2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hipp marka derken ürün olarak bisküvimi yoksa mamamı anlamadım ben ülkerin biküvisini mamasına katarak veriyorum

şimdi pirinç unlarında bi sürü vitamin var üzerlerinde yazıyo zaten 7 vitaminli sütlü diye falan

evet canım ya.83 kiloyla çıktım hastaneden 12.5 kilo gitti kaldı 10.5 kilo.ama azimliyim 60 kiloya ineceğim.inşallah tabii.

insallah cnm bende doğum dan sonra 20 kilo verdim ama daha vermem gerek bi türlü veremiyorum ne yapıştı kaldı bunlar gercek kilo oluyomuş şuan 78 kiloyum bende 60 yada 65 bile olsam yeter ama yok veremiyorum

hippin bende aldım yulaflısını diğerlerinden biraz pahalı ama çok bereketli 2 kasık koysan koyultuyo ama diğerleri öyle degil

homuurr homuuuuuuuuurrrrrrrr Kızlarrr eşleriniz sevgililer günü için nasıl bi jest yaptı acebaaaaaa ?

maşşallah iyi teyzesiyesi onu..aptamil iyi mama dene bakalım.
evet canım ya.83 kiloyla çıktım hastaneden 12.5 kilo gitti kaldı 10.5 kilo.ama azimliyim 60 kiloya ineceğim.inşallah tabii.
maşşallahh,ahhh bende bi verebilsemmmm..evde olunca zormuş,dışarda olunca daha kolay.
şimdi pirinç unlarında bi sürü vitamin var üzerlerinde yazıyo zaten 7 vitaminli sütlü diye falan
kilo sorunu olmayan verebilir ama herzaman vermeyin bence,zaten pirinçunundan aldığı vitamini herşekilde alıyor,şişiriyor sadece çevremeden gördüğümü söylüyorum,ben hiç vermedim versem nolurdu bilmiyorum,ada zayıf olsaydı şimdiye yürümeye başlardı.
homuurr homuuuuuuuuurrrrrrrr Kızlarrr eşleriniz sevgililer günü için nasıl bi jest yaptı acebaaaaaa ?

:))benimki bugün bana kalın bir künye almış,çok beğendim,çokda ağır duruyor.amaşuan takamam adanın oyuncağı olur.ben bişey alamadım maleseffbügün eşimin moreli çok bozuk,bizim iddea bayii dükkanımız var,eleman duruyor başında geçenlerde 17 yaşında bi çocuk gelmiş,oyun oynamak için tam elinde kupon varken polisler gelmiş,bügün makinayı kapatmışlar,eşim başka bir işletme çalıştırıyor başında olmadığı için başımıa bu geldi,nerden baksan 30bin zararımız olucak,çok üzgünüz,az önce odaya girdiğimde dua ediyordu,nasıl içim cız etti.şu mübarek günün hatrına ALLAH yardımcımız olsun dua edin dostlarım,evimizde huzurumuz kaçtı..

canım inş. bnu mübarek günde idualar kabul olurda işleriniz yoluna girer allah yardımcınız olsun ev huzuru çok önemli çok

ben de hep milıpanın devam sutlu kaşık mamasından kullanıodum 2 gun once arı mama denedım yer yemez hepsını kustu zaten tadına baktım cok sekerlı geldı bana,en ıyısı milupa...

KIZLAR benım kızım acayıp sekılde bana duskun oldu kucagımdan bı dakka bıle ınmıo kımseye sevdırmıyo kendını bırının kucagına gıtse canı yanmıs gıbı aglıyo bu durum benı coooook bunaltıyo hıc bısey yapamıorum sureklı kucagımda evı gezınıorum oturmamıda ıstemıo,sızınkıler nasıl????

diyet yapabiliyomusun benim elim ayağım titriyo acıkınca hemen,birde mert hala emiyo sanki o emince tüm gücümü çekiyo gibi ,sporla kilo veriyorum anca badminton oynuyorum doğumdan beri hiç oynamadım bahara başlıyacam heryerin çalışıyo. birde yürümem lazım ,sen neler yaptın nasıl verdin 12.5 kg.ben doğumla 12 kilo gitti sadece.kaldı 10 kilo daha vermem lazım benimde ...

bu duaya aminnn dememek imkansız canım yüreğine sağlık.kızlar oğlum hasta kulağı iltihaplanmış dünden beri ateşli devamlı düşürüyoruz devamlı çıkıyo.dualarınıza ihtiyacım var benim de stresten üzüntüden sütüm iyice azaldı bitti bitecek,napıcağımı bilmiyorum üzülmemek elde değil.gerçekten dualarınıza çok çok ihitiyacım var ismi murat kaan..:26::26:kocamla biz birbirimize sevgililer gününde oğlumuzun hastalığını verdik bi türlü atlatamadı hastalıkları kendinize ve bebişlerinize ii bakın kızlar bugün hepinize dua edicem..hayırlı kandiller

Hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar geç oldu ama buraya ancak bakabildim.
Bu arada jest mest yok bizde.. eşimin 6sene önce bugün babası vefat etmişti. o yüzden morali bozuktu birz. başka güne inşallah umut ediyorum yani :)))

diyet dedinizde bende bugün basladim ne zor ya.nasil olacak bilmem.ama azimliyim vazgecmiyecegim bende.su anda 67 yim.55 kilo ile hamile kaldim ve 14 kilo aldim.eski kiloma geri dönmek istiyorum ama zor gibi.sonucu yazarim yine.su anda bunlari yazarken kahvemi yudumlayip yaninda bisküvi yerdim yada kola ve abur cubur ama malesef bunlardan vazgectim artik su anda ictigim tek sey su.offfffffff,offfffffff bakalim bu sürec nasil gececek.

evet canim drun dedigi dogru.bende verdigim zaman hep hippi veriyorum.kasik mamalari bisküvileri,meyveleri en cokda kizim kabakli patates karisimini seviyor.tabiki arada veriyorum bende

insallah cnm bende doğum dan sonra 20 kilo verdim ama daha vermem gerek bi türlü veremiyorum ne yapıştı kaldı bunlar gercek kilo oluyomuş şuan 78 kiloyum bende 60 yada 65 bile olsam yeter ama yok veremiyorum

aslında yaşından dolayı metabolizman daha hızlı çalıştığı için daha kolay vermen gerekir.spor yapabiliyor musun,en azından yürüyüş...

ben diyetten ziyade yeme alışkanlıklarımı değiştirdim.düzene koydum.akşam 6 dan sonra yemeyi bıraktım.bir de haftada 3 gün pilatese başladım.tabii havalar düzelince yürüyüş ve yüzme de eklenince daha da hızlanır kilo verimim.60 kilo da evlendiğim zamanki kilom.genç kızlığıma döneceğim bu kiloyla inşallah.

abur cuburu kesmezsen zor kanaryacım.ben onları pek sevmem zaten,çocuklara da almıyorum fazla.meyve veriyorum bir şey arandıklarında.sen de alma.evde olmayınca yenmiyor işte..

canım zor tabii ama üzülme.bir mal nasipten çıktı mı elden gelen bir şey yok.allah sağlığınızı almasın canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…