2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim bebiş anne sütü almıyo devam sütü veriyorum ama o bağışıklığını güçlendiriyo tamam ama anne sütü alan bebekler zeki oluyomuşlar peki ben zeka gelişimi içn ne verebilirim bir tek cevizin zeka gelişimi için önemli olduğunu biliyorum baskada bilmiyor hangi besinler zeka gelişimi için önemli acaba biliyomusunuz kızlar?:26:

sagol eylülüm cevabin icin.birtek sen yardimci olmussun.

çok geçmiş olsun cnm

cnm ben geçen gün verdim eline.güzel güzel emiyordu.birde baktım bisküvinin yarısı yok.ödüm koptu.elimi ağzına soktum kocaman bir parça damağına yapışmış.kızda rahat durmuyo.çıkarayım derken damağını çizdi tırnağım.birdaha vermem.

çok geçmiş olsun canım.

tesekkür edrim canım birde benim sorunum agzını acmıyor kitliyor her ne olursa olsun emzik veriyorum cıkartırken kenardan sokuyorum kasıgı işim zor yani

benim mız mız kızımda öyle bende suyla ve emzikle kandırıp yediriyorum oda 3-5 çay kaşığı kadar bir miktarı geçmiyor.iştahsız bebek çok zor

cnm kabız deyilse neden kendi kendine yapamayacağını düşünüyorsunki.acaba zeytinyağı süreyim falan derken uyararakmı kaka yaptırmaya alıştırdın. bence müdahale etme bekle en az 3 gün sen bişi yapma.kendiliğinden yapar o kakasını sana ihtiyacı yok :) kabız deyilken tabi.düzene girer o ama sen izin ver bi

haa birde muzun zeka geliştirdiğini duymuştum hani bi dr varya ömer çelakıl o söylemişti seda sayanda kuranı kerimde geçiyomuş ve mutluluk hormonunuda salgılıyomuş.........

asilada anne sütü almıyor.hemde doğdu doğalı alamadı diyebilirim.olmadı sütüm.ama gayet akıllı zeki bir bebek.takılma öyle anne sütü alamadı bilmem ne falan diye.elbette zekasını geliştirmeye yarar şeyler yapacağız ama bunun anne sütü alıp almamasıyla alakası yok.avokado zeka gelişimi için çok önemli demişti yılllaaarrrr yıllaaar önce bir çocuk hekimi.yakın zamanda araştırmadım.sormak lazım

bu arada ben bugün günaydın demeyi unuttum sanırım.herkese günaydııııııınnnnn

kızlar günaydın bi türlü yazamadım.hastaydım şimdide yine oğlum hasta offff ya olcak iş değil valla.zasa cım çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun cnm.

günaydın zasa cım.kızım iyi ancak hiçbişi yemiyor.izmitte bir doçent önerdiler iyi bir hekimmiş.hafta sonu randevu aldım ona götürcem.bakalım ne dicek.hoş tahmin edebiliyorum ne diyeceğini.aç olsa yer.birkaç gr olsada almış.yemek istemiyorsa zorlama.gayet iyi görünüyor.kaka çiş yaptığına göre sorun yok diyecek biliyorum ama işte anne yüreği dedikleri konu devreye giriyor.kızım yemiyorda yemiyor yani :))

gunaydın kızlar nasılsınzzzz...
biz yine uykszzzz sayılrz gerci bugece bırz uyudu oglmmm ama uyksz bır cocuk olacksanrm

kızlar sormak ıstedgımı bişi var bebeklerınızı yatarken nasıl beslıyorsunzz.. ben emzıryrdm ama artk sutum azldı sut kalmıyor o saatee devam sutu verıyordmm buaralr onuda ıstemyr bıberonuda ıstemıyor baska bır alternatıf varmıııı?
yanı snrm corba vs yatarkn verılmez dımı agr gelır ztn
bana bu konuda neolr bırılerı bişi yazsınnn 1 haftdrrr yatarkkn cocugumu besleyemıyorm bırde hastaydııııı ztn ıyıce ıstahsz kaldı

cnm ben gece anne sütü veriyorum ama akşam 6 da çorba ve yoğurt yiyor oğlum sen muhallebi verebilirsin bildiğim kadarıyla tok tutuyormuş bebekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…