evet vatozum onuda dün eczacı dedi onu mu alsam amaaan bu doktro bişi b,ilmiyo delircem
bricanly yı ben kullncktm doktor kızdı cnm seydacım yaaa
hdrlyn dıye bişi var onu verdıı sanrm oksurk surplarıda balgamına vs oksurugune gore dgsyrmss..
değiştir şurubunu yaramıyorsa.bir de ıhlamur içir bakalım,belki rahatlatır yavrunu.
dizinde ne sorunun var..
cnm neyn vr kacrdm sanrm onuda
homuurr homuuuuuuuuurrrrrrrr Kızlarrr eşleriniz sevgililer günü için nasıl bi jest yaptı acebaaaaaa ?
kestim canim.yemiyorum artik.sonkez pazar patlayasaya kadar yedim su anda yemiyorum.inan farkediliyor iki günde.tamam su anda vücuttan su cekiliyor ama o bile güzel.kiyafetlerimi özledim hic birini giyemiyordum.yaza kadar güzel bir forma gelirim insaallah.abur cuburu kesmezsen zor kanaryacım.ben onları pek sevmem zaten,çocuklara da almıyorum fazla.meyve veriyorum bir şey arandıklarında.sen de alma.evde olmayınca yenmiyor işte..
gecmis olsun canim.ya bundan 1 ay önce bronşit oldu ipek. ozaman aramıştım bunu vermişti yine. bişeye yaramadı iğne olduk sonra tekrar bundan verdi. bide karaturp veriyorum sabah akşam faydasını bulurum inşAllah.
zasacim zor bir durum.Allah yardimciniz olsun.kolay kazanilmiyor.sagliktan ötesi yok ama iste insanin elinde degil üzülmemesi.cok gecmis olsun.maşşallah iyi teyzesiyesi onu..aptamil iyi mama dene bakalım.
maşşallahh,ahhh bende bi verebilsemmmm..evde olunca zormuş,dışarda olunca daha kolay.
kilo sorunu olmayan verebilir ama herzaman vermeyin bence,zaten pirinçunundan aldığı vitamini herşekilde alıyor,şişiriyor sadece çevremeden gördüğümü söylüyorum,ben hiç vermedim versem nolurdu bilmiyorum,ada zayıf olsaydı şimdiye yürümeye başlardı.
:))benimki bugün bana kalın bir künye almış,çok beğendim,çokda ağır duruyor.amaşuan takamam adanın oyuncağı olur.ben bişey alamadım maleseffbügün eşimin moreli çok bozuk,bizim iddea bayii dükkanımız var,eleman duruyor başında geçenlerde 17 yaşında bi çocuk gelmiş,oyun oynamak için tam elinde kupon varken polisler gelmiş,bügün makinayı kapatmışlar,eşim başka bir işletme çalıştırıyor başında olmadığı için başımıa bu geldi,nerden baksan 30bin zararımız olucak,çok üzgünüz,az önce odaya girdiğimde dua ediyordu,nasıl içim cız etti.şu mübarek günün hatrına ALLAH yardımcımız olsun dua edin dostlarım,evimizde huzurumuz kaçtı..
zasacim zor bir durum.Allah yardimciniz olsun.kolay kazanilmiyor.sagliktan ötesi yok ama iste insanin elinde degil üzülmemesi.cok gecmis olsun.
canım geçmiş olsun benimkide öksürdüğünde asist kullandık ama günde bir kere verdim ben .pekmez içirdim sabah akşam ii geldi sende içir keçiboynuzu birde ıhlamur dediğin gibievet vatozum onuda dün eczacı dedi onu mu alsam amaaan bu doktro bişi b,ilmiyo delircem
ıhlamurda veriyorum ama aynı. dizim kaydı gecen hafta ayakta duruyodum sonra bi türlü düzelemedim.
oturdupum yerden kalkamıyorum :S
merhaba kızlar
bugun kızımı doktora götürdük bizde orta kulak iltihabı olmuşuz doktor losefar,peditus verdi.kızım çok huzursuz.bu zamana kadar hiç hasta olmadık diye seviniyodum şimdi baya kötüyüz,diş çıkarma ve gribimizde eklendi.biraz öncede gözünün iltihaplandıgını fark ettim.sütüle ve kaynamış suyla sildim umarım iyi gelir öneriniz varmı?ne zormuş ya hu
canım senin tipin gayet güzel resimlerden gördüğüm kadarıyla.bence boşa yapıyondiyet dedinizde bende bugün basladim ne zor ya.nasil olacak bilmem.ama azimliyim vazgecmiyecegim bende.su anda 67 yim.55 kilo ile hamile kaldim ve 14 kilo aldim.eski kiloma geri dönmek istiyorum ama zor gibi.sonucu yazarim yine.su anda bunlari yazarken kahvemi yudumlayip yaninda bisküvi yerdim yada kola ve abur cubur ama malesef bunlardan vazgectim artik su anda ictigim tek sey su.offfffffff,offfffffff bakalim bu sürec nasil gececek.
