2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

zasacım diziyo incileri ada maşşallah kuzuya..biz 2 dişte kaldık..

Sanirim yerinde en rahat bebek benimkiydi 9 ayi bitirdik hala gelmedi bizimki.
41 haftayi dolduracaktik ki doktorum son gunumde yine almaya karar verdi ve suni sanci verdi.

bende varım 40 haftayı doldurduk 41 haftaya giricektik daha tık yoktu suni sancıyla doğdu kızım aman Allahım kabus gibi..

yaa kızım sabah yataktan düştü..yanımda yatıyordu uyanıktı içim geçti bir ara bi çığlık duydum ahh çok korktum ecrinde korktu...ağladı baya sonra sakinleşti.Allahtan yastığın üzerine düşmüş kafası yere çarpmamış

Boncuk face'den cevap gonderdim sana canim.
Shekerkiz sende bizden misin desene. Doktorum suni sanci vermeseydi sanirim su an hala hamile olucaktim.

ay canım yaa geçmiş olsun ....
aman yaa dikkat et yanına yatırırken yastığının altına küçük bir yastık sıkıştır set yap düşmesin
benim kızımda gece ağlayarak uyandı biraz ateşi vardı hemen ilacını verdim altını falan değiştirdim tam yatırıyodum kolu altında ters döndü kırt diye ses geldi ödüm koptu kırıldı diye yavrum çok ağladı

selam kızlar kac gundur gıremdım sıteye ben cok ahstayım dun daha ıyıydım bu gece yıne ateslendım kolumu zor kaldııryorum esımıde cagırdılar acıl ıs varmıs gıttı o da kaldık oglumla bı basımıza..

boncuk sneın kızcen nasıl oldu dah aıyıdır ındallah

benım bıdıkta 40 haftayı dolduracaktı ama dr cok ırı olur o zamn almamız lazım demıstı son gun persembeydı bekleyelım olmazsa sezeryana gırceksın dedı pazaartesı gecesı sancıyla hastaney egıttım 18 saatlık sancı sonunda dogmadı sezeryanla geldı dunyaya ben normal dogurmus kada roldum

pinky bana yazdığın cümleyi okuyamıyorummmm bir türlü üü

ayy set yaptım yapmasınada çok hareketli sıpa yastığı atmış aşağıya ve arkasından kendi düşmüş sanırım bir daha yanıma yatırmam çok korktuk ikimizde

shekerkız gecmıs olsunn bısey olmamıs neysekı duse kalka buyuycekler ıste

öyle canım ya düşe kalka büyüyecekler..Allah beterinden korusun kuzucukları..

günaydınnn bundan sonra bu nickleyim :) tanıdınmı benüüü ?
tanıdım:))hoşgeldin yeni nickinle:)
bugün ablamın d. günü. eniştem pastasını alacakmış. bende börek ve salata yapayım .. mutfak yolları yine göründü. görüşürüz yine
ablacığının doğumgünü kutlu olsunnn...
zasacım diziyo incileri ada maşşallah kuzuya..biz 2 dişte kaldık..

bende varım 40 haftayı doldurduk 41 haftaya giricektik daha tık yoktu suni sancıyla doğdu kızım aman Allahım kabus gibi..
diziyodaa bende neler çekiyommmm(zor vallaaaa,çook. zorrr.

adada 40. haftasında geldi dünyaya,yani 9 ay öncesinden belirlenen günde:)ben hastaneye gittiğimde çok az sancım vardı,çok az kanamaylagittim,nişan gelmiş.oysaki 4cm açılmış,ben fıldır fıldır sokaklarda gezerken.8saatte ben sunni sancı çektim kızım normal doğumla geldi dünyaya..
canımmmm,çok üzüldüm,ALLAHdan kafası yere gelmemiş.çok geçmiş olsun.

geçmiş olsun canım,anneler hasta olunca bebeklerin işi zor.demek 18 saat sancı haaa,bravooo,sen normal doğum yapmışgibisin,hemde dahada iyyiiii.

Boncuk face'den cevap gonderdim sana canim.
Shekerkiz sende bizden misin desene. Doktorum suni sanci vermeseydi sanirim su an hala hamile olucaktim.

galiba bende hiç doğmayacak zannettim

ahh zor oluyosa öteki dişler biz ikide kalsak mı ne? canım benim çok saol..

teşekkür ederim kızlar

canım ya geçmiş olsun. :S:S benimde en çok korktuğum şey. leylada dün akşam dedi mama sandalyesnden düşmüş nilay :S:S durdukları yerde durmuyolarki kıpır kıpır hepsi

meraba kızlar nasılsınız ben mi sıkkın yorgun bitkin...kayınvalidemler burda hala onlar var die rahat değilim bu 1,izim paşa artık geceeri hiççççççççççç uyumaz oldu bu2 gündüz devamlı ev işi yemek bulşık çocuk sıkıldım bu 3,havası çok güzel ama ben evde tıkılıp kaldım kaççç haftadır bu 4....bizimki çok huysuz olmaya başladı kızlar ya babannesi yüz verdikçe herşeyi ister oldu vermeyince mızmızlanyo ağlıyo.huyu değişti çocuğun ya kayınvalidem desen ben nezaman çocuğun yanından ayrılayım çocuğa alakasız alakasız şeyler yediriyo anne verme dedikçe veriyo bukadar yüzsüz yani.neymiş sabah erken kalkmıyomuşuz bunu diyen kayınpederim ki ben zaten gece hiççç uyumuyorumki bi aceleniz varsa siz kendi kendinize yapın kahvaltınızıcidden yakında sıkıntıdan hasta olucam galiba zaten stresten sütüm bitti bitecekknapıcam bilmiorum,yorgunluktan ölüyorum kızlar yaa kayınvalidemgile burası rahat geldi nisana kadar gitmicek gibi gözüküyo o gitmeden ben yakında hastaneye yatarımm:84::84::84:hepnizi çok özledim kendinize ii bakın emii bana da dua edin:26:

alllah sabır versin tatlım ya zordur anlıyorum seni. ben olsam çıldırırdım.zaten meraklılar torun şımartmaya sinir oluyorummm

canım senin açılmanda güzelmiş neden normal doğum olmadı ki acaba...

bu ne güzelim ya.hem misafir gel hem ev sahibinin düzenine laf et.bir de sırf bayan olsa çekilirde kış günü erkek misafir,hem de uzun soluklu hiç çekilmez.eşin ne diyor bu duruma..

çok şükür bişey olmamış.her halde bu düşüşleri yüreğimizi ağzımıza getirdiği için ömür boyu unutmayız.bizde gecenin üçü olmuş elifte bir ağlama koyduk battaniyeye sallıyoruz,bir an göz açıp kapatasıya nasıl olduysa eşimin elinden kaydı battaniye elif ters dönerek yerde yatıyor.yavrum nasıl ağladı,bizde bir bağrış.aklım çıktı bişey oldu sandım.çok şükür ilk 24 saati sorunsuz atlattık.yani düşe kalka yada biz düşürerek büyüteceğiz bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…