2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

fisherin oyuncaklarıda öyle az sesli,bende müzikli dişliğini almıştım dediğin gibi oda hep şarkıları kısacık ve sesi çok az.şimdiki oyuncaklar hep öyleymiş çocuğu rahatsız etmesin yükses ses diye ama okadar para veriyorsun bari müzik uzun olsa .ben sanırım arkadaşımın dediği kartlardan alıp kendim hikayelerini okuyarak anlatacam.

günaydın canım,iiyiz sen nasılsın ?

bende iyiyyim cnmm
işbası yaptık pazrtesı sendorumu var yınee maless

bende alsm oyuncak ıyı olckkk

zlar ben geceleri emziriyorum hala.. çok sık uyanıyor benim bebiş.. mecbur odasında kalıyorum.. odama geçmek istiyorum artık ya nasıl az uyanmasını sağlıcam bu çocuğun ya..

zlar ben geceleri emziriyorum hala.. çok sık uyanıyor benim bebiş.. mecbur odasında kalıyorum.. odama geçmek istiyorum artık ya nasıl az uyanmasını sağlıcam bu çocuğun ya..

canım benim kızım 2-3 aylıktan beri akşam 9 sabah 7 uyuyor.. ben doğum yapmadan önce Tracy Hogg un bir kitabını almıştım ingilizce ama daha sonra nette de buldum "Bebek baakım sorunlarına mucize çözümler" diye türkçesi de varmış... benim çok işime yaradı, kızıma gece nasıl uyuyacağını bizzat bu kitapla öğrettim.. ayrıca nasıl doğru anne-baba olunur için de çok güzel tanımlamaları var.. işine yarayacağını düşünüyorum...

selam kızlar ben yeni doktordan geldim aşıyıda sordum 1 yaşından önce yapmıoruz dedi şuan öyle bi uygulama yokmuş yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…