- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
canım hiç bir bebek bir sıkıntısı yoksa ağlamaz.önce sabır,sonra dua.derdini anlatamayan birine kızılır mı güzelim yaa...biz 5 ay boyunca gaz nöbetleriyle hiç aralıksız ağladık.öyle böyle değil ama,çığlık çığlığa.yapmadığım,denemediğim hiç bir şey kalmadı.aynen benim de 1 bardak su verecek kimsem yoktu yanımda.bir de büyük kızımın bana olan ihtiyacı...kabus gibiydi ama sabırla herşey geçiyor.delirmek üzereyimmmm!!ada hiç susumuyo hep ağlıyoo,gece yatağında yatmıyo kiiii ben onu 2 aylıkken ayırdım yanımdan.deli gibi ağlıyo sürekli,2 gün öncebiyere gittim orda çocuğu olmayan bi kadım BUNA NE YEDİRİYOSUN BÖYLE TOMMBİŞ? dedi aptal şey,o günden beriii durmadan ağlıyoo,nazara geldi kızım,napıcam şaşırdım,oağlarken kapıyı çekip evden çıkmak istiyorum,yarım saat bakıcak kimse yokk yaaa,ölücem sinirdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cnm kımı cocuk emeklemz dırek yurur belkı sennkıde oledırrrr bugnlerın tadını cıkar bosver omurrrr emeklıyor tutnarak kalkıyor yuruyorr ama surklı dusyrrr agzı kackere kanadı kafası kackere morardı
neyseee böle böle ogrencklr tabe duse kalka
kızlar kızamık salgını başlamış 1 yaş altı çocuklara bulaşırsa ölüme kadar götürüyomuş sağlık ocağından tel geldi aşıya çardılar sabah aşı yaptırdım çok şükür 2.side mayısta yani 1 yaşına girince szlerde götürün hiç beklemeyin
hemşirerye dedimki ne bu aceleniz böyle..?
dedi ya 1 yaş üstü çocuklarla karşılaşırsa dedi
yani çok dikkat etmek lazım topluma girince önleminizi alın
kzlar birde benim kızımın çok kilolu olduğunu söyledi hemşire mamayı kes verme dedi sebze ve meyve yedir diyo ee şimdi ben gece yatarken sebze çorbasımı yediricem ee o zaman gaz yapar dedim dr yapmaz sen ver dedi offf off evide bi görseniz geçen gün alışveriş yaparken deli gibi tüm mama çeşitlerinden aldım onlar nolucak bilmiyorummm
kzlar birde benim kızımın çok kilolu olduğunu söyledi hemşire mamayı kes verme dedi sebze ve meyve yedir diyo ee şimdi ben gece yatarken sebze çorbasımı yediricem ee o zaman gaz yapar dedim dr yapmaz sen ver dedi offf off evide bi görseniz geçen gün alışveriş yaparken deli gibi tüm mama çeşitlerinden aldım onlar nolucak bilmiyorummm
delirmek üzereyimmmm!!ada hiç susumuyo hep ağlıyoo,gece yatağında yatmıyo kiiii ben onu 2 aylıkken ayırdım yanımdan.deli gibi ağlıyo sürekli,2 gün öncebiyere gittim orda çocuğu olmayan bi kadım BUNA NE YEDİRİYOSUN BÖYLE TOMMBİŞ? dedi aptal şey,o günden beriii durmadan ağlıyoo,nazara geldi kızım,napıcam şaşırdım,oağlarken kapıyı çekip evden çıkmak istiyorum,yarım saat bakıcak kimse yokk yaaa,ölücem sinirdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım benimki de öyle biz yine ateşlendik üst dişleri çok fazla şişmiş resmen morarmış bizim köpek dişleri bile bukadar zorlamamıştı.nerdeyse 1 aydır çok fena bi uykusuzluk çekiyorum gözlerimin altı mosmor.kızlar dün oğlumun sol dizini oynatamadığını fakettim çocuk kapkatı kesmiş bacağını oynatmıyo hiç dizini kıvıramıyo doktoru aradık bi ortapediciye götürün dedi.ama öncesinde öyle bişey yoktu niye oldu anlamıyorum acaba kayınvalidemgiller ben odada yokken incittilermiki diye de düşünmeden edemiyorum.noluyo bu çocuğa ya nazara mı geliyo anlamıyorumki devamlı bi doktorrrrdaha 3-4 gün oldu doktordan geleli...kızlar dua edin ya tam iyileşti diyorum daha başka bişey çıkıyo hiç toplanamıyo çocuk..allah daha beterlerinden saklasın inşallah ama ben de kendimi suçlamadan edemiyorum.ben mi yapamıyorum bu çocuk bakma işini diye..ama hasta olmasın diye dışarı bile çıkarmıyorum ya çünkü çıktığmız gün hastalanıyo neyse kızlar eşim işten izin almış geliyormuş ben de hazırlanayım çocuğu 1 saatlik yere doktora götürcez imkansızlık böyle bişey maleseff..kendinize ii bakın
