2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın bi türlü yazamadım.hastaydım şimdide yine oğlum hasta offff ya olcak iş değil valla.zasa cım çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun cnm.
geçmiş olsun canım benim,herkes hasta vallahi.soğol tatlım.

evet cnm anne yüreği laf dinlemiyor maleseff.sen yinede götür ama diceği şeyleride bilyosun fazla yorma kendini ve bebeğini,çokda pimpiriklenme.

tatlım muhallebi yapabilirsin,kilo sorunu yoksa,ben bazen tahıllı muhallebi yapıyordum çokk az ama doktorumuz onuda kaldırdı,zaten pirinçli hiç vermedim,tahıllı bağırsaklarını iyi çalıştırır tok tutar diye çok az verirdim,ama kilo sorunumuz old. için kaldırıdı doktorumuz.emeklemeye başlasın kilosunu versin arada yine veririm.

canm ben de emzirip uyutuyorum.. ama kaşık maması verebılırsın yemıyrmu kasık mamalarında devam sutu varmıs hem .. ben de aldım ama benımkı yatmadan once bısey yemıyor yaa...devam sutu de veremıyorum bıberon almıyor

canım zeytinyağı bizim deişimize yaramıyordu bademyağı ver dedi doktor iyi geldi
canım sevdiği hiç bişey yok mu ben mama yedirirken meyvesuyuna batırıp da yediriyorum
canım benim kızlardan biri uykusunda devam sütü alıyor yada katı yaparsam kaşık maması yani daha az yiyor tabi biberonla veriyorum diğer kızıma ne verdiysem almadı bi gece 7-8 çeşit denedim yine almadı çorba içse razıyım ama ağzına sürmüyor sadece anne sütü alıyor ikiz annesiyim sütüm ne kadar doyuracak ki
ay yerim ben kilo sorununuzu ne sevimli geliyo kulağa bayılırım ben tombik bebeklere hiç takma dediğin gibi yürüyünce gidecek zaten olsa da mıncıklasam

cnm ben gece anne sütü veriyorum ama akşam 6 da çorba ve yoğurt yiyor oğlum sen muhallebi verebilirsin bildiğim kadarıyla tok tutuyormuş bebekleri

saoln kızlr muhallebıyı deneyecegm tarıf varmı szide sutlemı yapıyorsunz nasılll
yanı sut olsa emeck ama yok
devam sutude hergece ıcerdı yatrknn ama bıberonumu ıstemyr nedr artkk zorluyrm baskıylaaa veryrm onuda ıstemyrm ama napayım

milupa nın tahıl karışımlı gece mamasını veriyorum ben canım

yok cnm malesef yok sevdiği hiç bişey yok denemediğim hiç bişey kalmadı.her öğünde hazırladığım yemek çeşitleriyle 10 bebek doyar.10 çeşit hazırlıyorum birini yemiyor

vatoz tatlım sütün hiç mi yok yoksa azda olsa geliyosa süt arttıcı çay filan kullansan belki çoğalır

üzülüyorum ben inş. emeklemeye başlayınca veriri,doktorumuz verir diyor,bana şişman gelmiyor hergören tombiş diyince bazen gerçekden üzülmeye başladım,dün görümceme gittik,orda onun arkadaşları vardı,kadının ada'dan 3gün küçük oğlu 6,5kiloymuş,senin kzıın çok tombiş olucak,dikkat et,ben kızlarımı diyetisyenden çıkaramıyorum diyince mahvoldum sabaha kadar düşündüm.sabah uyandığımda ilk aklıma gelen şey kadının cümleleri oldu,artık sebze çorbasını da çok az vericem,çokda sulu yapıcamama çocuk emiyor,emen bebek obezite tehlikesi yaşamaz diyorlar dimi?doğrudur dimi?

canım tahıllı muhallebinin üstünde yazıyor tarifi,gece tahıllısını al tok tutsun,2 çeşit var bi devam sütü ile yapılan bide suyla,bence devam sütü ile yapılanı al,hem bebeğin süt ihitiyacınıda karşılamış olur.hem diğerine göre daha sulu oluyor,bebek daha rahat beslenir.

sadece emiyormu ek gıdalar konusunda dikkat et pirinç vs verme

resimde aman aman tombik çıkmamış kaç kilo doğdu şimdi kaç kilo

canım ben yatarken günlük yaptığım yoğurdun içine bebe bisküvüsü katıp yediriyorum bazende devam sütünün içine bisküvi katarak veriyorum sabaha kadar tok tutuyo sabaha karşı anca emziriyorum hem yoğurt bebeğe uyku yapıyo hemde rahatlatıyo istersen bi dene canım

cnm yoğurdu akşam yada gece öğününde verme bence gaz yapar.öğleden sonra ver bence yoğurdu

canım zeka için anne sütü çok önemli ama yoksa da sorun değil çünkü zeka geliştirici aktiviteleri yaptırsan, dengeli beslesen yeter. zeka için balıkta önemli. bu arada benim kardeşim sadece 1 ay anne sütü emmiş. sonra pirinç unu ile beslenmiş ve zekası maşallah yani matematik öğretmeni oldu. hemide marmara matematiği bitirdi. daha ne olsun demi ama. 2 ay emse ne olcekmiş bilmem artık:)))))))))))))))))

arkadasım yapmıyo sorun o işte kıvranıyo aglıyo kucagımıza alıyoruz susuyo tekrar sallamaya baslayınca ayaklarını sinek gibi birbirine sürtüyo öyle anlıyoruz kakasının geldigini bugün zeytinyagı içirdim ne yapsada yaptırmıcam kendisi yapana kadar sanırım biz alıştırdık yaptırmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…