ya bu kızlar niye bişey taktırmıyo kafasına anlamam ah benim bi kızım olsa neler yapardım ona ah ahhhhhhhhhkokoş yapardım valla
ya bi deneyeim diyorum ağlıyo
bigün hepsini teker teker takıp çekcem
annem ördü ya hatta dün bitane daha ördü çok tatlı kendime bile ördürcem :)
insanın hevesini kursagında bırakıyolar valla
ya bi deneyeim diyorum ağlıyo
bigün hepsini teker teker takıp çekcem
annem ördü ya hatta dün bitane daha ördü çok tatlı kendime bile ördürcem :)
insanın hevesini kursagında bırakıyolar valla
evet ya sormaaa
neyse kızlar ben çıkıyorm
allaha emanetsiniz iyi geceler...
68 di canım. bakalım kaç oldu bu ay
68 di canım. bakalım kaç oldu bu ay
çok sağol cnm 22 yasına girdim........
ay bu da minik anne ya.kız ne erken evlenip çoluğa çocuğa karışmışsınız siz öyle.başka var mı aramızda bu yaşlarda.bak yaşlı hissettim kendimi şimdi....
oğlumun dişleri iyice belirginleşti yanyana 2 tane çok tatlı duruyo biraz daha büyüsün sdütyoda resim çektiricem 3 buçuk yalıkken çektirmiştim ama çok küçüktü dişleri büyüsün tekrar çektiricem bekliyorum büyümesini.........dünde yine çok kustu oğlum yoğurt besledim boru gibi fışkırdı her yer üstümüz basımızı batırdı offf ne zaman bitcek bu kusmalar yaaa.. birde gözünün çevresi kıpkırmızı olmuş oyuncağınla falanmı vurdu hiç görmedim nasıl oldu anlamadım inşallah hemen geçer morarmazdır insallah
evet cnm öyle oldu küçük yasta sevince asık olunca erken evleniyosun 19 yasında evlendim cnm
deme öyle cimcimeye benim favorim o benim kızlardan biri de öylemaşallah canım
bizim boyumuz 65 cm haline şükret bak 69 olmamıza daha 2 ayımız var ayda 1 cm uzuyo benim kızım ama yinede iiler yaa çük şükür
boya gitmiş annesi maşallahı varşeyda ya bizde maşallah yiyoruz ama sanki kiol almıyo bu çocuk hele geçen ay 300 gram almış boyu 73 kilosuda sekizbuçuktu doktor çok iyi dedi ama anlamadım ya niye o kadar az almış
benim kızlardan biri de aybnı sizin gibi diğerinde de halen bişey yokoğlumun dişleri iyice belirginleşti yanyana 2 tane çok tatlı duruyo biraz daha büyüsün sdütyoda resim çektiricem 3 buçuk yalıkken çektirmiştim ama çok küçüktü dişleri büyüsün tekrar çektiricem bekliyorum büyümesini.........dünde yine çok kustu oğlum yoğurt besledim boru gibi fışkırdı her yer üstümüz basımızı batırdı offf ne zaman bitcek bu kusmalar yaaa.. birde gözünün çevresi kıpkırmızı olmuş oyuncağınla falanmı vurdu hiç görmedim nasıl oldu anlamadım inşallah hemen geçer morarmazdır insallah
ben de 25 yaşında evlendim 4 sene de çocuk düşünmedik şansımıza ikiz oldu da arayı kapattıkay ben de o yaşta evlendim de dediğim 15 sene önceydi.şimdi de böyle erken evleniliyor mu, pek yok herhalde.düşününce ben kızlarımın hayatta o yaşta evlenmesini istemem.bizim nesil daha olgundu o zamanlar.şimdiki 19 luklar daha çocuk geliyor bana kıyamıyorum.
kızlarr günaydınnnnnnnnnn
sizin yerinizde olmak isterdimm yaaaaa :84::84::84::84::84::84:
allahın izniyle 2011 haziran annesi olacağım..ama o kadar çok sabırsızım ki..bi na önce doğsun istiyorum...
şu an karnımda harek ettiğini hisetmek de çok güzel bir duygu ama kucağım almak istiyorum bi an önce
haziranda doğum yapmak nasıl oluyor kızlar..yazın sıcakta zorlukları oluyormu...
birde özel hastanede mi doğum yaptınız devlet mi ? hatta aaranızda ankarada çağ hastanesinde doğum yapan varmı ?
son sorum doğumunuz kolay geçtimi..çok korkuyorumda doğumdan...ama bi kaslik olmazsa normal doğum tercihim..korkularıma rağmen
canım seni çok iyi anlıyoruz haklısın...
bizde bir zamanlar sizin gibi düşünüyorduk ..
bir an önce doğsalarda kucağımıza alsak diye sabirsızlanıyorduk...
ama sen yinede şimdiki anlarının kıymetini bil tadını çıkar derim....
bebek büyütmek çok büyük bir zahmet ...
ama hiç birşeye değişilmez bir duygu tabikide..
burda devlette doğum yapanda var özelde doğum yapanda var ..
banim ikiz olduğu için sezeryanla doğum yaptım ...
ama ben özelde değil mecburiyen devlette yaptım ...
haziranda doğum yapmak bana göre güzeldi ben bi zorluk görmedim sıcaklardan dolayı
asıl zorluk kuşın doğan bebeklerde oluyor ...
sen bu sorularının hiç birini kafana takma canım herşeyi olumlu düşün düşün ki herşey yolunda gitsin
boşu boşuna stres yapıp kendinide bebeğinide üzme inşallah kolay doğum yaparsın bebeğini sağ salim kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?