ayyyyy kızzzlaaaaaaaaaarrr delırmek uzereyımoglum bişey yemıyor tek emıyor acaba emzırmeseydım sutum olmasaydı ne olcaktııı acccc accc durcaktı sanırım cok uzuluyorum yaaaa oakdar yemekler yapıyorum ennn fazlaaa 7 kaşık yıyor devamlı mızmız saglık ocagında doktor baktı diş belırtısı yok dedı 3 gun once. Nıye boyle bılmıyorum kabız ondan mı acaba dıyorum kayısı haşlayıp 3 tane yedırdım zeytınyagı verdım banamısın demıyorrr ancak kulak cubugunu zeytınyaglarsam o şekılde yaptırıyorum ne yapcam bılmıyooorrrummmm gitgide kılo verecek halsız duşecek hasta olacak dıye korkuyorummmm
ayyyyy kızzzlaaaaaaaaaarrr delırmek uzereyımoglum bişey yemıyor tek emıyor acaba emzırmeseydım sutum olmasaydı ne olcaktııı acccc accc durcaktı sanırım cok uzuluyorum yaaaa oakdar yemekler yapıyorum ennn fazlaaa 7 kaşık yıyor devamlı mızmız saglık ocagında doktor baktı diş belırtısı yok dedı 3 gun once. Nıye boyle bılmıyorum kabız ondan mı acaba dıyorum kayısı haşlayıp 3 tane yedırdım zeytınyagı verdım banamısın demıyorrr ancak kulak cubugunu zeytınyaglarsam o şekılde yaptırıyorum ne yapcam bılmıyooorrrummmm gitgide kılo verecek halsız duşecek hasta olacak dıye korkuyorummmm
canım ıkı kere yaptım zaten babası daha fazla yaptırmadı erkek dıyeeecnm kulak çubuğunla kaka yaptırma yöntemi erkek bebekler için hiç iyi değilmiş ilerde cinsel tercihini etkiliyomuş bende bir defa yapmıştım nette okuyunca bidaha yapmadım
canım üzülme hepsi öyle maalesef.. benimkinin de iştahı çok azaldı.. yakın bir arkadaşımın bebeği en başından beri ek gıdayla barışamadı ... ve gittikçe daha da kötü oldu.. ama emiyor. ona saglık ocagındakı ebeler korkma birşey olmaz ne kadar yerse yedir emen bebekten korkma demiş... doktoru da multivitamin vermişş iştahı açılsın dıye ama hala aynı..gececek bu durumlar inşallahh..üzülme sen sni emiyor anne sütü onu hastalıklardan korur merak etme...
korkma cnm anne sütü alıyosa bağısık sistemini güçlendirir anne sütü hastalıklardanda korur..sen yine şanslısın emmiyo benimki 5.ayında bıraktı emmeyi pompayla sağdım sütümü 3,4kere çıktı 100cc sonra 50cc sonra 20cc sonra hiç çıkmadı sıkınca geliyodu ama pompa çekmyodu yeterli değildi heralda iyice bitti sütüm artık bıraktım napıyım keşke benim oğlumda emseydi az yesede olurudu.....çok üzülüyorum hala emmedi diye
kızlar bugün oğluma mama yaptım severek yedi vallah ben bile yiyemezdim 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı irmik ,1 tatlı kaşığı mısır unu veya nişastası 2yemek kasığı şeker hepsini karıştıra karıştıra pişiriyosunuz sürekli karıştırın topaklanmaması için be n mikserin ucundaki küçük çırpma teliyle yaptım 1,2 dk pişirip daha sonra içine 1tatlı kasığına yakın pekmez koyabiliriz
evet canım pompa gıderek anne sutunu azaltıyormuş annem bana derdı sutunu sagmamaya calış sutun azalır dıye bende ne alaka derdım bı yerde okumuştum gogus sagıldımı sutte azalma olur bebek emdıgı ıcın emme sırasında beyın uyarılıyormuş sutun artışını saglıyormuş bu yuzdendır sanırım canım olsun artık bebegının saglıgı yerınde olsunda yeter sende devam sutunu aptamıl vermeye calış bagışıklıgını korusun valla bu annelık cok zormuşşşşşşş
cnm sen seker verıyormusun pekmez koymuşsun sekere gerek var mı işine karışmış gibi olmasında sekerı yasaklamadımı doktor sıze?
