2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun cnm...bende buğün yarın olucam (( tam 1 yıl çok rahat ettiğimin farkına vardım bir kez daha hehehe:)))

cnm minoset çok iyi geliyo tüm ağrılara diş ağrısına adet ağrısına ateş düşürücü olarakta kullanılıyo eczaneden al istersen1 buçuk 2 milyon bişey

saoln kızlar vallahıı benmm hamılelkten oncede bukdr agrım olmuyorduu cok sancılı olmaya basladııı normalmı bılemedm ama agrı kesıcıdeeee ıcmeye karsıymm yanı ssabredebıldgm kadrr sabretcmm.
ztn ılac ıcmektn nefrt edıyrrmm

aaaa vatoz varmış yanlış hatırlamıyorsam sen güneştin dimiii başka kimler var eskiden

efet cnm selam hoşgeldın eskıelrdn bıkac kısı varrr benı dogru hatrldnnn ama ben seni hatrlayamdmmm nickını htrlar gıbı odum gercideee=) fcede varmydnn ordn tanyabılyrm bıcok kısıyıı

facem yok pcye cok bakmıyom zaten su banlanma olayında vardım cok girmiyordum kimler var özge daemon pembe mavi .... hatırlayamadım yaaa hepsini ehamraaaa

onların banı kaldırılmadımı yoksa daha

cnm hiç birbilgim yok =)

kızlar buarada aksam cocuklarınıza sutmü veriyorsunzz benmkii benm sutm yetmedıgı ıcın surklı acıkyr corba vs verıyordum ama aksmagr olmasn dıye vermyrdmm ssadece sut veryrdumm ama sanrm yemek ıstıyor benım oglan sizler nasıl yapıyorsunzzzz?

CANIM BEN YATIRMADAN ÖNCE SAAT 20:00 CİVARINDA 1 SU BARDAĞII KADAR YOĞURT YEDİRİYORUM.DELİKSİZ UYUYORDU...YOĞURDU KENDİNE GÖRE ÇEŞİTLENDİRİRSİN BAZEN SADE YOĞURT ,BAZEN YARIM MUZ,BAZEN PEKMEZ vs...

facem yok pcye cok bakmıyom zaten su banlanma olayında vardım cok girmiyordum kimler var özge daemon pembe mavi .... hatırlayamadım yaaa hepsini ehamraaaa

selam canımm daemon ben :)))

elhamrada buralarda eskılerle ılgılı bır suru rıvayet var gırmeyelım oralara.. uzaktan uzaga takıp edıldıgımız bılıyorum hepsı bu

kızlar bua rada uzun aradan sonra dondum ben.. ve mınıgın ıkı gundur yıne hasta

evet cnm uzun zamandır girmiyodun nerelerdeydin... ay kıyamam yaa nedir çektiği oğlunun insallah tez zamanda iyi olur yaz gelsede bebişler hasta olmasa rahatlasak yaaa benimkide kaç gündür öksürüyo şurup veriyorum

canım meraklı arkadaslarım var burdan takıp edıyorlar hakkımda bılmedıklerı seylerı o yuzden cnaımı sıktılar gelemdım bı sure

neyse onları dert edemıycem..

benım bebgımın dısleır cıktı gecen hafat sınu dıs bugdayı yatık dunde ateslendı muhtemelen ust dıslerden dıye tahmın edıyroum

kbb ye gıttık kualgındakı sıvı toplanması gecmıs
bogazında burnundada bısey yok dedı
atesı sureklı cıkıp ınıyor ust dısıde cok kabarık umarım onadandır

sızede cok gecmış olsun canımm

slm annişler bugun eve geldım oglumu emzırdım yemeyecegını bıle bıle bugun arkadasımın annesı baharatsız tarhana corbası getırmış bıraz ondan yapayım dedım veeeeeeeeeeee yediiii şok olduuum yemek yemeyınce ıstemeye ıstemeye kaşık maması vermek zorunda kalıyorum onuda bazen yıyor bazen yemıyor zaten doktorumuz 1. planda sutun olsun demıştı emzırıyorum onun ıcın ıcım rahat yemekte ıkı kasıkta olsa verıyorum onumuzdekı hafta eskışehıre gıdıcez bakalım inş oglumu hasta etmem...

maşallah de canım valla ne güzel :s benim kızım sevmedi tarhanayı sürekli sebze çorbasu veriyorum bi sürü şey denedim

ii akşamlar annişler, oğlum şu an avazı çıktığı kadar bağırıyo bababababababa eeeeeeeeeee diye

evet cok şirin oluyorlar oyle bızımkıde herşey diyor bı anne demıyordu aglarkennn anneeee diyordu bugun oyun oynarken annnneeee dedı :)ılerde inş bılınçlı bi şekılde demelerını duyarııızzzzzz

maşallah de canım valla ne güzel :s benim kızım sevmedi tarhanayı sürekli sebze çorbasu veriyorum bi sürü şey denedim

canım sende maşallah de bence en azından sebze corbası yıyorrr 15 gatılde bol bol ogluma yemek yapıcam eskışehıre gıdıcez köyee orda taze taze yumurtalar mis gibi yogurtlar peynırler yedırcemm birde ev salcası bulursam getırcem bende var ama cok tuzlu oglum tuzsuz yemek hayatta yemıyor doktorumuz ev salcası lkaşıgın ucuyla koy demıştııı oyuzden inş bulurum

ay canım haklısın valla git git bitmez o yol... Allah kolaylık versin valla hem çalışıp hem bebek çok zor bir de uzak oluınca iş eve daha da zor....

geçmiş olsun canım nilay a.. inşallah birşey çıkmaz canım...
sana da geçmiş olsun en kısa zamanda geçer canım..

canım çanakkaleli misiniz yoksa... biz çanakkale de oturuyoruz...iyi tatiller size burdaaa..

kızlar hepinize merhaba geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir ben biraz kötüyüm grip oldum inşallah çabuk atlatırım annem bendeydi ama ne yazık ki onun da yarın gitmesi lazım iki çocuk bana bakar

canım çok geçmiş olsun sana da...çok zor hem hasta olup hem bebek bakmak... pardon iki bebekkk..... :)

canım ben sadece emziriyorum yatmadan önce.. muhallebi kaşık maması denedim ama çok huysuz oluyor yemiyor o saatlerde... ama gece çok sık kalkıyor acıktıgından mı dişlerden mi bilemiyorummm.

ayberk de tarhanayı hiç sevmedii... sadece ve sadece sebze çorbası.. yoğurtlu çorbayı da sevmedi...aman yesin de sebze corbası yesin.. bazı gğnler hiç yemiyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…