2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya bu kızlar niye bişey taktırmıyo kafasına anlamam ah benim bi kızım olsa neler yapardım ona ah ahhhhhhhhhkokoş yapardım valla

ya bi deneyeim diyorum ağlıyo
bigün hepsini teker teker takıp çekcem
annem ördü ya hatta dün bitane daha ördü çok tatlı kendime bile ördürcem :)

68 di canım. bakalım kaç oldu bu ay

en az 70 olur bence bu ay.
nilayin da bacak boyu kisa hele oturunca bacaklar kayboluyor )))

biz 2 gecedir hiiic uyumuyoruz.acaba ust disler mi geliyor??? ishal da olduk disimiz geliyorsa ishal da ondandir.2-ci tahlil de muhtemelen temiz cikicak.ya bilmiyorum ki offf cok zorluyor nilay bu gunlerde beni.huysuzluk sinirini aştı artık sabrımı deniyor ama Allah sabır da veriyor çok şükür.

68 di canım. bakalım kaç oldu bu ay

en az 70 olur bence.
nilayin da bacak boyu kisa hele oturunca bacaklar kayboluyor )))

biz 2 gecedir hiiic uyumuyoruz.acaba ust disler mi geliyor??? ishal da olduk disimiz geliyorsa ishal da ondandir.2-ci tahlil de muhtemelen temiz cikicak.ya bilmiyorum ki offf cok zorluyor nilay bu gunlerde beni.huysuzluk sinirini aştı artık sabrımı deniyor ama Allah sabır da veriyor çok şükür.

uykusuzlar burada benim kızımda uyumuyor oyun oynamak istiyorbıraksam sabaha kadar uyumucak. ben rimalila nicki yeniledim

benimkisi hiç kilo almamış bu ay ne olcak böyle bilmiyorum. Kilo alan bebekler ne yiyip içiyor merak ediyorum

ay bu da minik anne ya.kız ne erken evlenip çoluğa çocuğa karışmışsınız siz öyle.başka var mı aramızda bu yaşlarda.bak yaşlı hissettim kendimi şimdi....

evet cnm öyle oldu küçük yasta sevince asık olunca erken evleniyosun 19 yasında evlendim cnm

oğlumun dişleri iyice belirginleşti yanyana 2 tane çok tatlı duruyo biraz daha büyüsün sdütyoda resim çektiricem 3 buçuk yalıkken çektirmiştim ama çok küçüktü dişleri büyüsün tekrar çektiricem bekliyorum büyümesini.........dünde yine çok kustu oğlum yoğurt besledim boru gibi fışkırdı her yer üstümüz basımızı batırdı offf ne zaman bitcek bu kusmalar yaaa.. birde gözünün çevresi kıpkırmızı olmuş oyuncağınla falanmı vurdu hiç görmedim nasıl oldu anlamadım inşallah hemen geçer morarmazdır insallah

Son düzenleme:

yolmuştur annesi.azıcık kaşınsa kibarca dokunmayı bilmediklerinden avuçlayıverip kızartıyorlar.
dün salataya sıktıktan sonra kalan limonu eline verdim ufaklığın.şimdi yüzü buruşur ben de resmini çekerim dedim.ama şapur şupur yedi,3-4 parçaya bölüp kabuklarını bile yuttu.kalanı elinden alayım dedim bir ağladı ki korktum.ay bu tam cadı yahu..

evet cnm öyle oldu küçük yasta sevince asık olunca erken evleniyosun 19 yasında evlendim cnm

ay ben de o yaşta evlendim de dediğim 15 sene önceydi.şimdi de böyle erken evleniliyor mu, pek yok herhalde.düşününce ben kızlarımın hayatta o yaşta evlenmesini istemem.bizim nesil daha olgundu o zamanlar.şimdiki 19 luklar daha çocuk geliyor bana kıyamıyorum.

kızlarr günaydınnnnnnnnnn

sizin yerinizde olmak isterdimm yaaaaa :84::84::84::84::84::84:

allahın izniyle 2011 haziran annesi olacağım..ama o kadar çok sabırsızım ki..bi na önce doğsun istiyorum...

