sagol eylülüm cevabin icin.birtek sen yardimci olmussun.benimki de su içiyor ama genelde kavız gibi yapıyor bazen de normal yapıyor senin kabız dediğin kendi kendine yapabiliyor mu yoksa hiç mi yapamıyor
üzülme canım herkesinki farklı benimkiler ikiz olduğu halde birinin iki dişi birden çıktı birinin daha çıkmadı geç çıkan diş daha sağlıklı diyolar keşke benimkinin de hiç çıkmasaydı
canım kendini üzme bu da Allahtan senin elinde değil olmaz diye mi korunmadın
canım ben yumurta koymuyorum biraz da yoğun olsun diye nişasta yada un kavurup koyabilirsin
canım ben yanındayken veriyorum bisküvi daha kolay oluyo çünkü ağzında eriyo ama sen yine de yanındayken ver
güzel sandalye cnm,biz 2 aydır kullanıyoruz çok memnunuz.hayırlı olsun.
çok şeker maşşalah.nasıl ekliyosunuz bu fot.ları böyle bizde yapalım:)
ben kozyatağı acıbademde banu küçükkırıma götürüyorum,menunum.
canım bende normal doğum yaptık sanırım ondan demiştim ama dğilmiş.
kızlar,korktuğum durummuş,erken düşükdedi,dr.4 haftalıkmış,sinirlerim bozuldu,bana kızdı.spiral takalımdemiştimdedi,bemnde daha regl olmamıştım dedim,olsun olman şart değil di dedi.sonra ultrasonda iyice baktı çook erkenmiş dedi.2gün önce ada'yı kucaklamıştım,karnımın üzerinde oturup kalkıyordu,sanırım ozaman oldu,gerçi geçende düşmüştüm banyoda ama ozaman bişey olmadı.neyse bu ayı böyle geçiricez artık,önümüzdeki ay spiral takılıcak,doktorum önerdi,emzirdiğin için ilaç kullanamzsın dedi.bende bidahaki gelmin 2.günü gidicem.ama karnımda ağrı tamaman azaldı,üstelik ben aşılama ile hamile kalmıştım,nasıl olur anlamadım.
leylacım bebeğine bisküvi verdiğini ve pütürlü gıdalara alışmasında yardımcı olduğunu yazmışsın. bende bebe bisküvisini eline vermek itiyorum. ama büyük bir parça kırıp boğazına kaçmasından korkuyorum. böyle bir risk var mı? senin kzızn nasıl yiyor?
kızlar,korktuğum durummuş,erken düşükdedi,dr.4 haftalıkmış,sinirlerim bozuldu,bana kızdı.spiral takalımdemiştimdedi,bemnde daha regl olmamıştım dedim,olsun olman şart değil di dedi.sonra ultrasonda iyice baktı çook erkenmiş dedi.2gün önce ada'yı kucaklamıştım,karnımın üzerinde oturup kalkıyordu,sanırım ozaman oldu,gerçi geçende düşmüştüm banyoda ama ozaman bişey olmadı.neyse bu ayı böyle geçiricez artık,önümüzdeki ay spiral takılıcak,doktorum önerdi,emzirdiğin için ilaç kullanamzsın dedi.bende bidahaki gelmin 2.günü gidicem.ama karnımda ağrı tamaman azaldı,üstelik ben aşılama ile hamile kalmıştım,nasıl olur anlamadım.
tesekkür edrim canım birde benim sorunum agzını acmıyor kitliyor her ne olursa olsun emzik veriyorum cıkartırken kenardan sokuyorum kasıgı işim zor yani
arkadaşlar birsey soracam benim kızımda gaz sorunu vardı sürekli biz masaj yaparak yaptırdık kakasını hala kakasını kendisi yapmıyor cok nadir kendisi yapıyor kabız degil mesela ayagımda sallamaya baslayınca kakası varsa ayaklarını birbirine sürtmeye baslıyo uyumuyo bacaklarını kaldırarak karnına masaj yapıyoruz yada zeytinyag öyle yaptırıyoruz sizce bagırsaklarımı tembel anlayamadım sizce ne olabilir lütfen yorum bekliyorum
kızlar benim bebiş anne sütü almıyo devam sütü veriyorum ama o bağışıklığını güçlendiriyo tamam ama anne sütü alan bebekler zeki oluyomuşlar peki ben zeka gelişimi içn ne verebilirim bir tek cevizin zeka gelişimi için önemli olduğunu biliyorum baskada bilmiyor hangi besinler zeka gelişimi için önemli acaba biliyomusunuz kızlar?:26:
kızlar benim bebiş anne sütü almıyo devam sütü veriyorum ama o bağışıklığını güçlendiriyo tamam ama anne sütü alan bebekler zeki oluyomuşlar peki ben zeka gelişimi içn ne verebilirim bir tek cevizin zeka gelişimi için önemli olduğunu biliyorum baskada bilmiyor hangi besinler zeka gelişimi için önemli acaba biliyomusunuz kızlar?:26:
tesekkur ederim cnim cok sagolun )))
eskimizi de gorumcem hediye aldi ama cok kullanissiz.balkona koydum kullanamiyorum,dokuluyorrr resmen cin malisagolsun hediye almis ama bana hic sormadi oysa ben begendigimi gostermistim ona gitmis en ucuzunu almis
bebek arabasına önem neden verilmiyor anlayamıyorum,çok önemli bebeğin konforu için.işte öyle balkon bekler,hay allahım ya...
