2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkeslere mrb kızlar çoook uzun zamandır giremiyorum cadı kuzumla uğraşıyorum neler yapıyosunuz nasılsınız bizim 6. ayımız bitti 10 kg kızım boyuda 67cm ama doktor ekgıdsya geçme dedi yani çorba falan verme dedi meyve suyu yoğurt çok az tatdır diyo sütüm yetiyo çok şükür yanlız uyku sorunu var uyumuyo bi türlü gece çok zor uyutuyorum en erken 10.30 da uyur beşiğine kaoyarım 30dk sonra uyanır tekar uyutana kadr bazen 1,5 saat geçiyo uykusu kedi uykusu çok hafif ve gece içinde neredeyse her saat başı uyanıyo bide bu aralar ağzı çok kaşınıyo çok huzursuz bağırıyo çağırıyo :84: artık benide siz düşünün boynum tutuk su an belim müthiş ağrıyo sağolsun kızım kucaktan hiç inmiyo büyük konuşmayayımda ikinci bi çocuk zor artık

iyiyiz canım maşallah bebeişine çok ii gelişmiş.dediğin huzursuzluklar ise diş çıkarma belirtileri gibi gözüküyo.bizim de öyleydi allttan iki dişimiz çıktı rahatladık.ama benimki hala çok geç yatıyo inanırmısın her gece 1buçukta yaa.

almılacım nbrrrr oglun nasılll?

kızlar ben bugün hafif akıntım oldu dedim yaa,sonra karnım biraz ağrıdı,wcde 1lira kadar büyüklükde parça gibi bişey düştü,doktorumu aradım hemen,yarın gel dedi,düşük olabilir dedi,bende daha regl olmamıştım ama dedim,olabilirgel dedi.karnım ağrıyor,hiçbir regl arım bukadar olmamıştı,offf bu ne şimdi yaa,inşallah böyle bişey değildir,yarın sabahdan gidicem.dua edin bana nolur.

cnm inş doktorun dedıgı gıbı bşey degıldırr ama cnm regl donemınde oyle buyuk parcalar olabılıyorrrr kendı adıma konuşuyorum ama bı yarın gıt bakalım

insallah dusuk filan degildir,normal regldir....duacınım canım...haber bekliyorum.
kızlar bugün oğluma yoğurt çorbası yapıyım değişiklik olsun acaba blendrdan geçiriyomusuz pirinçler pütürlü oluyo ya
pirinci onceleri yutmakta zorlaniyordu ama artık alıştı.blendirdan tam putursuz gecirme yavaş yavaş alıştır.
bide kizlar bebeginize ekmek,biskuvi filan veriyormusunuz eline?ben veriyorum puturlu yemeyi en çok oyle ogrendi.

ben biriyle basedemezken sende 2 tane var)) Allah bağışlasın canımmm ne çok yoruluyorsundur tahmin edebiliyorum )))
biz de bir arkadaşın bebeginin yurutecinde denemistik bayılmıştı o yuzden aldık.şimdi de yurutec manyagi oldu )))
bir tek turkiyeden ithal gelen markalar ucuz oluyor.
chicco-nun yurutecini kullaniyoruz canim 350tlye almıştı dedesi.neredeyse boyle birsey
http://www.chicco.com.ua/cod-67648-Hodunki-Chicco-DJ-Baby-Walker.html#show-color-67648k80
yemek masaları 600u geciyor.
maclaren de daha pahali.
ama kizima feda olsun para biriktirip alıcam insallah

bide kizlar benim yaramaz artik emzik almiyor uyuyunca.
hiç almadı ama bir tek uykuya dalmak icin kullanirdik
simdi emzigi almıyor ve de dalamiyor
mecbur kucakta uyutuyorum
sallanmayı da sevmiyor...
hey Allahim 7,5 ay kucagina almaaaaaa simdi buyudu derken kucakta uyumak istiyorrrr
millette tam tersi oluyor bu zamanlardan alışıyor yalnız uyumayaaa
bizim alttan 2ci incimiz de cikti.
belki onun huzursuzlugudur.....insallah geçerrr

ayyyy cnm orada baya bı pahalıymış burada o yurutec 130 tl haklısın sende bence en pahalı en kalıtelısını alıcam dıye devamlı duşunme uygun paraya kalıtelılerde var fırmalar marka yapıyorlarrr sonra ıstedıgı rakaama satıyorlar bızde marka iyidir dıye alıyoruzzz malesef ben zaten bebek arabasına cok paralar verılmesıne karşıyım canım bızımkı dogru duzgun arabada durmuyor bıle valla

ayyy bı bızım dişimiz cıkamadı leylacım bızımkıde cok huzursuzzzz bazen illahlah dedirtiyooorrr belim kopuyor uğraşmaktannn

