maşşallah nilaya...nilay da cok deli yatiyor poposu yukarda uyuyor bazen,bazen ayaklarini besikten salliyor.offf uzeri hep acik hep acik...bende karnini sarip sarmaliyorum.ne ypacagimi sasiriyorum bazen...
emekleyince de kafasini carpiyor,tutunup ayaga kalkinca yere dusuyor bazen.bazen de 5 dk ayakta duruyor.
gecen gun mutfaktayim bir bakiyorum nilay yanima gelmis oturma odasindan :d cok sevindim ))))
günaydın kızlar iyi pazarlar eşim çalışıyor bugun yanlızıs oğluşla havada bi harika
maşşallah nilaya...ecrinin de yakındır herhalde yanıma gelmesi artık hızlandılar baya
benim eşimde çalışıyo malum sevgililer günü dolayısıyla..kızımla bizde evde takılıyoruz hava mükemmel belki dışarıya çıkarız...
kızlar birsey sorucam kaç saatte bir yediriyorsunuz bebişleri ben 8 de kahvaltı 12 de sebze çorbası ve yoğurt 4 te meyve ve 7de seebze çorbası ve yoğurt veriyorum.aralardada isteyince emziriyorum
bıttı mı sutun canım? hıç mi gelmiyor.. benım de azaldımı acaba dıye dusunmekteyım... gece napıyorsunuz pekı? ayberk çok kalkıyo gece emmek ıstıyor hep..
bu arada bu oglen çorbasını yedırırken 2 kere kustu ama öyle böyle degıl... mama sandalyesı çıplak şu an kılıfları yıkandı komple.. öğürdü hep en sonunda da kustu oluk gıbı..
kızlar yaa bebişlerimişz 9 aya doğru ilerliyorlar
dr lar 9. ayda ortapedik ayakkabı giydirilmesi konusunda üstüne basıyorlar ayaklarının bu aylarda şekillenmesi için bilekten kavramalı ayakkabı giydirmek şartmış benim kızımda 2 hafta sonra 9 aylık olucak alsammı acaba
geçen gün cihiccoya birde arova baktık ama istediğim gibi ayakkabı modeli yoktu
e benim kızımın ayaklarıda çok küçük şu an ayakkabıya benzeyen patiklerden giyiyoruz numarası 18 bu numaradan ayakkabı yok hatta bulabilirsem eğer 19 alıcam 20 var ama çok büyük...
slm arkadaşlar
özellikle kız bebek annelerine bir sorum olucak
zaman zaman kızımın bezinde hafif akıntı (vajinal akıntı sanırım)görüyorum bu sık sık olan bişiy değl bir kaç kez farkettim doğduğundan beri sadece bu normalmi acaba??sizde görüyormusunuz??
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Rabbim.. Sevginin ışığı çocuğumun üzerinde parlasın.Bütün hastalıklardan ve zararlardan koru onu.. Küçük ruhunda gülücükler yeşert ve rahmetinle onu rahatlat ki huzurlu uyusun.. O,benimle konuşmak için çok küçük,isteklerini ve cilvelerini insan sözlerine çevirmek çok zor.Ama senin için,onun küçük sesleri birer duadır biliyorum. Ağlamasıyla senden yardım istiyor ve merhametin için ağlıyor. Küçük bir çocuk olmasına rağmen senin yollarını öğrenmesini sağla.Büyüdüğünde senin sevgin yolunda,senin sözünün rehberliğinde yürüsün.Ona hayırlı bir ömür nasip et.Ve yaşlılık çağına geldiğinde sonsuz sevgi ve merhametinin bilincinde,emin bir sevinçle ölsün. Senden onun zengin veya ünlü olmasını istemiyorum.Ama seni severek,gerçek tevazu ile insanlara hizmet ederek,dua ile yaşamasını senden istiyorum Onu sev Rabbim..Ona gülümse..
teşekkür ederim canım benim..yüreğine sağlık arkadaşım ne kadar güzel bıdua.çok etkilendimm.
şeydacım iyi geceler canım..söylemeye fırsatım olmadı grubumuz hayırlı olsun canım ellerine sağlık...ipek uyudu sende anca sıra mı geldi benim ööle
kıyamam üşüttü mü acaba. şimdi nasıl ayberk.
emzirme olayı tamamen bitti bizde. geceleri bir kere kalkıyor ondada 120 cc devam sütü veriyorum. kerata hiçde aramadı anne memesini. zaten 4 aylıktan beri savaşla veriyordum ek gıdala daha tatlı geldi eee emmeyincede süt bitti. geçen hafta reglide oldum.
ben hiç böyle bişey farketmedim..slm arkadaşlar
özellikle kız bebek annelerine bir sorum olucak
zaman zaman kızımın bezinde hafif akıntı (vajinal akıntı sanırım)görüyorum bu sık sık olan bişiy değl bir kaç kez farkettim doğduğundan beri sadece bu normalmi acaba??sizde görüyormusunuz??
