cnm saglık ocaklarımız aynı benıde aramadılar merak etmealla alla herks baska bişi söluyorrrneysee benıde arayan olmadııı
selam kıslar eniştem aile hekimliğinde sağlık memuru ona sordum 1 yaşından önce aşı yok dedi.sağlık bakanlığın boyle bı uygulaması yokmuş şimdi.
canım o kartlardna bizde var monozebra,kullanıyoruz,onlar yaşına karda bendeki sonra büyükler için seslilerden alıcam.kızlar bebekleriniz için eğitici kitaplar aldınızmı hiç? bir arkadaşım yapa diye bşr yayının kartonlarını söyledi hayvan fügürlü hayvanları tanıtıyormuş,gerçi bizim bebişler 5-6 yaşına kadar koyuna bile mooo diyecekler yapıları gereği gerçeği farkedene kadar.
valla en iyisini yapıyosun canım,insanlar hep aynı..valla kızlar benimde beynim çatlicak artık .. eşimin ailesinin hepsini sildim annesi dışında eşimede dedim. bıktım artık kimse bizle uğraşmasın istiyorum nefret ediyorum ya resmen.!
bu kadar mı fesat olur insanlar.. müslümanım diye geçiniyolar ama en büyük günahları işliyolar. benciller kendilerinde hata aramıyolar. kimse yüzdeyüz haklı değildir ama geriye bakıp dşündükleri yok hiç. sürekli insanları kullanma derdindeler. artık akıllandım kulllandırmicam kendimi zaten kullandırmadığım için sevmiyolar şuan beni.
biz kullanıyoruz değişik geliyor.eğleniyoruz:)artık sorduğumda bazen kendisi gösteriyor,işine gelirse:)biz daha dün bayadır berkin'e oyuncak almadığımızı farkettik ve internetten bu dönem için oyuncaklara şöyle bir göz gezdirdik. Fisher Price Eğitici Aktivite Kitabı ile Fisher Price Eğitici Türkçe Puppy oyuncaklarını sipariş verdik. aktivite kitabı resimlerinden anladığımız ve yorumlardan okuduğumuz kadarıyla güzel eğitici bir oyuncak gibi ama bakalım gelince asıl anlayacağız nasıl olduğunu.
bizide araniza alirmisiniz benim kizimda haziran bebegi..araniza katilamak istiyorum bende...:80:
slm kızlar... sizin aşınız ne zaman baktım aşı kartına haziranda yazmışlar çok uzun değilmi
hoşgeldin :)bizide araniza alirmisiniz benim kizimda haziran bebegi..araniza katilamak istiyorum bende...:80:
benide bugün aradılar yarın gidip yaptırıcam inşallah.. salgın varmış gerçektende. bi sorun olur mu dedim 1 yaşıından önce yaptırılması konusunda, 6 aylık bebeklere bile yapabilriiz eğer salgın olursa dedi. içim rahatladı öle deyince. ipek düzeltilmiş olarak 8aylık çünkü..kızlar herkes yaptırdımı aşıyı salgın için
bu arada benim oğluş de deee deee daaa dedaaa anne gibi bişeyler demeye basladı haa birde reklamları gözlerini kırpmadsn bakıyo çok seviyo
valla canım özellikle sordum 1 yasına kadar hiçbir aşı olmayacak dedi
bende sordum salgın var dedi:S mecburen gidip yaptırıcam
bu arada benim oğluş de deee deee daaa dedaaa anne gibi bişeyler demeye basladı haa birde reklamları gözlerini kırpmadsn bakıyo çok seviyo
kızlar oğlum çok komik emeklemiyor ama kendine bir yöntem geliştirdi her yere sürünüyor çok komik ama yerler parke ve soğuk bacakları buz gibi oluyor ama zapt edemiyorum her yere gidiyor böyle.hala anlamlı hiçbirşey söylemiyor.iki dil öğreniyor ondan herhalde diye düşünüyorum
sağlık ocağından bizi de arayan olmadı ben de aramayı düşünmüyorum evdeyiz zaten sürekli, bizimki de dede bambam mammam teyze diyo ama anne demiyo hala( reklamlar ilgilerini çekiyor artık televizyon da ama kontrollü olmak lazım tek başınayken tv başında bırakmamaya çalışıyorum ben, televizyonun dil gelişimine çok olumsuz etkilri var dikkat edin televizyona bakarken onunla konuşun tv dekinin taklitini yapın kendinizi hissettirin nacizane tavsiyem görümcemin kızı annesinin salaklığı yüzünden hala konuşamıyo 4 yaşında sayılır tv başında saatlerce bırakıp gidiyodu hala daha aynı şeyi yapıyo malesef ne söylesek de boş...
fisherin oyuncaklarıda öyle az sesli,bende müzikli dişliğini almıştım dediğin gibi oda hep şarkıları kısacık ve sesi çok az.şimdiki oyuncaklar hep öyleymiş çocuğu rahatsız etmesin yükses ses diye ama okadar para veriyorsun bari müzik uzun olsa .ben sanırım arkadaşımın dediği kartlardan alıp kendim hikayelerini okuyarak anlatacam.
cnm saglık ocaklarımız aynı benıde aramadılar merak etme
iki dilmi öğreniyo cnm sen nerelisin ki... benimki daha emeklemiyo ama popo üstü odanın her yerini geziyo ellerine dayanıyo ama dizlerini daha koyamıyo emekleme pozisyonuna geçiyo gibi sonrada yüzüstü düşüyo kalkamayınca ağlıyo günde kaç defa kaldırdığımı sayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?