ben diyetten ziyade yeme alışkanlıklarımı değiştirdim.düzene koydum.akşam 6 dan sonra yemeyi bıraktım.bir de haftada 3 gün pilatese başladım.tabii havalar düzelince yürüyüş ve yüzme de eklenince daha da hızlanır kilo verimim.60 kilo da evlendiğim zamanki kilom.genç kızlığıma döneceğim bu kiloyla inşallah.
sağolun kızlar,bekliyoruz,dün gece düşünmekden hiç uyuyamadık zombi gibiyizz.
gece uyumak mı onu nasıl bişey ya son 1 haftadır her saat başı kalkıyoruz :2: :2:selam kızlar
gece hiç uyumadık ipek hep mızmız napıcam bilmiyorum
üst dişlerinden sanırm . bide öksürük başladı doktoru aradım.Bricanyl şurup verdi. kullanan oldumu aranızda bu şurubu ben bi faydasını göremedim :S
bide sol dizim çok fena randevu aldım. bi doğum yaptım döküldüm resmen ya :s nie böle olduk nazaramı geldik ne !?
ya bundan 1 ay önce bronşit oldu ipek. ozaman aramıştım bunu vermişti yine. bişeye yaramadı iğne olduk sonra tekrar bundan verdi. bide karaturp veriyorum sabah akşam faydasını bulurum inşAllah.
canım öncelikle çok geçmiş olsun ipeğimize iyi bak yaa..
bir hafta önce zümrada hafif öksürük ve burun tıkanıklığı vardı daha sonrada ateşlendi dr götürdük boğazları iltaplanmış dedi dr burnundaki tıkanıklık alt solunum yollarını tahriş rdip enfeksiyona yol açmış ve bize augmentin diye bir antibiyotik verdi eczanemizde yoktu birebir olnından verdi onun adı croxilex-bid çok faydasını gördüm bende ne öksürük bıraktı nede ateşlenme hepsini bitirdi çok şükür
canim cok gecmis olsun ipek böcügüne.Allah sifa versin.evet vatozum onuda dün eczacı dedi onu mu alsam amaaan bu doktro bişi b,ilmiyo delircem
ıhlamurda veriyorum ama aynı. dizim kaydı gecen hafta ayakta duruyodum sonra bi türlü düzelemedim.
canim benim tesekkür ederim gece gece beni pek bir mutlu ettin.ben eski halime aliskin oldugum icin biraz bana fazla geliyor kilom.birde buraya almanyaya annemler gelicek.3 ay kalacaklar.eee tabi annem yaparda yemekleri ben bos durumuyum.kilo üstüne kilo yapmayayim diye,birazda onun icin diyet yapiyorum.gelince baklava bile yapicam diye düsün yanicanım senin tipin gayet güzel resimlerden gördüğüm kadarıyla.bence boşa yapıyon
bende akşam 6 dan önce yerim yemekleri .evlendiğim kilo 65 di benim şu an 84 düm benen şişkonuz benim hehe benimde troit bezim çalışmıyo hormon ilaçlarıbirde bebek için 3 yıl kadar tedavi görünce bir çıktım 83 ne .neyse okadar ilaç boşa kullandım hamiş kalamadım.sonra badmintona başladım 2 ayda 10 kilo verdim .sonraki ayda hamile kaldım .şimdi kilo vermeden önceki haldeyim o yüzden vermem gerek ben 73 olsam yeter diyorum inşallah verrim ya.şimdi gündüzleri ders çalışmaya başladım kafam çok meşgulken yemek aklıma gelmez mertte yormaya başladı.baharda badmintona da başlarım ,şimdi oynayamıyorum çok terliyosun çünkü hasta olurum. bakalım inşallah verrim bende :82:
evet vatozum onuda dün eczacı dedi onu mu alsam amaaan bu doktro bişi b,ilmiyo delircem
benim kızz hiç durmuyooo,çok kuduruyoooo.tuvalete bile petimden patır patır geliyooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hemsommm ben onun göbisini yerimmm cekde görelim.benimki de kapını ağzından bağırıyo önce sonra ağlamaya başlıyo "nerdesin?" diye bir yandan da apalıyo öle komik oluyo ki...yanına gidincede üstüme tırmanmaya çalıyo..yaa bir de kızım sıkılınca suratı kıpkırmızı oluyo sıkıyo kendini göbeğini dışarı çıkarıyo..herşeyden her an sıkılıyo..bi ara öyle yaparken fotoğrafını koyucamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?