ama duayı elden bırakma kime benzemesini istersen onun için dua et ben öyle yaptıydımda biraz:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:senin şu tanımlamalarına bayılıyorum ya :roflol::roflol::roflol::roflol:
keyfi yerindeyse bırak takılsın,zaten doğunca hayli zor günler bekliyor garibimi,neler yapcan çocuğa kimbilir :)))))))))
evet biraz ciddi ama benim kızın bundan haberi yok:))))
ciğer geliştirici iğnemizi de olduk,kilomuz da iyi o yüzden içim biraz rahatlıyor..
yatıyorum,bol su içiyorum bir de dua ediyorum,gerisi allaha kalmış :)
genel anestezide bebeğin doğumuna tanık olamazsın,ben iğneden bile korkarım ama epidural isterim sezeryanda..hem anestezi bebeği de etkiliyormuşş..üstelik 9ay taşıyıp ilk kucağına alan sen olamıyorsun..hiç düşünme bence,ilk dakikasına şahit olursun kuzucuğun:)
sedefcim umudumu yeşerttin,inşallahhhhh
canım bende bunlardan almayı düşünüyorum bir tanede ama ilk aylar kullanabilir mi bilmiyorum.. o yüzden sonra alırım demiştim.
bende bundan aldım oyuncak gibi ama gaz yapmıo die neler cıkarmıslar walla
http://www.google.com.tr/imgres?img.../images?q=nuby+biberon&hl=tr&gbv=2&tbs=isch:1
hoşgeldin sonsuzcuğum
sonsuzum hoşgeldin be ya nerdesin bakemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam kızlarrrrr
ya ben küçük alcaktım ilk aylarda az içer diye.ama geneli şimdi böle tercih ediyor az içse bile yarısına kadar kullanırsın dediler
evet emzirdim ama çok yara oldu çoook kötüydü bitkisel krem kullandım da biraz öyle atlattım bebek emebiliyo onu sürünceguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
yesicacım doktor kontrolünde bebegin nasıldı??kimbilir nekadar büyümüştür.boyu kilosu kaçtı canım???
canım hoşgeldin.. ben kontrolü perşembe günü diye hatırlıyordum. ama çarşambaymış. doktora söyledik çok yoğundu geri çevirmedi sağolsun ama boyuna kilosuna falan bakamadı. suyu iyi rahim de iyi dedi kalp atışları da güzel dedi o kadar. bu perşembeye kaldı boyu kilosu. oysa çok merak ediyodum. sen nasılsın. bebiş iyi mi? kontrolün varmıydı?
hoş geldin canım nasılsınnn kolayladın mı alıs veris işlerini fırsat bulup.. Nasıl gidiyor?
canım ben ucuza aldıgım için set yaptım :)
35 tl piyasada ben 10 tl ye aldım
bir de wee nin küçücük biberonları var onlarda 5 tl ben 2 tl ye aldım
o yüzden ben dolduruyorum kullanmazsam bile hediye götürürüm :)))
ama ben doğumdan sonra emziremedim 1,5 gün sütüm gelmedi.bebek aç kaldı o ağladıkça benim yüreğim sızladı.doktor (sma)isminde mama aldırdı verdik ama içmedi.doktor narkozun etkisinden oluyor dedi.sence neden hemen gelmedi ki CADIARZU
yesica ben söyleyim senin bebişin 1400 gr boyuda 36 cm :)
Slm canim hosgeldin a.s.selam kızlarrrrr
çok iyi uzman doktor olması lazım benim çektiklerim epiduralin yan etkileri bunlar gözümün önüne geliyo am bebişimi görme pahasına epidural derim zaten herkes bunları çekecek diye bi kural yok herkesde fark edebilir sana tavsiye ederim uzman olacak
evet gerçektende o biberonun piyasada fiyatı en düşük 30 tl nası öyle ucuza aldın? bilmiyorumkismile
bilmiyorum ki doktorun dediğine göre ondandır o zaman canım yabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
zaten 1300 den aşağı ıksın bu hafta. çıkarıp kavanozda besliycem. :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?