2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım hiç bir bebek bir sıkıntısı yoksa ağlamaz.önce sabır,sonra dua.derdini anlatamayan birine kızılır mı güzelim yaa...biz 5 ay boyunca gaz nöbetleriyle hiç aralıksız ağladık.öyle böyle değil ama,çığlık çığlığa.yapmadığım,denemediğim hiç bir şey kalmadı.aynen benim de 1 bardak su verecek kimsem yoktu yanımda.bir de büyük kızımın bana olan ihtiyacı...kabus gibiydi ama sabırla herşey geçiyor.
son günlerde iş durumunun da verdiği sıkıntıyla katlanamaz hale gelmişsindir,seni anlıyorum.ama 5-6 ay içinde rahatlayacağımız günler geliyor.az kaldı canım.azıcık daha dayan.sabrın azalınca bebeği olmayan ya da kaybetmiş arkadaşların paylaşımlarını oku.nasıl şükredeceksin durumuna....

kızlar kızamık salgını başlamış 1 yaş altı çocuklara bulaşırsa ölüme kadar götürüyomuş sağlık ocağından tel geldi aşıya çardılar sabah aşı yaptırdım çok şükür 2.side mayısta yani 1 yaşına girince szlerde götürün hiç beklemeyin
hemşirerye dedimki ne bu aceleniz böyle..?
dedi ya 1 yaş üstü çocuklarla karşılaşırsa dedi
yani çok dikkat etmek lazım topluma girince önleminizi alın

kzlar birde benim kızımın çok kilolu olduğunu söyledi hemşire mamayı kes verme dedi sebze ve meyve yedir diyo ee şimdi ben gece yatarken sebze çorbasımı yediricem ee o zaman gaz yapar dedim dr yapmaz sen ver dedi offf off evide bi görseniz geçen gün alışveriş yaparken deli gibi tüm mama çeşitlerinden aldım onlar nolucak bilmiyorummm

canım kaç aylık senin oğlun?? bide kız çocukları daha erken yürür falan derler... benim kızım sadece sürünüyor o da geri geri...

saol canım geçmiş olsun .bızım aşımız 1 ay sonra çok dıkkat etmek lazım zaten bu ara.malum grıbal enfeksiyonlar da salgın var. en ıyısı kıs çıkana kadar zorunlu olmadıkça bebeklerimizi kalabalık ortamlara sokmamak.
zasa ya sen oyle kadınlara aldırma sen kızına çolk gusel baktıgın için kıskançlıktan laf sokuyolar.nazarı değmiştir negatif baktıysa sıze.bılıyosan nazar duası oku canım.Allah yardımcınız olsun ben de ilk aylarda çok bunalmıştım sürekli ağladıkça..ama az kaldı buyuyolar gunden gune bu gunler de gececek inşallah canım

canım bu aylarda gunde 1 öğün normal yemek verilir o da öğle öğününde. senın bebiş daha 9 aylık.daha çok süt ağırlıklı beslenmesi lazım.

cnm bişey olmaz besle yürümeye baslayınca eriticek kilolarını mamaları bitirene kadar bari istersen ondan sonra vermezsin

benimde oğlum dısaran gelince bikaç defa ağlamıştı çok kötü çığlık çığlığa eşimde bende zor susturuyoduk sonra rezene çayı içirdim gazı varmış çıktı ama yine ağlıyodu zar zor susturduk sonrada bir tutam tuzu basında çevire çevire felak,nas,ayetel kürsini yada bildiğin duaları oku sonra tuzu yana ocağa at yansın vallahi ne kadar doğru bilmiyorum kocakarı şeyi ama ben dısarı çıkıp eve gelince yaptım bidaha ağlamadı aklıma geldikçede yapıyorum bazende unutuyorum sende bidene istersen

geçmiş olsun cnm yaaa hastalanınca bebişler çok üzülüyorum hem size hem onlara çok zor hele bebişlere daha da zor derdini söyleyemiyolar

sanada geçmiş olsun cnm benimkide çok kusuyo ya bıktım kusuk temizlemektn offfffff

cnm bizi hiç aramadılar su çiçeği aşısı yapmışlardı sanki ayyy hatırlayamadım aşı kartına bakıyım bi

canım ya geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın inşallah..önemli bişey yoktur inşallah Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle..ANNE OLMAK GERÇEKTEN ZORRRRRRRRR.. :26: :26:

canımm sakin olmayı dene önce sen stres yağınca daha fena ağlıyorlar..bende aynıyım seninle dün pazara çıktık ecrinle hava alsın dedim eve zor geldim öyle bi yırtındi ki sorma herkes bize bakıyo ay çocuk niye ağlıyo filan arabasından aldım kucağıma boş arabayı sürdüm anca öyle sustu..sinir sınırlarımı zorluyo ecrin benim ama ada sakim bi çocuk sanki..canım yüzünü 3 kere yıkayıp eteğine sil der annem bende yaparım bazen sakinler..kesinlikle nazar oluyo hemen huyu değişiyo çocukların..

geçmiş olsun canım keşke hiç hasta olmasalar...
Bu arada benim kızım hala emeklemiyor... sizinkiler ne zaman emeklemeye başladılar??
benim kızım 1 haftadır tam apalıyo sizin daha erken biraz daha rahatsın..

kızlarrrr burayı ve sizleri çok özledim ama benim sıpanın diş çıkarması huysuzlukları beni bağlıyo ama sağlıgı yerinde olsun bunada razıyım ama sizleride çok özledimmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…