blacksiyacım bebek odası takımını aldım bizim burdan...baya alısverişte yaptık...artık tek geri kalan bebeğimin sağlıklı doğması....
canım esım eczacı tükkandan getiriyor :) depodan geliş fiyatını ödüyoruz sadece eşimde bilmeden getirmiş eve onu baktım herkes aldı son kaldı onu da ben eve getircem diye satmadım dedi..
hani bizz kolit molit oldugunu sonradan ögrendik..
eger eczanelerden alıcaksanız pazarlık yapın arkadaslar cok kar koyup satılıyor
zaten 1300 den aşağı ıksın bu hafta. çıkarıp kavanozda besliycem. :roflol:
ama ben doğumdan sonra emziremedim 1,5 gün sütüm gelmedi.bebek aç kaldı o ağladıkça benim yüreğim sızladı.doktor (sma)isminde mama aldırdı verdik ama içmedi.doktor narkozun etkisinden oluyor dedi.sence neden hemen gelmedi ki CADIARZU
doktorum hep iyi olduğunu söylerdi bakmam lazım zaten bi kere ilaç verdi daha vermedi çok şükürzemuszemuszemuszemuszemuszemuspeki senin hamileliklerinde kan değerin nası çıkıyordu?
yesica senin bebeğin 1700 falandır.çünkü benimki 29 haftalıkken 1620 gr.dı....canım ya benim kontrolüm cumartesi günü.bakalım büyümüşmü bebişim çooook merak ediyorum
:1rolleyes: anladım canım.peki şimdi sana bi eczacı hanımı olarak soruyorum cihicco markası nası? güzelmi?
Ben genel anesteziden sonra kendime geldim hemsire hemen bebegi getirdi emzirdim.Narkozdan olsa benimde sutum gelmezdi bilmiyorumkismile
yesica senin bebeğin 1700 falandır.çünkü benimki 29 haftalıkken 1620 gr.dı....canım ya benim kontrolüm cumartesi günü.bakalım büyümüşmü bebişim çooook merak ediyorum
kızlarr bişi keşfettim,birkaç gündür yatmadan önce süt içerken yanında bebe büsküvisi yiyorum,hemen uykum geliyor:)))) tesadüfse bile süper tesadüf:)) yoksa kolay kolay uyku basmaz beni,kitap falan okumadan uyuyamam..
hem vitamin mineral katkılı falan ya,işe yarar biiraz:)))
şimdi yedim gene bakalım bugun de yarayacak mı?
canım zaten chicco, nug nuby avent en iyileri diye biliyorum. wee de ortalardaymıs gerci ben emzikleri falan wee den aldım iyi gözüküyor.
bende bilmiyorum işte kime sorsam genel anestezide hemen emzirdim diyor.bense emziremedim sebebini hala merak ediyorum fisfisfis
1700 mü canım mümkün değil ohaoldumsmile ohaoldumsmile cumartesi iyi haberlerini verirsin canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?