ayyy öyle çok daha zor yaaa bosu bosuna o sancıları çekmişsin cnm benimde 5 cm açılmış ama ben sezeryana karar vermiştim bide çok feci acıyodu ilersinide düşünemiyodum bile hemn sezeyana aldırdımkendimi sonra pişma oldum o acıları çekince ama kimisi 15 gün sağa sola yatamıyomuş ben hep yattım dikşlerimde güzel kapandı şuan bi şikayetim yok memnunum ama 2.doğumda 2 katı ağrıyomuş o agrıların şimdi ondan korkuyorum
Kizlar Nilay icin sebzeleri buharda bisiren bi makina mi alsam yoksa duduklu mu (duduklum yok )...
Ilk buharli dusundum ama hic kullanmadim,suyu filan nasil olucak bilmiyorum.yani sebzenin suyu da cikiyor mu pure yapmak icin bilmiyorum.
Ama duduklude agzini kapatip suda pisiriyorsun ...
sizce hangisini alsam,?
çok şükür bişey olmamış.her halde bu düşüşleri yüreğimizi ağzımıza getirdiği için ömür boyu unutmayız.bizde gecenin üçü olmuş elifte bir ağlama koyduk battaniyeye sallıyoruz,bir an göz açıp kapatasıya nasıl olduysa eşimin elinden kaydı battaniye elif ters dönerek yerde yatıyor.yavrum nasıl ağladı,bizde bir bağrış.aklım çıktı bişey oldu sandım.çok şükür ilk 24 saati sorunsuz atlattık.yani düşe kalka yada biz düşürerek büyüteceğiz bu gidişle
geçmiş olsun güzelim.benimki de ablasıyla oynarken koltuktan düştü 2 ay önce.yüreğim ağzıma gelmişti.
benimkide koltuktan 4,5 defa düşmüştür.yerde popo üstü otururken bile güm diye arkaya atıyo kendini
ayy allah yardımcın olsun cnm bende sinir oluyorum kaynanama çok bilmiş konusuyo öyle yedir böyle giydir oysa farkında her seyin en iyisini yapıyorum ama illaki o üst olucak yaa oyüzden konusuyoo offf kaynana demeyin bana benim kaynanam gibi dünyada baska yoktur bi baslarsam yazmaya yaptıklarını söylediklerini okuymazsınız neyse cnm kafana takma ben artık hiçç takmıyorum taktıkça üzüldüğümüzü görünce bilhassa yapıyolar onları mutlu etmiş oluyoruz seninkilerde baya yüzsüzmüş cnm insanın bi özel hayatı var misafirlikte okadar olma. bol bol dua etcem cnm kendine iyi bak
canim Nilay da dun mama sandalyesinden dustu.
Suc benimdi,benim ihmalim yuzunden oldu.
Yemegini yedirdim,salincagini kurup salliycaktim ama emniyet kemerini takmamisim megerse,onundeki de yerine iyi oturmamis...veee yere kapaklandi,burnu kanadi biraz.icim gittiiii cok kotuydu offf
yok cnm benim estağfurullah ama ipek böceğimiz bir başkaydı ...
ay sanada maşallah yani iyi cesaret etmişsin o ağrılarla nasıl oturdun.ben senin hocan olsam gelme geçirdim seni derdim.4.sınıftayken benimde son sınavımda bir hocam var hiç unutmam sınav tarihini değiştirmişler bende avil avil geziyom okulda bana dedi sınav var ben şoktayım tabiii,ağlayom bir yandan bir yılım uzayacak benimde.adam gir hadi karala dedi ben hiç çalışmadım en zor ders birde .boş kağıt verdim hiç bir şey yok aklımda ,ikinci sınıftan kalan bir ders alttan alıyordum neyse adam beni geçirdiki ben senin durumunda olsam ayy ne yaparlardı gelme derlerdi sanırım.
:))) klavyem sapıtıyor arada :))
kızın nasıl oldu canım ınsallah daha ıyıdır dedım
Yemegini yedirdim,salincagini kurup salliycaktim ama emniyet kemerini takmamisim megerse,onundeki de yerine iyi oturmamis...veee yere kapaklandi,burnu kanadi biraz.icim gittiiii cok kotuydu offf
yok güzelim ya öyle 2. de 2 katı ağrıması falan .ben 3 sezaryen geçirdim.pek bir fark yok.ilk ikisi 20 lerimde bu da otuzlarımda oldu.ona rağmen 5 saat sonra ayaktaydım.evde 2. gün kendi başımın çaresine bakıyordum.
benim hem gebeliklerimde hem doğumlarımda yaşadıklarımı görenler büyük cesaret dediler.ama eşim istese yine yaparım.onlar en güzel hediye şu dünyada.ay gideyim de yavrularımı koklayayım bir..
sizede geçmiş olsun canım insan ne yapıcağını bilmiyo ya afalladım ama gayet soğukkanlıydım nedense kendime şaşırdım
kızlar geçmiş olsun sizin kuzucuklarada...içim rahatladı biraz..nette bebeğin düşmesiyle ilgili araştırma yaparken bi haber okudum 11 aylık bebek yataktan düştü annesi dr götürmedi 3 gün sonra öldü diye Allah korusun ya o zaman endişelendim bişey olur mu diye..
