ben denemek için arı mama aldım verdim 2 kez onlarıda yedikten hemen sonra kustu,a-milupa devam sütünü sütüm yetmediğinde takviye ediyorum.Bisküvi cici bebe veya ülker verme dedi dr.hipp markada herşey doğalmış,güvenerek kullanabilirsin dedi,zaten fiyatından belli,organikmiş hepsi.kavanozda meyve pürelerinide rahatlıkla kullan dedi,bende dışarıdaysam kullanıyorum,evde doğal meyveler veriyorum tabiki.
canım zümra hastalığından dolayı baya bir kilo kaybetti şimdide hergün kusmaya başladı kustuğundan dolayıda kilo milo kalmadı o kiloları geri aldırmam lazım tabiki sağlıklı bir şekilde o tür mamalar çocuğa yarıyormuş diye duydum birde sizin fikrinizi alayım dedim zaten devam sütünü 5. ayımızdan beri yiyoruz hiç kesmeden bu seferde aptamil alıcam onu hiç kullanmadım daha bakalım o nasıl yarıycak
evet canım ya.83 kiloyla çıktım hastaneden 12.5 kilo gitti kaldı 10.5 kilo.ama azimliyim 60 kiloya ineceğim.inşallah tabii.
ben denemek için arı mama aldım verdim 2 kez onlarıda yedikten hemen sonra kustu,a-milupa devam sütünü sütüm yetmediğinde takviye ediyorum.Bisküvi cici bebe veya ülker verme dedi dr.hipp markada herşey doğalmış,güvenerek kullanabilirsin dedi,zaten fiyatından belli,organikmiş hepsi.kavanozda meyve pürelerinide rahatlıkla kullan dedi,bende dışarıdaysam kullanıyorum,evde doğal meyveler veriyorum tabiki.
maşşallah iyi teyzesiyesi onu..aptamil iyi mama dene bakalım.canım zümra hastalığından dolayı baya bir kilo kaybetti şimdide hergün kusmaya başladı kustuğundan dolayıda kilo milo kalmadı o kiloları geri aldırmam lazım tabiki sağlıklı bir şekilde o tür mamalar çocuğa yarıyormuş diye duydum birde sizin fikrinizi alayım dedim zaten devam sütünü 5. ayımızdan beri yiyoruz hiç kesmeden bu seferde aptamil alıcam onu hiç kullanmadım daha bakalım o nasıl yarıycak
maşşallahh,ahhh bende bi verebilsemmmm..evde olunca zormuş,dışarda olunca daha kolay.evet canım ya.83 kiloyla çıktım hastaneden 12.5 kilo gitti kaldı 10.5 kilo.ama azimliyim 60 kiloya ineceğim.inşallah tabii.
kilo sorunu olmayan verebilir ama herzaman vermeyin bence,zaten pirinçunundan aldığı vitamini herşekilde alıyor,şişiriyor sadece çevremeden gördüğümü söylüyorum,ben hiç vermedim versem nolurdu bilmiyorum,ada zayıf olsaydı şimdiye yürümeye başlardı.şimdi pirinç unlarında bi sürü vitamin var üzerlerinde yazıyo zaten 7 vitaminli sütlü diye falan
homuurr homuuuuuuuuurrrrrrrr Kızlarrr eşleriniz sevgililer günü için nasıl bi jest yaptı acebaaaaaa ?
maşşallah iyi teyzesiyesi onu..aptamil iyi mama dene bakalım.
maşşallahh,ahhh bende bi verebilsemmmm..evde olunca zormuş,dışarda olunca daha kolay.
kilo sorunu olmayan verebilir ama herzaman vermeyin bence,zaten pirinçunundan aldığı vitamini herşekilde alıyor,şişiriyor sadece çevremeden gördüğümü söylüyorum,ben hiç vermedim versem nolurdu bilmiyorum,ada zayıf olsaydı şimdiye yürümeye başlardı.
