tamam canım. şu bulutlar yok mu kaç haftadır onların yüzünden temizlik yapamıyoum :roflol:şu kül bulutlar ne zaman gelcek bu hafta gelcekmiş ayyyyyyyyyyyyyy napıcaz o zaman sakın temizlik yapmayın haaaaa boşa giderbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilelmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
niye kız babası hangi takımlıdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
canım ben de şimdi gördüm mesajını. erenim haziran annesi olacan diyosa olacaksın. canım daha önce neden normal doğum yapamamıştın. sorun neydi? bu sorunun cevabı önemli
ben sölerim babasına bak elimde adreside var
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::sm_cool::sm_cool:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Kimle karsilasiyosam ayni cevabi aliyorum hep.Madem birincisi sezeryan ikinciyihic bekleme sezeryan ol diyolar.Carsamba gunu kontrolum var eger doktorum sezeryan ol dersen gidip hastanede randevu alicam sezeryan dogum icin.
Yani insallah carsamba gunu belli olucak :kedi:
Ama ilk dogum yapanlar sonuna kadar normal dogum yapmayi beklesin kesinliklea.s
Insallah sag saglim alirim oglumu kucagima tabiki sizelrde canlarimm
tamam canım. şu bulutlar yok mu kaç haftadır onların yüzünden temizlik yapamıyoum :roflol:
beşiktaşş:tomato:
Amin canım
sılacım seninde hakkında hayırlısı olsun
Ayy dogum sekline karar verdim diyom kimseden tik yok en iyisi ben mayis annelerinin yanina gidim zaten sezeryan olursam mayis ayinda olucakk dogum :umursamaz:
Allahımm şu ütüleri yapsın die kumaya bile razı olcam yakında... o kadar nefret yani..:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbabasından kaçak göçek fener sevgisi aşılıycam çocuğuma sırnaşık şey
şu kül bulutlar ne zaman gelcek bu hafta gelcekmiş ayyyyyyyyyyyyyy napıcaz o zaman sakın temizlik yapmayın haaaaa boşa giderbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilelmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
Onun tam sebebini bilmiyorum.Dogum tarihimden 5 gun sonra sancilarim basladi hersey normal derken bi kontrol edip hemen ameliyata aldilar.Ama zaten bizim ailecek catimiz dar 2 ablam var biri sezeryanla dogum yapti.Ötekisi normal dogum yapti ama ölümden döndü resmenbilmiyorumkismile
Doktor cati kontrolu yaptiginda normal dogum yapman cok zor demisti.
Sanirim israr etmenin bi anlami yok sezeryani kabullenip ona kendimi hazirlamak en guzeli boshayallersmile
doktorunla konuş belki normal doğum der canım..
ben kesin mayıs annesi olcam hatta nisan bile olabilir,bu kız ağzımdan çıkabilir her an:))))))
karnımı yırtmaya çalışıyor iki gündür:))))
bana doktor tuvalet dışında kalkma dedi ya,yırttım her işten:))))
eşim evin her işine koşuyor:))) ama bu pazar çalıştı,temizlik yapamadı evde::)))
kadın çağırmam lazım yoksa ev çal çal oyna yani..
keşke yatmam gerekmeseydi de yapsaydım diyorum ama böyle bir fırsat da kaçmaz kötükedihüso
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aman ne külmüş be günlerdir haberlerde verip duruyor:)))
elalemin volkanı patlar,külü bize yağar!!
sılacımbenim oğlumla arası 3.5 olduğu halde sezeryan dedi ameliyat olan yerlerin dokusumu bilmem neyi yırılma ihtimali varmış yinede inşaallah sağlıklı bi şekilde normal doğum yaparsın iyice konuş bakalım doktorun ne diycek inşaallah yeşil ışık yakar hakkında hayırlısı olsun çünkü bende senin gibi ümit etmiştim
Sedefim benimde aralarinda 3 bucuk sene olucak.Birde sezeryan dogum olunca sanirim 2 hafta önce aliyolarmis bebegi dogum tarihinden.Benim icin bebek ne kadar önce dogarsa o kadar iyi .Malum 6 inci ayin sonunda tasinam lazim.Ben tasinana kadar ogum azda olsa buyumus olur.Zaten secenek sansi da pek yok bana sezeryan yolu gozukuyo :kedi:
Senin kac haftalikkken aldilar kizini canim sezeryanlabilmiyorumkismile
Sedefim benimde aralarinda 3 bucuk sene olucak.Birde sezeryan dogum olunca sanirim 2 hafta önce aliyolarmis bebegi dogum tarihinden.Benim icin bebek ne kadar önce dogarsa o kadar iyi .Malum 6 inci ayin sonunda tasinam lazim.Ben tasinana kadar ogum azda olsa buyumus olur.Zaten secenek sansi da pek yok bana sezeryan yolu gozukuyo :kedi:
Senin kac haftalikkken aldilar kizini canim sezeryanlabilmiyorumkismile
eğer sebep çatı darlığıysa şimdi genişlemedi ya. normal doğum yapman bu durumda senin elinde değil ki. senin ve bebeğin sağlığı için en doğrusunu doktorun sana söyliycektir. ilkinde bile beklemen doğru olmamış canım ya. hem bebişin hem de senin en sağlıklı olacağın doğum şekli neyse onu seçin. bu defa doktorunla tüm ayrıntıları konuş.
doktorunla konuş belki normal doğum der canım..
ben kesin mayıs annesi olcam hatta nisan bile olabilir,bu kız ağzımdan çıkabilir her an:))))))
karnımı yırtmaya çalışıyor iki gündür:))))
Normal dogum ihtamali cok dusuk ya esram.Ben kendi kendimi kandiriyom sanirim.Ilk oglumdada son ana hatta 1 hafta fazla bile bekledigim dogum tarihimden ve sonuc yine sezeryan dogum.Bunda bari hersey planli olsun telas olmaz hic degilse gider ameliyatimi olur alirim oglumu kucagima :ecrin_bebek:
Bana doktor 3 aylik evliyken dedi cati darligin var normal dogum yapamassin diye.Ben ilkinde inatt ettim bekledimm :jeyyar:
esra yazdı da aklıma geldi. kızlar ben sırt üstü uzanınca bu çocuk ayaklarını falan ağzıma kadar getiriyo nerdeyse. karnımı yırtmasından korkmuyorum esracığım. ama bugün ona şöyle söyledim. utan utan biraz ağır ol senin yaşındakiler kafayı doğum kanalına geçirdi. sen hala midemdesin. ama dinlemedi tabi.
esra yazdı da aklıma geldi. kızlar ben sırt üstü uzanınca bu çocuk ayaklarını falan ağzıma kadar getiriyo nerdeyse. karnımı yırtmasından korkmuyorum esracığım. ama bugün ona şöyle söyledim. utan utan biraz ağır ol senin yaşındakiler kafayı doğum kanalına geçirdi. sen hala midemdesin. ama dinlemedi tabi.
blacksiya, berrak80, sedef10 Hosgeldiniz Kizlarr a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?