canım bende 1 ay öncesinde öyle oldum günlük pedleri bıraktım. yıkanabilir bambu pamuk karısımı aldım rahatladım . birde hem ağızdan hemde kremli tedavi uyguladım. dün akşam yine başladı evde kalan pedleri atmamayın arada kullanım dedim :S kullanmaz olaydımbide kizlar benim acayyyip kasintim vardiiii afedersiniz kasimaktan kanatmak uzereyim yaa neredeyse....mantar var sanirim...bende tahlil verdim..bakalim ne cikacak ama sorun oldugundan 100% eminim.
hazır sebze püresi vermiştim birini yedi önce ma sonra yemedi ama dün yogurtla karıstırdıım yaptıgım corbayı onu ıctı.
Maba kızlaar nasılsınız.Bebeişler bezleri çok dolduruyor anlaşılan.Oğlumda aynı bi kaka yapıyor üst baş değişiyo banyo yapıyoruz öyle temizleniyor.
Kızlar aranızda bebekle otobüs yolculuğu yapan varmı.Karneleri verleim miniklere nasipse haftasonu çanakkaleye gidiyoruz.İstanbul çanakkale arası 5.5-6 saat.Aslında uçakla gidecektik ama avrupa yakasındaki seferleri kalkmış.İnşallah sorunsuz gideriz.
Okuldaki yaramazlarıma tatil ödevi hazırlamam gerekiyor.Sizleri ve bebişleri öptüm.
canım bende 1 ay öncesinde öyle oldum günlük pedleri bıraktım. yıkanabilir bambu pamuk karısımı aldım rahatladım . birde hem ağızdan hemde kremli tedavi uyguladım. dün akşam yine başladı evde kalan pedleri atmamayın arada kullanım dedim :S kullanmaz olaydım
travazol krem al çok iyi geliyo zaten orda olan kaşıntı çoğunlukla manta oluyomuş.
ohh yesinn yarasınnn denemeye devammm
selam kızlar nasılsınzzz hasta olmusm sabah bır baktımmm çok agrımmm varrr delircem yaaakarnm beliimmmmm
hehe bir zamanlar ben öyleydim.çok şükürki kakası ek gıdayla biraz katılaştı ve az yapar oldu.çok çıtçıtlı badi attım :93: napim yıka yıka lekesi çıkmıyo usanmıştım annelerimiz iyi dayanmışlar bezleri yıkamaya.birde annem anlatır abimin benim kız kardeşimin doğu arka arkaya olmuş,boklu belekleriniz bir birine karışırdı der hep
geçmiş olsun kuzuuu dikkat et kendineee
selam kızlar nasılsınzzz hasta olmusm sabah bır baktımmm çok agrımmm varrr delircem yaaakarnm beliimmmmm
dr.a gittik geldik.
dr-a derken tahlil verdik yalnizca.
bugun aksam uzerine hazir olur.
bide disbakterioz denilen bir tahlil var onu verdik mikrop filan var midir ona bakacaklar ama 10 gune hazir olacak yaaa delirdim....
ayrica ilac sanirim etki etti biraz.sabah azcik kaka yapti ama kivami iyiydi,kokusu da.eskisi gibi.insallah boyle devam eder.
canım annemler akçaydalar.negüzel bak belki yazın sizide görrüz belli olmaz:)yakınmı bilmiyorum tabi.ya biz çok gezeriz normaldede,bbeğimde bana benziyor:)gerçi babamızda öyle:)negüzel bişey kardeşi olası,çok şanslılar.afferimablasına ne güzel hiç kıskanmıyor demek.maşşallah onlara.
sormayın yaaa,çalışmak daha iyiymiş valla.canım iyi yapmışsın silmekle ne o öylee.:2:
Selam bu arada hanımlar
Biz 2 gecedir uyumuyoruz başıma ağrıyo artık çıldırmak üzereyim
10da yatan çocuk 2 gündür 1de yatıo mızmızlanıo
en sonunda bende dün gece duş aldırdım mamasını verdim yatrdım
2 dişimiz çıktı ama huysuzluğu devam eder mi :S
canım çamaşırlarını 90 derecede yıka ve yüksek sıcaklıkta ütüle.intim sabunları kullan ve eşinden bir süre uzak dur.doktorunun da söyleyeceği bu olacaktır zaten.bide kizlar benim acayyyip kasintim vardiiii afedersiniz kasimaktan kanatmak uzereyim yaa neredeyse....mantar var sanirim...bende tahlil verdim..bakalim ne cikacak ama sorun oldugundan 100% eminim.
