2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canim Nilay da dun mama sandalyesinden dustu.
Suc benimdi,benim ihmalim yuzunden oldu.
Yemegini yedirdim,salincagini kurup salliycaktim ama emniyet kemerini takmamisim megerse,onundeki de yerine iyi oturmamis...veee yere kapaklandi,burnu kanadi biraz.icim gittiiii cok kotuydu offf

Son düzenleme:

yok güzelim ya öyle 2. de 2 katı ağrıması falan .ben 3 sezaryen geçirdim.pek bir fark yok.ilk ikisi 20 lerimde bu da otuzlarımda oldu.ona rağmen 5 saat sonra ayaktaydım.evde 2. gün kendi başımın çaresine bakıyordum.
benim hem gebeliklerimde hem doğumlarımda yaşadıklarımı görenler büyük cesaret dediler.ama eşim istese yine yaparım.onlar en güzel hediye şu dünyada.ay gideyim de yavrularımı koklayayım bir..

buharlı al güzelim.daha sağlıklı.düdüklüde sebzenin vitamini suya geçiyor ve kayboluyor.
bir de geçmiş olsun canım.bir anlık dalgınlık insanı pişmanlıktan öldürür derler.hele de zarar gören yavrularımızsa.allaha emanet...

sizede geçmiş olsun canım insan ne yapıcağını bilmiyo ya afalladım ama gayet soğukkanlıydım nedense kendime şaşırdım

geçmiş olsun güzelim.benimki de ablasıyla oynarken koltuktan düştü 2 ay önce.yüreğim ağzıma gelmişti.

benimkide koltuktan 4,5 defa düşmüştür.yerde popo üstü otururken bile güm diye arkaya atıyo kendini

kızlar geçmiş olsun sizin kuzucuklarada...içim rahatladı biraz..nette bebeğin düşmesiyle ilgili araştırma yaparken bi haber okudum 11 aylık bebek yataktan düştü annesi dr götürmedi 3 gün sonra öldü diye Allah korusun ya o zaman endişelendim bişey olur mu diye..

offf kaynana mı bende de fenası var artı ikide görümce düşman başına diyorum başkada hiçbir şeyy demiyorum daha 2 gün önce ağlattı beni görümcem

bu kuzular çok hareketli hiç ihmale gelmiyo valla..geçmiş olsun canım nilaya..off o küçücük burundan kan mı geldi kıyamam ya..

ben finalden önce hocayla konuşmuştum doğuma denk geliyo hocam gelemeyebilirim falan diye. kadın bana hamilesin diye torpil bekleme final kötüyse bütünlemeye girmeden geçemezsin demişti.
bizim hocalarımız azıcık ketumdur

geçmiş olsun arkadaşlar aman dikkat edin,benim komşumun 5.ayda bebeği yataktan düştü hemen hastaneye götürdüler devlet hastanesi yok birşey diye eve göndermiş,eve geldiğinde anne emzirirken bebeğin gözleri kaymaya başlamış ve tıp fakültesinde derhal ameliyata alındı,beyninin 0yüzde 70 i kanıyormuş çünkü.neyseki kurtuldu ancak 3.yaşında olmasına rağmen konuşmuyor çocuk.biraz felaketçi gibi oldu ama paylaşmak istedim.bende çok büyük korku oluşturmuştu.

yaa ne biliyim görümcem öyle demişti 2.çocuğunda daha çok ağrısı olmuş onun...allah bağıslasın cnm sende seviyosun çocukları kaç kızın kaç oğlun var

geçmiş olsun cnm burnu kanadıysa dr gitseydin yada sorsaydın

hiii çok korktum şimdi benim oğlumda çok düştü ama çok şükür bişeyi yok nesesi yerinde masallah

:81:maşallah canım ya pek şekermiiişş
sağol canım
ohh paşamın rahatına diyecek bişey yok vallahi.tam bir deniz keyfi yapmış.güzel havanın uykusunu bile yapmış.bizde yazı dört gözle bekliyoruz vallahi...
herşey onların rahatı için valla. Tabi o rahat rahat uyurken bizim çay keyfimizde bizim için süper oluyo:))))
Masallah çok sekerrr
sağol canım
maşallah canım ne güzel çıkmışş güneşlenmiş bide.. :)

haydi sizide bekliyoruz ona göre:)))

canım geçmişler olsun . Bu ufaklıkların üzerinden 1 dakika bile gözümüzü ayırmamak lazım valla.

kızlar doktorumuz 8. ay kontrolünde dolma ve köfte yedirebileceğimi söyledi söyledi de bebek için köfte nasıl yapılıyor ve bu zaman da ne dolması yapılır bilemedim. aranızda yapanınız ve yedireneniz varsa yardımcı olur musunuz. bu akşam ıspanakla pirinç haşladım azcık ekmek içi ile yedirdim. yarında köfte veya dolma yapayım diyorum.

geçmiş olsun cnm burnu kanadıysa dr gitseydin yada sorsaydın

bu kuzular çok hareketli hiç ihmale gelmiyo valla..geçmiş olsun canım nilaya..off o küçücük burundan kan mı geldi kıyamam ya..
burnunun kenariydi icerden gelmiyordu.hemen buz koydum alnina,burnuna ne bileyim o anki saskinlikla cocugu buzladim.dr ilac dedi onu kompres yaptim.

amannn korktum yaa bir dr-a gidelim bizde...

canım geçmişler olsun . Bu ufaklıkların üzerinden 1 dakika bile gözümüzü ayırmamak lazım valla.

saol canım artık daha dikkatli olmam gerekiyo

annem bize yaptığı dolmanın içinden yeriyo kızıma bazen..ama tuzsuz olursa tabi..zaten fazla baharat koymaz..köfteyide baharatsız tuzsuz ekmek içi soğan sarımsak yumurta koyup yoğurdun dr ızgara verebilirsin ben yağsız teflonda kızarttım

burnunun kenariydi icerden gelmiyordu.hemen buz koydum alnina,burnuna ne bileyim o anki saskinlikla cocugu buzladim.dr ilac dedi onu kompres yaptim.

amannn korktum yaa bir dr-a gidelim bizde....

en iyisini yapmışsın morarma filan olmadı herhalde..ecrinde de yok ALLAH koru kafası üzerine düşmemiş ve kafası yerde yastığın üzerindeydi o yzden içim rahat ama sürekli gözüm üzerindeydi her hangi bi farklılık var mı diye...Allah tekrar yaşatmasın..

canim ya gecmis olsun.icin rahat degilse dra git bence canim.nasil iyimi su anda

gecmis olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…