offf kaynana mı bende de fenası var artı ikide görümce düşman başına diyorum başkada hiçbir şeyy demiyorum daha 2 gün önce ağlattı beni görümcem
benimde görümcem çok bilmiş kaynanamla kopya gibiler birde çok yalancıdır sağolsun bi dediği bi dediğini tutmuyo hemen o anda bile bula biliyo uydurabiliyo yalanları bi keresindede giyilmiş kazağa baska bi etiket takıp bana hediye diye vermişlerdi ben nişanlıyken kaynanamla ikisi düşün yani okadar oooo daha nelerini anlatayımkii
geçmiş olsun arkadaşlar aman dikkat edin,benim komşumun 5.ayda bebeği yataktan düştü hemen hastaneye götürdüler devlet hastanesi yok birşey diye eve göndermiş,eve geldiğinde anne emzirirken bebeğin gözleri kaymaya başlamış ve tıp fakültesinde derhal ameliyata alındı,beyninin 0yüzde 70 i kanıyormuş çünkü.neyseki kurtuldu ancak 3.yaşında olmasına rağmen konuşmuyor çocuk.biraz felaketçi gibi oldu ama paylaşmak istedim.bende çok büyük korku oluşturmuştu.
sağol canım:81:maşallah canım ya pek şekermiiişş
herşey onların rahatı için valla. Tabi o rahat rahat uyurken bizim çay keyfimizde bizim için süper oluyo:))))ohh paşamın rahatına diyecek bişey yok vallahi.tam bir deniz keyfi yapmış.güzel havanın uykusunu bile yapmış.bizde yazı dört gözle bekliyoruz vallahi...
sağol canımMasallah çok sekerrr
maşallah canım ne güzel çıkmışş güneşlenmiş bide.. :)
[sıze="2"]yaa kızım sabah yataktan düştü..yanımda yatıyordu uyanıktı içim geçti bir ara bi çığlık duydum ahh çok korktum ecrinde korktu...ağladı baya sonra sakinleşti.allahtan yastığın üzerine düşmüş kafası yere çarpmamış[/sıze]
geçmiş olsun cnm burnu kanadıysa dr gitseydin yada sorsaydın
buharlı al güzelim.daha sağlıklı.düdüklüde sebzenin vitamini suya geçiyor ve kayboluyor.
bir de geçmiş olsun canım.bir anlık dalgınlık insanı pişmanlıktan öldürür derler.hele de zarar gören yavrularımızsa.allaha emanet...
burnunun kenariydi icerden gelmiyordu.hemen buz koydum alnina,burnuna ne bileyim o anki saskinlikla cocugu buzladim.dr ilac dedi onu kompres yaptim.bu kuzular çok hareketli hiç ihmale gelmiyo valla..geçmiş olsun canım nilaya..off o küçücük burundan kan mı geldi kıyamam ya..
geçmiş olsun arkadaşlar aman dikkat edin,benim komşumun 5.ayda bebeği yataktan düştü hemen hastaneye götürdüler devlet hastanesi yok birşey diye eve göndermiş,eve geldiğinde anne emzirirken bebeğin gözleri kaymaya başlamış ve tıp fakültesinde derhal ameliyata alındı,beyninin 0yüzde 70 i kanıyormuş çünkü.neyseki kurtuldu ancak 3.yaşında olmasına rağmen konuşmuyor çocuk.biraz felaketçi gibi oldu ama paylaşmak istedim.bende çok büyük korku oluşturmuştu.
canım geçmişler olsun . Bu ufaklıkların üzerinden 1 dakika bile gözümüzü ayırmamak lazım valla.
kızlar doktorumuz 8. ay kontrolünde dolma ve köfte yedirebileceğimi söyledi söyledi de bebek için köfte nasıl yapılıyor ve bu zaman da ne dolması yapılır bilemedim. aranızda yapanınız ve yedireneniz varsa yardımcı olur musunuz. bu akşam ıspanakla pirinç haşladım azcık ekmek içi ile yedirdim. yarında köfte veya dolma yapayım diyorum.
burnunun kenariydi icerden gelmiyordu.hemen buz koydum alnina,burnuna ne bileyim o anki saskinlikla cocugu buzladim.dr ilac dedi onu kompres yaptim.
amannn korktum yaa bir dr-a gidelim bizde....
canim noldu niye degistirdin nickini.bende ipekten tanidim senigünaydınnn bundan sonra bu nickleyim :) tanıdınmı benüüü ?
canim ya gecmis olsun.icin rahat degilse dra git bence canim.nasil iyimi su andayaa kızım sabah yataktan düştü..yanımda yatıyordu uyanıktı içim geçti bir ara bi çığlık duydum ahh çok korktum ecrinde korktu...ağladı baya sonra sakinleşti.Allahtan yastığın üzerine düşmüş kafası yere çarpmamış
gecmis olsun canim.selam kızlar kac gundur gıremdım sıteye ben cok ahstayım dun daha ıyıydım bu gece yıne ateslendım kolumu zor kaldııryorum esımıde cagırdılar acıl ıs varmıs gıttı o da kaldık oglumla bı basımıza..
boncuk sneın kızcen nasıl oldu dah aıyıdır ındallah
benım bıdıkta 40 haftayı dolduracaktı ama dr cok ırı olur o zamn almamız lazım demıstı son gun persembeydı bekleyelım olmazsa sezeryana gırceksın dedı pazaartesı gecesı sancıyla hastaney egıttım 18 saatlık sancı sonunda dogmadı sezeryanla geldı dunyaya ben normal dogurmus kada roldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?