yok hatırladığın için saol unutmamışsın eşim bugün başladı yeni bir yere çıktığı yerdende tazminat vericeklermiş şubatın 1 inde ama bakalım...ayrıca destekler ve dualar için teşekkür ederim rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
geçmiş olsun canım sende benim gibi bebiş isteyipte arayanlardansın galiba inşallah ikinci bebişin zorlamıycak seni.bende 2 defa yaptırdım aşılama ama olmadı genelde aşılamayla çok fazla tutan olmuyo sen şanslılardanmışsın
slm millet benim ufaklık bugün hafif ateşli, mızmızlanıyo, şimdi uyudu birazdan uyanır ama acaba diş belirtisimi? ne dersiniz.Birde kakası cıvık dün iki kere taştı, üstü başı necasetttttt :26:
bugünde bi kere yaptııııııı. İshal gibide olabilir. sizce durum nedir? bu arada antibiyotik iğnesi kullanıuyor. :2:
kızlar kızım 7 aylık oldu bir türlü sebze corbası yediremedim yeni yeni yemeye basladı havuc patates irmik katarak pirinç katarak corba yaptım yogurtlu corba yaptım baska neler yapabilirim tarif yazabilirmisiniz birde emziriyorum ama devam sütüde vereyimmi veriyomusunuz cevremdekiler ver diyo
slm millet benim ufaklık bugün hafif ateşli, mızmızlanıyo, şimdi uyudu birazdan uyanır ama acaba diş belirtisimi? ne dersiniz.Birde kakası cıvık dün iki kere taştı, üstü başı necasetttttt :26:
bugünde bi kere yaptııııııı. İshal gibide olabilir. sizce durum nedir? bu arada antibiyotik iğnesi kullanıuyor. :2:
tesekkur ederim cnim cok sagolun )))leylacım sağol,bebek arabası düşünüyorsan eğer beğenirsen burdan ayarlayıp kargoya verriz,sen düşün eğer yapabiliceğim bişey olursa yardım ederim cnm.ama gelicekmişsin o zamanda alabilirsin,şimdilik eskisiyle idare edersin.
iyilik canim sen napiyorsun ipek nasil?maşallah onaa
naber gülnarcım?
aralik 12de ilki cikti,simdi de digeri....
dun hiiic uyumadik yaaa ilk defa boyle bisey yasadikkk yarim saatte bir uyandi agladiiii kucagimda salla salla belim koptu.en son sabahin 6si fitil koydum poposuna.dis cikarma zamani huzursuzlaninca koy dedi dr. rahatlatiyor bebegi onu koydum 15dk sonra sizdi/yanima yatirdim uyuduk oyle.canim benim yaaa (((
off uykusuzluk çok fena ya Allah kolaylık versin...
bende calpol veriyorum çok mızmızlanırsa rahatlıyo kuzum napıyım..dünde arkaşım vardı çocuğu baya gripti ecrinde bugün hasta oldu kızım ya zaten bişey yemiyodu bünyesi zayıfladı hemen şifayı kapmış dr götürdüm ilaç verdi takip edelim grip salgını var bronşite veya zatüreye bile çevirir dedi..bugün nerdeyse hiiç uyumadı
bebegin hastaligi cok zor.ona gelen bana gelsin diyorum hep.dikkat et canim insallah cabuk toparlarr
evet canim bugun konustuk o konuyu ya mart ya da temmuz insallah gelmeyi dusunuyoruz bir aksilik olmazsa ama istanbula )))Leylaa canım bu taraflara mı geliyorsun yoksa
benim parmagim havada canim ))) nasilsin?nerelerdesin?napıyosunuz bakiyimbeni özleyen parmak kaldırsın
Canım merhaba baya olmuş yazalı ben oğlşuma değişik sebze çorbaları yapıyorum kereviz havuç küçük bir soğan bu aylarlarda antibiyotik olması için bir diş sarımsak lahana bazen brokoli ıspanak ve patates katıyorum bazen lahana bunları duduklede parçalamadan buharda pişiriyorum sonra suyuyla onları süzgeçten geçiriyrum biraz sulu oluyor aktrcıan yulaf ve ruşeym aldım bir gün yulafı robottan geçiriyorum birgün ruşeym kullanıyorum bebekler için tahıllar çok besleyiciymiş ekmek kullanmıyorum hiç onun duşında bazende pirinç,bazen çok az bulgur veya mercimek .irmik tel şehriye olabilir yenii başladıysan yavaş yavaş azar azar başlamalısın
arkadaşlar birsey soracam benim kızımda gaz sorunu vardı sürekli biz masaj yaparak yaptırdık kakasını hala kakasını kendisi yapmıyor cok nadir kendisi yapıyor kabız degil mesela ayagımda sallamaya baslayınca kakası varsa ayaklarını birbirine sürtmeye baslıyo uyumuyo bacaklarını kaldırarak karnına masaj yapıyoruz yada zeytinyag öyle yaptırıyoruz sizce bagırsaklarımı tembel anlayamadım sizce ne olabilir lütfen yorum bekliyorum
ay canım soruma kimse cvb yazmayınca hep bozulurum ben :) o yüzden cevap yazayım dedim.benim oğlanda çok şükür kabızlık olmadı hiç,ama tavsiyem zeytin yağı bir kaşık içir birde şenaydı sanırım incir kayısı üzüm kurusu kaynatıp rondadan çekip yedirmiş.sende dene istersen.