bebegin hastaligi cok zor.ona gelen bana gelsin diyorum hep.dikkat et canim insallah cabuk toparlarr
evet canim bugun konustuk o konuyu ya mart ya da temmuz insallah gelmeyi dusunuyoruz bir aksilik olmazsa ama istanbula )))
o zaaman ist. anneleri buluşuruz olmazmı:)
benim parmagim havada canim ))) nasilsin?nerelerdesin?
benimki de su içiyor ama genelde kavız gibi yapıyor bazen de normal yapıyor senin kabız dediğin kendi kendine yapabiliyor mu yoksa hiç mi yapamıyor
üzülme canım herkesinki farklı benimkiler ikiz olduğu halde birinin iki dişi birden çıktı birinin daha çıkmadı geç çıkan diş daha sağlıklı diyolar keşke benimkinin de hiç çıkmasaydı
canım kendini üzme bu da Allahtan senin elinde değil olmaz diye mi korunmadın
canım ben yumurta koymuyorum biraz da yoğun olsun diye nişasta yada un kavurup koyabilirsin
canım ben yanındayken veriyorum bisküvi daha kolay oluyo çünkü ağzında eriyo ama sen yine de yanındayken ver
gecmış olsun cnm :26:
canım ben ilk aşılamam deneyimimde bebek sahibi oldum,Rabbim aratmadı çok şükür.ama bizde sorun yoktu,eşim varikosel aeliyatı olmuştu,düzelmişti,dr beklememiz isterken eşim beklemek istemedi,bundan sonra çk dikkat edicem.yok hatırladığın için saol unutmamışsın eşim bugün başladı yeni bir yere çıktığı yerdende tazminat vericeklermiş şubatın 1 inde ama bakalım...ayrıca destekler ve dualar için teşekkür ederim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
geçmiş olsun canım sende benim gibi bebiş isteyipte arayanlardansın galiba inşallah ikinci bebişin zorlamıycak seni.bende 2 defa yaptırdım aşılama ama olmadı genelde aşılamayla çok fazla tutan olmuyo sen şanslılardanmışsın
evet cnm,ben o yüzden kimseye bişey anlatmıyorum,yakın çevreme bile.sağol scnm benim.zasa geçmiş olsun ,düşük çok zor benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı.bol bol dinlen diyecem ama ada nekadar izin verecek annesine dimi .antibiyotik vermişse doktorun mutlaka kullanki mikrop kapmayasın cnm.birde kendini sıcak tut ,kendimi koca karılar gibi hissettimhep şunu yap bunu yap derler ya .
diş genetikdir cnm,3,5aylık diş çıkaran bile var,ama bizim doktorumuz 5. aydan sonra beklenir,1 yaşına kadar çıkmazsa müdahale edilir demişti,şükür 5,5 aylıkken çıktı,sizinde çıkar merak etme gecikmez.ama akranı uyarmanı isterim,sorsun doktoruna.benim oğlumda henüz diş çıkarmadı eşimde bende 9 aylıkken çıkarmışız belki ozaman çıkarır ama geç çıkması daha iyimiş çabuk çürümezmiş daha sağlam olurmuş teyzemin torunu bi kaç gün sonra 1 yasında olucak hala 1 tane bile diş çıkarmadı...
öyleymişama cnm,ben emziriyorum doğum kontrol ilacı kullanamam,o yüzden mecburumcnm bak erken düşükmüş üzülme ama spirail taktır bende istiyorum ama cesaret edemiyorum korkuyorum birde çok kanama falan yapıyomuş adet düzensizliği yapıyomuş galiba bazı kişilerde yarada yapıyomuş ben bunlardan korkuyorum...benim bi akrabam tüp bebekler ikizleri oldu ondan sonra kendiliğinden hamile kaldı bi süre sonra yani olabiliyo
sağol cnm,kızın nasıl?çok geçmiş olsun cnm
sağol tatlım.ayberkcim nasıl?fac.deki gruba ada'nın fot.ını ekledim,senin gönderdiğin ciciyle.görmen için.:)tekrardan sağol.çok geçmiş olsun canım.
günaydınnnn!!!kahvaltı maratonuuuuu bnaşlıyorrrrrrrrrrrrrr!!!günaydın kızlar.................
kızlar günaydın bi türlü yazamadım.hastaydım şimdide yine oğlum hasta offff ya olcak iş değil valla.zasa cım çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun cnm.
çok geçmiş olsun cnm neyi varki
kızlar sormak ıstedgımı bişi var bebeklerınızı yatarken nasıl beslıyorsunzz.. ben emzıryrdm ama artk sutum azldı sut kalmıyor o saatee devam sutu verıyordmm buaralr onuda ıstemyr bıberonuda ıstemıyor baska bır alternatıf varmıııı?
yanı snrm corba vs yatarkn verılmez dımıagr gelır ztn
bana bu konuda neolr bırılerı bişi yazsınnn 1 haftdrrr yatarkkn cocugumu besleyemıyorm bırde hastaydııııı ztn ıyıce ıstahsz kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?