:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
koptum yesica:))))))))
benimki öyle rahatsız ediyor ki sırtüstü bile yatamıyorum artık..
bu arada bugun eşimle markete gittik,yarım saatte iki ayrı kadın sordu doğum yakın galiba diye..
utandım daha 34.haftadayız diyemedim:)))))
ya evet az kaldı dedim:kedi:
karnım o kadar sivri ve kocaman oldu ki,ben köşeyi dönmeden 2dk önce göbeğim dönüyor:)))) aldığım tüm kilo karnımda resmen!!
herkes erkek dimi diyor!! korkuyorum kızım sinirlenip pipi falan çıkaracak :))))))))))
Hehe alemsin yesica utandirmissin cocugu :roflol:
Evet bende öyle biliyorum cani 38 haftaliksa mayis ortasi alirim oglumu kucagima insallah :Saruboceq:canım çok net hatırlamıyorum ya notlarıma bakmam lazım ama galiba 38 di sanırsam zaten biraz daha geç kalsaydı 4 kiloyu geçerdi galiba
Esram 3 kilo olsa yeter zaten.Insallah 38 haftalik olana kadar 3 kilo oluruzda bekletmezler kavusurum ogluma bendee :ecrin_bebek:kilosu gelişimi falan da önemli ama 38.haftada alıyorlar canım bebeği..
eğer seni zora sokacaksa normal doğum diye direnme bence..
önemli olan senin ve bebeğin sağlıklı ve konforlu bir doğum yaşamanız.
bu arada bugun eşimle markete gittik,yarım saatte iki ayrı kadın sordu doğum yakın galiba diye..
karnım o kadar sivri ve kocaman oldu ki,ben köşeyi dönmeden 2dk önce göbeğim dönüyor:)))) aldığım tüm kilo karnımda resmen!!
herkes erkek dimi diyor!! korkuyorum kızım sinirlenip pipi falan çıkaracak :))))))))))
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok canım utansa giredi kanala. daha tepemde:roflol:
hosbulduk.gecmişi okumaya daldıgım için henüz görebildim.kac gündür evde değildim anca okuyabildim sempatiksalakcinni
inşallah ama 2-3 haftası var bence. zaten yarım saate bi tuvaletteyim. daha sık olursa orda yatarım artıkBidaki kontrolde inmis olur canim artik asagiya.Hem napicaksin erkenden indirip asagiya bu seferde durmadan kucuk abdest kirdiriyo bu cocuk bana dersinn :roflol:
var ya öyle bi kız olacak ki on ekek baş edemiycek onla. baksana şimdiden neler yapıyo
deme zaten bi hafta kaldı de nazar değmesin.
erken gelecek diyoruz ama onun ii normal baksana koca kız olmuş
yok canım utansa giredi kanala. daha tepemde:roflol:
Evet bende öyle biliyorum cani 38 haftaliksa mayis ortasi alirim oglumu kucagima insallah :Saruboceq:
Esram 3 kilo olsa yeter zaten.Insallah 38 haftalik olana kadar 3 kilo oluruzda bekletmezler kavusurum ogluma bendee :ecrin_bebek:
Benim karnimda cok sivri herkes diyo butun kilolar göbekte toplanmis tam erkek cocuk göbegi diyee.Ama bence annenin vucut yapisiyla ilgili bi durum bu bilmiyorumkismile
esram kız benim öne doğru sivriydi diyolardı ki doktorlar kız diyo ama bazen erkek çıkıyo diyolardı bunları bana söyleyenlerin hep 2 oğlu var doktoruna güven bak bi maviş kızım var şimdi onlar çatlıyosempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinniyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
Bidaki kontrolde inmis olur canim artik asagiya.Hem napicaksin erkenden indirip asagiya bu seferde durmadan kucuk abdest kirdiriyo bu cocuk bana dersinn :roflol:
inşallah ama 2-3 haftası var bence. zaten yarım saate bi tuvaletteyim. daha sık olursa orda yatarım artık
son bir ay diyebiliriz yani:) zemuszemus benim de öyle olacak muhtemelen..ooh bebişi ilk kucağına alan olabilirsin büyük ihtimalle
göbek olayı dediğin gibi vücutla alakalı galiba ama kilo eşit dağılmadığı için hacıyatmaz gibiyim:))))))
Gecmisle zaman harcama canim simdiki zamana gel sende zemuszemus
Sendemi sezeryan olucaksin canimCADIARZU
normal doğum diye şartlamıştım kendimi ama suyumun azalması ve kordon dolanması normal doğuma engel olduğu için sezeryan olcam gibi görünüyor..
bu fikre alışmaya çalışırken doktorum 35.haftada alabilirim bebeği dedi,her kontrole yüreğim ağzımda gidiyorum o yüzden..ama yatarsam idare edebilme ihtimalim var,
38.haftayı görsem daha ne isterim:))
ayyy sedefff mavişinin darısı başımaaaa inşallahhhhhh :Saruboceq:
annem,kızkardeşim ve kayınpederim renkli gözlü,belki çekerr..
ana baba karaböcük çocuk bize çekmese bari :)))))))
amanın inince tuvalette yaşarım ben de :))))
günde en az 3lt su artı meyve suyu-ayran-süt vs
ay düşünemiyorummmmmeyvahedigeldismile
şu sondanın evde takılan kolay bi versiyonu yok mu acep:))))
eee nasılsınız arkadaslar .siz dogum sekline bile karar vermişsiniz.oh ne güsel valla.
bende su 3 gündür bir yemek yiyiyorum deli gibi.bu aralar daha fazla iştahınız acıldı mı??
Oyy senin durum ciddiymis esram ya ben hic bilmiyordum.O zaman sen sakin mecbura kalmadikca kalkma canim yerinden.Kilosu 3 kilo olsunda haftasida önemli degil canim.Bbegin 3 kilo olduktan sonra korkma hic :ecrin_bebek:
Bende simdi genel anastezimi yoksa epidurel mi diye olan yazilari okuyodum.
Benim ilki genel anestezi oldu hic bisey anlamadim dogumdan.Bu sefer yari narkoz alip oglumum ilk dogum anindaki cigliklarini duymak istiyorum.
Sen ne dusunuyosun bu konuda bilmiyorumkismile
Ikinci bebegine hamile olup ilki epidurel sezeryan olan varmi kizlar sedef ordamisinn sengözlerimebaksanab
Canim benimki karar vermekten daha cok mecburiyete döndü ya.aman ilk bebegi olacaklar yine diyorum mecburi bi durum olmadikca normal dogum icin son ana kadar bekleyin
Bendede tam tersi hic istahim yokk bilmiyorumkismile
evet burdayımben epidural sezeryan oldum ama çok çektim be canım başımın ağrısı felaket ötesiydi kemiklerime kadar ağrı vardı çok çektim bebeğimi görünce çooooook sevindim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?