2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaaaaaaaaaar yattınız mıbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Agzimin tadi yok sefedim ya ne yedigim yemekten zevk aliyorum nede ictigim sudan :kedi:
Istahim gercekten hic yok oglumun tekmeleri olmasa acligim aklima gelmiyo hic bilmiyorumkismile

1.bölüm
ayyyyyyyyyyyyyyy sen bana gel be yavrum dertleşelim canım bende ilk ini genel anestezi ile oldum çok memnundum çok güzel geçti ama bebişimi göremedim çabuk ayıldım çabuk ayaklandım epiduralli ise beni oturttular sedyeye bi iğne yedim belden yatmak için ayaklandırdılar abooooooooooo bi başım döndü ölüyom sandım sonra yavaş yavaş ayaklarım ısınmaya başladı artık belden aşağı uyuştu ameliyat başladı çooook uykum geldi hemen bebeği gösterdiler o anki dygum tarif edilmez di yaaaa çok tatlıydıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar ses verin bırakın artık kocislerinizi bizlerle ilgilenin artık aaaaaaaaaaaaaaaa

bak yarın ben gidiyorum arastırma yapıcam lastikli kurdela alıcam şeker hamuru nerde satılıyor ona bakıcam ooooo bir liste yaptım nasıl bulucam bende merak ediyorummmm

2.bölüm sonra bebişimi gördüm bebişimin üstünü başını ayarlamaya temizlemeye gittiler sonra benim ameliyatım bitti bebişimi getirdiler kucağıma alır almaz emdirmeye başladım sonra baş edemeyeceğim ağrılarım oldu10 da ameliyata girdim 10.30 çıktım odama geldim ama ilk ameliyat esnasında bi ağrı kesici yaptılar saatler sonra ben resmen anne anne diye ağldıktan taaa15 saat sonra bi ağrı kesici yaptılar doğumdan sonra çok kötü çektim bu ağrılardan eve geldim hala ağrılardan ağlıyorum yaaaaaa yaş 26 iyi miçocuk gibiydim:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ben ütülerin yarısını bitirdim önemlilerini yaptım :) gerisini yarın yapıcam özetle ben geldimmmmmmm

hoşgeldin prenses akıllı kadınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar bebişime bu biberondan aldım.gaz yapmıyormuş.işyerindekilerde bana bundan tavsiye ettiler

http://www.hepsiburada.com/chicco-2...?categoryid=301172&productid=oyunchi713500100

canım bende bunlardan almayı düşünüyorum bir tanede ama ilk aylar kullanabilir mi bilmiyorum.. o yüzden sonra alırım demiştim.

bende bundan aldım oyuncak gibi ama gaz yapmıo die neler cıkarmıslar walla

http://www.google.com.tr/imgres?img.../images?q=nuby+biberon&hl=tr&gbv=2&tbs=isch:1

peki genel sezeryanda bebişi hemen emzirebildin mi?

sonsuzum hoşgeldin be ya nerdesin bakemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

esracım son kontrolde yüzü bize dönük fır fır oynuyodu. doktor adamın keyfi yerinde dedi. yan gel yat osman ohh valla. onun yaşıtları güzel güzel girmişler yerlerine. benimki daha balık peşinde.

senin şu tanımlamalarına bayılıyorum ya :roflol::roflol::roflol::roflol:
keyfi yerindeyse bırak takılsın,zaten doğunca hayli zor günler bekliyor garibimi,neler yapcan çocuğa kimbilir :)))))))))

evet biraz ciddi ama benim kızın bundan haberi yok:))))
ciğer geliştirici iğnemizi de olduk,kilomuz da iyi o yüzden içim biraz rahatlıyor..
yatıyorum,bol su içiyorum bir de dua ediyorum,gerisi allaha kalmış :)

genel anestezide bebeğin doğumuna tanık olamazsın,ben iğneden bile korkarım ama epidural isterim sezeryanda..hem anestezi bebeği de etkiliyormuşş..üstelik 9ay taşıyıp ilk kucağına alan sen olamıyorsun..hiç düşünme bence,ilk dakikasına şahit olursun kuzucuğun:)

sedefcim umudumu yeşerttin,inşallahhhhh

peki genel sezeryanda bebişi hemen emzirebildin mi?

evet emzirdim ama çok yara oldu çoook kötüydü bitkisel krem kullandım da biraz öyle atlattım bebek emebiliyo onu sürünceguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

sılacığım epidural sezeryan daha güzel olur bence
Genel anesteziyi cok iyi biliyorum hic bisey anlamiyo insan.AMa benim ilki mecburdu secenek bile sunmadilar bana hemen ameliyata almislardi:kedi:
Bencede epidural daha iyi bebegimin ilk anlarini görmek istiyorum ötekisinde uyu uyan yaninda bi bebek yatiyo oluyo yaasempatiksalakcinni

Sedefim kisacasi simdi sen ucuncuyu yapcak olsan genel mi yaparsin epidurelmi onu söle be bacimm boshayallersmile
merhabalar kızlar
Hosgeldin canim a.s.
Canim sende sezeryaan olucaksin sen hangi yontemle olmayi dusunuyosun

ben ütülerin yarısını bitirdim önemlilerini yaptım :) gerisini yarın yapıcam özetle ben geldimmmmmmm

Hosgeldin canim sen utulerini yaptin geldin biz daha biraktigin yerdeyizz delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…