2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

esracım çok güzel bilgilendirdin bizi çok teşekkür ederiz.nisanın ilk haftası ortopedi doktorumuzda kontrolümüz var.ben gidince mutlaka kendisine danışır sizide bilgilendiririm arkadaşlar....biraz geç olacak gerçi ama; geç olsun güç olmasın....

arkadaşlar hem kandiliniz mübarek olsun hemde sevgililer gününüz kutlu olsun...... Rabbim eşlerimizle ve kuzucuklarımızla birlikte nice güzel günler göstersin....

merhaba kızlar.kandiliniz mübarek olsun.
sevgililer günümüzde yeni sevgililerimizle iki kat artan sevgimiz evimizi şenlendirdi ,ne güzel.geçen şubatta karnımızın içinde kutladık,şimdi yanımızdalar.en güzel hediyelerimiz,evlatlarımız.
onları veren rabbimize hamd ve senalar olsun.

ben bu hafta portakal suyuna başladım.sizler ne yaptınız.veren var mı aranızda.

selam kızlar sizlerin de kandiliniz ve sevgililer gününüz kutlu olsun.eee kocişlerden ne hediye geldi bakalım.portakal suyunu sormuşsunuz ben veriyorum ama az miktarda veriyorum alerji yapabilir dikkat et canım

biz 15 gündür veriyoruz canım.pirinç ununun içine falan sıkıyorum hem sulandırma mahiyetli hemde vitamin açısından çok iiyi.bizde hiç alerji yapmadı.bünyesi alıştı herşey yiyor artık.tek alerji yaptığı bıldırcın yumurtası oldu.onuda denemelik vermiştik, normaldede alerji yapar diye dr.söylemişti zaten...

selam kızlar sizlerin de kandiliniz ve sevgililer gününüz kutlu olsun.eee kocişlerden ne hediye geldi bakalım.portakal suyunu sormuşsunuz ben veriyorum ama az miktarda veriyorum alerji yapabilir dikkat et canım

ahh canım seninde kutlu olsun.az önce iş yerime kucak dolusu çiçek geldi.o kadar çok mutlu oldum ki anlatamam.kocamı çok seviyordum bir kez daha çokçok sevdim onu....

kızlar ben size bişey sormak istiyorum ben bebelacın muhallebilerinden ve devam sütünden veriyorum şimdiye kadar bu seferde pirinç unu vede arı maması vermek istiyorum sizce onları vermesemde bu mamaları versem nasıl olur

ben veriyorum cnm bazen bebelac bazen arı mama bazende goglynin veriyorum devam sütünüde aptamil veriyorum geceleri şimdi mamalarına koymaya da bebelacın devam sütünü alıcam onu sadece mamalarına koyucam

Son düzenleme:

ben veriyorum cnm bi gün portakal suu bi gün mandalina suyu bi günde elma suyu sırayla veriyorum ama şimdi bi kaç gündür veremedim çok kusuyo yaaa offf... banucum bu arada rejimdesin galiba

Son düzenleme:
tatlım ben mandalina suyu hep veriyordum,portakal suyu bir kezverdir,boynunun altında kulak hizasında pıtırcıklar oldu,sanırım allerjikmiş,doktorum portakalın daha allerjik olduğunu söyledi,mandalina suyu veriyorum bende kahvaltıda bazen.

tatlım bence verme o tarz şeyleer yaaa,koff şişiriri çocuğu sağlıklı değil bence,zaten zümrada tombiş,iyice şişmesin,bence onun yerine devam sütü içir bolca daha faydalı.

kandiliniz mübarek olsun,sevgililer gününüzde kutlu olsun..

canım zümra hastalığından dolayı baya bir kilo kaybetti şimdide hergün kusmaya başladı kustuğundan dolayıda kilo milo kalmadı o kiloları geri aldırmam lazım tabiki sağlıklı bir şekilde o tür mamalar çocuğa yarıyormuş diye duydum birde sizin fikrinizi alayım dedim zaten devam sütünü 5. ayımızdan beri yiyoruz hiç kesmeden bu seferde aptamil alıcam onu hiç kullanmadım daha bakalım o nasıl yarıycak

ben veriyorum cnm bi gün portakal suu bi gün mandalina suyu bi günde elma suyu sırayla veriyorum ama şimdi bi kaç gündür veremedim çok kusuyo yaaa offf... banucum bu arada rejimdesin galiba
evet canım ya.83 kiloyla çıktım hastaneden 12.5 kilo gitti kaldı 10.5 kilo.ama azimliyim 60 kiloya ineceğim.inşallah tabii.

ben denemek için arı mama aldım verdim 2 kez onlarıda yedikten hemen sonra kustu,a-milupa devam sütünü sütüm yetmediğinde takviye ediyorum.Bisküvi cici bebe veya ülker verme dedi dr.hipp markada herşey doğalmış,güvenerek kullanabilirsin dedi,zaten fiyatından belli,organikmiş hepsi.kavanozda meyve pürelerinide rahatlıkla kullan dedi,bende dışarıdaysam kullanıyorum,evde doğal meyveler veriyorum tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…