:))benimki bugün bana kalın bir künye almış,çok beğendim,çokda ağır duruyor.amaşuan takamam adanın oyuncağı olur.ben bişey alamadım maleseffbügün eşimin moreli çok bozuk,bizim iddea bayii dükkanımız var,eleman duruyor başında geçenlerde 17 yaşında bi çocuk gelmiş,oyun oynamak için tam elinde kupon varken polisler gelmiş,bügün makinayı kapatmışlar,eşim başka bir işletme çalıştırıyor başında olmadığı için başımıa bu geldi,nerden baksan 30bin zararımız olucak,çok üzgünüz,az önce odaya girdiğimde dua ediyordu,nasıl içim cız etti.şu mübarek günün hatrına ALLAH yardımcımız olsun dua edin dostlarım,evimizde huzurumuz kaçtı..
hipp marka derken ürün olarak bisküvimi yoksa mamamı anlamadım ben ülkerin biküvisini mamasına katarak veriyorum
diyet yapabiliyomusun benim elim ayağım titriyo acıkınca hemen,birde mert hala emiyo sanki o emince tüm gücümü çekiyo gibi ,sporla kilo veriyorum anca badminton oynuyorum doğumdan beri hiç oynamadım bahara başlıyacam heryerin çalışıyo. birde yürümem lazım ,sen neler yaptın nasıl verdin 12.5 kg.ben doğumla 12 kilo gitti sadece.kaldı 10 kilo daha vermem lazım benimde ...evet canım ya.83 kiloyla çıktım hastaneden 12.5 kilo gitti kaldı 10.5 kilo.ama azimliyim 60 kiloya ineceğim.inşallah tabii.
Rabbim.. Sevginin ışığı çocuğumun üzerinde parlasın.Bütün hastalıklardan ve zararlardan koru onu.. Küçük ruhunda gülücükler yeşert ve rahmetinle onu rahatlat ki huzurlu uyusun.. O,benimle konuşmak için çok küçük,isteklerini ve cilvelerini insan sözlerine çevirmek çok zor.Ama senin için,onun küçük sesleri birer duadır biliyorum. Ağlamasıyla senden yardım istiyor ve merhametin için ağlıyor. Küçük bir çocuk olmasına rağmen senin yollarını öğrenmesini sağla.Büyüdüğünde senin sevgin yolunda,senin sözünün rehberliğinde yürüsün.Ona hayırlı bir ömür nasip et.Ve yaşlılık çağına geldiğinde sonsuz sevgi ve merhametinin bilincinde,emin bir sevinçle ölsün. Senden onun zengin veya ünlü olmasını istemiyorum.Ama seni severek,gerçek tevazu ile insanlara hizmet ederek,dua ile yaşamasını senden istiyorum Onu sev Rabbim..Ona gülümse..
hipp markanın tüm ürünlerinin organik olduğunu söyledi dr.bisküviside dahil ben artık hipp alıyorum.
diyet dedinizde bende bugün basladim ne zor ya.nasil olacak bilmem.ama azimliyim vazgecmiyecegim bende.su anda 67 yim.55 kilo ile hamile kaldim ve 14 kilo aldim.eski kiloma geri dönmek istiyorum ama zor gibi.sonucu yazarim yine.su anda bunlari yazarken kahvemi yudumlayip yaninda bisküvi yerdim yada kola ve abur cubur ama malesef bunlardan vazgectim artik su anda ictigim tek sey su.offfffffff,offfffffff bakalim bu sürec nasil gececek.diyet yapabiliyomusun benim elim ayağım titriyo acıkınca hemen,birde mert hala emiyo sanki o emince tüm gücümü çekiyo gibi ,sporla kilo veriyorum anca badminton oynuyorum doğumdan beri hiç oynamadım bahara başlıyacam heryerin çalışıyo. birde yürümem lazım ,sen neler yaptın nasıl verdin 12.5 kg.ben doğumla 12 kilo gitti sadece.kaldı 10 kilo daha vermem lazım benimde ...
