- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
benim ki de dün 8 ayını doldurdu,doğum günlerini çifter çifter kutlayacağız desene..evet bugun 8 aylık oldu darısı senin basına:)) ayy evet sanki dün gibi dogum yaptım zaman ne cabuk geciyor yaaa... masallah bebişlerimize
sporla şekerim sporla.başka türlü gitmiyor bu yağlar.daha da 10 kilom var verecek.offf off.....
valla vaktim olmuyor sözünü inandırıcı bulmuyorum month çum.daha bir çocukta böyle vaktim yok dersen biz ne yapalım.hiç olmazsa ebru şallı yla 10.30 da pilates yap evde.uyut bebeğini,ya da onu da yanına yatır oyun oynar gibi yapabildiğin kadar işte.benim spor yapmaya vaktim olmuyo evde yalnız olduğum için malum bebişde var bende hamile kalmadan önce yürüyüşle 5 kilo vermiştim ama şimdi çıkıp yürüyüş yapamoıyorum yaza insallah hem gezdiririm hem yürüyüş yapmış olurum
dişlerimiz çıktı 5.si şimdi 6. kabarmış,onlarda zorluyo yavrumucanım istersen bi abdes alıp dua et nazar duaasını falan oku iyi gelir inşallah dişleri çıktı mı . tüm vücudunu yokla elinle sık bakalım Allah korusun çok ağlıyo diyosun emeklerken kolunu bacağını çarpmış olmasın
geçmiş olsun canım çok zorrrr yaaa,ADA'nında dün 37,5falandı ateşi.merhaba kızlar kaç gündür melisim hastaydı ateşi düşmek bilmedi doktora götürdük kanında mikrop çıktı boiğazında hafif bişey varmış antibiyotik verdi ne yazık ki onu kullanıyoruz çok şükür ateşi düştü. onunla uğraştım hati hastalanınca huyu da değişti bari o sakin diyodum şimdi aynı o da Almina gibi oldu o da bi hastalıkta huy değiştirmişti ondan beri edepsiz inşallah düzelirler az önce yatırdım onları evi toplamam gerek ama ruhum o kadar yorgun ki hiç toplayasım yok canım sıkkın çok karamsarım inşallah bugünler de geçicek
doğru söylüyorsun senin durumun çok daha zor,ama inan bana uzak oldukdan sonra yurtiç-dışı farketmiyor,insan bi büyüğe çok ihtiyaç duyuyor bebek bakarken.Selam canım benim kızım günde 2 defa 1,5-2 saat toplam maximum 4 saat uyuyor.. gece saat 9 dan sabah 7 ye kadar uyuyor..
çok çok geçmiş olsun canım ... seni çok iyi anlıyorum, TR deyken dağın başında bir hidrolik santralda çalışmak zorunda kalmıştım da doktora falan gitmek en az 1 saatti... inşallah düzelir bebeğin, allah şifa versin biranönce..
:) benim de bakacak kimsem yokk Semracım.. hatta bana bişey olsa beni görmeye taaaaaaa 6000 km den gelmeleri gerek ki yetişemezlr de.... bilmem bu sana kendini biraz iyi hissettirdi mi?? benim kızımın bir de yemek sorunu var, hiçbirşey yemiyor, keşke bana da ne tombiş ne güzel bakmışsın deseler ve ben sabahtan akşama tek başıma sürekli mücadele ediyorum.... sen elinde olanları, var olanları düşün .. bu günlerde elbet geçecek....
hep bebekler hasta sanırım... biran önce iyileşmelerini temenni ediyorum.. hasta olunca bebekler çok çok üzülüyoruz...
canım emeklemeden yürü belki,çoğu bebek öyle,koltuklardan tutunup yan yan gdiyorsa yada çabalıyorsa sorun yoktur,zaten tutunup gitme meselesinidi 10. ayda bekleriz daha erken..Bu arada benim kızım hala emeklemiyor... sizinkiler ne zaman emeklemeye başladılar??
evet kızılmaz ama bazen sabrım çok tükeniyor,yapı olarakda çoook sakin biri değilim kii.sinirleniyorum hemencecik.ALLAHıms hep dua ediyorum banasabır versin diye.canım hiç bir bebek bir sıkıntısı yoksa ağlamaz.önce sabır,sonra dua.derdini anlatamayan birine kızılır mı güzelim yaa...biz 5 ay boyunca gaz nöbetleriyle hiç aralıksız ağladık.öyle böyle değil ama,çığlık çığlığa.yapmadığım,denemediğim hiç bir şey kalmadı.aynen benim de 1 bardak su verecek kimsem yoktu yanımda.bir de büyük kızımın bana olan ihtiyacı...kabus gibiydi ama sabırla herşey geçiyor.
