2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm millet benim ufaklık bugün hafif ateşli, mızmızlanıyo, şimdi uyudu birazdan uyanır ama acaba diş belirtisimi? ne dersiniz.Birde kakası cıvık dün iki kere taştı, üstü başı necasetttttt :26:
bugünde bi kere yaptııııııı. İshal gibide olabilir. sizce durum nedir? bu arada antibiyotik iğnesi kullanıuyor. :2:

çok sevindim canım.

canım bizim doktor dedi ki diş ateş yapmaz geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir

Canım merhaba baya olmuş yazalı ben oğlşuma değişik sebze çorbaları yapıyorum kereviz havuç küçük bir soğan bu aylarlarda antibiyotik olması için bir diş sarımsak lahana bazen brokoli ıspanak ve patates katıyorum bazen lahana bunları duduklede parçalamadan buharda pişiriyorum sonra suyuyla onları süzgeçten geçiriyrum biraz sulu oluyor aktrcıan yulaf ve ruşeym aldım bir gün yulafı robottan geçiriyorum birgün ruşeym kullanıyorum bebekler için tahıllar çok besleyiciymiş ekmek kullanmıyorum hiç onun duşında bazende pirinç,bazen çok az bulgur veya mercimek .irmik tel şehriye olabilir yenii başladıysan yavaş yavaş azar azar başlamalısın

kakası yeşil sümüğümsüyse ishal olmuştur. diş ateşi 37- 37.5 lerde kalıyo ateşi kaç şuan?

tesekkur ederim cnim cok sagolun )))
eskimizi de gorumcem hediye aldi ama cok kullanissiz.balkona koydum kullanamiyorum,dokuluyorrr resmen cin mali sagolsun hediye almis ama bana hic sormadi oysa ben begendigimi gostermistim ona gitmis en ucuzunu almis
maşallah onaa

naber gülnarcım?
iyilik canim sen napiyorsun ipek nasil?

tesekkür edrim canım birde benim sorunum agzını acmıyor kitliyor her ne olursa olsun emzik veriyorum cıkartırken kenardan sokuyorum kasıgı işim zor yani

arkadaşlar birsey soracam benim kızımda gaz sorunu vardı sürekli biz masaj yaparak yaptırdık kakasını hala kakasını kendisi yapmıyor cok nadir kendisi yapıyor kabız degil mesela ayagımda sallamaya baslayınca kakası varsa ayaklarını birbirine sürtmeye baslıyo uyumuyo bacaklarını kaldırarak karnına masaj yapıyoruz yada zeytinyag öyle yaptırıyoruz sizce bagırsaklarımı tembel anlayamadım sizce ne olabilir lütfen yorum bekliyorum

zasa geçmiş olsun ,düşük çok zor benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı.bol bol dinlen diyecem ama ada nekadar izin verecek annesine dimi .antibiyotik vermişse doktorun mutlaka kullanki mikrop kapmayasın cnm.birde kendini sıcak tut ,kendimi koca karılar gibi hissettim hep şunu yap bunu yap derler ya .

ay canım soruma kimse cvb yazmayınca hep bozulurum ben :) o yüzden cevap yazayım dedim.benim oğlanda çok şükür kabızlık olmadı hiç,ama tavsiyem zeytin yağı bir kaşık içir birde şenaydı sanırım incir kayısı üzüm kurusu kaynatıp rondadan çekip yedirmiş.sende dene istersen.

sagol canım tesekkür ederim evet okudum denicem en kısa zamanda acaba bu kabızlıkmı yoksa baska bir sorunmu onu cözemedik biz cünkü kakası cıvık ama yapamıyo işte

tesekkür edrim canım birde benim sorunum agzını acmıyor kitliyor her ne olursa olsun emzik veriyorum cıkartırken kenardan sokuyorum kasıgı işim zor yani

Canım birşey daha diyicem marketlerdeki sebze mamaların içeriğini okursan bebeklerin beğenebilmesi için sebzenin yanında birde meyve koyuyorlar içine elma kayısı falan bende birkaç defa oğluşumun beğenmemei gibi duruum yaşadım kenarda kuru kayısı haçladım 1tane blenderdan geçirip çorbaya karıştırdım tadımsı olunca hoşuna gitti bize kötü gelsede tadımsı olduğu için bebişlerin hoşunagidebiliyor
Canım ayrıca devam sütü falan bunları kullanmamaya çalışıyorum ben hep doğal yollarla kendim yapmaya çalışıyorum unutma tahıllar çok besleyici ve bebekler için gerekliymiş zeytin yağıda önemli
sen sabah kahvaltısı veriyormusun?

napıyosunuz bakiyim beni özleyen parmak kaldırsın

bennn:)) nasılsın canımmm özledim valla,kerem nasıl..öp paşayı benim yerime

canım bağırsakları az çalışıyo olabilir doktorunla konuş bence.sonra kakasını yapabilmesi için ben zeytinyağı içiriyorum hergün de bir tatlı kaşığı incir kuru kayısı ve kuru üzümü(hepsi kaynatılıp yumuşşatılmış ve blendırdan geçirilmiş)kaşık mamasına katıp yediriyorum yada kahvaltısına,onun sayesinde yapabilioruz

yeni basladım canım pekmez yumurta peynir bebe büsküvisi veriyorum tesekkürler tavsiyelerin için

bende kayısı incir yedireyim deneyim bir olmazsa gideriz doktora bu gece hani cocukların bacaklarından tutup tuvaletini yaptırırlarya öyle tuttum o sekilde yaptırdım

benim kızımın henüz hiç dişi yok :26:

benim oğlumda henüz diş çıkarmadı eşimde bende 9 aylıkken çıkarmışız belki ozaman çıkarır ama geç çıkması daha iyimiş çabuk çürümezmiş daha sağlam olurmuş teyzemin torunu bi kaç gün sonra 1 yasında olucak hala 1 tane bile diş çıkarmadı...

cnm bak erken düşükmüş üzülme ama spirail taktır bende istiyorum ama cesaret edemiyorum korkuyorum birde çok kanama falan yapıyomuş adet düzensizliği yapıyomuş galiba bazı kişilerde yarada yapıyomuş ben bunlardan korkuyorum...benim bi akrabam tüp bebekler ikizleri oldu ondan sonra kendiliğinden hamile kaldı bi süre sonra yani olabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…