2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yesica senin bebeğin 1700 falandır.çünkü benimki 29 haftalıkken 1620 gr.dı....canım ya benim kontrolüm cumartesi günü.bakalım büyümüşmü bebişim çooook merak ediyorum

:1rolleyes: anladım canım.peki şimdi sana bi eczacı hanımı olarak soruyorum cihicco markası nası? güzelmi?

Ben genel anesteziden sonra kendime geldim hemsire hemen bebegi getirdi emzirdim.Narkozdan olsa benimde sutum gelmezdi bilmiyorumkismile

yesica senin bebeğin 1700 falandır.çünkü benimki 29 haftalıkken 1620 gr.dı....canım ya benim kontrolüm cumartesi günü.bakalım büyümüşmü bebişim çooook merak ediyorum

haberlerini bekliyoruz bizim cüsselere göre bizim kız tam tersi ufak mı olcak ne? Benim kız 29 haftalık iken 1350 kg idi..

:1rolleyes: anladım canım.peki şimdi sana bi eczacı hanımı olarak soruyorum cihicco markası nası? güzelmi?

canım zaten chicco, nug nuby avent en iyileri diye biliyorum. wee de ortalardaymıs gerci ben emzikleri falan wee den aldım iyi gözüküyor.

Ben genel anesteziden sonra kendime geldim hemsire hemen bebegi getirdi emzirdim.Narkozdan olsa benimde sutum gelmezdi bilmiyorumkismile

bende bilmiyorum işte kime sorsam genel anestezide hemen emzirdim diyor.bense emziremedim sebebini hala merak ediyorum fisfisfis

Canim masallah senin bebeginin kilosu cok iyimis
Benim 28 haftalikken 1100 gr di bebegim:ecrin_bebek:

Yesica en az 1500 gr dir canim senin bebiss

benimde hiç süt müt gelcek gibi durmuyor kızlar normalde bu haftalarda kiminin sıvı geliyormus bende tık yok

1700 mü canım mümkün değil ohaoldumsmile ohaoldumsmile cumartesi iyi haberlerini verirsin canım inşallah

ben emzikle biberonlarını nuk aldım.chicco ile nuk un emzik fiyatı aldığım yerde aynıydı.ama chicconun görüntüsü hoşuma gitmedi basit geldi bana.desen falan yoktu.bende nuk aldım.

kız haber ver bari giderken :roflol: 10 dk sonra ç.dışı olursan işe yarıyo demektir sempatiksalakcinni

evet aslında Hamile 270 bizden daha iyi bilir gibi geliyor bunları mesleginden dolayı..:)

bende bilmiyorum işte kime sorsam genel anestezide hemen emzirdim diyor.bense emziremedim sebebini hala merak ediyorum fisfisfis

Canim icini ferah tut bunda hemen gelir insallah sutun.
Peki sen ikincisini genel mi yapican gene yoksa epidurel sezeryan mi :uhm:

yesica sen perşembe günümü gitcen???haberlerini veririm size...ama seninkinide çok merak ediyorum.bence 1700 falan bak görürsünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…