evet canim drun dedigi dogru.bende verdigim zaman hep hippi veriyorum.kasik mamalari bisküvileri,meyveleri en cokda kizim kabakli patates karisimini seviyor.tabiki arada veriyorum bendeben denemek için arı mama aldım verdim 2 kez onlarıda yedikten hemen sonra kustu,a-milupa devam sütünü sütüm yetmediğinde takviye ediyorum.Bisküvi cici bebe veya ülker verme dedi dr.hipp markada herşey doğalmış,güvenerek kullanabilirsin dedi,zaten fiyatından belli,organikmiş hepsi.kavanozda meyve pürelerinide rahatlıkla kullan dedi,bende dışarıdaysam kullanıyorum,evde doğal meyveler veriyorum tabiki.
insallah cnm bende doğum dan sonra 20 kilo verdim ama daha vermem gerek bi türlü veremiyorum ne yapıştı kaldı bunlar gercek kilo oluyomuş şuan 78 kiloyum bende 60 yada 65 bile olsam yeter ama yok veremiyorum
diyet yapabiliyomusun benim elim ayağım titriyo acıkınca hemen,birde mert hala emiyo sanki o emince tüm gücümü çekiyo gibi ,sporla kilo veriyorum anca badminton oynuyorum doğumdan beri hiç oynamadım bahara başlıyacam heryerin çalışıyo. birde yürümem lazım ,sen neler yaptın nasıl verdin 12.5 kg.ben doğumla 12 kilo gitti sadece.kaldı 10 kilo daha vermem lazım benimde ...
canım bu markanın ürünlerini ben marketlerde görmedim hiç sen nereden alıyosun
diyet dedinizde bende bugün basladim ne zor ya.nasil olacak bilmem.ama azimliyim vazgecmiyecegim bende.su anda 67 yim.55 kilo ile hamile kaldim ve 14 kilo aldim.eski kiloma geri dönmek istiyorum ama zor gibi.sonucu yazarim yine.su anda bunlari yazarken kahvemi yudumlayip yaninda bisküvi yerdim yada kola ve abur cubur ama malesef bunlardan vazgectim artik su anda ictigim tek sey su.offfffffff,offfffffff bakalim bu sürec nasil gececek.
canım zor tabii ama üzülme.bir mal nasipten çıktı mı elden gelen bir şey yok.allah sağlığınızı almasın canım benim..maşşallah iyi teyzesiyesi onu..aptamil iyi mama dene bakalım.
maşşallahh,ahhh bende bi verebilsemmmm..evde olunca zormuş,dışarda olunca daha kolay.
kilo sorunu olmayan verebilir ama herzaman vermeyin bence,zaten pirinçunundan aldığı vitamini herşekilde alıyor,şişiriyor sadece çevremeden gördüğümü söylüyorum,ben hiç vermedim versem nolurdu bilmiyorum,ada zayıf olsaydı şimdiye yürümeye başlardı.
:))benimki bugün bana kalın bir künye almış,çok beğendim,çokda ağır duruyor.amaşuan takamam adanın oyuncağı olur.ben bişey alamadım maleseffbügün eşimin moreli çok bozuk,bizim iddea bayii dükkanımız var,eleman duruyor başında geçenlerde 17 yaşında bi çocuk gelmiş,oyun oynamak için tam elinde kupon varken polisler gelmiş,bügün makinayı kapatmışlar,eşim başka bir işletme çalıştırıyor başında olmadığı için başımıa bu geldi,nerden baksan 30bin zararımız olucak,çok üzgünüz,az önce odaya girdiğimde dua ediyordu,nasıl içim cız etti.şu mübarek günün hatrına ALLAH yardımcımız olsun dua edin dostlarım,evimizde huzurumuz kaçtı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?