2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok mu ütülenecek şey?
bari tek seferde yapma ya da oturarak yap,sakın ayakta durma olurr muu?

sorma felaket cok yazlıkları yıkadım esımın önlükleri falan var pantalon vs.. kısaca 3-4 sele azıcık daha nemliler kurumadılar diye sevindim walla :)
saol canım ayakta durmam şimdi muhabbeti bırakıp ütü yapmak zor geliyorr

blacksiya, berrak80, sedef10 Hosgeldiniz Kizlarr a.s.

mersi canımmmmmm

Ayy dogum sekline karar verdim diyom kimseden tik yok en iyisi ben mayis annelerinin yanina gidim zaten sezeryan olursam mayis ayinda olucakk dogum :umursamaz:

Bu arada fenerlileri de kutluyorummm

ee zor maçtı çok yoruldum bugün. sağol kujumm :içelim:

çok mu ütülenecek şey?
bari tek seferde yapma ya da oturarak yap,sakın ayakta durma olurr muu?

tamammm :roflol: :roflol:

ya buarada bende allahtan ödem falan yok. böyle ayakta duramıyoum. öyle olsa nolurdu bilmiyorumkismile

ben birinci partiyi astım. ikincileri makineden çıkardım. ama nevresim falan diye asmaya cesaret edemedim. kociş gelsin onla asalımm. ütü de allaha emanet

Allahımm şu ütüleri yapsın die kumaya bile razı olcam yakında... o kadar nefret yani..:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

selam bura fenerliler topiği olmuş artık doğacaklar doğuştan fenerli desenizehihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Ayy dogum sekline karar verdim diyom kimseden tik yok en iyisi ben mayis annelerinin yanina gidim zaten sezeryan olursam mayis ayinda olucakk dogum :umursamaz:

aaaaaaaaaaaaaaa ben kacırmısım orayı canım ya hayırlısı ne ise o olsun sezeryan olmustun sen demi daha önce..

sezeryandan sonra normal oluyor mu bilmiyordum gerçi..

hayırlısı olsunn canım oh ne güzel al bebişini sağlıkla kucagına

canım ben de şimdi gördüm mesajını. erenim haziran annesi olacan diyosa olacaksın. canım daha önce neden normal doğum yapamamıştın. sorun neydi? bu sorunun cevabı önemli

ayyyyyyyy sabahtan beri pes 2010 maç oyununu indiremedim süpriz yapcamsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz

Allahımm şu ütüleri yapsın die kumaya bile razı olcam yakında... o kadar nefret yani..:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canım ben de aynısını düşündüm sabah. ben çok titz karıydım. 3 hafta öncesine kadar. o yüzden iki tane anca yeter bana. eli yüzü temiz düzgün olsun ama :roflol:

selam bura fenerliler topiği olmuş artık doğacaklar doğuştan fenerli desenizehihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

babasından kaçak göçek fener sevgisi aşılıycam çocuğuma sırnaşık şey

canım ben de aynısını düşündüm sabah. ben çok titz karıydım. 3 hafta öncesine kadar. o yüzden iki tane anca yeter bana. eli yüzü temiz düzgün olsun ama :roflol:

aynen canım ya offf cok zor geliyor birileri gelse de ütümü yapsaaaaaaaohaoldumsmile

şu kül bulutlar ne zaman gelcek bu hafta gelcekmiş ayyyyyyyyyyyyyy napıcaz o zaman sakın temizlik yapmayın haaaaa boşa giderbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilelmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:

Kimle karsilasiyosam ayni cevabi aliyorum hep.Madem birincisi sezeryan ikinciyihic bekleme sezeryan ol diyolar.Carsamba gunu kontrolum var eger doktorum sezeryan ol dersen gidip hastanede randevu alicam sezeryan dogum icin.
Yani insallah carsamba gunu belli olucak :kedi:
Ama ilk dogum yapanlar sonuna kadar normal dogum yapmayi beklesin kesinliklea.s

Insallah sag saglim alirim oglumu kucagima tabiki sizelrde canlarimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…