2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bricanly yı ben kullncktm doktor kızdı cnm seydacım yaaa
hdrlyn dıye bişi var onu verdıı sanrm oksurk surplarıda balgamına vs oksurugune gore dgsyrmss..
evet vatozum onuda dün eczacı dedi onu mu alsam amaaan bu doktro bişi b,ilmiyo delircem
değiştir şurubunu yaramıyorsa.bir de ıhlamur içir bakalım,belki rahatlatır yavrunu.
dizinde ne sorunun var..

ıhlamurda veriyorum ama aynı. dizim kaydı gecen hafta ayakta duruyodum sonra bi türlü düzelemedim.
oturdupum yerden kalkamıyorum :S

cnm neyn vr kacrdm sanrm onuda

zayıflama konusu acıldı bende zayıflayamıyorum metabolizmam az çalısıyo 2,3günde tuvalete gittiğim oluyo o yüzden meyve suyu içiyorum yemeklerle falan ama doğal olmadığı için işe yaramıyo bende kuru kayısı ile hoşaf yapıcam bundan sonra.... kayınvalidem bi keresinde yapmıştı bende baktım netten aldım tarifi banucum sağol aklıma getirdiğin için

homuurr homuuuuuuuuurrrrrrrr Kızlarrr eşleriniz sevgililer günü için nasıl bi jest yaptı acebaaaaaa ?

nasil bi jest?
valla jest mest yapmadi....
siradan bi gundu...
hatta hayatimin en feci sevgililer gununu gecirdim...
gecenlerde demistim kardesim bizde ona bakiyorum,ayagini kirdi,kalkamiyor.
gerci yardimci kadin da var ev islerinde yardimci oluyor ama yine de 2 cocugum var diyebilirim.
annem de calisiyor.ama dun aksam aradai ben bakarim onlara siz gidin biyerlere dedi ama iste esim cikmadi.ben de bozuldum iyice.saat 9 gibi arkadaslari aradi nerdesiniz biz disardayiz siz de gelin diye ama artik anneme cikmiycaz demistim...neyse kisaca herkes eglendi,hediyeler aldi bende 4 duvar arasinda...kusum esimle zaten konusmuyorum,ayrica niye boyle yapti onu da bilmiyorum....sormadim da sorsam zaten milyon aciklamasi vardir ona gore...

abur cuburu kesmezsen zor kanaryacım.ben onları pek sevmem zaten,çocuklara da almıyorum fazla.meyve veriyorum bir şey arandıklarında.sen de alma.evde olmayınca yenmiyor işte..
kestim canim.yemiyorum artik.sonkez pazar patlayasaya kadar yedim su anda yemiyorum.inan farkediliyor iki günde.tamam su anda vücuttan su cekiliyor ama o bile güzel.kiyafetlerimi özledim hic birini giyemiyordum.yaza kadar güzel bir forma gelirim insaallah.

merhaba kızlar
bugun kızımı doktora götürdük bizde orta kulak iltihabı olmuşuz doktor losefar,peditus verdi.kızım çok huzursuz. bu zamana kadar hiç hasta olmadık diye seviniyodum şimdi baya kötüyüz,diş çıkarma ve gribimizde eklendi.biraz öncede gözünün iltihaplandıgını fark ettim.sütüle ve kaynamış suyla sildim umarım iyi gelir öneriniz varmı?ne zormuş ya hu

zasacim zor bir durum.Allah yardimciniz olsun.kolay kazanilmiyor.sagliktan ötesi yok ama iste insanin elinde degil üzülmemesi.cok gecmis olsun.

canım geçmiş olsun benimkide öksürdüğünde asist kullandık ama günde bir kere verdim ben .pekmez içirdim sabah akşam ii geldi sende içir keçiboynuzu birde ıhlamur dediğin gibi

