hemsommm ben onun göbisini yerimmm cekde görelim.
benim kizda geceleri uyumuyor resmen hortluyor,sürekli oyun oynamak istiyor,kucagima oturdugunda iki elimi tutup basliyor sallanmaya,fis fis kayikci oynayacakmisiz.hopur hopur hoplamalar,hic susmuyor sürekli konusma halinde ba ba baaaaaa,eeeee,ye ye yeeee,goo gooo birde diisssssss arkasindan ciglikkk aaaaaaa.ooooooo...sabaha kadar böyleyiz.hicmi yorulmaz bunlar ya ne zaman erken yatip erken kalkacak bilmiyorum.birara öyleydi yine bozuldu düzeni.
canım gerçekten günlerini çok iyi değerlendirmişsin.tamamen doğal hayata adamışsın kendini.herzzaman herşeyin doğalından yanayım.benim kuzenim oğlu gününde 1,200 gr.olarak düşük kilolu doğdu.kuzenim onun için keçi alıp günlük keçi sütü kaynatıp içirdiler yoğurdunu peynirini keçi sütünden yapıp yedirdiler şimdi çocuk 2 yaşında ama 4 yaşa bedel.inanılmaz gelişim gösterdi biz birebir yaşadık bu durumu.bu arada sizin köyünüz neresi cnm??
tamam çekicem yayınlarım
ayy evet ya enerjileri çok maşşallah benim pilim bitiyo ama ecrinin gözlerinde uyku olmuyoo gece 12 filan anca uyutuyorum oda zorlaaya ne güzel saat 9 30 10 gibi uyurdu bi hasta oldu yok uyumuyo..hmm ben tahini araştırdım canım besin alerjisi yoksa verilebiliyomuş..bende aldım deniycem canım allerji yapıcak mı diye..
su anda nerdesin bilmiyorum canim ama pisman olmazsin.ayy cok güzel yapmissin.bende isterdim su anda köyde yasamak.hersey dogal,bende esime yalvariyorum artik buralardan gidelim kendi memleketimize yerleselim diye.esimde eskisehirli ama burada dogmus yetismis.simdi olmaz.ama eninde sonunda yerlesecegimiz yer eskisehir.slm kızlarrrrnurayegecim evet koye gıtmmem ıyı oldu eskışehırın ozdenk koyune gıttık canım eşim oralı bende herşeyın dogalından yanayım canım ama işte ımkan oldumu degerlendırıyorum eskısehıre tasınma ıhtımalımız var eger tasınırsak haftada bır gun sırf koye ogluma birşeyler yapmak için gıdecegım ordayken eşim kumesten yumurtayı alıp getırıyorduuu pişirip ogluma verıyordum superdı yaaa oglum gunde 2-3 kere yatıyordu 1 er saat uyuyordu havası ıyı geldı valla
zasacım evet koye gıttım gelırken dolu dolu geldım boş durmadımmmm
sizinkiler ne kaadar uyuyo arkadaşlar............ :44:
kızlar benım oglumda 10 gunden berı gecelerı aglıyor şok oluyorum sonunda uyuyor ama bazen 20 dakıkada bır uyanıyor daha once boyle olmamıştı gunduzlerıde hıcbırşeyı yok maasallah uykusuzluktan bayılcak gibi oluyorum bazen
canım benimki de öyle biz yine ateşlendik üst dişleri çok fazla şişmiş resmen morarmış bizim köpek dişleri bile bukadar zorlamamıştı.nerdeyse 1 aydır çok fena bi uykusuzluk çekiyorum gözlerimin altı mosmor.kızlar dün oğlumun sol dizini oynatamadığını fakettim çocuk kapkatı kesmiş bacağını oynatmıyo hiç dizini kıvıramıyo doktoru aradık bi ortapediciye götürün dedi.ama öncesinde öyle bişey yoktu niye oldu anlamıyorum acaba kayınvalidemgiller ben odada yokken incittilermiki diye de düşünmeden edemiyorum.noluyo bu çocuğa ya nazara mı geliyo anlamıyorumki devamlı bi doktorrrrdaha 3-4 gün oldu doktordan geleli...kızlar dua edin ya tam iyileşti diyorum daha başka bişey çıkıyo hiç toplanamıyo çocuk..allah daha beterlerinden saklasın inşallah ama ben de kendimi suçlamadan edemiyorum.ben mi yapamıyorum bu çocuk bakma işini diye..ama hasta olmasın diye dışarı bile çıkarmıyorum ya çünkü çıktığmız gün hastalanıyo neyse kızlar eşim işten izin almış geliyormuş ben de hazırlanayım çocuğu 1 saatlik yere doktora götürcez imkansızlık böyle bişey maleseff..kendinize ii bakın
