2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla aferim sana bu azmine hayran kaldım.inşallah başarıyla geçersinde istediğin yerde olursun canım.ben tembeli hamileyken ders çalışmam diyerek sınava bile girmedim :)) kpss burda duymussundur girmezsen ne öğretmen ne memur olabiliyorsun.onca okuduğun 4 yıl boşa gidiyor yani.çalışmaya üşendim,seni okuyunca takdir ettim :81:
benimde artık derse yavaş yavaş başlamam lazım oğlum uyudukça

okurken çok zor canım ya. benim sınav dönemi zamanında doğdu oğlum. 17 sinde doğuma girdim. 19unda sınava gittim

ay sanada maşallah yani iyi cesaret etmişsin o ağrılarla nasıl oturdun.ben senin hocan olsam gelme geçirdim seni derdim.4.sınıftayken benimde son sınavımda bir hocam var hiç unutmam sınav tarihini değiştirmişler bende avil avil geziyom okulda bana dedi sınav var ben şoktayım tabiii,ağlayom bir yandan bir yılım uzayacak benimde.adam gir hadi karala dedi ben hiç çalışmadım en zor ders birde .boş kağıt verdim hiç bir şey yok aklımda ,ikinci sınıftan kalan bir ders alttan alıyordum neyse adam beni geçirdi ki ben senin durumunda olsam ayy ne yaparlardı gelme derlerdi sanırım.

geçmiş olsun cnm,dikkat et kendine iyi olki oğlun ilgisiz kalmasın ...atom karınca gibi olmalıyız bu veletlere bakmak için

seninki sabırsızmış ,benimki bekledi neyseki tam sezeryan güümde sancım başladı gece 4 te bir kalktım ayy nasıl bir ağrı bekledik 2 saat sıklaşınca soğluğu hastanede aldım.ebeye diyom bak sezeryan olcam saat 8 de alacaktı doktor zaten ,zaten 8 e kalmadan doktorum geldi hemen aldılar.
Tetanozu mutlaka sor nasıl sağlık ocağı var orda burası çok düzenli aile hekimliği yokmu orda ?bizim göbekte müzik kutusunda saklı ,oğlum ondanmı çok oynuyo müzik çalınca acep eller ayaklar böle kafa sağ sol

Sanirim yerinde en rahat bebek benimkiydi 9 ayi bitirdik hala gelmedi bizimki.
41 haftayi dolduracaktik ki doktorum son gunumde yine almaya karar verdi ve suni sanci verdi.

Son düzenleme:
lilimon eşim body ye gidiyo ya ondan böle kaslı ona benzetio dalga geçioz :)
boncukcum birazda ağır devam edelim :)))

bugün ablamın d. günü. eniştem pastasını alacakmış. bende börek ve salata yapayım .. mutfak yolları yine göründü. görüşürüz yine

Navea, ben seni nivea olarak okuyorum en kolayi haha. Sana kolay gelsin canim, tebrik ederim.
Bende evi toplayim da disari cikacagim biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…