2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bide kizlar benim acayyyip kasintim vardiiii afedersiniz kasimaktan kanatmak uzereyim yaa neredeyse....mantar var sanirim...bende tahlil verdim..bakalim ne cikacak ama sorun oldugundan 100% eminim.
canım bende 1 ay öncesinde öyle oldum günlük pedleri bıraktım. yıkanabilir bambu pamuk karısımı aldım rahatladım . birde hem ağızdan hemde kremli tedavi uyguladım. dün akşam yine başladı evde kalan pedleri atmamayın arada kullanım dedim :S kullanmaz olaydım
travazol krem al çok iyi geliyo zaten orda olan kaşıntı çoğunlukla manta oluyomuş.

hazır sebze püresi vermiştim birini yedi önce ma sonra yemedi ama dün yogurtla karıstırdıım yaptıgım corbayı onu ıctı.

ohh yesinn yarasınnn denemeye devammm

Selam bu arada hanımlar
Biz 2 gecedir uyumuyoruz başıma ağrıyo artık çıldırmak üzereyim
10da yatan çocuk 2 gündür 1de yatıo mızmızlanıo
en sonunda bende dün gece duş aldırdım mamasını verdim yatrdım
2 dişimiz çıktı ama huysuzluğu devam eder mi :S

canım ben oglum 2.5 aylıkken eskışehıre gıtmıştım otobüsle oglum 1 dakıka agladı gerı kalan zamanda emzırdım uyudu ammmmaaaaaaaaaaa şimdi asla cesaret edemem durmaz çünkü sureklı sabıt bıyerde duramaz mızmızlanır bu bizde pazartesi yada salı gunu eskışehıre tekrar gıdecegız ama arbamızla

o günlük pedlerden ben hamileyken kullanıyordum bendede acayip kaşıntı yaratmıştı bu pedler allerji yapıyo olsa gerek..dr banada taravokort krem önerdi çok iii geldi tabi iç çamaşaır kullanımıda çok önemli

selam kızlar nasılsınzzz hasta olmusm sabah bır baktımmm çok agrımmm varrr delircem yaaa karnm beliimmmmm

selam kızlar nasılsınzzz hasta olmusm sabah bır baktımmm çok agrımmm varrr delircem yaaa karnm beliimmmmm

geçmiş olsun cnm...bende buğün yarın olucam (( tam 1 yıl çok rahat ettiğimin farkına vardım bir kez daha hehehe:)))

cnm minoset çok iyi geliyo tüm ağrılara diş ağrısına adet ağrısına ateş düşürücü olarakta kullanılıyo eczaneden al istersen1 buçuk 2 milyon bişey

Son düzenleme:

inşallah birşeyi yoktur kızının cnm geçmiş olsun

akçay ı altınoluğu severim.arada o taraflara da gidiyoruz tatile.bir de suyu sıcak olsa.havası harika çünkü.sadece suyu ve edremite kadar olan yolunu sevmiyorum.yoksa yaşamak için güzel bir yer.çocukla gezmek diğer zamanlara benzemiyor.onun ihtiyaçları ve konforunu sağlamak için bir sürü öteberi taşıyorsun.beni yoran bu.az daha büyüyüp sana eşlik etmeye başladıklarında alınan haz inanılmaz.onun elini tutup gezmek,dünyayı ona onu dünyaya tanıştırmak anlatılamaz bir duygu.ben bunların ötesi olamaz sanırken,şimdi iki kardeş birbirine sarılıp kıkırdıyor, beni daha başka mutluluklara taşıyorlar.onları bana veren rabbime hergün şükrediyorum.

ahh arkadaşım bizim kızda ilk defa dün gece derin uykuya dalmadı...hergün 8 de uyuyan çocuk yine uyudu fakat kocişle 11 de yattık bizim kız başladı saat başı ağlayarak uyanmayaa.
biberonla mama verdim içmiyor, yatağa yanıma aldım yine bir ağlamaa,emziğini veriyorum yine ağlıyor, en sonunda kucağıma aldım biraz gezdirdim uyudu.çok kötüydü.bütün gün aklım onnda kaldı.az önce aradım annemii.çok iyi merak etme deyince bir ohh çektim.kızın garezi bana ve babayamış..annem bu sefer kahvaltısını tektek denemiiş yemeyince yine bulaamaç yapmış.pirinçunuyla muzunudua yemiş.hiç üzmüyormu ağlamıyormu diyorum yok herhangi birşeyi diyor aman iyi olsunda ne yapalım.anne olmak kolay değil(( sanırım dişten yaptı ahh şu ilk incimize bizde kavuşsak...

bide kizlar benim acayyyip kasintim vardiiii afedersiniz kasimaktan kanatmak uzereyim yaa neredeyse....mantar var sanirim...bende tahlil verdim..bakalim ne cikacak ama sorun oldugundan 100% eminim.
canım çamaşırlarını 90 derecede yıka ve yüksek sıcaklıkta ütüle.intim sabunları kullan ve eşinden bir süre uzak dur.doktorunun da söyleyeceği bu olacaktır zaten.

bu aylarda hepimiz bebeklerimizin huy değiştirdiğini farkedeceğiz yavaş yavaş.olumlu ya da olumsuz yeni alışkanlıklara merhaba diyeceğimiz döneme girdik.allah hepimize sabır versin.küçük insanlarımız bizi daha çok deneyip gözlemleyecekler,daha çok şaşırtacaklar artık.

valla canım kadın milletinin hiççç derdi bitmiyor.ben ilk ikisinde kırkımda,bundaysa 3.ayda adet oldum.hem bebek hem ağrılar,hem emzirdiğim için içemediğim ağrı kesicilerin yokluğu beni de deli etmişti.bazıları bir sene olmuyor.ben de benim rahmim bebeklere doyamadı hemen düzeleyim de yenisi gelsin diyor herhalde diye eşime takılıyorum.ama bu küçük cadı hem gebelik hem sonrasında yaşattıklarıyla eşimin başka bebek isteğini tamamen bitirdi.olan da bana oldu.

bitmiyoocanımmm,maleseff!şimdi üstlere geçiçek,o daha zor.bizim üstlerde çıktı sırada yanları var,başladı huysuzlukalr yine..:2:
evet denizi biraz soğuk,ama ben soğukdeniz seviyorum,kızımı bile soktum geçtiğimiz yaz,yani45günlük falandı,millet şok oldu ama bence iyi oldu.:)

kızlar biz hiç uyumuyoruz artık ne saat başısı yaa her yarım saatte bi ayaktayım zaten 12buçuklarda yatıyo hep.ölüyorum yorgunluktan misafirler çat kapı geliyo kayınvalidemle kayınpederim de burda,offf çatlıyo başımmm..buarda bizim paşanın üst ön dişlerinden önce köpek dişleri çıktı.biri çıktı diğerinin de ucu gözüküo kızlar,huysuzluğu dişlerden biliorum ama bu dişler nie sıraya göre çıkıo bi yanlışlık yokmu sizce de?

inşallah canım :S

canım çamaşırlarını 90 derecede yıka ve yüksek sıcaklıkta ütüle.intim sabunları kullan ve eşinden bir süre uzak dur.doktorunun da söyleyeceği bu olacaktır zaten.

evet bende ütülüyorum o kaşlıntıdan sonra iice korkmaya başladım çünkü çok fena bişey uykudan uyandırıyo insanı :S

selam kızlar bende eski haziran annelerindenim bayadır bakmıyordum kızm 7.5 aylık bile oldu ek gıdalar için bir bakım dedim çok uzun zaman geçmiş kimseyi tanımıyorum bile sayfa yapısı degişmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…