canım kaç aylık senin oğlun?? bide kız çocukları daha erken yürür falan derler... benim kızım sadece sürünüyor o da geri geri...
günaydın canım,iiyiz sen nasılsın ?buaRADA HERKESE GUNAYDIN KIZLAR NASILSINIZZZ?
şimdiden güle güle kullanın oyuncaklarınızı canım.bizde İzmire gittiğimizde boynerde puppy almıstık fakat geri iade ettik çünkü şarkıları yarım sölüyordu.sonra netten baktık bazı üretilen serilerde öyle sıkıntı varmıs kontrol et çünkü çok fazla seyler sölüyor o ayıcık anlasılmıyor.öyle bir sıkıntı olursa iade et
bende gecen gün kurabiye kavanozu aldım fena değil ama pupye göre daha az sesleri var
günaydın canım,iiyiz sen nasılsın ?
fisherin oyuncaklarıda öyle az sesli,bende müzikli dişliğini almıştım dediğin gibi oda hep şarkıları kısacık ve sesi çok az.şimdiki oyuncaklar hep öyleymiş çocuğu rahatsız etmesin yükses ses diye ama okadar para veriyorsun bari müzik uzun olsa .ben sanırım arkadaşımın dediği kartlardan alıp kendim hikayelerini okuyarak anlatacam.
cnm senin olduğun aşı kızamık diye yazmışsın,ama su çiçeği diyorsun salgın kafam karıştı :26: :26:
zlar ben geceleri emziriyorum hala.. çok sık uyanıyor benim bebiş.. mecbur odasında kalıyorum.. odama geçmek istiyorum artıkya nasıl az uyanmasını sağlıcam bu çocuğun ya..
köküne kibrit suyu diye bir tabir var burdaen güzeli uzak durmak hepsinden
bizide araniza alirmisiniz benim kizimda haziran bebegi..araniza katilamak istiyorum bende...:80:
kızlar herkes yaptırdımı aşıyı salgın için
hoşgeldinn ,hoşgeldın
tesekkürler canim hosbuldumm...
hoşgeldinn ,hoşgeldın
valla ası falan yaptrmadık kimsede bılgılendırmedı saglık ocagından cnm yaa
selam kızlar ben yeni doktordan geldim aşıyıda sordum 1 yaşından önce yapmıoruz dedi şuan öyle bi uygulama yokmuş yani...
selam kızlar ben yeni doktordan geldim aşıyıda sordum 1 yaşından önce yapmıoruz dedi şuan öyle bi uygulama yokmuş yani...
bizide araniza alirmisiniz benim kizimda haziran bebegi..araniza katilamak istiyorum bende...:80:
alla alla herks baska bişi söluyorrrneysee benıde arayan olmadııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?