selam kızlar kac gundur gıremdım sıteye ben cok ahstayım dun daha ıyıydım bu gece yıne ateslendım kolumu zor kaldııryorum esımıde cagırdılar acıl ıs varmıs gıttı o da kaldık oglumla bı basımıza..
Boncuk sneın kızcen nasıl oldu dah aıyıdır ındallah
benım bıdıkta 40 haftayı dolduracaktı ama dr cok ırı olur o zamn almamız lazım demıstı son gun persembeydı bekleyelım olmazsa sezeryana gırceksın dedı pazaartesı gecesı sancıyla hastaney egıttım 18 saatlık sancı sonunda dogmadı sezeryanla geldı dunyaya ben normal dogurmus kada roldum
canım peynırı bılmicemde hıc yapmadım marketten alıyorum peynırı tereyagı hıc vermedım kendı ellerımle yaptım gayet sterıl bı şekılde arabamızla goturecegım sutude kaynatınca bışeyı kalmaz tabı baska yerden acıktan almayın demışlerdır sanırım ben bazen ogluma cokelekde yapıyorum ama canım zaten ben dışarıdan yogurt almamaya karar verdım gecen kaynımla konuşuyorduk o bu işlerden cok ıyı anlar bana dıyo marketten en ıyı markanın yogurdunu alacagına bılındık bı yerden acık sut al yogurdunu yap emın ol o daha saglıklı ve besleyıcı olur dedı marketlerdekı yogurtların yuzde 30 süt dedı artık gerısını sız duşunun hatta bıtane mandracı aadam kaynıma bılsemkı sudan yogurt yapılır sudan yaparım demiş şaşırdıııımmmmtabı benım bu fıkrıme katılmak zorunda degılsınız herkesın kendı duşuncesıne saygı duyarım
meraba kızlar nasılsınız ben miSıkkın yorgun bitkin...kayınvalidemler burda hala onlar var die rahat değilim bu 1,izim paşa artık geceeri hiççççççççççç uyumaz oldu bu2 gündüz devamlı ev işi yemek bulşık çocuk sıkıldım bu 3,havası çok güzel ama ben evde tıkılıp kaldım kaççç haftadır bu 4.... bizimki çok huysuz olmaya başladı kızlar ya babannesi yüz verdikçe herşeyi ister oldu vermeyince mızmızlanyo ağlıyo.huyu değişti çocuğun ya kayınvalidem desen ben nezaman çocuğun yanından ayrılayım çocuğa alakasız alakasız şeyler yediriyo anne verme dedikçe veriyo bukadar yüzsüz yani.neymiş sabah erken kalkmıyomuşuz bunu diyen kayınpederim ki ben zaten gece hiççç uyumuyorumki bi aceleniz varsa siz kendi kendinize yapın kahvaltınızı cidden yakında sıkıntıdan hasta olucam galiba zaten stresten sütüm bitti bitecekk napıcam bilmiorum,yorgunluktan ölüyorum kızlar yaa kayınvalidemgile burası rahat geldi nisana kadar gitmicek gibi gözüküyo o gitmeden ben yakında hastaneye yatarımm:84::84::84:hepnizi çok özledim kendinize ii bakın emii bana da dua edin:26:
yaa kızım sabah yataktan düştü..yanımda yatıyordu uyanıktı içim geçti bir ara bi çığlık duydum ahh çok korktum ecrinde korktu...ağladı baya sonra sakinleşti.Allahtan yastığın üzerine düşmüş kafası yere çarpmamış
en zor doğum şekli.normal doğum sancılarını çekip sonrası sezeryan olmak kadar kötü birşey yoktur sanırsam...
seninki sabırsızmış ,benimki bekledi neyseki tam sezeryan güümde sancım başladı gece 4 te bir kalktım ayy nasıl bir ağrı bekledik 2 saat sıklaşınca soğluğu hastanede aldım.ebeye diyom bak sezeryan olcam saat 8 de alacaktı doktor zaten ,zaten 8 e kalmadan doktorum geldi hemen aldılar.
Tetanozu mutlaka sor nasıl sağlık ocağı var orda burası çok düzenli aile hekimliği yokmu orda ?bizim göbekte müzik kutusunda saklı ,oğlum ondanmı çok oynuyo müzik çalınca acepeller ayaklar böle kafa sağ sol
Sevgili navea rica ediyorum prenses kızımızın güzel yüzünden biizi mahrum bırakma....
aynen canım ya.ilk çocuğumda 42 saat doğum ağrısından sonra artık ölüyorum herhalde dediğimde aldılar beni .üstüne bir de ameliyatla uğraştık işte.yetmiyormuş gibi 2 kızımda sezeryanla doğdu.ama hala doğurasım var.analık hissiyatım fazla benim galiba...
yaa kızım sabah yataktan düştü..yanımda yatıyordu uyanıktı içim geçti bir ara bi çığlık duydum ahh çok korktum ecrinde korktu...ağladı baya sonra sakinleşti.Allahtan yastığın üzerine düşmüş kafası yere çarpmamış
aaa beni beğenmiyomusun aşkk olsunnnn:
selam kızlar kac gundur gıremdım sıteye ben cok ahstayım dun daha ıyıydım bu gece yıne ateslendım kolumu zor kaldııryorum esımıde cagırdılar acıl ıs varmıs gıttı o da kaldık oglumla bı basımıza..
