herkeslere mrb kızlar çoook uzun zamandır giremiyorum cadı kuzumla uğraşıyorum neler yapıyosunuz nasılsınız bizim 6. ayımız bitti 10 kg kızım boyuda 67cm ama doktor ekgıdsya geçme dedi yani çorba falan verme dedi meyve suyu yoğurt çok az tatdır diyo sütüm yetiyo çok şükür yanlız uyku sorunu var uyumuyo bi türlü gece çok zor uyutuyorum en erken 10.30 da uyur beşiğine kaoyarım 30dk sonra uyanır tekar uyutana kadr bazen 1,5 saat geçiyo uykusu kedi uykusu çok hafif ve gece içinde neredeyse her saat başı uyanıyo bide bu aralar ağzı çok kaşınıyo çok huzursuz bağırıyo çağırıyo :84: artık benide siz düşününboynum tutuk su an belim müthiş ağrıyo sağolsun kızım kucaktan hiç inmiyo büyük konuşmayayımda ikinci bi çocuk zor artık
iyiyiz canım maşallah bebeişine çok ii gelişmiş.dediğin huzursuzluklar ise diş çıkarma belirtileri gibi gözüküyo.bizim de öyleydi allttan iki dişimiz çıktı rahatladık.ama benimki hala çok geç yatıyo inanırmısın her gece 1buçukta yaa.
kızlar ben bugün hafif akıntım oldu dedim yaa,sonra karnım biraz ağrıdı,wcde 1lira kadar büyüklükde parça gibi bişey düştü,doktorumu aradım hemen,yarın gel dedi,düşük olabilir dedi,bende daha regl olmamıştım ama dedim,olabilirgel dedi.karnım ağrıyor,hiçbir regl arım bukadar olmamıştı,offf bu ne şimdi yaa,inşallah böyle bişey değildir,yarın sabahdan gidicem.dua edin bana nolur.
insallah dusuk filan degildir,normal regldir....duacınım canım...haber bekliyorum.kızlar ben bugün hafif akıntım oldu dedim yaa,sonra karnım biraz ağrıdı,wcde 1lira kadar büyüklükde parça gibi bişey düştü,doktorumu aradım hemen,yarın gel dedi,düşük olabilir dedi,bende daha regl olmamıştım ama dedim,olabilirgel dedi.karnım ağrıyor,hiçbir regl arım bukadar olmamıştı,offf bu ne şimdi yaa,inşallah böyle bişey değildir,yarın sabahdan gidicem.dua edin bana nolur.
pirinci onceleri yutmakta zorlaniyordu ama artık alıştı.blendirdan tam putursuz gecirme yavaş yavaş alıştır.kızlar bugün oğluma yoğurt çorbası yapıyım değişiklik olsun acaba blendrdan geçiriyomusuz pirinçler pütürlü oluyo ya
canım bizimkilerde de var o kimse mesela beğenmediklerinde zorla kendilerini kusturuyolar yada sevdiyse dozunu kaçırmış da olabilir bir seçenek daha var gazı oluyosa yemek arasında gazını çıkar devam et bu da işe yarıyor
anım ben yürüteç kullanmıyorum malum doktorların dediklerinden dolayı aslında kullanıp az az bindirsen de bişey olmaz diye düşünüyorum ama iki bebek iki yürüteç evde herşey iki iki oluna yer kalmıyor biraz da sebep bu nasıl olsa karşılar deyip almadım bende ama bigün deniycem yakınlarda birinde varsa ne tepki vericekler merak ediyorum
bir tek turkiyeden ithal gelen markalar ucuz oluyor.kızlar evet bende bastonlu almıştım cok arastırdım arkadasım bana kesınlıkle baston al dedı coook mumnunun yıkıde oburunden almamışım dıyorum hem hafıf hem kullanışlı leylaaaaaaaaacııııııııımmm chicconunkını al bence hem guzel hem kullanışlı hem uyguuun
insallah dusuk filan degildir,normal regldir....duacınım canım...haber bekliyorum.
pirinci onceleri yutmakta zorlaniyordu ama artık alıştı.blendirdan tam putursuz gecirme yavaş yavaş alıştır.
bide kizlar bebeginize ekmek,biskuvi filan veriyormusunuz eline?ben veriyorum puturlu yemeyi en çok oyle ogrendi.
ben biriyle basedemezken sende 2 tane var)) Allah bağışlasın canımmm ne çok yoruluyorsundur tahmin edebiliyorum )))
biz de bir arkadaşın bebeginin yurutecinde denemistik bayılmıştı o yuzden aldık.şimdi de yurutec manyagi oldu )))
bir tek turkiyeden ithal gelen markalar ucuz oluyor.
chicco-nun yurutecini kullaniyoruz canim 350tlye almıştı dedesi.neredeyse boyle birsey
http://www.chicco.com.ua/cod-67648-Hodunki-Chicco-DJ-Baby-Walker.html#show-color-67648k80
yemek masaları 600u geciyor.
maclaren de daha pahali.
ama kizima feda olsun para biriktirip alıcam insallah
bide kizlar benim yaramaz artik emzik almiyor uyuyunca.