yoo dr hiç bişey demedi zaten bu tarif şekersiz ama pekmez tatlı yapmıyo diye şeker koydum böyle daha iyi yedi öyle denedim ama tatlı olmuyo... zaten herseyde seker varki devam sütünde kaşık mamalarında pirin ununda annem bize elma suyuna yoğurdumuza bile seker katıyomuş bence şakarden bişey olmaz tuz vermemek gerekir
öylemi ilk defa duydum pompanın sütü azalttığını bende tamamen kesilmesin diye kullandım ama çok azaltı bitti sütüm benim bebiş devam sütüde içimiyo gündüzleri hep ek gıda gecede uyuyo uyanmıyo 9 gibi uyuyo 6buçuk 7de kalkıyo geceleri uyanıyo gibi gözleri kapalı ağlıyo ama yan tarafın a döndürrüyorum susuyo devam sütü vermeye fırsat kalmadığı için mamalarına katıyorum kahavaltısını kaşık mamalarını devam sütüyle yapıyorum günde 2 defa kullanıyorum acaba azmı diğer mamalarınada katsam mı kiii........
canım kahvaltısını dıger kaşık mamalarınıa atıyorsan devam sutu yeterlıdır sanırım en 3 kaşık at bence devam sutunu devamlı dene bence belkı ıcer
afiyet olsun paşaya.şeker muhallebi hazırlarken konuyor,bende doktorumuzun verdiği kitapta yazıyor ama ocakdan indirdikden sonra soğumaya bırakılırken konuyor,pişirilmiyor yazoyor.kızlar bugün oğluma mama yaptım severek yedi vallah ben bile yiyemezdim 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı irmik ,1 tatlı kaşığı mısır unu veya nişastası 2yemek kasığı şeker hepsini karıştıra karıştıra pişiriyosunuz sürekli karıştırın topaklanmaması için be n mikserin ucundaki küçük çırpma teliyle yaptım 1,2 dk pişirip daha sonra içine 1tatlı kasığına yakın pekmez koyabiliriz
kızlar bugün oğluma yoğurt çorbası yapıyım değişiklik olsun acaba blendrdan geçiriyomusuz pirinçler pütürlü oluyo ya
afiyet olsun paşaya.şeker muhallebi hazırlarken konuyor,bende doktorumuzun verdiği kitapta yazıyor ama ocakdan indirdikden sonra soğumaya bırakılırken konuyor,pişirilmiyor yazoyor.
hayır cnm,geçirmiyorum,,sulu old.için çorba yutuyor benim kzıım.o kadarda ezmeyin sakın,midesibulanır 1-2 defa sonra alışır,benim kzım 10-15kez yediğini kustu buüzden ama ben inatla çok ezmedim,sonra alıştı,şimdi el blendırı ile 2-3 kez tıırrrrrlattığmda hazırdır:)
kızlarsanırım bende regl oluyorum,çok hafifeden geldi sabahdan ama sökülmedi,kasıklarımda hiç ağrımıyorr?siz ne yaptınız tam sökülmesi için??sanırım bu ay böyle olucak.
anne sütü sağlıklıdır tabi alışması için sen yine de az da olsa mamaları yedirmeye uğraş canımcanım agzını bı kılıtlıyooo acman mumkun degıl onceden boyle degıldı ıkı gunden berı oyle allahtan emıyor emmese yanmıştık badem yagını deneyecegım offf offfff zayıflayıp hasta duşcegındn korkuyorummmm zaten salgın var ortada
canım benimkilerde de vardı soğanı tarif etmiştim ya bi onu dene istersen doktora sordum soğanın bi zararı olmaz dedikızlar oğlumda dünden beri arada öksürüyo hapşuruyo off ya acaba hastamı olcak şurubuda bitmiş bugünde pazar nöbetçi eczane bulabilirse eşime öksürük şurubuna aldırıyım...baska ne verebilirim kızlar.......
canım bizim doktor tuz şeker vermiyor onun yerine pekmez diyor aklında olsunkızlar bugün oğluma mama yaptım severek yedi vallah ben bile yiyemezdim 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı irmik ,1 tatlı kaşığı mısırer unu veya nişastası 2yemek kasığı şeker hepsini karıştıra karıştıra pişiriyosunuz sürekli karıştırın topaklanmaması için be n mikserin ucundaki küçük çırpma teliyle yaptım 1,2 dk pişirip daha sonra içine 1tatlı kasığına yakın pekmez koyabiliriz
canım kırık pirinç at istersen ezme bence bir iki denemeden sonra alışıyolarkızlar bugün oğluma yoğurt çorbası yapıyım değişiklik olsun acaba blendrdan geçiriyomusuz pirinçler pütürlü oluyo ya
anne sütü sağlıklıdır tabi alışması için sen yine de az da olsa mamaları yedirmeye uğraş canım
canım benimkilerde de vardı soğanı tarif etmiştim ya bi onu dene istersen doktora sordum soğanın bi zararı olmaz dedi
canım bizim doktor tuz şeker vermiyor onun yerine pekmez diyor aklında olsun
canım kırık pirinç at istersen ezme bence bir iki denemeden sonra alışıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?