2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşşllah nilayaa,msajlarda yapılırmış.ben yumurta hergün veriyorum,dr ver dedi.demir ilacıda günde 10damla kullanıyoruz

sağol canım bnde öyle düşünüyorum çevreden hiçde etkilene birdeğilim ama gözüme soka soka söylüyorlar.

evet yaa insanlar sinirbozucu,o yüzden görüşmüyorum kimseyle.büyük kızı var kiloluymuş diyetisyene gidiyormuş onu söylüyorlar bana.benim kzıımın ayına göre kilos evet biraz fazla bu ay fazla almış aydaşları 9 kilo civarındayken bizimki 10,5 kilo,tablo erkek bebekler için benim kzıım var teyzesi.

tatlım biz yumurtayı gün aşırı yiyorduk ama dün doktora sordum kontrolde hergün verebilirsin dedi alerji yoksa dedi ve havalar soğuk dedi..peynirle bir sıkıntı olmazmış beraber verilince aman her dr farklı birsey sölüyor zaten kafalar karşıyo ben bazen hergün peynirle bazen gün aşırı bazen de sade yumura bazen peynir veriyorum :) kafama nasıl eserse ..o yüzden dün dr a sordum hergün ver peynirle dedi..

demir i bazen ben de unutuyorum.. ama veriyoruz.. zaten onu da sordum dr ssonuçta o önlem için dedi demir eksikliği yok zaten dedi. günde 10 damla dedi bize...

canım pirinç unlu muhallebi yapabilirsin devam sütü ile hazırlanan.. 1 bardak suya 3 çorba kaşığı pirinç unu koymuhallebi yap sonra piştikten sonra 6 ölçek devam sütü at.. ama kabızlık sorunu varsa yulaf unu ile yap..

HADİ FARKLI DOKTORLAR FARKLI ŞEY SÖYLÜYODA. aynı doktor nasıl farklı şey söylüyor onu anlayamadım ben:)))))))))))))))))) pes valla.

anam 9 aydır ilk yazışım şaşırdım bian ne edeceğimi ahaha
şeydammmmmmmmmmmmmmmm mucukkkkkkkkkkkkkkkkkksssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…