- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
homuurr homuuuuuuuuurrrrrrrr Kızlarrr eşleriniz sevgililer günü için nasıl bi jest yaptı acebaaaaaa ?
esracım çok güzel bilgilendirdin bizi çok teşekkür ederiz.nisanın ilk haftası ortopedi doktorumuzda kontrolümüz var.ben gidince mutlaka kendisine danışır sizide bilgilendiririm arkadaşlar....biraz geç olacak gerçi ama; geç olsun güç olmasın....
ben bu hafta portakal suyuna başladım.sizler ne yaptınız.veren var mı aranızda.
kızlar ben size bişey sormak istiyorum ben bebelacın muhallebilerinden ve devam sütünden veriyorum şimdiye kadar bu seferde pirinç unu vede arı maması vermek istiyorum sizce onları vermesemde bu mamaları versem nasıl olur
evet canım ya.83 kiloyla çıktım hastaneden 12.5 kilo gitti kaldı 10.5 kilo.ama azimliyim 60 kiloya ineceğim.inşallah tabii.
bu duaya aminnn dememek imkansız canım yüreğine sağlık.kızlar oğlum hasta kulağı iltihaplanmış dünden beri ateşli devamlı düşürüyoruz devamlı çıkıyo.dualarınıza ihtiyacım var benim de stresten üzüntüden sütüm iyice azaldı bitti bitecek,napıcağımı bilmiyorum üzülmemek elde değil.gerçekten dualarınıza çok çok ihitiyacım var ismi murat kaan..:26::26:kocamla biz birbirimize sevgililer gününde oğlumuzun hastalığını verdikbi türlü atlatamadı hastalıkları kendinize ve bebişlerinize ii bakın kızlar bugün hepinize dua edicem..hayırlı kandiller
canım inş. bnu mübarek günde idualar kabul olurda işleriniz yoluna girer allah yardımcınız olsun ev huzuru çok önemli çok
canım zor tabii ama üzülme.bir mal nasipten çıktı mı elden gelen bir şey yok.allah sağlığınızı almasın canım benim..
evet canım ya.83 kiloyla çıktım hastaneden 12.5 kilo gitti kaldı 10.5 kilo.ama azimliyim 60 kiloya ineceğim.inşallah tabii.
canım bu markanın ürünlerini ben marketlerde görmedim hiç sen nereden alıyosun
aslında yaşından dolayı metabolizman daha hızlı çalıştığı için daha kolay vermen gerekir.spor yapabiliyor musun,en azından yürüyüş...
selam kızlar
gece hiç uyumadık ipek hep mızmız napıcam bilmiyorum
üst dişlerinden sanırm . bide öksürük başladı doktoru aradım.Bricanyl şurup verdi. kullanan oldumu aranızda bu şurubu ben bi faydasını göremedim :S
bide sol dizim çok fena randevu aldım. bi doğum yaptım döküldüm resmen ya :s nie böle olduk nazaramı geldik ne !?
maşşallah iyi teyzesiyesi onu..aptamil iyi mama dene bakalım.
maşşallahh,ahhh bende bi verebilsemmmm..evde olunca zormuş,dışarda olunca daha kolay.
kilo sorunu olmayan verebilir ama herzaman vermeyin bence,zaten pirinçunundan aldığı vitamini herşekilde alıyor,şişiriyor sadece çevremeden gördüğümü söylüyorum,ben hiç vermedim versem nolurdu bilmiyorum,ada zayıf olsaydı şimdiye yürümeye başlardı.
:))benimki bugün bana kalın bir künye almış,çok beğendim,çokda ağır duruyor.amaşuan takamam adanın oyuncağı olur.ben bişey alamadım maleseffbügün eşimin moreli çok bozuk,bizim iddea bayii dükkanımız var,eleman duruyor başında geçenlerde 17 yaşında bi çocuk gelmiş,oyun oynamak için tam elinde kupon varken polisler gelmiş,bügün makinayı kapatmışlar,eşim başka bir işletme çalıştırıyor başında olmadığı için başımıa bu geldi,nerden baksan 30bin zararımız olucak,çok üzgünüz,az önce odaya girdiğimde dua ediyordu,nasıl içim cız etti.şu mübarek günün hatrına ALLAH yardımcımız olsun dua edin dostlarım,evimizde huzurumuz kaçtı..
homuurr homuuuuuuuuurrrrrrrr Kızlarrr eşleriniz sevgililer günü için nasıl bi jest yaptı acebaaaaaa ?
bizede dr vermişti balgam ve öksürük için şişeyi yarılayınca faydası olmustu devam et kullanmaya cnm
bence de git.bir baktır bakalım sebebi ne.gidene kadar da kayısıyı sadece su ile kaynat onu iç,belki rahatlarsın....işte tam tersi cnm metabolizmamaçok yavas çalısıyo afedersin bazen 2 bazen 3 günde 1 tuvalete gidiyorum dr gitmem gerek aslında bos vermeyip bi gün gidicem
selam kızlar
üst dişlerinden sanırm . bide öksürük başladı doktoru aradım.Bricanyl şurup verdi. kullanan oldumu aranızda bu şurubu ben bi faydasını göremedim :S
bide sol dizim çok fena randevu aldım. bi doğum yaptım döküldüm resmen ya :s nie böle olduk nazaramı geldik ne !?
değiştir şurubunu yaramıyorsa.bir de ıhlamur içir bakalım,belki rahatlatır yavrunu.
dizinde ne sorunun var..
kayısı suyu içiyorum yani meyve suyu ama ne kadar olsa doğal değil işe yaramıyo birde böyle deniyim sağol cnmbence de git.bir baktır bakalım sebebi ne.gidene kadar da kayısıyı sadece su ile kaynat onu iç,belki rahatlarsın....
canım öncelikle çok geçmiş olsun ipeğimize iyi bak yaa..selam kızlar
kayısı suyu içiyorum yani meyve suyu ama ne kadar olsa doğal değil işe yaramıyo birde böyle deniyim sağol cnm
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?