delirmek üzereyimmmm!!ada hiç susumuyo hep ağlıyoo,gece yatağında yatmıyo kiiii ben onu 2 aylıkken ayırdım yanımdan.deli gibi ağlıyo sürekli,2 gün öncebiyere gittim orda çocuğu olmayan bi kadım BUNA NE YEDİRİYOSUN BÖYLE TOMMBİŞ? dedi aptal şey,o günden beriii durmadan ağlıyoo,nazara geldi kızım,napıcam şaşırdım,oağlarken kapıyı çekip evden çıkmak istiyorum,yarım saat bakıcak kimse yokk yaaa,ölücem sinirdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sizinkiler ne kaadar uyuyo arkadaşlar............ :44:
çok çok geçmiş olsun canım ... seni çok iyi anlıyorum, TR deyken dağın başında bir hidrolik santralda çalışmak zorunda kalmıştım da doktora falan gitmek en az 1 saatti... inşallah düzelir bebeğin, allah şifa versin biranönce..canım benimki de öyle biz yine ateşlendik üst dişleri çok fazla şişmiş resmen morarmış bizim köpek dişleri bile bukadar zorlamamıştı.nerdeyse 1 aydır çok fena bi uykusuzluk çekiyorum gözlerimin altı mosmor.kızlar dün oğlumun sol dizini oynatamadığını fakettim çocuk kapkatı kesmiş bacağını oynatmıyo hiç dizini kıvıramıyo doktoru aradık bi ortapediciye götürün dedi.ama öncesinde öyle bişey yoktu niye oldu anlamıyorum acaba kayınvalidemgiller ben odada yokken incittilermiki diye de düşünmeden edemiyorum.noluyo bu çocuğa ya nazara mı geliyo anlamıyorumki devamlı bi doktorrrrdaha 3-4 gün oldu doktordan geleli...kızlar dua edin ya tam iyileşti diyorum daha başka bişey çıkıyo hiç toplanamıyo çocuk..allah daha beterlerinden saklasın inşallah ama ben de kendimi suçlamadan edemiyorum.ben mi yapamıyorum bu çocuk bakma işini diye..ama hasta olmasın diye dışarı bile çıkarmıyorum ya çünkü çıktığmız gün hastalanıyo neyse kızlar eşim işten izin almış geliyormuş ben de hazırlanayım çocuğu 1 saatlik yere doktora götürcez imkansızlık böyle bişey maleseff..kendinize ii bakın
:) benim de bakacak kimsem yokk Semracım.. hatta bana bişey olsa beni görmeye taaaaaaa 6000 km den gelmeleri gerek ki yetişemezlr de.... bilmem bu sana kendini biraz iyi hissettirdi mi?? benim kızımın bir de yemek sorunu var, hiçbirşey yemiyor, keşke bana da ne tombiş ne güzel bakmışsın deseler ve ben sabahtan akşama tek başıma sürekli mücadele ediyorum.... sen elinde olanları, var olanları düşün .. bu günlerde elbet geçecek....delirmek üzereyimmmm!!ada hiç susumuyo hep ağlıyoo,gece yatağında yatmıyo kiiii ben onu 2 aylıkken ayırdım yanımdan.deli gibi ağlıyo sürekli,2 gün öncebiyere gittim orda çocuğu olmayan bi kadım BUNA NE YEDİRİYOSUN BÖYLE TOMMBİŞ? dedi aptal şey,o günden beriii durmadan ağlıyoo,nazara geldi kızım,napıcam şaşırdım,oağlarken kapıyı çekip evden çıkmak istiyorum,yarım saat bakıcak kimse yokk yaaa,ölücem sinirdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
merhaba kızlar kaç gündür melisim hastaydı ateşi düşmek bilmedi doktora götürdük kanında mikrop çıktı boiğazında hafif bişey varmış antibiyotik verdi ne yazık ki onu kullanıyoruz çok şükür ateşi düştü. onunla uğraştım hati hastalanınca huyu da değişti bari o sakin diyodum şimdi aynı o da Almina gibi oldu o da bi hastalıkta huy değiştirmişti ondan beri edepsiz inşallah düzelirler az önce yatırdım onları evi toplamam gerek ama ruhum o kadar yorgun ki hiç toplayasım yok canım sıkkın çok karamsarım inşallah bugünler de geçicek
merhaba kızlar kaç gündür melisim hastaydı ateşi düşmek bilmedi doktora götürdük kanında mikrop çıktı boiğazında hafif bişey varmış antibiyotik verdi ne yazık ki onu kullanıyoruz çok şükür ateşi düştü. Onunla uğraştım hati hastalanınca huyu da değişti bari o sakin diyodum şimdi aynı o da almina gibi oldu o da bi hastalıkta huy değiştirmişti ondan beri edepsiz inşallah düzelirler az önce yatırdım onları evi toplamam gerek ama ruhum o kadar yorgun ki hiç toplayasım yok canım sıkkın çok karamsarım inşallah bugünler de geçicek
bu arada benim kızım hala emeklemiyor... Sizinkiler ne zaman emeklemeye başladılar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?