2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

homuurr homuuuuuuuuurrrrrrrr Kızlarrr eşleriniz sevgililer günü için nasıl bi jest yaptı acebaaaaaa ?

bana kutuda kırmızı gül geldi.sağolsun.ben çiçek severim, o da beni hiç çiçeksiz bırakmaz.kızımda şiir yazmış bana.çok duygulandım...

rica edrim canım.. sen de öğren bize söyle canım en dogrusunu ortopedi doktorları bilir ..

ben bu hafta portakal suyuna başladım.sizler ne yaptınız.veren var mı aranızda.

ben portakal suyu vermıyorumö canım. mandalina veriyorum ama o da bitmek üzere

canım bence takviyeni devam sütü ile yap en saglıklısı... boş kiloyu ne yapacaksın?

evet canım ya.83 kiloyla çıktım hastaneden 12.5 kilo gitti kaldı 10.5 kilo.ama azimliyim 60 kiloya ineceğim.inşallah tabii.

masallah sana... benim de 15 kilo var hala vermem gereken... ben bir türlü düzene sokamadım beslenmem ya.... abur cubur yok bende ama işte duzenlı yıyemıyorum yemeklerımı...

çok gecmış olsun canım en kısa zaman da şifa bulur inşallah...

canım inş. bnu mübarek günde idualar kabul olurda işleriniz yoluna girer allah yardımcınız olsun ev huzuru çok önemli çok

canım zor tabii ama üzülme.bir mal nasipten çıktı mı elden gelen bir şey yok.allah sağlığınızı almasın canım benim..

sağolun kızlar,bekliyoruz,dün gece düşünmekden hiç uyuyamadık zombi gibiyizz.

evet canım ya.83 kiloyla çıktım hastaneden 12.5 kilo gitti kaldı 10.5 kilo.ama azimliyim 60 kiloya ineceğim.inşallah tabii.

bende 76 kiloyla çıktım hastaneden şimdiye kadar 11 kilo verdim şu anda 65 kiloyum ama isteyerek vermiyorum troidlerim hızlı çalıştığı için kilo kaybediyorum habire beni bir görseniz günün her saati yemek yemeye çelışıyorum yinede veriyorum dr eski kilonda kalsan daha sağlıklı olurdun diyo

canım bu markanın ürünlerini ben marketlerde görmedim hiç sen nereden alıyosun

tüm büyük marketlerde var canım.hatta biz çok küçük bir ilçede yaşıyoruz görev nedeni ile ancak edirneye gittiğimde kipadan alıyorum.bizim imkanlarımız çok kısıtlı büyük şehre göre.

selam kızlar
gece hiç uyumadık ipek hep mızmız napıcam bilmiyorum
üst dişlerinden sanırm . bide öksürük başladı doktoru aradım.Bricanyl şurup verdi. kullanan oldumu aranızda bu şurubu ben bi faydasını göremedim :S

bide sol dizim çok fena randevu aldım. bi doğum yaptım döküldüm resmen ya :s nie böle olduk nazaramı geldik ne !?

aslında yaşından dolayı metabolizman daha hızlı çalıştığı için daha kolay vermen gerekir.spor yapabiliyor musun,en azından yürüyüş...

işte tam tersi cnm metabolizmamaçok yavas çalısıyo afedersin bazen 2 bazen 3 günde 1 tuvalete gidiyorum dr gitmem gerek aslında bos vermeyip bi gün gidicem

bizede dr vermişti balgam ve öksürük için şişeyi yarılayınca faydası olmustu devam et kullanmaya cnm

zasacım üzülme insallah bu durum düzelir

homuurr homuuuuuuuuurrrrrrrr Kızlarrr eşleriniz sevgililer günü için nasıl bi jest yaptı acebaaaaaa ?

benim kociş bugünlerde çok yoğun çalışıyo hergün eve yorgun bitkin geliyo fırsat bulamadı henüz bana hediye almaya bende bebiş olduğu için evden çıkamıyorum baska bi gün insaalh telafi etcez

bizede dr vermişti balgam ve öksürük için şişeyi yarılayınca faydası olmustu devam et kullanmaya cnm

ya bundan 1 ay önce bronşit oldu ipek. ozaman aramıştım bunu vermişti yine. bişeye yaramadı iğne olduk sonra tekrar bundan verdi. bide karaturp veriyorum sabah akşam faydasını bulurum inşAllah.

selam kızlar nasılsınzzz gecmısı pek okuyamadımmm fırsatm olmyr işler youn omurcek hastaaa kosusturmaca ıcındeym ne var ne yok burlrdaaa=)

işte tam tersi cnm metabolizmamaçok yavas çalısıyo afedersin bazen 2 bazen 3 günde 1 tuvalete gidiyorum dr gitmem gerek aslında bos vermeyip bi gün gidicem
bence de git.bir baktır bakalım sebebi ne.gidene kadar da kayısıyı sadece su ile kaynat onu iç,belki rahatlarsın....

değiştir şurubunu yaramıyorsa.bir de ıhlamur içir bakalım,belki rahatlatır yavrunu.
dizinde ne sorunun var..

değiştir şurubunu yaramıyorsa.bir de ıhlamur içir bakalım,belki rahatlatır yavrunu.
dizinde ne sorunun var..

bricanly yı ben kullncktm doktor kızdı cnm seydacım yaaa
hdrlyn dıye bişi var onu verdıı sanrm oksurk surplarıda balgamına vs oksurugune gore dgsyrmss..

canım öncelikle çok geçmiş olsun ipeğimize iyi bak yaa..
bir hafta önce zümrada hafif öksürük ve burun tıkanıklığı vardı daha sonrada ateşlendi dr götürdük boğazları iltaplanmış dedi dr burnundaki tıkanıklık alt solunum yollarını tahriş rdip enfeksiyona yol açmış ve bize augmentin diye bir antibiyotik verdi eczanemizde yoktu birebir olnından verdi onun adı croxilex-bid çok faydasını gördüm bende ne öksürük bıraktı nede ateşlenme hepsini bitirdi çok şükür

Son düzenleme:

düzenli olarak kullanın fazla öksürük yapıyor ama bizde tam etki göstermedi ardından pediatrik asist kullandık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…