tesekkür edrim canım birde benim sorunum agzını acmıyor kitliyor her ne olursa olsun emzik veriyorum cıkartırken kenardan sokuyorum kasıgı işim zor yani
napıyosunuz bakiyimbeni özleyen parmak kaldırsın
arkadaşlar birsey soracam benim kızımda gaz sorunu vardı sürekli biz masaj yaparak yaptırdık kakasını hala kakasını kendisi yapmıyor cok nadir kendisi yapıyor kabız degil mesela ayagımda sallamaya baslayınca kakası varsa ayaklarını birbirine sürtmeye baslıyo uyumuyo bacaklarını kaldırarak karnına masaj yapıyoruz yada zeytinyag öyle yaptırıyoruz sizce bagırsaklarımı tembel anlayamadım sizce ne olabilir lütfen yorum bekliyorum
Canım birşey daha diyicem marketlerdeki sebze mamaların içeriğini okursan bebeklerin beğenebilmesi için sebzenin yanında birde meyve koyuyorlar içine elma kayısı falan bende birkaç defa oğluşumun beğenmemei gibi duruum yaşadım kenarda kuru kayısı haçladım 1tane blenderdan geçirip çorbaya karıştırdım tadımsı olunca hoşuna gitti bize kötü gelsede tadımsı olduğu için bebişlerin hoşunagidebiliyor
Canım ayrıca devam sütü falan bunları kullanmamaya çalışıyorum ben hep doğal yollarla kendim yapmaya çalışıyorum unutma tahıllar çok besleyici ve bebekler için gerekliymiş zeytin yağıda önemli
sen sabah kahvaltısı veriyormusun?
bennn:)) nasılsın canımmm özledim valla,kerem nasıl..öp paşayı benim yerime
canım bağırsakları az çalışıyo olabilir doktorunla konuş bence.sonra kakasını yapabilmesi için ben zeytinyağı içiriyorum hergün de bir tatlı kaşığı incir kuru kayısı ve kuru üzümü(hepsi kaynatılıp yumuşşatılmış ve blendırdan geçirilmiş)kaşık mamasına katıp yediriyorum yada kahvaltısına,onun sayesinde yapabilioruz
benim kızımın henüz hiç dişi yok :26:
güzel sandalye cnm,biz 2 aydır kullanıyoruz çok memnunuz.hayırlı olsun.
çok şeker maşşalah.nasıl ekliyosunuz bu fot.ları böyle bizde yapalım:)
ben kozyatağı acıbademde banu küçükkırıma götürüyorum,menunum.
canım bende normal doğum yaptık sanırım ondan demiştim ama dğilmiş.
kızlar,korktuğum durummuş,erken düşükdedi,dr.4 haftalıkmış,sinirlerim bozuldu,bana kızdı.spiral takalımdemiştimdedi,bemnde daha regl olmamıştım dedim,olsun olman şart değil di dedi.sonra ultrasonda iyice baktı çook erkenmiş dedi.2gün önce ada'yı kucaklamıştım,karnımın üzerinde oturup kalkıyordu,sanırım ozaman oldu,gerçi geçende düşmüştüm banyoda ama ozaman bişey olmadı.neyse bu ayı böyle geçiricez artık,önümüzdeki ay spiral takılıcak,doktorum önerdi,emzirdiğin için ilaç kullanamzsın dedi.bende bidahaki gelmin 2.günü gidicem.ama karnımda ağrı tamaman azaldı,üstelik ben aşılama ile hamile kalmıştım,nasıl olur anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?