geçmiş olsun,göze en iyi gelen şey anne sütü damlatmışsın sanırım geçer inşallah

canım senin tipin gayet güzel resimlerden gördüğüm kadarıyla.bence boşa yapıyon

bende akşam 6 dan önce yerim yemekleri .evlendiğim kilo 65 di benim şu an 84 düm ben en şişkonuz benim hehe benimde troit bezim çalışmıyo hormon ilaçlarıbirde bebek için 3 yıl kadar tedavi görünce bir çıktım 83 ne .neyse okadar ilaç boşa kullandım hamiş kalamadım.sonra badmintona başladım 2 ayda 10 kilo verdim .sonraki ayda hamile kaldım .şimdi kilo vermeden önceki haldeyim o yüzden vermem gerek ben 73 olsam yeter diyorum inşallah verrim ya.şimdi gündüzleri ders çalışmaya başladım kafam çok meşgulken yemek aklıma gelmez mertte yormaya başladı.baharda badmintona da başlarım ,şimdi oynayamıyorum çok terliyosun çünkü hasta olurum. bakalım inşallah verrim bende :82:

sağolun kızlar,bekliyoruz,dün gece düşünmekden hiç uyuyamadık zombi gibiyizz.

canım benim ççok geçmiş olsun..Allah sağlıktan etmesin napalım bi şekilde imtihan ediliyoruz bişeylerden...Rabbim beterinden saklasın canım..

gece uyumak mı onu nasıl bişey ya son 1 haftadır her saat başı kalkıyoruz :2: :2:
ya bundan 1 ay önce bronşit oldu ipek. ozaman aramıştım bunu vermişti yine. bişeye yaramadı iğne olduk sonra tekrar bundan verdi. bide karaturp veriyorum sabah akşam faydasını bulurum inşAllah.

canım benim geçmiş olsun ipeğe nazara geldi kuzu..bricanyl şurubu bizde kullandık canım ama biz buharda almıştık geçirmişti hatta 2 sefer kullandık.. odayı nemli tut birde varsa yüzüne soğuk buhar tut canımm.ben nette bişey okudum araştırabilirsiniz odaya soyulmamış soğan koymak gribi önlüyomuş ben koydum hem yatak odasına hem oturduğumuz odaya..

canım augmentin çocuklar için olanı yasaklandı diye duymuştum ben..iyi ki kullanmadınız..

canim cok gecmis olsun ipek böcügüne.Allah sifa versin.

canim benim tesekkür ederim gece gece beni pek bir mutlu ettin.ben eski halime aliskin oldugum icin biraz bana fazla geliyor kilom.birde buraya almanyaya annemler gelicek.3 ay kalacaklar.eee tabi annem yaparda yemekleri ben bos durumuyum.kilo üstüne kilo yapmayayim diye,birazda onun icin diyet yapiyorum.gelince baklava bile yapicam diye düsün yani
insaallah canim sende istedigin kiloya ulasirsin.

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım.ben de her iki dizimden rahatsızlanmıştım bir dönem.diz içine yapılan iğnelerden sonra daha beter olmuştum.o yaz çok fazla yüzdüm ve tüm eklem ağrılarım uçup gitti ne hikmetse.yürüyemez durumdan koşar hale geldim bir ayda.bakalım doktor ne diyecek sana.

benim kızz hiç durmuyooo,çok kuduruyoooo.tuvalete bile petimden patır patır geliyooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

benim kızz hiç durmuyooo,çok kuduruyoooo.tuvalete bile petimden patır patır geliyooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

benimki de kapını ağzından bağırıyo önce sonra ağlamaya başlıyo "nerdesin?" diye bir yandan da apalıyo öle komik oluyo ki...yanına gidincede üstüme tırmanmaya çalıyo..yaa bir de kızım sıkılınca suratı kıpkırmızı oluyo sıkıyo kendini göbeğini dışarı çıkarıyo..herşeyden her an sıkılıyo..bi ara öyle yaparken fotoğrafını koyucamm

hemsommm ben onun göbisini yerimmm cekde görelim.
benim kizda geceleri uyumuyor resmen hortluyor,sürekli oyun oynamak istiyor,kucagima oturdugunda iki elimi tutup basliyor sallanmaya,fis fis kayikci oynayacakmisiz.hopur hopur hoplamalar,hic susmuyor sürekli konusma halinde ba ba baaaaaa,eeeee,ye ye yeeee,goo gooo birde diisssssss arkasindan ciglikkk aaaaaaa.ooooooo...sabaha kadar böyleyiz.hicmi yorulmaz bunlar ya ne zaman erken yatip erken kalkacak bilmiyorum.birara öyleydi yine bozuldu düzeni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…