2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sizede gecmis olsun canim Allah korumus.

canim sanada cok gecmis olsun.en cok korktugum sey Allah korusun.

onların güzel yüzlerini görünce insan da ne acı kalır ne ağrı.... rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.isteyen herkesin olsun.

cnm geçmiş olsun.inş şuan daha iyidir.mama sandalyeleri yüksek oluyor bir dr.görünseydiniz.benimde içim gitti durumunuza.ilk 24 saat hareketleri gözlemleniyor birde uyutmamak lazım diye biliyorum. tekrar geçmiş olsun...

selam annişlerrr..veeeeeeee güzel bebişler.

leylacım geçmiş olsun,çok şükür bişey olmammış,çok dikkat etmemiz gerk.düngörümcemin oğlu evde çingene beşiği kurmuşlar,ondan düşmüş,tabi o anda görümcemde bayılmış,gidememiş,neyseki bişye yokmuş,bizde çok korktuk,ALLAHIM bütün bebeklerimizi korusun..

slm güzel annişler ve yaramaz bebişleri

düşmeler başladı dimi kızlar düşen bebeklerimize geçmiş olsun benim kızda yerde pata küte giderken sağa sola kafayı çok çarpıyo ya dikkat ediyorum ama her hareketinede müdahale edmem ki. park yatak ve arabasındanda sarkmaya başladı kızım bende yatağı akşam aşağı indiricem arabaya yapacak bişi yok dikkat etmem lazım ama nasıl bir hafıza var bu bebeklerde arabaya biner binmez aşağı tekerlere bakıyo hareket ettikçe hoşuna gidiyor zor oturtuyorum valla arabada. düşe kalka büyüyecekler ama en az zararla elimizden geldiğince büyütücez allahım esirgesin onşlarıııı

Son düzenleme:
bu arada sevgililer günüde geliyor varmı çalışmalar kızlar ne almayı düşünüyosunuz yada neler aldınız

ahh evt cnm kaç gündür düşünüyorum.erkeğe hediye almak kadar zor bir şey yok bence.yılbaşında kot pantolon almıştım şimdide üstüne bir şeyler alırım herhalde....

Düşen bebeklere çok geçmiş olsun tekrardan... Allah korusun onları...

sevgililer günü... :S gerçekten erkege hediye almak çok zor ya... ben de hala alamadım...

kızlar bebişlerinize öğlenin haricinde akşam da yemek veriyor musunuz? muhallebi ve kaşık maması hariç yani çorba yemek vs.. ben daha hiç vermedim ama vermek gerekir mi ki?

kızlar bebişlerinize öğlenin haricinde akşam da yemek veriyor musunuz? muhallebi ve kaşık maması hariç yani çorba yemek vs.. ben daha hiç vermedim ama vermek gerekir mi ki?

canım ya bende aynı konuda soru işaretlerine sahibim. artık emzirmiyorumda sütüm bitti. akşamları muhallebi veriyorum ama yatmaya yakın vermeye çalışıyorum. çünkü benim berkin'in gece karnı çok acıkıyor. yoğurdunu 5 te muhallebiyi 9.30 -10 arası yiyor. bu ikisinin arası çok uzun oluyor. dün akşam ıspanaklı pirinç yaptım ama başka ne yapılmalı bilemedim valla

kızlar yaa bebişlerimişz 9 aya doğru ilerliyorlar
dr lar 9. ayda ortapedik ayakkabı giydirilmesi konusunda üstüne basıyorlar ayaklarının bu aylarda şekillenmesi için bilekten kavramalı ayakkabı giydirmek şartmış benim kızımda 2 hafta sonra 9 aylık olucak alsammı acaba
geçen gün cihiccoya birde arova baktık ama istediğim gibi ayakkabı modeli yoktu
e benim kızımın ayaklarıda çok küçük şu an ayakkabıya benzeyen patiklerden giyiyoruz numarası 18 bu numaradan ayakkabı yok hatta bulabilirsem eğer 19 alıcam 20 var ama çok büyük...

evet yaa erkeklere hediye almak çok zor
geçen yıl ona kot pantolon almıştım bu yılda ayakkabı düşünüyorum
şöyle vitrinlerin önünden geçerken gözü bi ayakkabıya takıldı çok beğendi ama alamadı ben alıcam ona çok sevinicek umarım
oda geçtiğimiz yıl bana ikimizin ismini yazdırıp çok güzel bir gümüş bileklik almıştı
bakalım bu yıl ne alıcak

bıttı mı sutun canım? hıç mi gelmiyor.. benım de azaldımı acaba dıye dusunmekteyım... gece napıyorsunuz pekı? ayberk çok kalkıyo gece emmek ıstıyor hep..

bu arada bu oglen çorbasını yedırırken 2 kere kustu ama öyle böyle degıl... mama sandalyesı çıplak şu an kılıfları yıkandı komple.. öğürdü hep en sonunda da kustu oluk gıbı..

kızlar ben 6 aydan beri akşamları sebze çorbası veriyorum menümüzü öyle verdi doktor.kilo alımı iyi olduğu içinde muhallabi vermedi.gece emziriyorum.sizin menüler nasıl kaç saatte bir yediriyorsunuz.
bu arada düşen bebişlere geçmiş olsun benim oğlumda dudağını ısırmış

canım ben vermiyorum ama doktorumuz bu ay başla dedi,öğlen çorbasını beyaz etle yapıyorsan akşama kırmızı e tle sebze püresi tarzı ver dedi,ama ben başlamak istemiyorum,kilo alımı hızlandı gibi.bizim yemeklerimizden tattırıyorum tabi ona uygun olursa ve emziriyorum.
ben ortapedik ayakkabı henüz almadım,nike ayakkabısı var onu giyiniyor.ama alıcam.

canım 18 numara ayakkabı var ,polarise bak birde nubyy nin suny nin çok güzel ayakkabıları var.sevgililer günü hediyesi yıllardır almıyorum genelde yemeğe çıkarız bu yıl zaten mevlit kandiliyle aynı gün evde geçirriz sanırım havada soğuk mertlede yemek zor olur sanırım.
canım benimde sütüm azaldı özelliklede gece yatarken çok emdiğinden kalmıyo gibiydi ,dere otu yiyorum hergün salataya koyuyorum çok güzel süt yapıyor.tavsiye ederim.benim oğlum öyle muhallebiymiş kaşık mamasıymış yemiyor.şimdi her gece yatarken bir çay bardağı yoğurt içine 3 bebe büskivisi koyup yediriyorum.gecede bir yada iki kere kalkıp emziriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…