2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar bebegime yogurt corbasi yapicam nasil yapiyorsunuz.kendimiz icin yaptigimiz normal yogurt corbasi gibi mi.normal yaptigimiz yogurt corbasinda yumurta oldugu icin tereddüt ettim tek sarisinimi koyuyorsunuz bana tam tarif gerek.gecmiside okuyamiyorum fazla vaktim yok.

ay canım kıyamam.evet adet görmeden de gebe kalınabiliyor.sen yine de üzülme nereden bilebilirdin ki.zaten allah ömrünü verdikten sonra ne kazalardan sonra bile yaşıyor bebişler.rabbim böyle uygun görmüş.yeni bebek istediğinde aratmayacak inşallah,doğumla yollar açıldı tabii.

leylacım bebeğine bisküvi verdiğini ve pütürlü gıdalara alışmasında yardımcı olduğunu yazmışsın. bende bebe bisküvisini eline vermek itiyorum. ama büyük bir parça kırıp boğazına kaçmasından korkuyorum. böyle bir risk var mı? senin kzızn nasıl yiyor?

sağolun kızlar.banucum üzülsemmi sevinsemmi bilemdim,ben zaten 2. çocuğu şuan asla düşünmüyorum ama ne çabalarla elde ediliyor bir bebek,bilseydim tedbirini alırdım,vicdan azabı buyüzden çekiyorum.sağol desteğin için.

Eki Görüntüle 125026 Eki Görüntüle 125027 Eki Görüntüle 125028

herkese günaydın teyzoşlar hayırlı haftalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))))
cooook tatliiii masalahhhh
evet benim kızım alt iki dişini beraber çıkarıyo önce 1 dişi patladı daha ö büyümeden diğeri ucunu gösterdi mızmızlığıda cabası hiç bişey yemiyo ya offf
aralik 12de ilki cikti,simdi de digeri....
dun hiiic uyumadik yaaa ilk defa boyle bisey yasadikkk yarim saatte bir uyandi agladiiii kucagimda salla salla belim koptu.en son sabahin 6si fitil koydum poposuna.dis cikarma zamani huzursuzlaninca koy dedi dr. rahatlatiyor bebegi onu koydum 15dk sonra sizdi/yanima yatirdim uyuduk oyle.canim benim yaaa (((
evet canim haklisin.havalar bi duzelsin de bakmaya cikicam.

canım aslında türkiyeden aldırıp kargolatsan daha ucuza gelir:) ptt kargoyla filan yollansa olmaz mı ki eğer türkiye de tanıdık yoksa ben de yardımcı olurum canım
tesekkur ederim canim yardimin icin.aklimda bulunsun )))
bas ustune seydacim )))))
evet canim bebek arabalari pahali.
burda hayat pahali bebek arabasi ne kiii
dunyada pahali sehirler icerisinde 29. sirada duruyor kendileri )))) boyle kucuk bir ulke icin baya baya onemli bir rakkam.turkiye bu listede 100cu siralarda duruyor...

Allah verince veriyor canim,sen nerden bilesin hamile oldugunu,bir sucun yok kiii...uzulmeee hayırlısıııı inşallah.
ilk once ekmek veriyordum canim eline.kontrol ediyordum hep.birazz oyle alıştı,sonra mandalina dilimi verdim baktim ki onun suyunu cekip kabugunu atiyor.ben de veriyordum amagozum ustunde oluyor yine.sonra da biskuvi verdim bakalim ne yapicak diye.onu da agzinin suyuyla yumusacik yapiyor ))) sonra da yavas yavas yutuyor.hatta ciyniyor da hangi dislerle ciyniyorsa artik )))))

leylacım sağol,bebek arabası düşünüyorsan eğer beğenirsen burdan ayarlayıp kargoya verriz,sen düşün eğer yapabiliceğim bişey olursa yardım ederim cnm.ama gelicekmişsin o zamanda alabilirsin,şimdilik eskisiyle idare edersin.

maşallah onaa

naber gülnarcım?

shekerkız derdini hatırlatmak gibi olmasın ama nasılsın canım.yeni gelişmeler var mı işle ilgili

yok hatırladığın için saol unutmamışsın eşim bugün başladı yeni bir yere çıktığı yerdende tazminat vericeklermiş şubatın 1 inde ama bakalım...ayrıca destekler ve dualar için teşekkür ederim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

geçmiş olsun canım sende benim gibi bebiş isteyipte arayanlardansın galiba inşallah ikinci bebişin zorlamıycak seni.bende 2 defa yaptırdım aşılama ama olmadı genelde aşılamayla çok fazla tutan olmuyo sen şanslılardanmışsın

bızede zeytın yag banamısın demedi suda cok ıcıyor benım oglum cok susadıgı zaman 60 cc iciyor yanı su ıcmeyen cocukta kabız oluyor ya benımkı nasıl kabız oluyor anlamadım
benimki de su içiyor ama genelde kavız gibi yapıyor bazen de normal yapıyor senin kabız dediğin kendi kendine yapabiliyor mu yoksa hiç mi yapamıyor
benim kızımın henüz hiç dişi yok :26:
üzülme canım herkesinki farklı benimkiler ikiz olduğu halde birinin iki dişi birden çıktı birinin daha çıkmadı geç çıkan diş daha sağlıklı diyolar keşke benimkinin de hiç çıkmasaydı
canım kendini üzme bu da Allahtan senin elinde değil olmaz diye mi korunmadın
canım ben yumurta koymuyorum biraz da yoğun olsun diye nişasta yada un kavurup koyabilirsin
canım ben yanındayken veriyorum bisküvi daha kolay oluyo çünkü ağzında eriyo ama sen yine de yanındayken ver

cnm ben kabız dedıysem cocuk ıkınıyor yapamıyor ama oyle 3-4 gun uzamadı enınde sonunda yapıyor yapamayıncada cok kotu mızmızlanıyor

gecmış olsun cnm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…