2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hasta olanlara Allah'tan acil şifalar dilerimmmmmmmmmm...Uykusu gelenlere ii uykularrrrrrr ben burlardayımmm daha

kızlar su çiçeği aşısı 1 yaşındaki bebeklere uygulanır diye okudum nette..boncuk zümra aşısını oldu mu canım?ücretli diye okudum bi, bilginiz var mı?

yurt disinda nerdesin canim bende yurt disindayim.benim kizimda dra gidip geldikten sonra yapmisti.o gün hic kucagimdan inmek istemedi,yapisik ikiz gibiydik.birakmaya calistigim an cigligi basiyordu.dr dan cok korkuyor benim kizim.icini ceke ceke aglar.ogün cok huysuz oluyor.demem o ki,acaba yabancimi bildi ki...

gunaydınn kızlar gecmmısı okuyamadım cok uzun.. su cıcegı asısı 13-15 aylarda yapılıyor. ucretlı yapılıyor ama.. ve dun ablam soledı salghın varmıs yıne su cıcegı salgını ası zamanına kadar korusak barı bebeleri

canım umman'dayım ben sen nerdesin?
benımki uzun zamandır boyle turkiyeye gelincede ıyıce yapıştı sinir ediyor beni

canım umman'dayım ben sen nerdesin?
benımki uzun zamandır boyle turkiyeye gelincede ıyıce yapıştı sinir ediyor beni
evet ya hatirladim simdi ,resmini görmüstüm.bende almanyadayim canim.büyüdükce huy degistiriyorlar iste.söyle böyle idare edecegiz.benim annem babamda buraya gelecek tabi onlardan yüz bulunca iyice simaracak.3 ay burdalar sonra ben onlarla tr dönücem trde de 2 ay kalirsam 5 ay.5 ay rahatim insaallah

ohhh ne guzel ben haftaya dönüyorum umman'a gerçi benimde kayınvalidem gelicek orda ev değiştirdik yardım etmek için ama anne gibi olmuyo..

canım 13. ayı bekleme sakın bize sağlık ocağından telefon geldi bu aşı için 2 gün önce yaptırdık ve 2. side 2 yaşında yapılıcak sakın ihmal etmeyin en yakın sağlık ocağına gidin eğer bebekler yakalanırsa allahım esirgesin iç organlarına geçip ölüm tehlikesi oluşturuyormuş

ohhh ne guzel ben haftaya dönüyorum umman'a gerçi benimde kayınvalidem gelicek orda ev değiştirdik yardım etmek için ama anne gibi olmuyo..
dönüs kötü oluyor tam trye alisiyorsun izin zamani bitiyor buda gurbetci olmanin kaderi.evet aynen anne gibi kimse olamaz.sana simdiden iyi yolculuklar canim

cnm senin olduğun aşı kızamık diye yazmışsın,ama su çiçeği diyorsun salgın kafam karıştı :26: :26:

kızlar günaydın ben daha geçen hafta sağlık ocağı ile konuştum bana hiç aşı yapılması gerektiğini söylemedi.

kızlar bebekleriniz için eğitici kitaplar aldınızmı hiç? bir arkadaşım yapa diye bşr yayının kartonlarını söyledi hayvan fügürlü hayvanları tanıtıyormuş,gerçi bizim bebişler 5-6 yaşına kadar koyuna bile mooo diyecekler yapıları gereği gerçeği farkedene kadar.

canımçok geçmiş olsun ya üzülüyorum bu haline ( çok anlayışsızlar sana yardım edecekleri halde böle garip davranmaları.. acımıyolar sana ya çok sinir oldum ya sabır çek canım napıcaksn yüzlerinede bişi söleyemiosun allah sabır vrsin bolbol

valla kızlar benimde beynim çatlicak artık .. eşimin ailesinin hepsini sildim annesi dışında eşimede dedim. bıktım artık kimse bizle uğraşmasın istiyorum nefret ediyorum ya resmen.!
bu kadar mı fesat olur insanlar.. müslümanım diye geçiniyolar ama en büyük günahları işliyolar. benciller kendilerinde hata aramıyolar. kimse yüzdeyüz haklı değildir ama geriye bakıp dşündükleri yok hiç. sürekli insanları kullanma derdindeler. artık akıllandım kulllandırmicam kendimi zaten kullandırmadığım için sevmiyolar şuan beni.

biz daha dün bayadır berkin'e oyuncak almadığımızı farkettik ve internetten bu dönem için oyuncaklara şöyle bir göz gezdirdik. Fisher Price Eğitici Aktivite Kitabı ile Fisher Price Eğitici Türkçe Puppy oyuncaklarını sipariş verdik. aktivite kitabı resimlerinden anladığımız ve yorumlardan okuduğumuz kadarıyla güzel eğitici bir oyuncak gibi ama bakalım gelince asıl anlayacağız nasıl olduğunu.

kızlar hepinize uzun uzun uzun bir aradan sonra merhaba. malum okullar açıldı. bir koşturmaca bir koşturmaca. okulda öğrencilerle evde berkin beyle derkeeeeeeen bilgisayarın başına uzun uzun oturamaz oldum. berkin'e kayınvalidem bakmaya başladı ve berkin bey protestoda. kayınvalidem bir türlü yemek yediremiyor. ağzını bir kenetliyormuş. açtır açtıra bilirsen. kahvaltısını teyzesi yediriyor ama oda işe gidinc kayınvalideme sebze çorbasını yedirmek kalıyor. tabi kase olduğu gibi ben işten gelene kadar kalıyor. ben gelince hem yoğurdunu hem sebze çorbasını yediriyorum her halde yabancı seçiyor. eeeeeee eli mahkum alışacak babanneden yemeğe. kayınvalidem sağolsun çok iyi bakıyor. 5 günde lambayı öğrendi. lamba nerde berkin deyince hemen kafayı tavana çevirip lamba arıyor beyfendi. şimdi saatle kapıyı öğrtemeye çalışıyor kayınvalidem. yemek dışında araları iyi.

aferin ona,benimkide göz kırpmayı öğrendi,hadi sevimli bak oğlum diyorum hemen gözler kırpılıyor çok tatlı yapıyor.hiç zorlamadan yedirsin cnm kitlerse azını zorlamasın.oyunla yedirsin ben resmen maymun oldum yemek yedirecem diye

hımm bir bakayım bende şimdi netten

köküne kibrit suyu diye bir tabir var burda en güzeli uzak durmak hepsinden

şimdiden güle güle kullanın oyuncaklarınızı canım.bizde İzmire gittiğimizde boynerde puppy almıstık fakat geri iade ettik çünkü şarkıları yarım sölüyordu.sonra netten baktık bazı üretilen serilerde öyle sıkıntı varmıs kontrol et çünkü çok fazla seyler sölüyor o ayıcık anlasılmıyor.öyle bir sıkıntı olursa iade et
bende gecen gün kurabiye kavanozu aldım fena değil ama pupye göre daha az sesleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…