2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrrr slmmmm nasıl keyifler. ayyyy ne uyuz bi gündü. dışarı güneşli süperdi. be tosun gibi yattım ya. siz de nasıll keyifler

bence dr unu ara onun yorumu daha sağlıklı olur

yesica canım hala agrın varsa arasana doktorunu falan nasıl oldun şimdi merak ettim..

geçmiş olsun yesica neyin var??

akşama kadar uzandım bi saat kadar da uyuyabilmişim.. daha iyiyim çok şükür kızlar. sağolun a.s.

alllaahhhh fenerbahe almış maçı hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :hooray: :hooray::hooray: :sm_cool::sm_cool:

kızlarrrrrrr slmmmm nasıl keyifler. ayyyy ne uyuz bi gündü. dışarı güneşli süperdi. be tosun gibi yattım ya. siz de nasıll keyifler

Canim daha iyi olmana sevindimzemuszemus
Burdada hava cok guzeldi bugun sanki ben gezdim aksama kadar temizlik yaptimm simdide elim kolum tutmuyorrr tatlicadiarzu-

Kizlar ben dogum hakkindaki kararimi verdim artik.
Kimle konustuysam ilki sezeryan ikinciyi normal dogum bekleme diyo.Zaten ilkide sorunlu oldugu icin sezeryan oldu.Son ana kadar bekleyipte yine ameliyat masasina yatmaktansa gider randevu alirim hastaneden hic degilse hazirlikli giderim doguma.

Sanirim ben mayis annesi olurum artik:ecrin_bebek:

Ben geldim okeye dörduncu hihoyyyt

Canim daha iyi olmana sevindimzemuszemus
Burdada hava cok guzeldi bugun sanki ben gezdim aksama kadar temizlik yaptimm simdide elim kolum tutmuyorrr tatlicadiarzu-

kızlar gelmiş,fenerbahçem maçı almış,yesica da iyileşmişşş hihoyyyt

kızlarrr merhaba. sıla ne çok yoruyosun kendini. ben ayakta durmayı biraz kaçırayım ayak bileklerim kopacak gibi ağrıyoo. senin de ağrıyodur canım ya.

kıs hakem sayesinde diyolar öldürecem bunları yaff kötükedihüso

alatariell sen fındıkları kırmaya devam et.. biz pişpirik oynıycaz.. hakkarim nete gidiyoss kızlarla

Off be canim napim bikac gun is yapmadinmi mahfoluyor heryer necbur yapicam baska care yok:sinifsinif:
Simdi benimde hic biyerimm tutmuyoo zatii :kedi:

H,G esrammm a.s.

hoşbuldummmm olumunekankayizsmile

yormuşsun bugun kendini be canım,ömür biter ev işi bitmez,göstermelik yapsaydın kaydirigubbakcemile3

ya alışıldık yenilen pehlivan olayı canım,sonuca baksınlar :)))

Off be canim napim bikac gun is yapmadinmi mahfoluyor heryer necbur yapicam baska care yok:sinifsinif:
Simdi benimde hic biyerimm tutmuyoo zatii :kedi:

bende çocuk yok ama biraz toparlamayım evi. savaş alanı oluyo her yer. şimdiki gibi:roflol:
ben geldim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

hoşgeldin canımmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…