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
çok güzelll,aminnn..Rabbim.. Sevginin ışığı çocuğumun üzerinde parlasın.Bütün hastalıklardan ve zararlardan koru onu.. Küçük ruhunda gülücükler yeşert ve rahmetinle onu rahatlat ki huzurlu uyusun.. O,benimle konuşmak için çok küçük,isteklerini ve cilvelerini insan sözlerine çevirmek çok zor.Ama senin için,onun küçük sesleri birer duadır biliyorum. Ağlamasıyla senden yardım istiyor ve merhametin için ağlıyor. Küçük bir çocuk olmasına rağmen senin yollarını öğrenmesini sağla.Büyüdüğünde senin sevgin yolunda,senin sözünün rehberliğinde yürüsün.Ona hayırlı bir ömür nasip et.Ve yaşlılık çağına geldiğinde sonsuz sevgi ve merhametinin bilincinde,emin bir sevinçle ölsün. Senden onun zengin veya ünlü olmasını istemiyorum.Ama seni severek,gerçek tevazu ile insanlara hizmet ederek,dua ile yaşamasını senden istiyorum Onu sev Rabbim..Ona gülümse..
selam canım benım kızımda da ara ara akıntı oluyordu doktorumuz anne sütü aldığı için hormonlardan oldugunu söylemişti.anne sütü almıyorsa bı doktoruna danış derim
usutmemıstır heralde canım ya öğürterek kusturdu kendını cunku yemek ıstemıyor ıstahımız epeydır yok...bugun de oglen yemedı hıc bırsey .. canım ne guzel ya bıberon alıyor demekkı berkın .. ayberk almıyor ya alsa ben de verecegım gecelerı .. cunku cok sık kalkıyor emzırmekten gogsum sureklı acık gecelerı.. anlamıyorum kı dıslerden mı yapıyor doymuyor mu?.ee yatmadan once de bısey yemıyor muhallebı ya da kasık maması .. devam sutunu bıberonla denedım hıc almadı.. off cok ozledım gecede 1 ya da 2 kez kalkmaları ama hayal oldu.. ne guzel ya sızın ... çok ozendım.. :)
bu arada gozunaydın canım regl..benım bu ay 3. duzene gırdı sanırım ..
Rabbim.. Sevginin ışığı çocuğumun üzerinde parlasın.Bütün hastalıklardan ve zararlardan koru onu.. Küçük ruhunda gülücükler yeşert ve rahmetinle onu rahatlat ki huzurlu uyusun.. O,benimle konuşmak için çok küçük,isteklerini ve cilvelerini insan sözlerine çevirmek çok zor.Ama senin için,onun küçük sesleri birer duadır biliyorum. Ağlamasıyla senden yardım istiyor ve merhametin için ağlıyor. Küçük bir çocuk olmasına rağmen senin yollarını öğrenmesini sağla.Büyüdüğünde senin sevgin yolunda,senin sözünün rehberliğinde yürüsün.Ona hayırlı bir ömür nasip et.Ve yaşlılık çağına geldiğinde sonsuz sevgi ve merhametinin bilincinde,emin bir sevinçle ölsün. Senden onun zengin veya ünlü olmasını istemiyorum.Ama seni severek,gerçek tevazu ile insanlara hizmet ederek,dua ile yaşamasını senden istiyorum Onu sev Rabbim..Ona gülümse..
canımspiral yeni takıldıysa olabilir gecikme bence düzensizlik oluyormuş,annem öyle derdi,korkma,hayırlısıyla bişey yoktur.bende bu ay regl olmayı bekliyorum spiral için.nasıl çok yandımı canın takılırken?kizlar gecen ay ayin 12-de olmusdum regl bu ay daha gelmedi.benim reglim bi sonraki ay 3-5 gun erken gelir.yani olmam lazimdi gecikti.gerci spiralim de var ama iste...onun koruyuculuyu da 100% degil...
gerci hamile olmamam lazim ama ihtimal hamile kalirsam aldirmam....
kızlar herkese günaydın ...çalıştığım için çok fazla uğrayamıyorum buralara...umarım bebişler ve siz iyisinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?