ahh arkadaşım bizim kızda ilk defa dün gece derin uykuya dalmadı...hergün 8 de uyuyan çocuk yine uyudu fakat kocişle 11 de yattık bizim kız başladı saat başı ağlayarak uyanmayaa.
biberonla mama verdim içmiyor, yatağa yanıma aldım yine bir ağlamaa,emziğini veriyorum yine ağlıyor, en sonunda kucağıma aldım biraz gezdirdim uyudu.çok kötüydü.bütün gün aklım onnda kaldı.az önce aradım annemii.çok iyi merak etme deyince bir ohh çektim.kızın garezi bana ve babayamış..annem bu sefer kahvaltısını tektek denemiiş yemeyince yine bulaamaç yapmış.pirinçunuyla muzunudua yemiş.hiç üzmüyormu ağlamıyormu diyorum yok herhangi birşeyi diyor aman iyi olsunda ne yapalım.anne olmak kolay değil(( sanırım dişten yaptı ahh şu ilk incimize bizde kavuşsak...
bitmiyoocanımmm,maleseff!şimdi üstlere geçiçek,o daha zor.bizim üstlerde çıktı sırada yanları var,başladı huysuzlukalr yine..:2:Selam bu arada hanımlar
Biz 2 gecedir uyumuyoruz başıma ağrıyo artık çıldırmak üzereyim
10da yatan çocuk 2 gündür 1de yatıo mızmızlanıo
en sonunda bende dün gece duş aldırdım mamasını verdim yatrdım
2 dişimiz çıktı ama huysuzluğu devam eder mi :S
evet denizi biraz soğuk,ama ben soğukdeniz seviyorum,kızımı bile soktum geçtiğimiz yaz,yani45günlük falandı,millet şok oldu ama bence iyi oldu.:)akçay ı altınoluğu severim.arada o taraflara da gidiyoruz tatile.bir de suyu sıcak olsa.havası harika çünkü.sadece suyu ve edremite kadar olan yolunu sevmiyorum.yoksa yaşamak için güzel bir yer.çocukla gezmek diğer zamanlara benzemiyor.onun ihtiyaçları ve konforunu sağlamak için bir sürü öteberi taşıyorsun.beni yoran bu.az daha büyüyüp sana eşlik etmeye başladıklarında alınan haz inanılmaz.onun elini tutup gezmek,dünyayı ona onu dünyaya tanıştırmak anlatılamaz bir duygu.ben bunların ötesi olamaz sanırken,şimdi iki kardeş birbirine sarılıp kıkırdıyor, beni daha başka mutluluklara taşıyorlar.onları bana veren rabbime hergün şükrediyorum.
ahh arkadaşım bizim kızda ilk defa dün gece derin uykuya dalmadı...hergün 8 de uyuyan çocuk yine uyudu fakat kocişle 11 de yattık bizim kız başladı saat başı ağlayarak uyanmayaa.
biberonla mama verdim içmiyor, yatağa yanıma aldım yine bir ağlamaa,emziğini veriyorum yine ağlıyor, en sonunda kucağıma aldım biraz gezdirdim uyudu.çok kötüydü.bütün gün aklım onnda kaldı.az önce aradım annemii.çok iyi merak etme deyince bir ohh çektim.kızın garezi bana ve babayamış..annem bu sefer kahvaltısını tektek denemiiş yemeyince yine bulaamaç yapmış.pirinçunuyla muzunudua yemiş.hiç üzmüyormu ağlamıyormu diyorum yok herhangi birşeyi diyor aman iyi olsunda ne yapalım.anne olmak kolay değil(( sanırım dişten yaptı ahh şu ilk incimize bizde kavuşsak...
canım çamaşırlarını 90 derecede yıka ve yüksek sıcaklıkta ütüle.intim sabunları kullan ve eşinden bir süre uzak dur.doktorunun da söyleyeceği bu olacaktır zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?