2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ama duayı elden bırakma kime benzemesini istersen onun için dua et ben öyle yaptıydımda biraz:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

yesicacım doktor kontrolünde bebegin nasıldı??kimbilir nekadar büyümüştür.boyu kilosu kaçtı canım???

çok iyi uzman doktor olması lazım benim çektiklerim epiduralin yan etkileri bunlar gözümün önüne geliyo am bebişimi görme pahasına epidural derim zaten herkes bunları çekecek diye bi kural yok herkesde fark edebilir sana tavsiye ederim uzman olacak amazemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus:lepi::lepi::lepi::lepi:

selam kızlarrrrr

hoş geldin canım nasılsınnn kolayladın mı alıs veris işlerini fırsat bulup.. Nasıl gidiyor?

ya ben küçük alcaktım ilk aylarda az içer diye.ama geneli şimdi böle tercih ediyor az içse bile yarısına kadar kullanırsın dediler

canım ben ucuza aldıgım için set yaptım :)

35 tl piyasada ben 10 tl ye aldım

bir de wee nin küçücük biberonları var onlarda 5 tl ben 2 tl ye aldım

o yüzden ben dolduruyorum kullanmazsam bile hediye götürürüm :)))

ama ben doğumdan sonra emziremedim 1,5 gün sütüm gelmedi.bebek aç kaldı o ağladıkça benim yüreğim sızladı.doktor (sma)isminde mama aldırdı verdik ama içmedi.doktor narkozun etkisinden oluyor dedi.sence neden hemen gelmedi ki CADIARZU

yesicacım doktor kontrolünde bebegin nasıldı??kimbilir nekadar büyümüştür.boyu kilosu kaçtı canım???

canım hoşgeldin.. ben kontrolü perşembe günü diye hatırlıyordum. ama çarşambaymış. doktora söyledik çok yoğundu geri çevirmedi sağolsun ama boyuna kilosuna falan bakamadı. suyu iyi rahim de iyi dedi kalp atışları da güzel dedi o kadar. bu perşembeye kaldı boyu kilosu. oysa çok merak ediyodum. sen nasılsın. bebiş iyi mi? kontrolün varmıydı?

yesica ben söyleyim senin bebişin 1400 gr boyuda 36 cm :)

evet gerçektende o biberonun piyasada fiyatı en düşük 30 tl nası öyle ucuza aldın? bilmiyorumkismile

bilmiyorum ki doktorun dediğine göre ondandır o zaman canım yabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

selam kızlarrrrr
Slm canim hosgeldin a.s.

Anacim bugun bu konuyu öyle dusundum ve arastirdimki artik kafam corba oldu.Insallah carsamba gunu doktorum bu konuyla ilgili yardimci olur bana :uhm:

evet gerçektende o biberonun piyasada fiyatı en düşük 30 tl nası öyle ucuza aldın? bilmiyorumkismile

canım esım eczacı tükkandan getiriyor :) depodan geliş fiyatını ödüyoruz sadece eşimde bilmeden getirmiş eve onu baktım herkes aldı son kaldı onu da ben eve getircem diye satmadım dedi..

hani bizz kolit molit oldugunu sonradan ögrendik..

eger eczanelerden alıcaksanız pazarlık yapın arkadaslar cok kar koyup satılıyor

blacksiyacım bebek odası takımını aldım bizim burdan...baya alısverişte yaptık...artık tek geri kalan bebeğimin sağlıklı doğması....

kızlarr bişi keşfettim,birkaç gündür yatmadan önce süt içerken yanında bebe büsküvisi yiyorum,hemen uykum geliyor:)))) tesadüfse bile süper tesadüf:)) yoksa kolay kolay uyku basmaz beni,kitap falan okumadan uyuyamam..
hem vitamin mineral katkılı falan ya,işe yarar biiraz:)))
şimdi yedim gene bakalım bugun de yarayacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…