kızım nasıl iştahın yok gıııııııııı benim iştahımı sana versin allah hamileyken tam bi pis boğazdım seni bile yerdimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
1.bölümBen ilkini genel anestezi oldum.Dogumdan 2 saat sonra anca kendime gelebilmistim.Gözlerimi actim ama hala yari uyur gibiydim.Genel anestezi daha agir diye okuyorum heryerde.Gercektende cok zor olmustu benim icin.
Epidurel olmak istiyorum simdi ama bilmiyorum ki boshayallersmile
Agrisini sancisini gectim bebegimin ilk dogum anini hatirlamak istiyorum be sedefim.Ilk oglumda hic bisey anlamadim cunki :çok üzgünüm:
kızlaaaaaaaaaaar yattınız mıbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
merhabalar kızlar
ben ütülerin yarısını bitirdim önemlilerini yaptım :) gerisini yarın yapıcam özetle ben geldimmmmmmm
kızlar bebişime bu biberondan aldım.gaz yapmıyormuş.işyerindekilerde bana bundan tavsiye ettiler
http://www.hepsiburada.com/chicco-2...?categoryid=301172&productid=oyunchi713500100
2.bölüm sonra bebişimi gördüm bebişimin üstünü başını ayarlamaya temizlemeye gittiler sonra benim ameliyatım bitti bebişimi getirdiler kucağıma alır almaz emdirmeye başladım sonra baş edemeyeceğim ağrılarım oldu10 da ameliyata girdim 10.30 çıktım odama geldim ama ilk ameliyat esnasında bi ağrı kesici yaptılar saatler sonra ben resmen anne anne diye ağldıktan taaa15 saat sonra bi ağrı kesici yaptılar doğumdan sonra çok kötü çektim bu ağrılardan eve geldim hala ağrılardan ağlıyorum yaaaaaa yaş 26 iyi miçocuk gibiydim:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
esracım son kontrolde yüzü bize dönük fır fır oynuyodu. doktor adamın keyfi yerinde dedi. yan gel yat osman ohh valla. onun yaşıtları güzel güzel girmişler yerlerine. benimki daha balık peşinde.
Oyy senin durum ciddiymis esram ya ben hic bilmiyordum.O zaman sen sakin mecbura kalmadikca kalkma canim yerinden.Kilosu 3 kilo olsunda haftasida önemli degil canim.Bbegin 3 kilo olduktan sonra korkma hic :ecrin_bebek:
Bende simdi genel anastezimi yoksa epidurel mi diye olan yazilari okuyodum.
Benim ilki genel anestezi oldu hic bisey anlamadim dogumdan.Bu sefer yari narkoz alip oglumum ilk dogum anindaki cigliklarini duymak istiyorum.
Sen ne dusunuyosun bu konuda bilmiyorumkismile
Ikinci bebegine hamile olup ilki epidurel sezeryan olan varmi kizlar sedef ordamisinn sengözlerimebaksanab
esram ne ben ne de babası mavi gözlü annem 2 kardeşim mavi gözlüler babam abim ben ela gözlüyüz yani mavişim başağım dayısını sarışın mavi gözlü olarak dayıya ve annenneye benziyo darısı sanaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
peki genel sezeryanda bebişi hemen emzirebildin mi?
Genel anesteziyi cok iyi biliyorum hic bisey anlamiyo insan.AMa benim ilki mecburdu secenek bile sunmadilar bana hemen ameliyata almislardi:kedi:sılacığım epidural sezeryan daha güzel olur bence
Sedefim kisacasi simdi sen ucuncuyu yapcak olsan genel mi yaparsin epidurelmi onu söle be bacimm boshayallersmile1.bölüm
ayyyyyyyyyyyyyyy sen bana gel be yavrum dertleşelim canım bende ilk ini genel anestezi ile oldum çok memnundum çok güzel geçti ama bebişimi göremedim çabuk ayıldım çabuk ayaklandımepiduralli ise beni oturttular sedyeye bi iğne yedim belden yatmak için ayaklandırdılar abooooooooooo bi başım döndü ölüyom sandım sonra yavaş yavaş ayaklarım ısınmaya başladı artık belden aşağı uyuştu ameliyat başladı çooook uykum geldi hemen bebeği gösterdiler o anki dygum tarif edilmez di yaaaa çok
Hosgeldin canim a.s.merhabalar kızlar
ben ütülerin yarısını bitirdim önemlilerini yaptım :) gerisini yarın yapıcam özetle ben geldimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?