geçmiş olsun cnm...bende buğün yarın olucam(( tam 1 yıl çok rahat ettiğimin farkına vardım bir kez daha hehehe:)))
cnm minoset çok iyi geliyo tüm ağrılara diş ağrısına adet ağrısına ateş düşürücü olarakta kullanılıyo eczaneden al istersen1 buçuk 2 milyon bişey
valla canım kadın milletinin hiççç derdi bitmiyor.ben ilk ikisinde kırkımda,bundaysa 3.ayda adet oldum.hem bebek hem ağrılar,hem emzirdiğim için içemediğim ağrı kesicilerin yokluğu beni de deli etmişti.bazıları bir sene olmuyor.ben de benim rahmim bebeklere doyamadı hemen düzeleyim de yenisi gelsin diyor herhalde diye eşime takılıyorum.ama bu küçük cadı hem gebelik hem sonrasında yaşattıklarıyla eşimin başka bebek isteğini tamamen bitirdi.olan da bana oldu.
aaaa vatoz varmış yanlış hatırlamıyorsam sen güneştin dimiii başka kimler var eskiden
facem yok pcye cok bakmıyom zaten su banlanma olayında vardım cok girmiyordum kimler var özge daemon pembe mavi .... hatırlayamadım yaaa hepsini ehamraaaa
onların banı kaldırılmadımı yoksa daha
cnm hiç birbilgim yok =)
kızlar buarada aksam cocuklarınıza sutmü veriyorsunzz benmkii benm sutm yetmedıgı ıcın surklı acıkyr corba vs verıyordum ama aksmagr olmasn dıye vermyrdmm ssadece sut veryrdumm ama sanrm yemek ıstıyor benım oglan sizler nasıl yapıyorsunzzzz?
facem yok pcye cok bakmıyom zaten su banlanma olayında vardım cok girmiyordum kimler var özge daemon pembe mavi .... hatırlayamadım yaaa hepsini ehamraaaa
selam canımm daemon ben :)))
elhamrada buralarda eskılerle ılgılı bır suru rıvayet var gırmeyelım oralara.. uzaktan uzaga takıp edıldıgımız bılıyorum hepsı bu
kızlar bua rada uzun aradan sonra dondum ben.. ve mınıgın ıkı gundur yıne hasta
evet cnm uzun zamandır girmiyodun nerelerdeydin... ay kıyamam yaa nedir çektiği oğlunun insallah tez zamanda iyi olur yaz gelsede bebişler hasta olmasa rahatlasak yaaa benimkide kaç gündür öksürüyo şurup veriyorum
slm annişler bugun eve geldım oglumu emzırdım yemeyecegını bıle bıle bugun arkadasımın annesı baharatsız tarhana corbası getırmış bıraz ondan yapayım dedım veeeeeeeeeeee yediiii şok olduuum yemek yemeyınce ıstemeye ıstemeye kaşık maması vermek zorunda kalıyorum onuda bazen yıyor bazen yemıyor zaten doktorumuz 1. planda sutun olsun demıştı emzırıyorum onun ıcın ıcım rahat yemekte ıkı kasıkta olsa verıyorum onumuzdekı hafta eskışehıre gıdıcez bakalım inş oglumu hasta etmem...
ii akşamlar annişler, oğlum şu an avazı çıktığı kadar bağırıyo bababababababa eeeeeeeeeee diye
maşallah de canım valla ne güzel :s benim kızım sevmedi tarhanayı sürekli sebze çorbasu veriyorum bi sürü şey denedim
canım benim oğlanda ilk başta sevmedi 1-2 hafta sonra tekrar verdiğimde yemişti tarhana çorbasını ara ara denemeni tavsiye ederimmaşallah de canım valla ne güzel :s benim kızım sevmedi tarhanayı sürekli sebze çorbasu veriyorum bi sürü şey denedim
canım benim oğlanda ilk başta sevmedi 1-2 hafta sonra tekrar verdiğimde yemişti tarhana çorbasını ara ara denemeni tavsiye ederim
ayyyyyyyy okul zor değil de bu yol beni öldürecek valla. hergün git gel 2 saat. 8 sene oldu şu ayvacık çanakkale arası yol hiç kısalmadı valla. asfaltlar eskidi bizim sayemizde. asıl ben 2. sdönem yorulacağı. şimdi annem burda geliyorum yemek hazır ev temiz. süper valla. derslerde yok okuldada yorulmuyorum.amaaaaaaaaaaaa 2. dönem hem okul yorucu olacak hem ev. hepsine nasıl yetşirim bilemiyorum.ama sizleri özlüyorum. takipte edemiyorum. işte böyyyyyyyyyyyleeeeeee.
kizlar yarin nilayi doktora goturcem.3 gundur ishal gibiii kaka yapiyor boylee civikkk...
bugun mesela 6-7 kere yapti...ilac da veriyorum ama etkisi hic yok.
yain kakasindan bi tahlil yaptiralim bakalim neyi varr...
insallah bisey cikmaz dua edin nolurrr
cok da ishtahsizzzz yedigi herseyi kusuyorrr
kusuk temizlemekten usandimmm
Maba kızlaar nasılsınız.Bebeişler bezleri çok dolduruyor anlaşılan.Oğlumda aynı bi kaka yapıyor üst baş değişiyo banyo yapıyoruz öyle temizleniyor.
Kızlar aranızda bebekle otobüs yolculuğu yapan varmı.Karneleri verleim miniklere nasipse haftasonu çanakkaleye gidiyoruz.İstanbul çanakkale arası 5.5-6 saat.Aslında uçakla gidecektik ama avrupa yakasındaki seferleri kalkmış.İnşallah sorunsuz gideriz.
Okuldaki yaramazlarıma tatil ödevi hazırlamam gerekiyor.Sizleri ve bebişleri öptüm.
kızlar hepinize merhaba geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir ben biraz kötüyüm grip oldum inşallah çabuk atlatırım annem bendeydi ama ne yazık ki onun da yarın gitmesi lazım iki çocuk bana bakar
cnm hiç birbilgim yok =)
kızlar buarada aksam cocuklarınıza sutmü veriyorsunzz benmkii benm sutm yetmedıgı ıcın surklı acıkyr corba vs verıyordum ama aksmagr olmasn dıye vermyrdmm ssadece sut veryrdumm ama sanrm yemek ıstıyor benım oglan sizler nasıl yapıyorsunzzzz?
maşallah de canım valla ne güzel :s benim kızım sevmedi tarhanayı sürekli sebze çorbasu veriyorum bi sürü şey denedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?