ve hala ütüleri yapmadım
ben geldim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
ve hala ütüleri yapmadım
çok mu ütülenecek şey?
bari tek seferde yapma ya da oturarak yap,sakın ayakta durma olurr muu?
blacksiya, berrak80, sedef10 Hosgeldiniz Kizlarr a.s.
Bu arada fenerlileri de kutluyorummm
çok mu ütülenecek şey?
bari tek seferde yapma ya da oturarak yap,sakın ayakta durma olurr muu?
ben birinci partiyi astım. ikincileri makineden çıkardım. ama nevresim falan diye asmaya cesaret edemedim. kociş gelsin onla asalımm. ütü de allaha emanet
Ayy dogum sekline karar verdim diyom kimseden tik yok en iyisi ben mayis annelerinin yanina gidim zaten sezeryan olursam mayis ayinda olucakk dogum :umursamaz:
Ayy dogum sekline karar verdim diyom kimseden tik yok en iyisi ben mayis annelerinin yanina gidim zaten sezeryan olursam mayis ayinda olucakk dogum :umursamaz:
Allahımm şu ütüleri yapsın die kumaya bile razı olcam yakında... o kadar nefret yani..:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
selam bura fenerliler topiği olmuş artık doğacaklar doğuştan fenerli desenizehihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
canım ben de aynısını düşündüm sabah. ben çok titz karıydım. 3 hafta öncesine kadar. o yüzden iki tane anca yeter bana. eli yüzü temiz düzgün olsun ama :roflol:
babasından kaçak göçek fener sevgisi aşılıycam çocuğuma sırnaşık şey
aaaaaaaaaaaaaaa ben kacırmısım orayı canım ya hayırlısı ne ise o olsun sezeryan olmustun sen demi daha önce..
sezeryandan sonra normal oluyor mu bilmiyordum gerçi..
hayırlısı olsunn canım oh ne güzel al bebişini sağlıkla kucagına
babasından kaçak göçek fener sevgisi aşılıycam çocuğuma sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?