son günlerde iş durumunun da verdiği sıkıntıyla katlanamaz hale gelmişsindir,seni anlıyorum.ama 5-6 ay içinde rahatlayacağımız günler geliyor.az kaldı canım.azıcık daha dayan.sabrın azalınca bebeği olmayan ya da kaybetmiş arkadaşların paylaşımlarını oku.nasıl şükredeceksin durumuna....
kzlar birde benim kızımın çok kilolu olduğunu söyledi hemşire mamayı kes verme dedi sebze ve meyve yedir diyo ee şimdi ben gece yatarken sebze çorbasımı yediricem ee o zaman gaz yapar dedim dr yapmaz sen ver dedi offf off evide bi görseniz geçen gün alışveriş yaparken deli gibi tüm mama çeşitlerinden aldım onlar nolucak bilmiyorummm
sürünmeside yeterli canım,onada emekleme diyolar.illa popsunu kaldırıp gitmesi şart değilkiii.yaşında adım atar.canım kaç aylık senin oğlun?? bide kız çocukları daha erken yürür falan derler... benim kızım sadece sürünüyor o da geri geri...
aldırmıyorum aslındaama yaptıkları terbiyesilik.hiçsevmem öyle kadın ortamlarını hiçde girmem,nasıl olduysa o gün gitim,bidahada gitmem.inşallah sağlıkla geçer canım..saol canım geçmiş olsun .bızım aşımız 1 ay sonra çok dıkkat etmek lazım zaten bu ara.malum grıbal enfeksiyonlar da salgın var. en ıyısı kıs çıkana kadar zorunlu olmadıkça bebeklerimizi kalabalık ortamlara sokmamak.
zasa ya sen oyle kadınlara aldırma sen kızına çolk gusel baktıgın için kıskançlıktan laf sokuyolar.nazarı değmiştir negatif baktıysa sıze.bılıyosan nazar duası oku canım.Allah yardımcınız olsun ben de ilk aylarda çok bunalmıştım sürekli ağladıkça..ama az kaldı buyuyolar gunden gune bu gunler de gececek inşallah canım
benimde oğlum dısaran gelince bikaç defa ağlamıştı çok kötü çığlık çığlığa eşimde bende zor susturuyoduk sonra rezene çayı içirdim gazı varmış çıktı ama yine ağlıyodu zar zor susturduk sonrada bir tutam tuzu basında çevire çevire felak,nas,ayetel kürsini yada bildiğin duaları oku sonra tuzu yana ocağa at yansın vallahi ne kadar doğru bilmiyorum kocakarı şeyi ama ben dısarı çıkıp eve gelince yaptım bidaha ağlamadı aklıma geldikçede yapıyorum bazende unutuyorum sende bidene istersen
canım ya geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın inşallah..önemli bişey yoktur inşallah Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle..ANNE OLMAK GERÇEKTEN ZORRRRRRRRR.. :26: :26:
çookk zorrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
canımm sakin olmayı dene önce sen stres yağınca daha fena ağlıyorlar..bende aynıyım seninle dün pazara çıktık ecrinle hava alsın dedim eve zor geldim öyle bi yırtındi ki sorma herkes bize bakıyo ay çocuk niye ağlıyo filan arabasından aldım kucağıma boş arabayı sürdüm anca öyle sustu..sinir sınırlarımı zorluyo ecrin benim ama ada sakim bi çocuk sanki..canım yüzünü 3 kere yıkayıp eteğine sil der annem bende yaparım bazen sakinler..kesinlikle nazar oluyo hemen huyu değişiyo çocukların..
benimki çok yaramaz değil,sakin genelde,eşimde öyle diyo,o yüzden zorumuza gidiyo dedi,böylealışmadık dişyo,haklıda,bizimki gezmeyiseviyoo.bugün çıkarcam onu.demek ecrin de öyle yaptı,bak sen sıpalara yaaaa,rezil ediyolar bizi,benimkide dışarda falan yemeğe gitiiğimizde yakamı çekiştiriyooo özellikle emmek için değil,oynak içinb neyse önlüğümü takıpemziriyim diyorum herkesin ortasında ceeeee yapıp açıyo millete rezil oluyorum,bideizin vermeyince bağırıyo,çok seviyo oyun.bide açarkn deee(yani ceee)diyoo.sıpaaa!!
geçmiş olsun canım keşke hiç hasta olmasalar...
benim kızım 1 haftadır tam apalıyo sizin daha erken biraz daha rahatsın..
bu arada hepinize günaydın.yorgun ve uykusuz bir geceden sabaha direkt geçiş yaptık biz....
