2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

var ya öyle bi kız olacak ki on ekek baş edemiycek onla. baksana şimdiden neler yapıyo

deme zaten bi hafta kaldı de nazar değmesin.

erken gelecek diyoruz ama onun ii normal baksana koca kız olmuş

canım çok net hatırlamıyorum ya notlarıma bakmam lazım ama galiba 38 di sanırsam zaten biraz daha geç kalsaydı 4 kiloyu geçerdi galiba
Evet bende öyle biliyorum cani 38 haftaliksa mayis ortasi alirim oglumu kucagima insallah :Saruboceq:
kilosu gelişimi falan da önemli ama 38.haftada alıyorlar canım bebeği..
eğer seni zora sokacaksa normal doğum diye direnme bence..
önemli olan senin ve bebeğin sağlıklı ve konforlu bir doğum yaşamanız.
Esram 3 kilo olsa yeter zaten.Insallah 38 haftalik olana kadar 3 kilo oluruzda bekletmezler kavusurum ogluma bendee :ecrin_bebek:

Benim karnimda cok sivri herkes diyo butun kilolar göbekte toplanmis tam erkek cocuk göbegi diyee.Ama bence annenin vucut yapisiyla ilgili bi durum bu bilmiyorumkismile

esram kız benim öne doğru sivriydi diyolardı ki doktorlar kız diyo ama bazen erkek çıkıyo diyolardı bunları bana söyleyenlerin hep 2 oğlu var doktoruna güven bak bi maviş kızım var şimdi onlar çatlıyosempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinniyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

yok canım utansa giredi kanala. daha tepemde:roflol:

Bidaki kontrolde inmis olur canim artik asagiya.Hem napicaksin erkenden indirip asagiya bu seferde durmadan kucuk abdest kirdiriyo bu cocuk bana dersinn :roflol:

Bidaki kontrolde inmis olur canim artik asagiya.Hem napicaksin erkenden indirip asagiya bu seferde durmadan kucuk abdest kirdiriyo bu cocuk bana dersinn :roflol:
inşallah ama 2-3 haftası var bence. zaten yarım saate bi tuvaletteyim. daha sık olursa orda yatarım artık

var ya öyle bi kız olacak ki on ekek baş edemiycek onla. baksana şimdiden neler yapıyo

deme zaten bi hafta kaldı de nazar değmesin.

erken gelecek diyoruz ama onun ii normal baksana koca kız olmuş

çetele tuttum,yiyeceği dayakları not alıyorum,epey borçlandı:)))))))))

yok canım utansa giredi kanala. daha tepemde:roflol:

senin oğlanın benim kızdan kalır yanı yok ki,bi çetele de sen yap :)))))))
ay hala gülüyorum,ağustosta çıkar dedin ya :)))))
kocam da noluyo diye saf saf bakıyor suratıma:)))))

son bir ay diyebiliriz yani:) zemuszemus benim de öyle olacak muhtemelen..ooh bebişi ilk kucağına alan olabilirsin büyük ihtimalle
göbek olayı dediğin gibi vücutla alakalı galiba ama kilo eşit dağılmadığı için hacıyatmaz gibiyim:))))))

ayyy sedefff mavişinin darısı başımaaaa inşallahhhhhh :Saruboceq:
annem,kızkardeşim ve kayınpederim renkli gözlü,belki çekerr..
ana baba karaböcük çocuk bize çekmese bari :)))))))

inşallah ama 2-3 haftası var bence. zaten yarım saate bi tuvaletteyim. daha sık olursa orda yatarım artık

amanın inince tuvalette yaşarım ben de :))))
günde en az 3lt su artı meyve suyu-ayran-süt vs
ay düşünemiyorummmmmeyvahedigeldismile

şu sondanın evde takılan kolay bi versiyonu yok mu acep:))))

Sendemi sezeryan olucaksin canimCADIARZU

esracım son kontrolde yüzü bize dönük fır fır oynuyodu. doktor adamın keyfi yerinde dedi. yan gel yat osman ohh valla. onun yaşıtları güzel güzel girmişler yerlerine. benimki daha balık peşinde.

eee nasılsınız arkadaslar .siz dogum sekline bile karar vermişsiniz.oh ne güsel valla.
bende su 3 gündür bir yemek yiyiyorum deli gibi.bu aralar daha fazla iştahınız acıldı mı??

