ayyyy canım inş zaten daha antıbıyotık tedavımız bıtmedı 4 gunumuz var daha ama dışarı fazla cıkmayacagım eşim için gidiyorum zaten kardeslerını cok ozlemış bellı yoksa eskışehır cok soguk gıtmem zaten oraya bı gıttıkmı oglumu ozluyorum kucagıma almak bı nasıp olmuyo 4 tane amca bi tane yenge dede derken herkes tatılde aynı evde ama bu 15 tatılde cok ıyı dınlenecegım eltımdende soz aldım fuul tıme turkere bakacakmış sabahları baksın yeter valla ızın vermış bana 11 e kadar yatacagım
günaydın ve herkese hayırlı cuma'lar..
bu arada herkese gunaaaydııınnnnnn zasacım gunaydın
iyi yanından bakmaya çalış,baksınlar sende dinlen,ama haklısın insan özlüyorne güzel sabah 11e kadar uyumk bana hayalllll:)
hayırlı cumalar şekerim.
günaydın ve herkese hayırlı cuma'lar..
ayyyy canım inş zaten daha antıbıyotık tedavımız bıtmedı 4 gunumuz var daha ama dışarı fazla cıkmayacagım eşim için gidiyorum zaten kardeslerını cok ozlemış bellı yoksa eskışehır cok soguk gıtmem zaten oraya bı gıttıkmı oglumu ozluyorum kucagıma almak bı nasıp olmuyo 4 tane amca bi tane yenge dede derken herkes tatılde aynı evde ama bu 15 tatılde cok ıyı dınlenecegım eltımdende soz aldım fuul tıme turkere bakacakmış sabahları baksın yeter valla ızın vermış bana 11 e kadar yatacagım
gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler kizlar.
kakasinin tahlil cevabini aldim...aksam uzeri goturdugum icin dr da yoktu,gosteremedim ama kendim baktim,gorunurde hersey normal...diger tahlil 10 gun sonra cikacak...bakalim onda nevar ne yok...
kendi tahlilimin cevabi da hazirrr turkceye nasil ceviricem bilmiyorum ama bende de sorun cikti..zaten emindim.
simdi cevabi dr-a goturmem lazim bakalim ne diycek...
alinti yapamadim ama esinden uzak dur yazmissiniz
zaten bu kasinti ve yanmadan kavuşamiyoruz kiDD
leylacım geçmiş olsun cnm eczaneden travocot krem al ve procare al papatya özlü ,sabun ve boya içermiyo doğal her tuvletini yapısında bunla yıka mis gibi kokuyo yumusacık yapıyo vajina için özel şampuan travocotu mutlaka al kullan çok iyi geliyo devamlı sür geçtiğini göreceksin cnm
ateş olayı çok kötü Allah düşmanıma bile yaşatmasın,resmen inliyo çocuklar ozaman.bizimkinin it dişi çıkacak gibiydi geçen ateşlendiğinde baktım dün alt diş yerleride kabarmış ama hala tık yok , benimkide sabah kahvaltılarını bıraktı iyice .yumurtayı çok güzel yerdi şimdi cık cık yapıyo kafasını bir sağ bir sol yapıyo istemiyorum diye.bir pekmez içirebiliyorum.emdiriyorum hep sabahları.öğlende canı isterse yiyor,dün ıspanak kavurdum blendırdan çektim kıymalıydı bayıla bayıla yedi onu çok şükür.yanında da mandalina suyu verdim içti.akşamda emmeye devam :)) bugün toğga içirecm bakalım içeçekmi ,yarında boncuğun tarifini yapacam kerevizli olanıselam kızlar
benım oglumun atesı dutu ama cok huysuz sanıyorum kı derdımız ust dıs
cok fena ıstahsız uc gundur resmen agzına bısye surmek ıstemıyro
sabah kahvaltısı ıcın zorladım artık
burnunu tutarak falan yedırdım
yoksa ıyıce gucsuz kalacak napıyım
zasacım cok tesekkur eerım canım
selam kızlarrr ya birsey sormak istiyorumm haziran bebeklerinde dişi çıkmayan bebek varmı??? benim oğlumun hala dişi çıkmadıııı
selam kızlarrr ya birsey sormak istiorumm haziran bebeklerinde dişi çıkmayan bebek varmı??? benim oğlumun hala dişi çıkmadıııı
canım hıc kafana takma .. elbet cıkacak.. benım yakın arkadasımıın bebegı 10. ayında cıkardı ve de hepsını arka arkaya cıkardı.. toplam 8 dişi oldu inanamadım... sen de hiç kafana takma yani...
selam kızlarrr ya birsey sormak istiyorumm haziran bebeklerinde dişi çıkmayan bebek varmı??? benim oğlumun hala dişi çıkmadıııı
aslına bakarsan kafama takmıyorum ama normalde benim oglum sakin bir bebekti huzursuzluk var üstünde çıksa da huzursuzlugu da azalsa diye diyorum.ama dişi çıkan bebeklerde ayrı bir sevimli oluyor canımmm :))))
aa huzursuzlugu varsa bide baska bi rahatszlıgı yoksa diştendir
bide ağzı çok akıyo çıkmadan önce eli hep ağzında oluoy
kontrol etsene şişmişti diş etleri :S
evet canım huzursuzlgu var.geceleri uyuyan ve uyanmayan cocuk kac kere kalkar oldu.tabii eli uzun zamandır agzında.ama son 1haftadır dahset salya olayı var.sanırım az kaldı :))) sağlıklı olsunlarda ne zaman cıkarsa cıksın
aynen hemsommm,yaza haziran temmuz eskisehirdeyim,bol bol dr,lar kizilcikli hamam yolu yapcam,gider gitmez de,pinoya dalicam kizimla birlikte offfff offf cabuk gelsin yazzzoyy hemşom benimmmm..bende uzun süredir gidemiyorum çok özledim çokkkk
canim öyle birara dünemleri oluyor gecen haftada ben öyleydim uykusuzluk yorgunluk maf olmustum.eger dayanabilirse biraz uykusuz birak ve yatirmak istedigin saatte yatir.ben o sekilde düzene koydumhayırlısıyla atlatsıın oda
benim kızımda 3 gndr ayarı kaçtı
10da uyuyan kız 1e uyuyo ağlııyo
napcam bilmiyorum deliricem yakında
geceleride yarım yamaalak uyuduk hep
canim nasilsin oglusun nasil olduselam kızlar
benım oglumun atesı dutu ama cok huysuz sanıyorum kı derdımız ust dıs
cok fena ıstahsız uc gundur resmen agzına bısye surmek ıstemıyro
sabah kahvaltısı ıcın zorladım artık
burnunu tutarak falan yedırdım
yoksa ıyıce gucsuz kalacak napıyım
zasacım cok tesekkur eerım canım
canim nasilsin oglusun nasil oldu
oooo kiyamam hepsi gececek annesi.maasallah ciger falan yiyiyor demek.
iştahsızlık ve huysuzluk dısında ıyıyız canım
hala zorla verdıgım kahvaltıyla duruyor..
cıger cok sevıyor bakalım cıgerlı corba yapıyorum sımıd.
normalde yogurt ve elmayada bayılır ama uc gundur zorla agzın bıkac kasık tıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?