2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kıslar eniştem aile hekimliğinde sağlık memuru ona sordum 1 yaşından önce aşı yok dedi.sağlık bakanlığın boyle bı uygulaması yokmuş şimdi.

selam kıslar eniştem aile hekimliğinde sağlık memuru ona sordum 1 yaşından önce aşı yok dedi.sağlık bakanlığın boyle bı uygulaması yokmuş şimdi.

evet cnm bızıde aramadılar cocugunu herkes ıyı korusun salgından dolayı bence cok dışarıyada cıkmayın bişey olmaz Allahın izniyle

slm kızlar... sizin aşınız ne zaman baktım aşı kartına haziranda yazmışlar çok uzun değilmi

Son düzenleme:
bu arada benim oğluş de deee deee daaa dedaaa anne gibi bişeyler demeye basladı haa birde reklamları gözlerini kırpmadsn bakıyo çok seviyo

canım o kartlardna bizde var monozebra,kullanıyoruz,onlar yaşına karda bendeki sonra büyükler için seslilerden alıcam.
valla en iyisini yapıyosun canım,insanlar hep aynı..
biz kullanıyoruz değişik geliyor.eğleniyoruz:)artık sorduğumda bazen kendisi gösteriyor,işine gelirse:)

bizide araniza alirmisiniz benim kizimda haziran bebegi..araniza katilamak istiyorum bende...:80:

hoşgeldin tatlım,bebeğinde hoşgeldi:)
slm kızlar... sizin aşınız ne zaman baktım aşı kartına haziranda yazmışlar çok uzun değilmi

evet canım yaşında..doğru.

buarada benisağlıkocağından aramadılar ben aradım,aile hekiminzi arayıp yaptırıcaskınızı dedi hemşire.9. ayda ve yaşında 2doz halindeymiş,ama bilmiyorum napıcam,amann nerden bulcam aile hekimi yaa,118li numara var ordan öğreniliyomuş,yada netten bakıyiim bii:)görümcemin oğlu suçiçeği olmuş,bbizimkilerden 2 ay büyük..

bizide araniza alirmisiniz benim kizimda haziran bebegi..araniza katilamak istiyorum bende...:80:
hoşgeldin :)

kızlar herkes yaptırdımı aşıyı salgın için
benide bugün aradılar yarın gidip yaptırıcam inşallah.. salgın varmış gerçektende. bi sorun olur mu dedim 1 yaşıından önce yaptırılması konusunda, 6 aylık bebeklere bile yapabilriiz eğer salgın olursa dedi. içim rahatladı öle deyince. ipek düzeltilmiş olarak 8aylık çünkü..

bu arada benim oğluş de deee deee daaa dedaaa anne gibi bişeyler demeye basladı haa birde reklamları gözlerini kırpmadsn bakıyo çok seviyo

maşallahh artık normal böle şeyler :) daha nelerini görüceksin
ipek tiyje dio teyzesini görünce
yeğenimi görüncede aba!
babasını görünce buba dio
sabahları onun kuş gibi şakımasıyla uyanıyoruzz
reklam konusunda uzmanlar pek iyi değil dio ama bütün bebekler aynı galiba. ne kadar izlettirmemeye çalışsamda annem izlettiryo bazen :S

zasacım valla bunu onlar istedi.. görümcemleiidik beyin özürlü eltimler bozdu herşeyi.
allaha havale ettim artık vicdanım rahat benim.

bende sordum salgın var dedi:S mecburen gidip yaptırıcam

Doğrudur canım da dediğim gibi daha bugun gittim gittiğim doktorda hastanenin en iyisi prof. zaten, cok sevdiğimiz bi doktor o yok olmicak 1 yasına kadar diyincede cok irdelemedim zaten ben yurtdışında yaşıorum haftasonuna dönüyorum orda salgın falan yok haftasonuna kadar bişey olmazsa bizim için gerek yok

sağlık ocağından bizi de arayan olmadı ben de aramayı düşünmüyorum evdeyiz zaten sürekli, bizimki de dede bambam mammam teyze diyo ama anne demiyo hala ( reklamlar ilgilerini çekiyor artık televizyon da ama kontrollü olmak lazım tek başınayken tv başında bırakmamaya çalışıyorum ben, televizyonun dil gelişimine çok olumsuz etkilri var dikkat edin televizyona bakarken onunla konuşun tv dekinin taklitini yapın kendinizi hissettirin nacizane tavsiyem görümcemin kızı annesinin salaklığı yüzünden hala konuşamıyo 4 yaşında sayılır tv başında saatlerce bırakıp gidiyodu hala daha aynı şeyi yapıyo malesef ne söylesek de boş...

kızlar oğlum çok komik emeklemiyor ama kendine bir yöntem geliştirdi her yere sürünüyor çok komik ama yerler parke ve soğuk bacakları buz gibi oluyor ama zapt edemiyorum her yere gidiyor böyle.hala anlamlı hiçbirşey söylemiyor.iki dil öğreniyor ondan herhalde diye düşünüyorum

iki dilmi öğreniyo cnm sen nerelisin ki... benimki daha emeklemiyo ama popo üstü odanın her yerini geziyo ellerine dayanıyo ama dizlerini daha koyamıyo emekleme pozisyonuna geçiyo gibi sonrada yüzüstü düşüyo kalkamayınca ağlıyo günde kaç defa kaldırdığımı sayamadım

yok cnm fazla izletmiyorum zaten çok konusuyorum oğlumla kelimeler söylüyorum bastıra bastıra oda söylesin diye benimki çok seviyo muhabbeti bayılıyo onunla konusunca çok gülüyo

canım sesi az değildi sadece şarkıları yarım sölüyordu sonuna kadar getirmiyordu.şarkının ortasında bitiyordu yani

Slmmm arkadaşlar... Yaa benim kzıım 8 ay 4 günlük oldu.hiç dişi çıkmadı.ara ara iştahsızlık çekiyorduk, ancak buğün inanılmaz derecedee hiç bir şey yemiyormuş.az önce annem arayıp söyledi acaba dr. Götürsekmi??ne yapacağımı şaşırdım elim kolum bağlı kaldı.hep dişe yoruyorduk ancak keyfi yerindeymiş en son gece saat 2 de 90 cc.aptamil mama verdim.o saattten beri aç aç duruyor.ne yapacağım ben yaa...

cnm benim annem fransız oğlumlada fransızca konuşmaya çalışıyorum öğrensin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…