130 tlll demeeeee yuregime inecek simdi )))))
biliyorum goz gore gore kaziklaniyoruz ama tr-ye gelsem ordan alicam da getirmek zor oluyorr ama martta gelmek istiyorum kesinlesirse 100% ordan alicam.
ayyy bı bızım dişimiz cıkamadı leylacım bızımkıde cok huzursuzzzz bazen illahlah dedirtiyooorrr belim kopuyor uğraşmaktannn
bende de ayni ikinci cocuga yetemem ben yooook....Allah yardımcımız olsun,en esası sabır versin bizlere...
canim her bebek farkli oluyor gorumcemin kizi 11 aylikken cikardi.15 aya kadar yolu varmış yalnış hatirlamiyorsam ama sizinki o kadar uzun surmez çikar yakında.
mesela bazı bebekler 2 disi aynı zamanda cikariyorlar
ama benim kizim tam bir ay arayla cikardı.
bazıları da direkt ustten cikartiyorlar...
kafana takma fazlaa

canım bende dün regl oldum.ama bebiş olmadan önce çok ağrılı gecerdi şimdi hissetmedim bilee.dikkat et kendine :))

cnm inş doktorun dedıgı gıbı bşey degıldırr ama cnm regl donemınde oyle buyuk parcalar olabılıyorrrr kendı adıma konuşuyorum ama bı yarın gıt bakalım
sağol cnm inşallah.
inşallah cnm,yarın yazıcam merak etme tatlım.bizim baston çok iyi,bugün dışardaydı kullanımı süper,kendim takar kızımıda taşırım,süper,tavsiye ederim,ben bebek arabasını çok kullandığım için parası hiç gözümde büyümüyor,en güzeline layık bebeklerimiz,gerçekden kaliteli şeyler iyi oluyor.
ondandır cnm,inş. geçer.benimkide dün gece hiç uyumadı.

canım bende dün regl oldum.ama bebiş olmadan önce çok ağrılı gecerdi şimdi hissetmedim bilee.dikkat et kendine :))
öylemi cnm,benim hiç ağrım olmazdı önceden,ilk gez ağrıyı doğum esnasında yaşadım,bana normalb doğumu regl ağrısını şiddetlisi diye anlatırlardı,bilmiyordum.amadoğumda gördüm görüceğimi:)sağol cnm ederim:)

leylacım sen nerdesinki o kadar pahalı

inşallah birşeyçıkmaz geçmiş olsun canım

canım aslında türkiyeden aldırıp kargolatsan daha ucuza gelir:) ptt kargoyla filan yollansa olmaz mı ki eğer türkiye de tanıdık yoksa ben de yardımcı olurum canım

gülnarcım hayırlı olsun nilayın dişleri

ipeğin hala damakları şiş onun sıkıntısını çekiyoruz
bide öksürük başladı tam oldu.
birde sen yürüteci sormuşsun evet bende kullanıyorum
gün içinde 10ar dk. halinde. çok durmuyo zaten ilk bindiğinde heyecanla gitmeye çalışıyo
sonra sıkılıyo.
erkek bebekler için sorun olur diyo bazı doktorlar ama bilemiyorum tabikide
sen ayarla işte günlük bindiği zamanları
işime bakıcam diyedeee Nilayııııı orda bekletmeeeeeeeeeeeeeeee :)

geçmiş olsun inşallah sorun yoktr:S

cnm benimde yeni eviyken öyle olmuştu dr gittim drv dedi biz tıpta buna erken düşük diyoruz dedi erken düşük sanırım seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…