2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

esraaaa facaden ıstek gonderdım ozelıne msj attım dolu mesaj kutun türker özcan ismimiz

saol canim,tesekkur ederim...dr-a gitmem lazim ama erteleye erteleye duruyorum.zamanim yok...aslinda Nilayi birakacak kimsem yok...annem ve kayinvalidem calisiyorlar.bir pazarimiz var...bakalim...
dogum gunun kutlu olsun canimmmmmmmmm ailenle birliktee nice nice mutlu senelereee
canım nilaya geçmiş olsun sanada ayrıca...herkes yazmış ama o bölgeyi kuru tut ve sakın ama sakın sabun sürme daha çok olur..eşinden uzak durmanda iyi onada bulaşır yoksa
evet canim sabun surunce daha cok oluyorrrr.....

bu ara evde ikimiz oluyoruz diye bana sardi))) herkesin kucagina gidiyor ama 5-10 dk-lik...

bilmem ki burda bulabilir miyim onlari?
sorarim ben eczaneye...
tesekkur ederim canim ilgilendigin icin

bugun dr randevumuz vardi...
kilomuz 9100gr,boyumuz 69.5sm....70e gelemedik bi turlu )))
kaka tahlilini de gosterdim bisey yok ama esas tahlil 9 gune cikacak onu bekleyelim dedi...insallah onda da birsey olmaz.....

kaka tahlilini de gosterdim bisey yok ama esas tahlil 9 gune cikacak onu bekleyelim dedi...insallah onda da birsey olmaz.....

maşallah size inşallah diğer tahlil de iyi çıkar

maşallah kızına tombiş olmuş annesi ,boyunu takma annesi erkek olsa önemlide kızda minyon daha ii bence :)

nice mutlu huzurlu yıllara oğlunla eşinle canım

çok sağol cnm 22 yasına girdim........
daha nice nice senelereee ailenleee

aa çok iyi nilayın kilosu benim kızım hala 8 kg bile değil 7900
boyunuda ölçmedi acil diye gitmiştik ayın 1de gidicez bakalım kaç olmuş
bizim kızlar minik canım bastıbacak ipek diyorum benn
endişelenme inşAllah bi sorun çıkmicak..

maşallah canım
bizim boyumuz 65 cm haline şükret bak 69 olmamıza daha 2 ayımız var ayda 1 cm uzuyo benim kızım ama yinede iiler yaa çük şükür

yerim o bastı bacagımı ben yerim yerim ne tatlı çıkmış resminde

şeyda ya bizde maşallah yiyoruz ama sanki kiol almıyo bu çocuk hele geçen ay 300 gram almış boyu 73 kilosuda sekizbuçuktu doktor çok iyi dedi ama anlamadım ya niye o kadar az almış

şeyda ya bizde maşallah yiyoruz ama sanki kiol almıyo bu çocuk hele geçen ay 300 gram almış boyu 73 kilosuda sekizbuçuktu doktor çok iyi dedi ama anlamadım ya niye o kadar az almış

burdayım canımmm..ya üzülme ipekte öyle az lıyo fit gidiyolar
boyuna gitmiş ama seninki baksana annesiiii üzülme sennnnnn gelişirr o daha :)
gerçekten ipeği görsen minnacık geliyo gözüme bacak boyu kısa bigün sana cam dan gösteririm
:86:

maşallah size inşallah diğer tahlil de iyi çıkar
insallah canim
maşallah kızına tombiş olmuş annesi ,boyunu takma annesi erkek olsa önemlide kızda minyon daha ii bence :)

nice mutlu huzurlu yıllara oğlunla eşinle canım
ben minyonum bana cekicek ))
maşallah canım
bizim boyumuz 65 cm haline şükret bak 69 olmamıza daha 2 ayımız var ayda 1 cm uzuyo benim kızım ama yinede iiler yaa çük şükür
tabiki canim...
7.ay boyu kac ki ipegin?

ipek böcügümü diyecektim hehehheh ya bu alin karısı niye hiç gelmiyo vurcem onu he

maşallah kilonuza tahlillerinizde temiz çıkar umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…