şu an karnımda harek ettiğini hisetmek de çok güzel bir duygu ama kucağım almak istiyorum bi an önce

haziranda doğum yapmak nasıl oluyor kızlar..yazın sıcakta zorlukları oluyormu...

birde özel hastanede mi doğum yaptınız devlet mi ? hatta aaranızda ankarada çağ hastanesinde doğum yapan varmı ?

son sorum doğumunuz kolay geçtimi..çok korkuyorumda doğumdan... ama bi kaslik olmazsa normal doğum tercihim..korkularıma rağmen

maşallah canım
bizim boyumuz 65 cm haline şükret bak 69 olmamıza daha 2 ayımız var ayda 1 cm uzuyo benim kızım ama yinede iiler yaa çük şükür
deme öyle cimcimeye benim favorim o benim kızlardan biri de öyle
şeyda ya bizde maşallah yiyoruz ama sanki kiol almıyo bu çocuk hele geçen ay 300 gram almış boyu 73 kilosuda sekizbuçuktu doktor çok iyi dedi ama anlamadım ya niye o kadar az almış
boya gitmiş annesi maşallahı var
benim kızlardan biri de aybnı sizin gibi diğerinde de halen bişey yok
ben de 25 yaşında evlendim 4 sene de çocuk düşünmedik şansımıza ikiz oldu da arayı kapattık şaka bi yana dediğin gibi hayatlarını yaşasından sonra da bişeyler yapmaya çalışsınlar inşallah okusunlar da tabi ama benim gibi iki çocuk olup da evde olmaz zorunda da olabilir ay ne çok şey istedim anne olunca böyle oluyor demekki

kızlar dişi çıkmayan var mı

canım seni çok iyi anlıyoruz haklısın...
bizde bir zamanlar sizin gibi düşünüyorduk ..
bir an önce doğsalarda kucağımıza alsak diye sabirsızlanıyorduk...
ama sen yinede şimdiki anlarının kıymetini bil tadını çıkar derim....
bebek büyütmek çok büyük bir zahmet ...
ama hiç birşeye değişilmez bir duygu tabikide..

burda devlette doğum yapanda var özelde doğum yapanda var ..
banim ikiz olduğu için sezeryanla doğum yaptım ...
ama ben özelde değil mecburiyen devlette yaptım ...
haziranda doğum yapmak bana göre güzeldi ben bi zorluk görmedim sıcaklardan dolayı
asıl zorluk kuşın doğan bebeklerde oluyor ...

sen bu sorularının hiç birini kafana takma canım herşeyi olumlu düşün düşün ki herşey yolunda gitsin
boşu boşuna stres yapıp kendinide bebeğinide üzme inşallah kolay doğum yaparsın bebeğini sağ salim kucağına alırsın

teşekkür ederim canım..hep olumlu düşünmeye çalışıyorum..stres ve üzüntüden uzak duruyorum...ama doğum korkusu içimden çıkamadı şu doğumuda atlatsaydım..bu arada sizin sayfanızda aslında çok güzel bilgi paylaşımıda var..bebeişlerimiz doğduktan sonra burdan da edinebileceğimiz bilgiler çok var..bu da güzel haber...

devlet hastaneleride bir yönden iyi..bebek için gerekli müdaheleler için her şey hazır...ama doktorlarınaa sisstanlarına pek güvenemiyorum..çünkü ilgilenmiyorlar yeteri kadar (tabi hastası değilsen) özel hastaneinde doktoruna güveniyorum ama bebeğe acil müdahele için yeterlimi onu bilemiyorum...

bu arada senin bebişlerede maşalhh canım..ne güzel ikizzzzzz..bende hep istemişimdir ama ailemzide yok..eşimn ailesinde de yok..hayırlısı tabiki..ne zorluklarla bebek sahibi olmak isteyenlerde çok....

darısı bana artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…