boncuk sneın kızcen nasıl oldu dah aıyıdır ındallah
benım bıdıkta 40 haftayı dolduracaktı ama dr cok ırı olur o zamn almamız lazım demıstı son gun persembeydı bekleyelım olmazsa sezeryana gırceksın dedı pazaartesı gecesı sancıyla hastaney egıttım 18 saatlık sancı sonunda dogmadı sezeryanla geldı dunyaya ben normal dogurmus kada roldum
maşallah haala daha doğurma konusunda :S:S ben 2 bile düşünmüyorum çok stresli geçti çünkü benimi
meraba kızlar nasılsınız ben misıkkın yorgun bitkin...kayınvalidemler burda hala onlar var die rahat değilim bu 1,izim paşa artık geceeri hiççççççççççç uyumaz oldu bu2 gündüz devamlı ev işi yemek bulşık çocuk sıkıldım bu 3,havası çok güzel ama ben evde tıkılıp kaldım kaççç haftadır bu 4.... bizimki çok huysuz olmaya başladı kızlar ya babannesi yüz verdikçe herşeyi ister oldu vermeyince mızmızlanyo ağlıyo.huyu değişti çocuğun ya kayınvalidem desen ben nezaman çocuğun yanından ayrılayım çocuğa alakasız alakasız şeyler yediriyo anne verme dedikçe veriyo bukadar yüzsüz yani.neymiş sabah erken kalkmıyomuşuz bunu diyen kayınpederim ki ben zaten gece hiççç uyumuyorumki bi aceleniz varsa siz kendi kendinize yapın kahvaltınızı cidden yakında sıkıntıdan hasta olucam galiba zaten stresten sütüm bitti bitecekk napıcam bilmiorum,yorgunluktan ölüyorum kızlar yaa kayınvalidemgile burası rahat geldi nisana kadar gitmicek gibi gözüküyo o gitmeden ben yakında hastaneye yatarımm:84::84::84:hepnizi çok özledim kendinize ii bakın emii bana da dua edin:26:
canım senin açılmanda güzelmiş neden normal doğum olmadı ki acaba...
ben de katılıyorum.süt miktarına değil katkı maddelerine takılıyorum ben.içine nişasta benzeri maddeler koyarak koyulttuklarını okumuştum.bu en masumu tabii.yine de açık süte elim varmıyor.günlük pastörize sütten yapıyorum peynir ve yoğurdumu.çok ta lezzetli oluyor.
basla basla canim...basarilar diliyorum sanaaa...valla aferim sana bu azmine hayran kaldım.inşallah başarıyla geçersinde istediğin yerde olursun canım.ben tembeli hamileyken ders çalışmam diyerek sınava bile girmedim :)) kpss burda duymussundur girmezsen ne öğretmen ne memur olabiliyorsun.onca okuduğun 4 yıl boşa gidiyor yani.çalışmaya üşendim,seni okuyunca takdir ettim :81:
benimde artık derse yavaş yavaş başlamam lazım oğlum uyudukça
offf anliyorum seniii canim yaaa...bizde iyi yaa dogumum olsa ben gitmezdim idare ederdiler.sezeryan oldum canım. valla çok zorlandım ama işin ucunda okulumun 1 sene daha uzaması vardı öyle olunca mecbur gidiliyootoparktan dersliklere 5 dklık yürüme mesafesini yarım saatte yürüdüm eşim de sağolsun yalnız bırakmamıştı beni
o sorunun cevabini bilen varsa bana da soylesin....ne zaman gecicekkkk?((Ayberk de aynı ya... evde sürekli bir bağırma aglama.. sürekli kucak sürekli ilgi istiyor... tek başına kesinlikle durmuyor.. ee ev işlerini yapayım diye kalkıyorum onu yere bırakıyorum 2 dk duruyor başlıyor aglamaya yanına gıdıyrum susuyor yanında olmam yeter.. ama sureklı de olmuyor kiii.. Aynen birileri gelince eve ya da biz misafirliğe gittiğimizde süt dökmüş kedi.. millet diyor ay maşallah ne uslu.. ben de diyorum dışı sizi içi beni.... :)
dışarı çıktıgımız da eskiden çok ağlardı arabasında durmazdı kucakta gitmek isterdı şimdi şimdi azaldı oturuyor ya etrafı izliyor ama bir süre sonra sıkılınca başlıyor gene aglamaya bazen direk koyar koymaz aglıyor... çıktıgıma bin pişman oluyorum o zaman.. ne zaman geçer bu haller yaa?
ayniyiz canim...hosgeldin aramiza ))Gunaydin kizlar nasilsiniz, bi turlu girmek kismet olmuyor anca cat pat yazabiliyorum arada bir.
Sizin bebekler de sizlerin ustune dusmeye basladi mi, kucak istemeler surekli sizi istemeler, siz odadan cikinca aglamalar vs bu bir donem mi acaba yoksa benim bocugume has birsey mi?
günaydınnn...
nasılsınz annişler ve bebeklerii ben yinee uykusz geceler sonu harap ve bitap dustummm.
hasta oldum
dun atesım falan cıktı işyerınden hastaneye gıttım ıgne ılac off off valla cok yoruldum buaralrrr...
sizlerde ne var ne yokkk
Ablanin dogum gunu kutlu olsun canim.bugün ablamın d. günü. eniştem pastasını alacakmış. bende börek ve salata yapayım .. mutfak yolları yine göründü. görüşürüz yine
sana da gecmis olsun canim cabuk iyiles...selam kızlar kac gundur gıremdım sıteye ben cok ahstayım dun daha ıyıydım bu gece yıne ateslendım kolumu zor kaldııryorum esımıde cagırdılar acıl ıs varmıs gıttı o da kaldık oglumla bı basımıza..
boncuk sneın kızcen nasıl oldu dah aıyıdır ındallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?