Sendemi sezeryan olucaksin canimCADIARZU

normal doğum diye şartlamıştım kendimi ama suyumun azalması ve kordon dolanması normal doğuma engel olduğu için sezeryan olcam gibi görünüyor..
bu fikre alışmaya çalışırken doktorum 35.haftada alabilirim bebeği dedi,her kontrole yüreğim ağzımda gidiyorum o yüzden..ama yatarsam idare edebilme ihtimalim var,
38.haftayı görsem daha ne isterim:))

Oyy senin durum ciddiymis esram ya ben hic bilmiyordum.O zaman sen sakin mecbura kalmadikca kalkma canim yerinden.Kilosu 3 kilo olsunda haftasida önemli degil canim.Bbegin 3 kilo olduktan sonra korkma hic :ecrin_bebek:
Bende simdi genel anastezimi yoksa epidurel mi diye olan yazilari okuyodum.
Benim ilki genel anestezi oldu hic bisey anlamadim dogumdan.Bu sefer yari narkoz alip oglumum ilk dogum anindaki cigliklarini duymak istiyorum.
Sen ne dusunuyosun bu konuda bilmiyorumkismile

Ikinci bebegine hamile olup ilki epidurel sezeryan olan varmi kizlar sedef ordamisinn sengözlerimebaksanab

esram ne ben ne de babası mavi gözlü annem 2 kardeşim mavi gözlüler babam abim ben ela gözlüyüz yani mavişim başağım dayısını sarışın mavi gözlü olarak dayıya ve annenneye benziyo darısı sanaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

eee nasılsınız arkadaslar .siz dogum sekline bile karar vermişsiniz.oh ne güsel valla.
bende su 3 gündür bir yemek yiyiyorum deli gibi.bu aralar daha fazla iştahınız acıldı mı??

Canim benimki karar vermekten daha cok mecburiyete döndü ya.aman ilk bebegi olacaklar yine diyorum mecburi bi durum olmadikca normal dogum icin son ana kadar bekleyin
Bendede tam tersi hic istahim yokk bilmiyorumkismile

evet burdayımben epidural sezeryan oldum ama çok çektim be canım başımın ağrısı felaket ötesiydi kemiklerime kadar ağrı vardı çok çektim bebeğimi görünce çooooook sevindim ama işte..........bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Canim benimki karar vermekten daha cok mecburiyete döndü ya.aman ilk bebegi olacaklar yine diyorum mecburi bi durum olmadikca normal dogum icin son ana kadar bekleyin
Bendede tam tersi hic istahim yokk bilmiyorumkismile

kızım nasıl iştahın yok gıııııııııı benim iştahımı sana versin allah hamileyken tam bi pis boğazdım seni bile yerdimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni

evet burdayımben epidural sezeryan oldum ama çok çektim be canım başımın ağrısı felaket ötesiydi kemiklerime kadar ağrı vardı çok çektim bebeğimi görünce çooooook sevindim ama

Ben ilkini genel anestezi oldum.Dogumdan 2 saat sonra anca kendime gelebilmistim.Gözlerimi actim ama hala yari uyur gibiydim.Genel anestezi daha agir diye okuyorum heryerde.Gercektende cok zor olmustu benim icin.
Epidurel olmak istiyorum simdi ama bilmiyorum ki boshayallersmile

Agrisini sancisini gectim bebegimin ilk dogum anini hatirlamak istiyorum be sedefim.Ilk oglumda hic bisey anlamadim cunki :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…