2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

obezite olmaz ya bende insanları anlamıyorum illa fesatlık için bişey söyliycekler..ne var yememesi daha mı iyi...bende facedeki fotoğrafına tombiş diye yazdım ama art niyetsiz inan bana çok tatlı maşşallah..

bize dr demir ilacı vermedi...hergün 1 çay kaşığı pekmezimiz var yumurtayıda hergün veriyorum ama grip diye bi kaç gün vermiycem..
birde kızım kabızdı yoğurt yiyince düzeldi sanki inşallah yoğurttandır bi kaç gün verememiştim dün akşam verdim bugün rahat yaptı..

Son düzenleme:

yavrusunun dişi çıkanlarrr

ateş, ishal vs oldumu.Bazı drlar ateş olmaz dio.Bazıları olmaz olurmu diyor.Diş çıkarırken sizinkiler naptııı, ateş oldumu yardımcı olursanız sevinirim.Bizimkinde ateş var 37,3 C de kaldı.Dünde bugünde aynı ateş....Başka bi sıkıntısıda yok.Dişlermi acabaaaaaaaa :84:

bizde ateş olmadı ishalde 15 gün önce oldu ama dişle bağlantılımı bilmiyorum dr aradığımda diştendir demedi hiç yediği bişeydendir dedi geçti 2 güne anlamadım zaten dişin çıktığını sadece o gece çok kalktı emzirdim uyudu mızmızlandı biraz sabah kahvaltıda çay kaşığından tık diye ses geldi baktım ucu patlamış

grip olunca yumurta verilmiyor mu ki? afedersin bilmiyorum da
atesimiz olmadi ama 37,5 kadar normal yani atesdusurucu de vermez bizim dr-lar.37,7-37,8-e cikarsa o zaman verilir atesdusurucu.bol bol su icir,bide sirkeye su katip ovala vucudunu.alnina islak bez koy muhtemelen bunlari biliyorsun ama yine de yazayim dedim.
bizde mizmizlik cooooook oldu.hatta alttan 2ci dis patladiginda tum gece ayaktaydik.
canım ben bir gün yumurta birgün peynir veriyorum.

maşşllah nilayaa,msajlarda yapılırmış.ben yumurta hergün veriyorum,dr ver dedi.demir ilacıda günde 10damla kullanıyoruz

hııı benim kizim alerjiye yatkin buyuzden gunaşırı versem iyi olur.
tesekkur ederim arkadaslar cevaplariniz icin

anağmm yakalandım ya napim arada bakıyorum canıım aslnda mayıs anasıyuım ama burdan tanıdıgım sen gibi çok güzel insanlar var bakınıyorum işte :)
benim de kuzular haziranda doğacaktı ama erken doğumla mayısda doğdular ben de buraya takılıyorum biraz da öteki tarafa
canım bebeklere göre değişiyor benim kızlardan biri çıkardı iki dişi birden çıktı maşallah ne ishal ne ateş oldu doktorumuz ateş olmaz dedi sadece biraz huysuzdu maşallah devamını da bu şekilde bekliyoruz :))) diğer kızımın dişi henüz çıkmadı ama ondan bu sakinliği beklemiyorum çünkü biraz edepsiz cadı

yapmaz diyolar ama bünyeleri o dönem zayıfladıgı için hastalanıp ateşleri çıkabiliyo bazısında ateşde yapıyo ama 37.6dan sonrası ateş diye biliyorum ben canım geçmiş olsun

ikiz bebek hem çok güzel hemde zordur herhalde biraz ama bi taşla iki kuş o yönü güzel ALLAH yardımcın olsun hepimizin tabiki

canım yumurta üşütmeyi hastalığı dahada arttırır diye biliyorum o yüzden vermiyorum...

canım bebeğinin ismi ve anlamı çok güzel...
ama aslında asila değilde galiba esila yanılmıyorsam..
anlamı da şöyle galiba ...
rabbinin ismini sabah akşam an demek

herkese günaydııınnn.teşekkür ederiz teyzesi.bu isim için ben 12 müftüyle ve diyanet işleri başkanlığıyla görüştüm.5 ayrı kişiden duanın okunuşunu dinledim.sonunda asila ya karar verdik.diyanet te doğrusunun asila olduğunu söyledi.sanırım birazda telaffuzla alakalı.zaten esila olsa istemezdim esirekli gibi bişi.asila değişik oldu.

ismiyle yaşasın.çok güzel isimleri.gerçi ben ikinci ismi koyduğuma pişmen oldum sanki biraz.evlenince kendi soyadıyla çok uzun olcak.belki kocamı mahkemeye verir denizi sildiririm

benim kızımın ismide esila nur asila oldugunu bilmiyordum anlamı aynımı acaba

canım galiba okunuşuna göre değişiyor insan suresinde geçiyor 25.ayetinde.aynı isim.bazıları asila diye okurken bazıları esila diye okuyor.ben çok takıntılıyım birsürü kulp takarım isimlere onun için esilayı deyil asilayı tercih ettik.ama diyanetin bana söylediği şey asila olduğu.çokta önemli deyil ismini severek telaffuz ediyorsan sorun deyil bence.

bu arada hala çıkmadı kızımın dişi.haziran bebişlerinin içinde sadece asila kaldı sanırım dişsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…