hiç almadı ama bir tek uykuya dalmak icin kullanirdik
simdi emzigi almıyor ve de dalamiyor
mecbur kucakta uyutuyorum
sallanmayı da sevmiyor...
hey Allahim 7,5 ay kucagina almaaaaaa simdi buyudu derken kucakta uyumak istiyorrrr
millette tam tersi oluyor bu zamanlardan alışıyor yalnız uyumayaaa
bizim alttan 2ci incimiz de cikti.
belki onun huzursuzlugudur.....insallah geçerrr
130 tlll demeeeee yuregime inecek simdi )))))ayyyy cnm orada baya bı pahalıymış burada o yurutec 130 tl haklısın sende bence en pahalı en kalıtelısını alıcam dıye devamlı duşunme uygun paraya kalıtelılerde var fırmalar marka yapıyorlarrr sonra ıstedıgı rakaama satıyorlar bızde marka iyidir dıye alıyoruzzz malesef ben zaten bebek arabasına cok paralar verılmesıne karşıyım canım bızımkı dogru duzgun arabada durmuyor bıle valla
bende de ayni ikinci cocuga yetemem ben yooook....Allah yardımcımız olsun,en esası sabır versin bizlere...ayyy bı bızım dişimiz cıkamadı leylacım bızımkıde cok huzursuzzzz bazen illahlah dedirtiyooorrr belim kopuyor uğraşmaktannn
afiyet olsun paşaya.şeker muhallebi hazırlarken konuyor,bende doktorumuzun verdiği kitapta yazıyor ama ocakdan indirdikden sonra soğumaya bırakılırken konuyor,pişirilmiyor yazoyor.
hayır cnm,geçirmiyorum,,sulu old.için çorba yutuyor benim kzıım.o kadarda ezmeyin sakın,midesibulanır 1-2 defa sonra alışır,benim kzım 10-15kez yediğini kustu buüzden ama ben inatla çok ezmedim,sonra alıştı,şimdi el blendırı ile 2-3 kez tıırrrrrlattığmda hazırdır:)
kızlarsanırım bende regl oluyorum,çok hafifeden geldi sabahdan ama sökülmedi,kasıklarımda hiç ağrımıyorr?siz ne yaptınız tam sökülmesi için??sanırım bu ay böyle olucak.
sağol cnm inşallah.cnm inş doktorun dedıgı gıbı bşey degıldırr ama cnm regl donemınde oyle buyuk parcalar olabılıyorrrr kendı adıma konuşuyorum ama bı yarın gıt bakalım
inşallah cnm,yarın yazıcam merak etme tatlım.bizim baston çok iyi,bugün dışardaydı kullanımı süper,kendim takar kızımıda taşırım,süper,tavsiye ederim,ben bebek arabasını çok kullandığım için parası hiç gözümde büyümüyor,en güzeline layık bebeklerimiz,gerçekden kaliteli şeyler iyi oluyor.
insallah dusuk filan degildir,normal regldir....duacınım canım...haber bekliyorum.
pirinci onceleri yutmakta zorlaniyordu ama artık alıştı.blendirdan tam putursuz gecirme yavaş yavaş alıştır.
bide kizlar bebeginize ekmek,biskuvi filan veriyormusunuz eline?ben veriyorum puturlu yemeyi en çok oyle ogrendi.
ben biriyle basedemezken sende 2 tane var)) Allah bağışlasın canımmm ne çok yoruluyorsundur tahmin edebiliyorum )))
biz de bir arkadaşın bebeginin yurutecinde denemistik bayılmıştı o yuzden aldık.şimdi de yurutec manyagi oldu )))
chicco-nun yurutecini kullaniyoruz canim 350tlye almıştı dedesi.neredeyse boyle birsey
http://www.chicco.com.ua/cod-67648-Hodunki-Chicco-DJ-Baby-Walker.html#show-color-67648k80
maclaren de daha pahali.
ondandır cnm,inş. geçer.benimkide dün gece hiç uyumadı.bide kizlar benim yaramaz artik emzik almiyor uyuyunca.
hey Allahim 7,5 ay kucagina almaaaaaa simdi buyudu derken kucakta uyumak istiyorrrr
öylemi cnm,benim hiç ağrım olmazdı önceden,ilk gez ağrıyı doğum esnasında yaşadım,bana normalb doğumu regl ağrısını şiddetlisi diye anlatırlardı,bilmiyordum.amadoğumda gördüm görüceğimi:)sağol cnm ederim:)canım bende dün regl oldum.ama bebiş olmadan önce çok ağrılı gecerdi şimdi hissetmedim bilee.dikkat et kendine :))
maclaren de daha pahali.
kızlar ben bugün hafif akıntım oldu dedim yaa,sonra karnım biraz ağrıdı,wcde 1lira kadar büyüklükde parça gibi bişey düştü,doktorumu aradım hemen,yarın gel dedi,düşük olabilir dedi,bende daha regl olmamıştım ama dedim,olabilirgel dedi.karnım ağrıyor,hiçbir regl arım bukadar olmamıştı,offf bu ne şimdi yaa,inşallah böyle bişey değildir,yarın sabahdan gidicem.dua edin bana nolur.
maclaren de daha pahali.
bide kizlar benim yaramaz artik emzik almiyor uyuyunca.
Azerbaycan da ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?