eskisen kesin bende taniyorumdur.kimsinki merak ettim simdi bakBoncuk eskiyim canim bende. :89:
sizede gecmis olsun canim Allah korumus.çok şükür bişey olmamış.her halde bu düşüşleri yüreğimizi ağzımıza getirdiği için ömür boyu unutmayız.bizde gecenin üçü olmuş elifte bir ağlama koyduk battaniyeye sallıyoruz,bir an göz açıp kapatasıya nasıl olduysa eşimin elinden kaydı battaniye elif ters dönerek yerde yatıyor.yavrum nasıl ağladı,bizde bir bağrış.aklım çıktı bişey oldu sandım.çok şükür ilk 24 saati sorunsuz atlattık.yani düşe kalka yada biz düşürerek büyüteceğiz bu gidişle
canim sanada cok gecmis olsun.en cok korktugum sey Allah korusun.canim Nilay da dun mama sandalyesinden dustu.
Suc benimdi,benim ihmalim yuzunden oldu.
Yemegini yedirdim,salincagini kurup salliycaktim ama emniyet kemerini takmamisim megerse,onundeki de yerine iyi oturmamis...veee yere kapaklandi,burnu kanadi biraz.icim gittiiii cok kotuydu offf
yoğun istek üzerine
yok güzelim ya öyle 2. de 2 katı ağrıması falan .ben 3 sezaryen geçirdim.pek bir fark yok.ilk ikisi 20 lerimde bu da otuzlarımda oldu.ona rağmen 5 saat sonra ayaktaydım.evde 2. gün kendi başımın çaresine bakıyordum.
benim hem gebeliklerimde hem doğumlarımda yaşadıklarımı görenler büyük cesaret dediler.ama eşim istese yine yaparım.onlar en güzel hediye şu dünyada.ay gideyim de yavrularımı koklayayım bir..
canim Nilay da dun mama sandalyesinden dustu.
Suc benimdi,benim ihmalim yuzunden oldu.
Yemegini yedirdim,salincagini kurup salliycaktim ama emniyet kemerini takmamisim megerse,onundeki de yerine iyi oturmamis...veee yere kapaklandi,burnu kanadi biraz.icim gittiiii cok kotuydu offf
bu arada sevgililer günüde geliyor varmı çalışmalar kızlar ne almayı düşünüyosunuz yada neler aldınız
kızlar bebişlerinize öğlenin haricinde akşam da yemek veriyor musunuz? muhallebi ve kaşık maması hariç yani çorba yemek vs.. ben daha hiç vermedim ama vermek gerekir mi ki?
canım ya bende aynı konuda soru işaretlerine sahibim. artık emzirmiyorumda sütüm bitti. akşamları muhallebi veriyorum ama yatmaya yakın vermeye çalışıyorum. çünkü benim berkin'in gece karnı çok acıkıyor. yoğurdunu 5 te muhallebiyi 9.30 -10 arası yiyor. bu ikisinin arası çok uzun oluyor. dün akşam ıspanaklı pirinç yaptım ama başka ne yapılmalı bilemedim valla
canım ben vermiyorum ama doktorumuz bu ay başla dedi,öğlen çorbasını beyaz etle yapıyorsan akşama kırmızı e tle sebze püresi tarzı ver dedi,ama ben başlamak istemiyorum,kilo alımı hızlandı gibi.bizim yemeklerimizden tattırıyorum tabi ona uygun olursa ve emziriyorum.kızlar bebişlerinize öğlenin haricinde akşam da yemek veriyor musunuz? muhallebi ve kaşık maması hariç yani çorba yemek vs.. ben daha hiç vermedim ama vermek gerekir mi ki?
ben ortapedik ayakkabı henüz almadım,nike ayakkabısı var onu giyiniyor.ama alıcam.kızlar yaa bebişlerimişz 9 aya doğru ilerliyorlar
dr lar 9. ayda ortapedik ayakkabı giydirilmesi konusunda üstüne basıyorlar ayaklarının bu aylarda şekillenmesi için bilekten kavramalı ayakkabı giydirmek şartmış benim kızımda 2 hafta sonra 9 aylık olucak alsammı acaba
geçen gün cihiccoya birde arova baktık ama istediğim gibi ayakkabı modeli yoktu
e benim kızımın ayaklarıda çok küçük şu an ayakkabıya benzeyen patiklerden giyiyoruz numarası 18 bu numaradan ayakkabı yok hatta bulabilirsem eğer 19 alıcam 20 var ama çok büyük...
canım 18 numara ayakkabı var ,polarise bak birde nubyy nin suny nin çok güzel ayakkabıları var.sevgililer günü hediyesi yıllardır almıyorum genelde yemeğe çıkarız bu yıl zaten mevlit kandiliyle aynı gün evde geçirriz sanırım havada soğuk mertlede yemek zor olur sanırım.kızlar yaa bebişlerimişz 9 aya doğru ilerliyorlar
dr lar 9. ayda ortapedik ayakkabı giydirilmesi konusunda üstüne basıyorlar ayaklarının bu aylarda şekillenmesi için bilekten kavramalı ayakkabı giydirmek şartmış benim kızımda 2 hafta sonra 9 aylık olucak alsammı acaba
geçen gün cihiccoya birde arova baktık ama istediğim gibi ayakkabı modeli yoktu
e benim kızımın ayaklarıda çok küçük şu an ayakkabıya benzeyen patiklerden giyiyoruz numarası 18 bu numaradan ayakkabı yok hatta bulabilirsem eğer 19 alıcam 20 var ama çok büyük...
canım benimde sütüm azaldı özelliklede gece yatarken çok emdiğinden kalmıyo gibiydi ,dere otu yiyorum hergün salataya koyuyorum çok güzel süt yapıyor.tavsiye ederim.benim oğlum öyle muhallebiymiş kaşık mamasıymış yemiyor.şimdi her gece yatarken bir çay bardağı yoğurt içine 3 bebe büskivisi koyup yediriyorum.gecede bir yada iki kere kalkıp emziriyorum.bıttı mı sutun canım? hıç mi gelmiyor.. benım de azaldımı acaba dıye dusunmekteyım... gece napıyorsunuz pekı? ayberk çok kalkıyo gece emmek ıstıyor hep..
bu arada bu oglen çorbasını yedırırken 2 kere kustu ama öyle böyle degıl... mama sandalyesı çıplak şu an kılıfları yıkandı komple.. öğürdü hep en sonunda da kustu oluk gıbı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?