merhaba kızlar kaç gündür melisim hastaydı ateşi düşmek bilmedi doktora götürdük kanında mikrop çıktı boiğazında hafif bişey varmış antibiyotik verdi ne yazık ki onu kullanıyoruz çok şükür ateşi düştü. onunla uğraştım hati hastalanınca huyu da değişti bari o sakin diyodum şimdi aynı o da Almina gibi oldu o da bi hastalıkta huy değiştirmişti ondan beri edepsiz inşallah düzelirler az önce yatırdım onları evi toplamam gerek ama ruhum o kadar yorgun ki hiç toplayasım yok canım sıkkın çok karamsarım inşallah bugünler de geçicek
kızlar büyük tehlike doğmuş su çiçeği salgını çıkmış bugün sağlık ocağından aradılar yarın aşıya çarıyolar gidip su çiçeği aşısı yaptırıcam kızıma offf offf her yıl çeşit çeşit hastalık çıkıyo yaaa((
canım benimki de öyle biz yine ateşlendik üst dişleri çok fazla şişmiş resmen morarmış bizim köpek dişleri bile bukadar zorlamamıştı.nerdeyse 1 aydır çok fena bi uykusuzluk çekiyorum gözlerimin altı mosmor.kızlar dün oğlumun sol dizini oynatamadığını fakettim çocuk kapkatı kesmiş bacağını oynatmıyo hiç dizini kıvıramıyo doktoru aradık bi ortapediciye götürün dedi.ama öncesinde öyle bişey yoktu niye oldu anlamıyorum acaba kayınvalidemgiller ben odada yokken incittilermiki diye de düşünmeden edemiyorum.noluyo bu çocuğa ya nazara mı geliyo anlamıyorumki devamlı bi doktorrrrdaha 3-4 gün oldu doktordan geleli...kızlar dua edin ya tam iyileşti diyorum daha başka bişey çıkıyo hiç toplanamıyo çocuk..allah daha beterlerinden saklasın inşallah ama ben de kendimi suçlamadan edemiyorum.ben mi yapamıyorum bu çocuk bakma işini diye..ama hasta olmasın diye dışarı bile çıkarmıyorum ya çünkü çıktığmız gün hastalanıyo neyse kızlar eşim işten izin almış geliyormuş ben de hazırlanayım çocuğu 1 saatlik yere doktora götürcez imkansızlık böyle bişey maleseff..kendinize ii bakın
delirmek üzereyimmmm!!ada hiç susumuyo hep ağlıyoo,gece yatağında yatmıyo kiiii ben onu 2 aylıkken ayırdım yanımdan.deli gibi ağlıyo sürekli,2 gün öncebiyere gittim orda çocuğu olmayan bi kadım BUNA NE YEDİRİYOSUN BÖYLE TOMMBİŞ? dedi aptal şey,o günden beriii durmadan ağlıyoo,nazara geldi kızım,napıcam şaşırdım,oağlarken kapıyı çekip evden çıkmak istiyorum,yarım saat bakıcak kimse yokk yaaa,ölücem sinirdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
merhaba kızlar kaç gündür melisim hastaydı ateşi düşmek bilmedi doktora götürdük kanında mikrop çıktı boiğazında hafif bişey varmış antibiyotik verdi ne yazık ki onu kullanıyoruz çok şükür ateşi düştü. onunla uğraştım hati hastalanınca huyu da değişti bari o sakin diyodum şimdi aynı o da Almina gibi oldu o da bi hastalıkta huy değiştirmişti ondan beri edepsiz inşallah düzelirler az önce yatırdım onları evi toplamam gerek ama ruhum o kadar yorgun ki hiç toplayasım yok canım sıkkın çok karamsarım inşallah bugünler de geçicek
benim kızım 1 haftadır tam apalıyo sizin daha erken biraz daha rahatsın..Bu arada benim kızım hala emeklemiyor... sizinkiler ne zaman emeklemeye başladılar??
slllm kıslaarrrrr.......:92::92::92::92::92::92::92::92:
selam senaycımmm
nasılsın canım bebişin 8 aylık olmuş hayırlı olsuunnnnn ınanmıyorum yaaa 4 ay sonra dogum gunlerını kutlayacagızzz
evet bugun 8 aylık oldu darısı senin basına:)) ayy evet sanki dün gibi dogum yaptım zaman ne cabuk geciyor yaaa... masallah bebişlerimize
banucum 10 kiloyu nasıl verdin?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?