2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Evet yaa .. benim de vermem gereken çookk kilo var....

ben 50 kıloyla hamıle kaldım 52-53 ede razıyım dogumda 21 kılo aldım sanırım en son saglık ocagında tartıldım 58 dım ama hıc dıyet yapmadım aksıne okulda coook yıyorum sankı kılo uzerıme yapışmış gibi

gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler kizlar.
kakasinin tahlil cevabini aldim...aksam uzeri goturdugum icin dr da yoktu,gosteremedim ama kendim baktim,gorunurde hersey normal...diger tahlil 10 gun sonra cikacak...bakalim onda nevar ne yok...
kendi tahlilimin cevabi da hazirrr turkceye nasil ceviricem bilmiyorum ama bende de sorun cikti..zaten emindim.
simdi cevabi dr-a goturmem lazim bakalim ne diycek...

alinti yapamadim ama esinden uzak dur yazmissiniz
zaten bu kasinti ve yanmadan kavuşamiyoruz ki DD

gemiş olsun canım kuru tutmaya bak o bölgeyi ,

benimkide ağlarken anne diyor ama bir türlü anne demedi daha.babaya bababa diyo bana seslenirken hıhh diyo ,bana çok düşkün ama,babadan bana atılıyo ozaman çok seviniyom oda babası ama beni daha çok sevmesi hoşuma gidiyo

canım benimde sancım çok oluyo önceden hiç olmazdı.vede kanamam çok fazla iki saate bir değişmek zorunda kalıyom.özelliklede 2.gün çok oluyor,hep ddışına çıkıyo iyiki çalışmıyorum yoksa resil olurdum
akşamları yatarken muhellebi yap pirinç unuyla,yada nişaştayla paluza yap tereyağlı tok tutar pekmezde koy içine .benimki yemiyo sadece emiyo akşamlar meyve suyu çok nadir içiyo ,suyu bile sevmiyor oğlum ama çay versem iççecek

kuru ve temiz tutuyorum canim ama istee gecmedi bir turlu
hatta dustayken sabun degdirince sonra tuvalete gidemiyorummm yanıyorum resmenn...

kizim da bana cok duskunnn babasindan bana atliyor resmen ama o kadar da duskun olmasi iyi degil cunku kimseye birakamaz oldum.somestr tatilindeyim simdi dersler baslayinca kime birakicam acaba diyorum.bakicimiz da yurtdisina gidiyor....yenisini bulmam lazim..

Canım evet çanakkaleliyim.Annemin yanına gidiyorum tabi annem yanımda ama beraber gideceğiz çanakkaleyi ççook özledim.Ne güzel çanakkaledesiniz ben istanbulu pek sevmiyorum.İyi tatil geçiriz inşallah annemin evide sobalı ama hasta etmeyiz oğlumu inşallah.

leylacım geçmiş olsun cnm eczaneden travocot krem al ve procare al papatya özlü ,sabun ve boya içermiyo doğal her tuvletini yapısında bunla yıka mis gibi kokuyo yumusacık yapıyo vajina için özel şampuan travocotu mutlaka al kullan çok iyi geliyo devamlı sür geçtiğini göreceksin cnm

çanakkaleyi çok merak ediyorum eşim gitmiş öncelerden çok güzel bi yer diyo yaz tatilinde kısmet olursa benide götürücek tatil orda yaparız diyo bide eyvah eyvah filmni orda çekmişler daha çok merak ettim çok güzel ve çok sıcak yerler var...

Son düzenleme:

eskişehirde kim var?ben eskişehirliyim benim yerimede gez oraları ama bebişide hasta etme benim kızımda pirinç çorbasını sevdi tavuk çorbasınıda sevdi tabi oda pirinçli..geçen gün tarhana yaptım yemedi bi daha deniycem bakalım yiyicekmi?ben sebze çorbasını ğek yapmıyorum daha doğru keyifle yemiyo kendimize nasıl yapıyosan tuzsuz bi şekilde öyle verince bayıla bayıla yiyiyo..ben zaten kahvaltısı olsun diğer öğünleri olsun bulamaç hiç yapmadım ben nasıl yiyemiyosam kızım da yemez diye düşünüyorum

canım nilaya geçmiş olsun sanada ayrıca...herkes yazmış ama o bölgeyi kuru tut ve sakın ama sakın sabun sürme daha çok olur..eşinden uzak durmanda iyi onada bulaşır yoksa

