki gündür miktarı azalttım yavrum 2 gün kakasını yapmadı. bu sabah 3 bebek kaşığı kayısıyı aç karnına verdim. yaptı kakasını çok şükür.. ama hiç ishal olmadı çok şükür. ben yarım kavanoz ıspanak da verdim ishale çevirmedi gerçi. yani biim oğlan bayağı bi kabız. ama maşallah siz bizden iyiymişsiniz yine. ben pirinç, pirinç unu. muz ve patatesi de kesinlikle vermiyorum. sebzesinin içine ya bulgur ya da mercimek o da çok az zaten.
hoşbulduuuk
esracım canım kurufasulye miiii
sütlaç mııı
canım,biz 8aylık olacağız ama hala ona özel şeyler yiyor kızım..bizim yemekler salçalı-tuzlu-baharatlı ve bebişlerin bünyesi buna hazır değil..
blendır yerine çatalla ezerek dene püreleri,ancak böyle geçiş yapabilirsin..
çok geçmiş olsun. kıyamam. onların bünyesi kuvvetlidir. kısa zamanda atlatacak inşallah.
canım hemencik geçer inşallah bebeğinin hastalığı. çok geçmiş olsun. o minnacık vücut ve zatürre ay kıyamam ya.
ayy kıyamam yaaaa... bol şifalar inşallah tez zamanda... çok gecmış olsun canım tekrardann...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?