Universiteyi de mastiri da muhasebe uzerine okuyorum.
Hatırlıyorum da 2 mayıstı yaa doguma da az kalmıştı ilk sinavda.
ilk turu geçtim ve ikinciye hazırlanmam gerek ama ben doguma gidiyorum neredeyse)))
İkinci tur biraz zordu 10 ders hazırlandım hocayla her gun )))
Her sabah esim uyuyor (beni gotur diyemiyordum cunku hazırlanma cok zorlanıcaksın diyordu) ben de hızlıca hazırlanıp gidiyordum.Universite evimze yakın hatta sabah yuruyurusu olsun diye ayakla gidiyordum haha )))
23 Mayıs bitirdik dersi,25 Mayısa da gun almıştık sezeryan için...
İkinci sınav da 20 Hazıranda oldu,henuz 40mız cikmamisti...Onu da geçtim cok sukur...
Ama tek beni yakan sey 1 puanla devlet hesaplı okuyacaktım onu kaybettim.100 puandı gecış ben 99 topladım ((( simdi 2500tl yıllık olduyorum ama o 1 soruyu da duzgun yazsaymışım devlet bana her ay 200 tl odeyecekti....tüüüüüüüh....
ben de dogumu hic olmazsa boga burcuna ayarlamak istiyordum ama dr cok erken dedi...20 mayis olsa dedim hic olmazsa ama izin vermedi....
ayyy Zehracccim unuttum soylemeyi ben doguma kitap da almıştım yanima yaaa nasıl olsa evde hazırlanamıcam ne okusam kardır diyee...herkes manyamış bu diyordur herhalde arkamdan ama duymadımgercekten manyakım ben yaa hastanede herkes canıyla bebegiyle ugrasiyor ben karnımı tuta tuta biseyler okuyorum hihihi
okurken çok zor canım ya. benim sınav dönemi zamanında doğdu oğlum. 17 sinde doğuma girdim. 19unda sınava gittim
sezeryan oldum canım. valla çok zorlandım ama işin ucunda okulumun 1 sene daha uzaması vardı öyle olunca mecbur gidiliyootoparktan dersliklere 5 dklık yürüme mesafesini yarım saatte yürüdüm eşim de sağolsun yalnız bırakmamıştı beni
günaydınnn...
nasılsınz annişler ve bebeklerii ben yinee uykusz geceler sonu harap ve bitap dustummm.
hasta oldum
dun atesım falan cıktı işyerınden hastaneye gıttım ıgne ılac off off valla cok yoruldum buaralrrr...
sizlerde ne var ne yokkk
günaydınnn bundan sonra bu nickleyim :) tanıdınmı benüüü ?
benim oğlum ikizler burcu bende yengeç burcu olsun diye 23 de randevu almıştık sezeryan için ama beklemdi benimki 20sinde geldi babalar gününde sancılarım basladı rahmim 5cmfalan açılmış çok korktum çok feci acıyodu hemen sezeryana aldırdım kendimi üstelik pazar günüydü doktorumda yoktu neyse ki ordaki baska tecrübeli uzman dr vardı 24 saat uzman dr var hastahanede.......... göbek bağından bahsetmişsiniz kızlar benim oğlumunda duruyo daha çekmecede ne yapıyolark......... tetenoz aşısındanda bahsetmişsiniz acaba ben oldumki hatırlamıyorum:96:
Ipek bocugunle tanidim, guzel kizin unutulur mu hic soru da seninki he. Nickin anlami ne demek ki bu arada?
seninki sabırsızmış ,benimki bekledi neyseki tam sezeryan güümde sancım başladı gece 4 te bir kalktım ayy nasıl bir ağrı bekledik 2 saat sıklaşınca soğluğu hastanede aldım.ebeye diyom bak sezeryan olcam saat 8 de alacaktı doktor zaten ,zaten 8 e kalmadan doktorum geldi hemen aldılar.
Tetanozu mutlaka sor nasıl sağlık ocağı var orda burası çok düzenli aile hekimliği yokmu orda ?bizim göbekte müzik kutusunda saklı ,oğlum ondanmı çok oynuyo müzik çalınca acepeller ayaklar böle kafa sağ sol
bunu elifcan buldu. spartacusteki crixusun sevdiği kadınmış :)
elifcan eşime crixsus dioda
Ben cevap yazana kadar degistirmisin resmini ama kendi guzel resmini koymusun.
fatom geçmiş olsun yine mi ya:S:S:S
Boncuk eskiyim canim bende. :89:
bugün ablamın d. günü. eniştem pastasını alacakmış. bende börek ve salata yapayım .. mutfak yolları yine göründü. görüşürüz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?