valla vaktim olmuyor sözünü inandırıcı bulmuyorum month çum.daha bir çocukta böyle vaktim yok dersen biz ne yapalım.hiç olmazsa ebru şallı yla 10.30 da pilates yap evde.uyut bebeğini,ya da onu da yanına yatır oyun oynar gibi yapabildiğin kadar işte.
o da olmazsa you tube dan leslie sansone un evde yürüyüş videosunu aç yarım saat yürü.o
da mı olmadı aç sevdiğin bir müzik danset bebeğinle.
yani yeter ki yapacağım de ve kendine bahaneler üretme.sonuçlara kendin bile şaşıracaksın.ve buraya kilo veriyorum diye yazacaksın.ben sana inanıyorum.
benim ki de dün 8 ayını doldurdu,doğum günlerini çifter çifter kutlayacağız desene..
hayırlı olsun canım sana da .. Seninki de mi 17 haziran doğumlu??
hayırlı olsun canım sana da .. seninki de mi 17 haziran doğumlu??
kızlar oğlumun bacağını 1 haftalığına yarım alçıya aldılar,röntgen ve kan testi temiz çıktı galiba acıtmış dizini dedi,dinlendirelim 1 hafta bacağını sonra alçıyı siz de kesip çıkarabilirsiniz dedi.kayınvalidemler hala burda yani anlıycağınız baya bi bunalımdayım...sabahtan akşama 1 dk oturamıyorumgece desen sabaha kadar 15-20 dk bir ayaktayım zaten yastığa kafamı bile koyamıyorum,yorgunluktan bittim.nekadar yorulduğumu bitkin düştüğümü rahat olmadığımı göüp biliyo kayınvalidem ama hadi kızım sen yarım saat uzan ben bakarım çocuğa çok yoruluyosun geceleri demiyo.hala pişkin pişkin yanımda druyolar yaaa nasıl bi anlayışsızlıktır anlayamadım gitti..çok bitkinim kızlar çokk onlar geleli ben 2 kilo vermişim onlar da 2-3 kilo almış anlayın yani durumumuyakında çıldırcammm:84::84:
çıkınca hepsi birden çıkar:)ohh zasacımm ne güsel sizin 6. dişiniz bile çıkmış masallah.bizim daha bir tane bile yok bakalım ne zaman çıkıcak :)))dişsiz soytarı benimki
geçmiş olsun cnm,benimde boğazlarım acıyoo.Nbersiniz kızlar bakamadım kk ya. biz hala gece gündüz mızmız modunda :S bende kötüyüm bugün dokotra gidicektim iptal etmek zorunda kaldım randevumu karnım çok ağrıyo. haftaya allıcam artık :S
aynısı canım tıpatıp aynısı yalnız değilsin..iyi akşamlar kızlar nasılsınız??
Yaa bişey sorcam sızın bebeklerinizde sizin üstünüze düştümu benimki dk. olsun yanından ayırmıo beni sureklı kucagımda ben yurt dışında yasıorum bı fırsatını bulduk türkıyeye geldikannemleri ziyarete huy değiştirdi yazık annemler nasıl sevmek istio hiç sevdirmio kendini.bende seviniodum turkiyeye gidince anneme veririm bende biraz rahat ederim uyurum diyordum ama iyice yorulur oldum şimdi çooookkk sinir oluyorum bu duruma....
kızlar oğlumun bacağını 1 haftalığına yarım alçıya aldılar,röntgen ve kan testi temiz çıktı galiba acıtmış dizini dedi,dinlendirelim 1 hafta bacağını sonra alçıyı siz de kesip çıkarabilirsiniz dedi.kayınvalidemler hala burda yani anlıycağınız baya bi bunalımdayım...sabahtan akşama 1 dk oturamıyorumgece desen sabaha kadar 15-20 dk bir ayaktayım zaten yastığa kafamı bile koyamıyorum,yorgunluktan bittim.nekadar yorulduğumu bitkin düştüğümü rahat olmadığımı göüp biliyo kayınvalidem ama hadi kızım sen yarım saat uzan ben bakarım çocuğa çok yoruluyosun geceleri demiyo.hala pişkin pişkin yanımda druyolar yaaa nasıl bi anlayışsızlıktır anlayamadım gitti..çok bitkinim kızlar çokk onlar geleli ben 2 kilo vermişim onlar da 2-3 kilo almış anlayın yani durumumuyakında çıldırcammm:84::84:
canım benim geçmiş olsun...onlar bişey söylemiyorlarsa sen söylee ben kendimi iyi hissetmiyorum biraz yatıcam siz bakın çocuğa de baksınlar..sen de yat dinlen biraz sanada yazık..herkes ne kadar bencil ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?