Son düzenleme:

canım benimki yabancıyı çok seviyor aksine :)) markette kızların kuzcaklarında geziyo biraz çapkın bir oğlum var sanırım güzel bayanları çok seviyo :82: bakıcı işi zor ,seneye bende çalışmayı düşünüyorum inşallah atamam olurda ,ozaman annem bakar sanırım .babasına bırakıp çarşıya çıkabiliyom ama telefonda sesimi duyduğunda ağlıyo ,anneme bırakıncada bir süre bana küs gibi yapıyo sonra atılıyo ,bir kerede komşuma bırakıp ev temizlemiştim durmuştu akıllı inşallah hep böyle olur çünkü seneye çalışmayı şiddetle istiyorum evde çok ama çok sıkıldım

canım benim oğlanda ilk başta sevmedi 1-2 hafta sonra tekrar verdiğimde yemişti tarhana çorbasını ara ara denemeni tavsiye ederim
tamam canım denerim saol

evet aynı benim kzıım gibi . yogurt corbasınıda sevmedi :S

canım ben 30 kilo aldım :S 15 gitti 15 kaLdı... :18: çok yavaş gidiyor sinir oluyorum.. özel diyet yapmıyorum ama doğru düzgün yemek de yiyemiyorum... yaza kadar vermem lazım ama nasıll...spor şart ama vakıt yok ...

evet canım çanakkale çok güzel bir sehir ben de çok seviyorum.. biz de istanbuldan tasınmıştık ailmle.. burda okudum evlenince de kaldık.. :)

hemsom ben varim.eskisehirliyim bak ya daha yeni ögreniyoruz.cok özledim eskisehiri.cok güzel bir sehrimiz var yaz gelsede gitsem diye can atiyorum,denizimiz bilem var artik.ne kadar güzel olmus kent park falan...

canım benım eşim eskişehirliii butun akrabası aılesı orda benım eşim memur oldugu ıcın buraya atanmış yanı aılesının yanına gıdecegız....

GÜNAYDINNN ANNELERRRR veee BEBİKKLERRRRRR!!!

ohhh geçmiş çok şükür sevindim canım.uzun süredir girmedin bende merak e tmiştim,boşwerrrrr demekki çok kıskanılıyorsunkisürekli takip ediliosun:))dişleriniz hayıurlı olsuın,üstler birazdaha zor olucak hazırlıklı olmalısın.bizim şimdi üst yandakiler çıkıcak galiba hafifden kızarmış gibi.

süper!!afiyet olsun türker'e.bebeklerin ne yaptığı belli olmuyo,bazen seviyolar bazen sevmiyolar iştee..ama benim kzıımda sebzeden çok tarhanayı seviyor.bende ön planda emzirmek diyorumn,nasılssaaa hep yicek yemeklerden.inşallah hastalandan geliceksinizcanımm..

ayyyy canım inş zaten daha antıbıyotık tedavımız bıtmedı 4 gunumuz var daha ama dışarı fazla cıkmayacagım eşim için gidiyorum zaten kardeslerını cok ozlemış bellı yoksa eskışehır cok soguk gıtmem zaten oraya bı gıttıkmı oglumu ozluyorum kucagıma almak bı nasıp olmuyo 4 tane amca bi tane yenge dede derken herkes tatılde aynı evde ama bu 15 tatılde cok ıyı dınlenecegım eltımdende soz aldım fuul tıme turkere bakacakmış sabahları baksın yeter valla ızın vermış bana 11 e kadar yatacagım

hemsom ben varim.eskisehirliyim bak ya daha yeni ögreniyoruz.cok özledim eskisehiri.cok güzel bir sehrimiz var yaz gelsede gitsem diye can atiyorum,denizimiz bilem var artik.ne kadar güzel olmus kent park falan...

oyy hemşom benimmmm..bende uzun süredir gidemiyorum çok özledim çokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…